ελα ρε ντουρα
αστο λιγο ακομα
εγω προκειται να παιξω το αμαξι μου για το ποιος θα επικρατησει
τι αμάξει είπαμε ότι έχεις?
ελα ρε ντουρα
αστο λιγο ακομα
ελα ρε ντουρα
αστο λιγο ακομα
Να πάτε εδώ!
Είναι ανάγκη να spamάρετε ???
δεν σου ζητησε κανεις να βαλεις την πατριδα πανω απο την οικογενεια σου...
ο ασπρουλης ειπε το εξης απλο-σωστο...να σεβεστε τη χωρα που ζειτε..μεσω της καλυτερευσης της χωρας σας θα καλυτερευσει η ζωη ολων,και κατα συνεπεια και της οικογενειας σου...
εθνικό σπόρ... spamming... έτσι κατάντησε..
ξεκινώντας από υβρεις και οχετούς...
προφανως και τη σεβομαι. οπως σεβομαι και καθε αλλη χωρα. αν ομως η χωρα μου δε με σεβεται και ενεργει εις βαρος μου και θα το καταδικασω, και θα προσπαθησω να το αλλαξω με τα μεσα που διαθετω. γτ ειναι αντικρουομενα αυτα?
Βέλφι άσε τις αριστερές παπάντζες που ακούς από χαζούς σαν τον ΠΠ και κοίτα να βελτιώσεις σα μονάδα αυτόν τον τόπο στον οποίο ανήκεις για να βελτιωθεί και η δική σου ζωή και η δική μου και όλων!
edit: δεν ξερω τι εκανα και δε φαινεται καλα η παραθεση
βαλε αγκυλη ( ] ) στο τελος τισ πρωτης προτασης
Velvy να θυμασαι οτι ακομη και αν ΓΙΝΕΙ (to Join )
Δεν θα μου ΑΝΗΚΕΙΣ και ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΗΚΩ
Απλα θα φταξουμε μια αναμνηση που θα ανηκει και στους δυο μας
Τι λες ;;;
ωραία!
χαλαρώσαμε?
καλή συνέχεια.
(πολλά ποστ σβήστηκαν, ουφ!)
όχι. όταν σου πονάει το κεφάλι παίρνεις ασπιρίνη ... αν συνεχίζει να σε πονάει τότε παίρνεις κάτι πιο βαρύ ... αν επιμείνει ε τότε το κόβεις ;)
Σχολείο , να φύγουν οι αλλοδαποί και να μείνουν οι αλλοδαπές !
Τα χουμε ξαναπεί !
Μόνο οί Σλοβάκες!!!!!
Οσο για το "ποιό λόγο ήρθαν" ? ΔΕΝ μ' ενδιαφέρει. ΔΕΝ τους καλέσαμε. Κι εφόσον μας δημιουργούν πρόβλημα επιβίωσης ως Κράτος, να πάνε από κει που ήρθαν... ή σε κάποια άλλη χώρα που θα τους... δεχτεί με τις ίδιες -ανύπαρκτες- προϋποθέσεις που ήρθαν εδώ!
ελα μωρη φανατιλα!!!!ο τιμημενος ελληνικος στρατος επιβαλλεται να πυροβολει οπως πυροβολουσε στη εισβολη του 1940