Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
ε προφανως δε θα παρω κατι μαζι μου. εκτος κι αν απαιτησω να με θαψουν μαζι με τα υπαρχοντα μου!

Μα ουτε τοτε θα τα παρεις :grin: (sorry)

θα στα βαλουν αλλα εσυ δεν θα μπορεις να τα αγγιξεις...

Οποτε δεν εχει νοημα (για εσενα) :uglystupid:

Επισκέπτης
Μα ουτε τοτε θα τα παρεις :grin: (sorry)

θα στα βαλουν αλλα εσυ δεν θα μπορεις να τα αγγιξεις...

Οποτε δεν εχει νοημα (για εσενα) :uglystupid:

λες να βεβυλωσουν τον ταφο μου??  :sunglasses:
ετσι ουτε εγω θα τα παρω, αλλα ουτε και οι σιχαμενοι που θα με θαψουν  :dancing:

(ασχετα βεβαια που θελω απλα να με καψουν)

Επισκέπτης
καμια σχεση ετσι οπως το εννοουσα εγω, αλλα οκ  :P

εννοουσα οτι ουτε η ελλαδα ειναι το τσαρδι μου και μου ανηκει, ουτε ο πλανητης ολοκληρος για να τον γαμαω καθημερινα. ετσι κι εγω δεν ανηκω σε καμια ευρυτερη 'ομαδα'.

παλιοπατσαβουρα τοτε να μην ζητας ιατρικη περιθαλψη ουτε λεφτα απο το κρατος.
Να πας στο πακισταν.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
σατανική είσαι βελβι...  :2funny:

Επισκέπτης
παλιοπατσαβουρα τοτε να μην ζητας ιατρικη περιθαλψη ουτε λεφτα απο το κρατος.
Να πας στο πακισταν.
εφοσον δουλευω και μου κρατανε ΔΙΚΑ ΜΟΥ λεφτα, στα @@ μου. και στο ικα και στα νοσοκομεια θα πηγαινω.

Επισκέπτης
εφοσον δουλευω και μου κρατανε ΔΙΚΑ ΜΟΥ λεφτα, στα @@ μου. και στο ικα και στα νοσοκομεια θα πηγαινω.

τοτε αυτοματως ανηκεις στην Ελλαδα οποτε καλα θα κανεις τις γαμημενες χιπηκες θεωριες να τις βαλεις στον κωλο σου.

Επισκέπτης
ηρεμησε ρε μαλακα...

τι να ηρεμησω ρε μλκα που η καθε πατσαβουρα βγαινει να το παιξει φιλοσοφια και ιστορια.
Θα επρεπε να ζει τουρκια να δει τι ωραια θα περναγε αν ελεγε αυτες τις γαμημενες κωλοπιπες

Επισκέπτης
τοτε αυτοματως ανηκεις στην Ελλαδα οποτε καλα θα κανεις τις γαμημενες χιπηκες θεωριες να τις βαλεις στον κωλο σου.

μπλα μπλα μπλα
γτ βριζεις τοσο καλε μου? μπορω κι εγω να σε βρισω, ισως με οχι τοσο ευφανταστο και πρωτοτυπο τροπο οσο εσυ  :2funny: αλλα ειλικρινα θα εχει νοημα?

γτ ανηκω? επειδη μου παιρνουν με το ετσι θελω λεφτα? πώς ακριβως το εχεις στο μυαλο σου?

Επισκέπτης
γτ ανηκω? επειδη μου παιρνουν με το ετσι θελω λεφτα? πώς ακριβως το εχεις στο μυαλο σου?

σου παιρνουν τα λεφτα και εχεις και καποιες απολαβες οπως ιατρικη περιθαλψη πχ κτλ...
Οποτε ναι ανηκεις θελεις δεν θελεις.Βεβαια αν σου βρωμαει η Ελλαδα δοκιμασε κατα τουρκια η πακισταν μερια να δεις πως ειναι τα πραγματα :jerking:
Τι βγαινεις τωρα σαν μαστουρωμενη χιπισα να μας πετας παπαροφιλοσοφιες του στυλ "κανεις δεν ανηκει πουθενα κτλ?"
Ονειρευεσαι και εσυ εναν κοσμο χωρις συνορα?(Περα απο τις ψωλες το βραδυ)

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Όποιος θεωρεί ότι δεν "ανήκει" μπορεί να διαχωρίσει την θέση του και να θέσει εαυτόν εκτός αποχωρώντας δια παντός κιόλας (ακόμη καλύτερα)

Επισκέπτης
σου παιρνουν τα λεφτα και εχεις και καποιες απολαβες οπως ιατρικη περιθαλψη πχ κτλ...
Οποτε ναι ανηκεις θελεις δεν θελεις.Βεβαια αν σου βρωμαει η Ελλαδα δοκιμασε κατα τουρκια η πακισταν μερια να δεις πως ειναι τα πραγματα :jerking:
Τι βγαινεις τωρα σαν μαστουρωμενη χιπισα να μας πετας παπαροφιλοσοφιες του στυλ "κανεις δεν ανηκει πουθενα κτλ?"
Ονειρευεσαι και εσυ εναν κοσμο χωρις συνορα?(Περα απο τις ψωλες το βραδυ)

εχω καποιες απολαβες? μμ ναι. εχεις παει ποτε στο ικα?
δεν άνηκω. απλα γεννηθηκα και μενω εδω. πού ακριβως κολλαει η τουρκια? επειδη υπαρχουν χειροτερα μερη να ζησεις (οπως και καλυτερα) σημαινει οτι ανηκεις σε αυτα? εχεις μπερδεψει μαλλον τις εννοιες διαμενω καπου και ανηκω σε κατι.
ναι ονειρευομαι και ψωλες και κοσμους χωρις συνορα. δειχνει κατι αυτο?

Velvy εισαι γκομενακι (λεμε τωρα)  :grin: :grin:

χαχαχα ναι χρονια τωρα  :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
εχω καποιες απολαβες? μμ ναι. εχεις παει ποτε στο ικα?
δεν άνηκω. απλα γεννηθηκα και μενω εδω. πού ακριβως κολλαει η τουρκια? επειδη υπαρχουν χειροτερα μερη να ζησεις (οπως και καλυτερα) σημαινει οτι ανηκεις σε αυτα? εχεις μπερδεψει μαλλον τις εννοιες διαμενω καπου και ανηκω σε κατι.

τοτε αφου γεννηθηκες εδω και πληρωνεις φορους με οτι απολαβες μπορει να σου προσφερει το κρατος να μην κανεις κυρυγματα για κοσμους χωρις συνορα κτλ.
Τι μας σπας τα αρχιδια.
"Δεν ανηκω δεν ανηκω"...αφου ρε μοσχαρι εδω γενηθηκες οπως λες και εισαι υποχρεωμενη να υπακους στους νομους της χωρας.

ναι φυσικα και δειχνει.Οτι εισαι μια φαντασιοπληκτη αγαμητη πατσαβουρα ελεινιδα.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

χαχαχα ναι χρονια τωρα  :dancing: :dancing:

Αμα δοκιμασεις αγνο Ελληνικο  :pipa1: θα ξεχασεις ολα τα ΠΑΚΙΑ στο υποσχομαι

Αληθεια τι σταση γουσταρεις ? :grin:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.065
Πόντοι
22.785
τοτε αφου γεννηθηκες εδω και πληρωνεις φορους με οτι απολαβες μπορει να σου προσφερει το κρατος να μην κανεις κυρυγματα για κοσμους χωρις συνορα κτλ.
Τι μας σπας τα αρχιδια.
"Δεν ανηκω δεν ανηκω"...αφου ρε μοσχαρι εδω γενηθηκες οπως λες και εισαι υποχρεωμενη να υπακους στους νομους της χωρας.

ναι φυσικα και δειχνει.Οτι εισαι μια φαντασιοπληκτη αγαμητη πατσαβουρα ελεινιδα.

Η απλή παρουσία του ευφυούς ανθρώπου
είναι κατά κανόνα διά τον βλάκα,
εις το έπακρον προκλητική.........................

Επισκέπτης
Τι μας σπας τα αρχιδια.

απλα κατοικω εδω και συμμορφωνομαι με τους ισχυοντες νομους και κανονες. γτ αυτο με κανει κτημα της ελλαδας?

ωραια και καλα ολα. το οτι ειμαι πατσαβουρα πώς βγηκε απο αυτα? οχι οτι δεν ειμαι, αλλα πώς προεκυψεθελω να μαθω. εσυ και η πυθια τα ειχατε παλια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom