Επισκέπτης
μα όλα τα εθνίκια "σκατάδες ψυχανώμαλοι" είναι....
Δε γαμιέται.
Αρκεί να πλερώνουν..
μα όλα τα εθνίκια "σκατάδες ψυχανώμαλοι" είναι....
Οι ταλεμπαν πολεμανε για την ανεξαρτησια της πατριδας τους.
Οι ταλεμπαν ειναι εθνικια.
Κανονικα εθνικια,οχι σαν κατι αλλους που μολις τους ηρθε η εισφορα το ριξαν στην κλαψα.
Οι ταλιμπάν δεν είναι εθνίκια...Παραθρησκευτική οργάνωση είναι με έντονα διεθνιστικά χαρακτηριστικά...
Κάτι σαν τις διεθνείς ταξιαρχίες στον ισπανικό εμφύλιο, μόνο που αντί για κεφάλαιο διαβάζουν κοράνι (same bullshit, different prophets κιετς)
που ως γνωστόν δεν είναι σύμφυτη του ανθρώπινου είδους,
αλλά κατασκευή της νεωτερικότητας...
Για πες μας λοπον ποιες ιδεες ειναι συμφυτες με το ανθρωπινο ειδος
Εγω εχω,αλλα στα αρχιδια σας...καμια, ΙΜΗΟ...
έχεις άγχος;
καμια, ΙΜΗΟ...
έχεις άγχος;
Εγω εχω,αλλα στα αρχιδια σας...
Μπορω να σου ανοιξω την καρδια μου?????άγχος σχετικά με τι;
Τωρα τελευταια ναι...
ΙΜΗΟ καμμια also...Γιατι δεν παλευεις να γκρεμισεις καποια απο τις υπολοιπες και κολλησες εκει?
Ανχωνομαι γιατη συνειδητοποιω οτι δεν υπαρχει κατι που να μπορει να με ανχωση...αυτο ειναι φυσιολογικο η οχι???ειμαι πολυ αρρωστος???Για λεγε
παλεύω να γκρεμίσω ό,τι θεωρώ για γκρέμισμα...
Εξαρταται απο την ηλικια, υποχρεωσεις, οικονομικη κατασταση κλπ. Αν εχεις οικογενεια, χρεη ως το ταβανι, εισαι ανεργος και δεν αγχωνεσαι, πιθανον βρισκεσαι σε φαση αρνησης (ή εισαι σαολιν) Αν εισαι ως 20 και το μονο που σε νοιαζει ειναι να χωσεις καπου το πουλι σου, ειναι φυσιολογικο να εισαι κουλ.Ανχωνομαι γιατη συνειδητοποιω οτι δεν υπαρχει κατι που να μπορει να με ανχωση...αυτο ειναι φυσιολογικο η οχι???ειμαι πολυ αρρωστος???
Ειμαι στη πρωτη κατηγορια αλλα χωρις οικογενεια...Το επιχειρημα παντως "ιδεα συμφυτη με το ανθρωπινο ειδος" δεν υπαρχει
Ισως να αλλαξεις καθοδηγητη
Εξαρταται απο την ηλικια, υποχρεωσεις, οικονομικη κατασταση κλπ. Αν εχεις οικογενεια, χρεη ως το ταβανι, εισαι ανεργος και δεν αγχωνεσαι, πιθανον βρισκεσαι σε φαση αρνησης (ή εισαι σαολιν) Αν εισαι ως 20 και το μονο που σε νοιαζει ειναι να χωσεις καπου το πουλι σου, ειναι φυσιολογικο να εισαι κουλ.
Μην αγχωνεσαι που δεν αγχωνεσαι, μες την ζωη ειναι κι αυτο
Και ψυχολόγος,μάιστα,τί άλλο;;;Εξαρταται απο την ηλικια, υποχρεωσεις, οικονομικη κατασταση κλπ. Αν εχεις οικογενεια, χρεη ως το ταβανι, εισαι ανεργος και δεν αγχωνεσαι, πιθανον βρισκεσαι σε φαση αρνησης (ή εισαι σαολιν) Αν εισαι ως 20 και το μονο που σε νοιαζει ειναι να χωσεις καπου το πουλι σου, ειναι φυσιολογικο να εισαι κουλ.
Μην αγχωνεσαι που δεν αγχωνεσαι, μες την ζωη ειναι κι αυτο
Εγω ασχολουμαι με ταβανοπροκες...εσυ???Και ψυχολόγος,μάιστα,τί άλλο;;;
Εγω ασχολουμαι με ταβανοπροκες...εσυ???
Και ψυχολόγος,μάιστα,τί άλλο;;;
Ειμαι στη πρωτη κατηγορια αλλα χωρις οικογενεια...