Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 697 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.531

Επισκέπτης
τυπε μην τους παιρνεις στα σοβαρα ειδικα τις ατακες τους.πρωτον ο πανουσης ειναι ο πανουσης αλλα ο ασκητης ειχε πει οτι το πασοκ ειναι ερωτικο κομμα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Bασικά φταίει κ το ανδρικό φύλο που την γυναίκα την θέλει ακόμα: ''κ πουτάνα κ παρθένα''

Tελικά θα μου πείτε πόσο εύκολα γίνεται κανείς Τούρκος;;;; :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Τί πρέπει να κάνω,ιερό πόλεμο,να κάψω 5-10 ελληνικές σημαίες,τί;;;;  Να το κάνω να τελειώνουμε!!! :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Άνοιξα επαφές κ ό,τι κάτσει...το θέμα είναι ότι δεν είμαι κ γειτονιά γμτ!!!! :tickedoff: :headbang:
τι επαφες δηλαδη τυπε?
μιλα καθαρα

τυπε η εις την πολη ειναι διπλα,καμια ωρα δεν ειναι με το αεροπλανο?

Επισκέπτης
ρε παπαζολη για να πηδηξεις τουρκαλα πρεπει να παρεις υπηκοοτητα και να γινεις μουσουλμανος?τοσο ακυρος εισαι? :2funny: :2funny: :2funny:δεν μπορεις να πηδηξεις και ετσι?τι να σου πω αν δεν το χεις...αντε γινε μπας και πηδηξεις... :2funny: :2funny: :2funny:
Τύπε δεν είναι μόνο το πήδημα,σκέφτομαι κ ότι το τούρκικο κράτος κ έθνος έχει μέλλον αντίθετα με το ελληνικό!!! :rockon:
Και να μην πηδάω κ να μην τρώω πάει πολύ!!! :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Bασικά φταίει κ το ανδρικό φύλο που την γυναίκα την θέλει ακόμα: ''κ πουτάνα κ παρθένα''

Tελικά θα μου πείτε πόσο εύκολα γίνεται κανείς Τούρκος;;;; :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Τί πρέπει να κάνω,ιερό πόλεμο,να κάψω 5-10 ελληνικές σημαίες,τί;;;;  Να το κάνω να τελειώνουμε!!! :rockon:
τυπε αν βρεις την καυλοχαντισε φερτην σε μενα :grin:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τύπε δεν είναι μόνο το πήδημα,σκέφτομαι κ ότι το τούρκικο κράτος κ έθνος έχει μέλλον αντίθετα με το ελληνικό!!! :rockon:

Γιουσουφάκι

dspphoto

Επισκέπτης
τι επαφες δηλαδη τυπε?
μιλα καθαρα

τυπε η εις την πολη ειναι διπλα,καμια ωρα δεν ειναι με το αεροπλανο?
İzmir ήμουν,όχι Istanbul.

Kαι είπα ότι σκέφτομαι κ το μέλλον μου,εμείς εδώ πεθαίνουμε κ αυτοί όλο κ δυναμώνουν....

URL]]

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ααα μάλιστα,ο πολυπολιτισμός του ίντερνετ κ του κινηματογράφου.....εσύ υποθέτω κάθε μέρα διαβάζεις όλες τις μεγάλες εφημερίδες από κάθε χώρα κ αλήθεια πόσες ταινίες μη αμερικάνικες είδες τελευταία;

γιατι θα πρεπει να μας ελκουν ολοι οι πολιτισμοι και να μην εχουμε καποια ιδιαιτερη προτιμηση στο αμερικανικο κινηματογραφο?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Kαι είπα ότι σκέφτομαι κ το μέλλον μου,εμείς εδώ πεθαίνουμε κ αυτοί όλο κ δυναμώνουν....

http://[URL unfurl="true"]www.ikypros.com/assets/image/imageoriginal/20080106064709!MustafaKemalAtaturk%5B1%5D.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ο μητσοτακης της τουρκιας ειναι αυτος ρε τυπε? :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

http://[URL unfurl="true"]www.ikypros.com/assets/image/imageoriginal/20080106064709!MustafaKemalAtaturk%5B1%5D.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Τύπε αυτός ο τύπος σου αρέσει;

[img height=200][URL unfurl="true"]http://2.bp.blogspot.com/-HsGqdtgJ8_k/Tg4zbsfznZI/AAAAAAAABSA/YaSKmK9y_jI/s320/2lc1f1f.jpg[/img[/URL]]

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ε πες το ντε.αλλιως το ξεκινησες αλλου το πας.παντρεψου τουρκαλα.αυτη ειναι η ενδεδειγμενη λυση.πηγαινε εκει βρες δουλεια και μια να παντρευτεις.δεν ειχες μυαλο να το σκεφτεις αυτο?αλλα τι ρωταω τωρα ε? :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Είναι αυτός που φύλαγε το γιουσουφάκι στο Χριστός Ξανασταυρώνεται
Σοβαρά τώρα δεν θα ήταν καλύτερα αν σήμερα υπήρχε μία μεγάλη Τουρκία; :sunglasses:

Κερδίσαμε κάτι που ανεξαρτητοποιηθήκα κ απασχιστήκαμε από το μεγάλο αυτό έθνος; :sunglasses:

Υπάρχει κανείς που πιστεύει το αντίθετο;;; :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom