dimitris..
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
http://[URL unfurl="true"]www.dinfo.gr/wp-content/uploads/2010/07/51547tavli0yw4.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
http://[URL unfurl="true"]www.dinfo.gr/wp-content/uploads/2010/07/51547tavli0yw4.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Το επιχειρημα παντως "ιδεα συμφυτη με το ανθρωπινο ειδος" δεν υπαρχει
Ισως να αλλαξεις καθοδηγητη
28Εχω πολλα χομπυ
Η αρνηση ειναι φυσιολογικος μηχανισμος αμυνας του ανθρωπου. Βοηθαει να μην σε καταβαλουν συναισθηματα που θα σε κουρελιασουν. Ειναι επισης σημαντικο οτι δεν εχεις εξαρτωμενα ατομα οποτε δεν παιρνεις ευθυνες αλλων, το τομαρι μας το κανουμε οτι θελουμε
Οπως και να εχει η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι την σημερον μονο αν εχεις λεφτα εχεις αγχος, αν δεν εχεις στα @@ σου. Σε καιρους κρισης καλυτερα να χρωστας παρα να σου χρωστανε
Ηλικια?
Από χαρίσματα κ προσόντα πώς πας,νέκρα ε;Εχω πολλα χομπυ
έχει υπάρξει στην ιστορία των ιδεών...
αν δε συναντηθήκατε, δε φταίω...
Ισως ν' αλλάξεις πωλητή εξυπνάδας
σου δίνει χαλασμένη...
Από χαρίσματα κ προσόντα πώς πας,νέκρα ε;
Αν είσαι ταλέντο ναι,αλλιώς δοκίμασε το ψάρεμα.....εεεε παιζω κιθαρα, μετραει?
Αν είσαι ταλέντο ναι,αλλιώς δοκίμασε το ψάρεμα.....
Ψάχνω για job(μόνιμη),προς το παρόν κάνω τίποτα part-time σε ένα μαγαζί γνωστού του πατήρ μου!!!Αρκετα ομως με μενα, εσυ τι λεει? Ακομα στα σκανε οι γεροι σου για να το παιζεις αριστερος?
εεεε παιζω κιθαρα, μετραει?
(1) Τουλαχιστον δεν την ψεκαζει με TEZA, οπως ειναι προφανες οτι κανει ο δικος σου
(2) Δεν μπορω να σκεφτω καμμια, δωσε μου τα φωτα σου
Οι ταλιμπάν δεν είναι εθνίκια...Παραθρησκευτική οργάνωση είναι με έντονα διεθνιστικά χαρακτηριστικά...
Κάτι σαν τις διεθνείς ταξιαρχίες στον ισπανικό εμφύλιο, μόνο που αντί για κεφάλαιο διαβάζουν κοράνι (same bullshit, different prophets κιετς)
Καλως τον πεοπαίχτη!!!!
Ψάχνω για job(μόνιμη),προς το παρόν κάνω τίποτα part-time σε ένα μαγαζί γνωστού του πατήρ μου!!!
Αλλά γμτ όσο έχω ψάξει παντού μουνιά ζητάνε,ψωλές ούτε να τις κλάσουνε!!!!
1. μην το τραβάς, δε μακραίνει
2. θεωρίες περί "φυσικού" δικαίου πχ
Και για πωλήτρια.Μονο για καφετεριες κοιτας?
Οποτε νιωσεις ετοιμος ελα για jam
Και για πωλήτρια.
Τοση ωρα αυτο εψαχνες?
Καταλαβα...Τουλαχιστον ανοιγεις κανα βιβλιο ή το ψαχνεις στο google?ξαναλέω: μην το τραβάς! δε μακραίνει!
over and out!
Τί βιβλίο ρε μεσαιωνικέ τύπε,google,εκσυγχρονίσου.Καταλαβα...Τουλαχιστον ανοιγεις κανα βιβλιο ή το ψαχνεις στο google?