boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
βαθυστόχαστα λόγια...
τι κοροϊδεύεις? >
έχω λυρική διάθεση, ουφ πια
βαθυστόχαστα λόγια...
βαθυστόχαστα λόγια...
τι κοροϊδεύεις? >
έχω λυρική διάθεση, ουφ πια
Ασχημοπαπο παλι τις μαλακιες αρχισες...
όχι.βλέπεις διαφορά αναμεσα στο κράτος και το έθνος;
όχι.
οι άλλοι βλέπουν κατά το συμφέρον τους γι αυτό γίνεται πόλεμος στη Γιουγκοσλαβία και στη Γεωργία και στην Τσετσενία....
εσύ μπορείς να ορίζεις ότι θες.
Από κει και πέρα ότι ένας μαλάκας προσπαθεί να αλλοιώσει τις ευρέως αποδεκτές έννοιες κατά το δοκούν δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία φορά...
πάντως μαλάκας δε θα πάψει να είναι. άλλωστε μόχθησε τόσο πολύ για να κατοχυρώσει τον επιθετικό προσδιορισμό.
βάλε τη φωτό με το γατάκι σε αυτό το ποστ, είναι τέλειαααααααααααααααααα
Οτι ένας μαλάκας προσπαθεί να αλλοιώσει τις ευρέως αποδεκτές έννοιες κατά το δοκούν δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία φορά...
πάντως μαλάκας δε θα πάψει να είναι. άλλωστε μόχθησε τόσο πολύ για να κατοχυρώσει τον επιθετικό προσδιορισμό.
Η παραπάνω φράση είναι η προσωπογραφία σου!
τπτ δε μας ανηκει (πιο ουσιαστικο εννοω, οχι το psp ) και σε κανεναν δεν ανηκουμε, με την εννοια της ιδιοκτησιας.ετσι ειναι ο νομος της ζωης..
χαχαχα ναι η κορδελα και το γαμω πσπ μου λειπειooυυυυ χίπισσααααα
τπτ δε μας ανηκει (πιο ουσιαστικο εννοω, οχι το psp ) και σε κανεναν δεν ανηκουμε, με την εννοια της ιδιοκτησιας.
Σωστα τιποτα δεν μας ανηκει ουτε το PSP και τιποτα υλικο δεν θα παρουμε μαζι μας
οσο ζουμε προσπαθουμε ματαια να αποκτησουμε Υλικα (και Γη) τα οποια ειναι αχρηστα...
Αλλα
θα παρουμε ομως μαζι μας τις αναμνησεις μας (και στις αναμνησεις μας δεν χωρανε πακηδες)
διοτι οι αναμνησεις μας πρεπει να φροντισουμε να ειναι καλες..
Ας αφησουμε λοιπον την ΠΑΠΙΑ να παρει τα ΠΑΚΙΑ
εγω που στις ιδεολογιες ειμαι πρωτη, αλλα ψηνομαι και για το πσπ (ευσεβης ποθος) πού να απευθυνθω?ράφμαν, o πάκης το πσπ θα πάει να σου πάρει, που σύμφωνα με τα λόγια σου δεν είναι από τα σημαντικά πράγματα της ζωής
καμια σχεση ετσι οπως το εννοουσα εγω, αλλα οκ
εννοουσα οτι ουτε η ελλαδα ειναι το τσαρδι μου και μου ανηκει, ουτε ο πλανητης ολοκληρος για να τον γαμαω καθημερινα. ετσι κι εγω δεν ανηκω σε καμια ευρυτερη 'ομαδα'.
ράφμαν, o πάκης το πσπ θα πάει να σου πάρει, που σύμφωνα με τα λόγια σου δεν είναι από τα σημαντικά πράγματα της ζωής
εγω που στις ιδεολογιες ειμαι πρωτη, αλλα ψηνομαι και για το πσπ (ευσεβης ποθος) πού να απευθυνθω?
Ακριβως αυτο καταλαβα
Τελικα ομως τι θα παρεις μαζι σου φευγοντας απο εδω;;
Τι δεν θα μεινει στους αλλους και θα χαθει μαζι σου ;;