apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
χακερ τυπε?Κάποιος μαλάκας μου χάκεψε τον λογαριασμό το όρνιο,τα αρχίδια του πήρε(σβήνω τα pm μου)!!!!
ο μορτης που ειναι αραγε :S
![super_funny_pictures_of_50_epic_super_nerd_photos_21_20090723_2010966742.gif](http://2pep.com/funny%20pics/crazy%20fun%20humor%20pictures/super_funny_pictures_of_50_epic_super_nerd_photos_21_20090723_2010966742.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
χακερ τυπε?Κάποιος μαλάκας μου χάκεψε τον λογαριασμό το όρνιο,τα αρχίδια του πήρε(σβήνω τα pm μου)!!!!
τι καταλαβαινεις ρε παπαζολη?Ελάχιστη,δείγμα.
Όταν ζεις μαζί με κάποιον διαφορετικό καταλαβαίνεις κ τον γνωρίζεις πραγματικά.
Μην μου λες λοιπόν ότι ζούμε σε μία πολυπολιτισμική κοινωνία....πολυπολιτισμική κοινωνία είναι αυτή που απαρτίζεται από πολλούς πολιτισμούς(και όχι οι 5 ταινίες-ντοκιμαντέρ που θα δείξει η tv).
τυπε αυτος ο τροπος ειναι ο φεθρικος τροπος διαλογου![]()
Τί να ξεκολλήσω ρε που μου λες ότι κατακτήθηκε η πολυπολιτισμικότητα μέσω του ίντερνετ κ του cinema να πούμε,οκ γνωρίζεις κάποια πράγματα αλλά αυτό δεν αρκεί κ δεν είναι κατάκτηση της πολυπολιτισμικότητα σε καμία περίπτωση.τι καταλαβαινεις ρε παπαζολη?![]()
![]()
για ανταλλαγη πολιτισμων μιλαμε.οκ τοτε να γνωρισουμε ολοι μας ολους.ειμαστε 6-7 δισεκατομμυρια ας γνωριστουμε μεταξυ μας...ρε παπαζολη τι ακυρα ειναι αυτα?και ασε τις γενικολογες εκφρασεις μονο αν γνωρισεις καποιον απο κοντα τον γνωριζεις πραγματικα και τετοιες αοριστιες.εννοειται πως ολοι μας ειμαστε διαφορετικοι.ολα τα δισεκατομμυρια του πλανητη.αυτο ειναι το ζητημα?να γνωρισουμε το ενας τον αλλο σε προσωπικο επιπεδο?αυτο ειναι πρακτικα αδυνατο.ακομα και αν χρησιμοποιησουμε την τεχνολογια(ιντερνετ) που κατεκρινες πριν δεν γινεται.τουλαχιστον με αυτο που σου ειπα μπορουμε εστω περιορισμενα να μαθουμε την κουλτουρα και τον πολιτισμο καθε λαου.τελικα παπαζολη δεν ξεκολας με τιποτα...
![]()
![]()
![]()
τυπε η παπια ειναι πολυ εκλεπτυσμενη για να εχει για νικ εναν χαρακτηρα βιντεοπαιχνιδιουΤύπε είχα την εντύπωση ότι ήταν φεθρικός υποκλώνος
Σκηνοθέτες,ηθοποιούς,πολιτικούς κ τέτοιους εεε τύπε;;;;τυπε η παπια ειναι πολυ εκλεπτυσμενη για να εχει για νικ εναν χαρακτηρα βιντεοπαιχνιδιου
σαν την παπια οχιΣκηνοθέτες,ηθοποιούς,πολιτικούς κ τέτοιους εεε τύπε;;;;
Υπονοείς ότι εγώ δεν είμαι εκλεπτυσμένος άνθρωπος;;;;![]()
![]()
που εγραψα οτι κατακτηθηκε η πολυπολιτισμικοτητα απο τον ιντερνετ ρε παπαεροζολ?που ειδες γραμμενη αυτην την ατακα?και παλι εστιαζεις σε σινεμα και ιντερνετ?επιλεκτικα διαλεγεις καποια πατηματα και αποφευγεις...δεν πειραζει ισως να σου αρεσει κιολας...να το κανεις απο βιτσιο...και τι σχεση εχει η διαφορα μεταξυ cyber sex και κανονικου με αυτα που εγραψα πριν?ρε παπαζολ τι ασχετα ειναι αυτα που γραφεις παλι ξανα και ακομα παλι ξανα...εδω σου εγραψα για την πολυπολιτισμικοτητα που κατακτηθηκε μεσα απο τους αιωνες μεσω της τεχνολογιας.οπως ο μαρκο πολο που χωρις τα μεταφορικα εμσα της αποχης δεν θα πηγαινε απο τον δρομο του μεταξιου(οχι του γνωστου...) στον κουμπλαι χαν...εσυ δηλαδη τι πιστευεις?οτι αν ημασταν ακομα νεαταρνταλ θα ημαστνα πιο πολιτισμενοι?και σταματα να αποφευγεις να απαντησεις.και γραψε μια δικιη σου γνωμη μην αραδιαζεις επιλεκτικες λεξεις και ατακες δικες μου η των αλλων.γραψε ενα επιχειρημα δικο σου και ας αποδειχθει μουφα.δεν πειραζει.Τί να ξεκολλήσω ρε που μου λες ότι κατακτήθηκε η πολυπολιτισμικότητα μέσω του ίντερνετ κ του cinema να πούμε,οκ γνωρίζεις κάποια πράγματα αλλά αυτό δεν αρκεί κ δεν είναι κατάκτηση της πολυπολιτισμικότητα σε καμία περίπτωση.
Είναι σαν να μου λες ότι cyber sex κ κανονικό είναι το ίδιο,μαλακίες δηλαδή.
τυπε μηπως εισαι και εσυ επηρεασμενος απτα τουρκικα σηριαλ?Μαλάκες πέρασα μία εβδομάδα στην Τουρκία σε σπίτι φίλου κ ήταν κ γαμώ.....σκέφτομαι να ζητήσω υπηκοότητα.
Οι Τουρκάλες κ οι Τούρκοι ανωτερότητα 100 μην πω διακόσιες φορές,ανοιχτοί-φιλόξενοι....θα ξανα πάω όταν μπορέσω.
Παπάρια νεοέλληνες να πούμε,γαμώ την τύχη μου βρήκα να γεννηθώ έλληνας....![]()
![]()
τυπε η παπια ειναι πολυ εκλεπτυσμενη για να εχει για νικ εναν χαρακτηρα βιντεοπαιχνιδιου
πηδηξες τιποτα η σε εφαγε η φραπεδια?αν τελικα λες αληθεια οτι πηγες.Μαλάκες πέρασα μία εβδομάδα στην Τουρκία σε σπίτι φίλου κ ήταν κ γαμώ.....σκέφτομαι να ζητήσω υπηκοότητα.
Οι Τουρκάλες κ οι Τούρκοι ανωτερότητα 100 μην πω διακόσιες φορές,ανοιχτοί-φιλόξενοι....θα ξανα πάω όταν μπορέσω.
Παπάρια νεοέλληνες να πούμε,γαμώ την τύχη μου βρήκα να γεννηθώ έλληνας....![]()
![]()
İzmir τύπε κ ξερό ψωμίτυπε μηπως εισαι και εσυ επηρεασμενος απτα τουρκικα σηριαλ?
προπαγανδα λεμε![]()
ρε μαλακα εσπρωξες?μαλλον την εβγαλες στο μιλητο μου φαινεται...καμια τουρκαλα θα φιλοξενησεις εδω ρε?İzmir τύπε κ ξερό ψωμί,μόνο που δεν πήγα Istanbul αλλά δεν πειράζει....άλλη φορά ίσως.
Καμία σχέση κ σε αυτόν τον τομέα,ανωτερότητα λέμε....πηδηξες τιποτα η σε εφαγε η φραπεδια?αν τελικα λες αληθεια οτι πηγες.
Άνοιξα επαφές κ ό,τι κάτσει...το θέμα είναι ότι δεν είμαι κ γειτονιά γμτ!!!!ρε μαλακα εσπρωξες?μαλλον την εβγαλες στο μιλητο μου φαινεται...καμια τουρκαλα θα φιλοξενησεις εδω ρε?
τυπε μην τους παιρνεις στα σοβαρα ειδικα τις ατακες τους.πρωτον ο πανουσης ειναι ο πανουσης αλλα ο ασκητης ειχε πει οτι το πασοκ ειναι ερωτικο κομμα.Καμία σχέση κ σε αυτόν τον τομέα,ανωτερότητα λέμε....
Καλά είχε πει ο Πανούσης ή ο Ασκητής ότι τον έρωτα Ελλάδα τον χαίρεσαι μόνο όταν είναι πληρωμένος κ πέσανε να τον φάνε!!!!![]()
ρε παπαζολη για να πηδηξεις τουρκαλα πρεπει να παρεις υπηκοοτητα και να γινεις μουσουλμανος?τοσο ακυρος εισαι?Άνοιξα επαφές κ ό,τι κάτσει...το θέμα είναι ότι δεν είμαι κ γειτονιά γμτ!!!!![]()
Γι'αυτό σκέπτομαι να δηλώσω μουσουλμάνος κ να ζητήσω τούρκικη υπηκοοτητα,ξέρεις κανείς αν την δίνουν εύκολα;;;;
τυπε θα σε εξετασουν αν εισαι οντως μουσουλμανοςΆνοιξα επαφές κ ό,τι κάτσει...το θέμα είναι ότι δεν είμαι κ γειτονιά γμτ!!!!![]()
Γι'αυτό σκέπτομαι να δηλώσω μουσουλμάνος κ να ζητήσω τούρκικη υπηκοοτητα,ξέρεις κανείς αν την δίνουν εύκολα;;;;