trustworth
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Που είναι το ηθικό πρόβλημα?
όλα έχουν ενα timing στη ζωή + που δεν ειναι ηθικό να χωρίσεις και να κάνεις 2ο γαμο ...
δεν ειναι ηθικό να χωρίσεις και να κάνεις 2ο γαμο ...
Έλα σταματα την πλακα και εξήγησε που είναι το ηθικό πρόβλημα
εγω θέλω τον ηγέτη άψογο απο κα΄θε πλευρά ... για να εχει το δικαίωμα να με κυβερνήσει ...
εσυ βολευεσαι βλέπω με ηγέτες τυπου Αντρέα .... αυτο καταλαβαίνω ....
εγω θέλω τον ηγέτη άψογο απο κα΄θε πλευρά ... για να εχει το δικαίωμα να με κυβερνήσει ...
εσυ βολευεσαι βλέπω με ηγέτες τυπου Αντρέα .... αυτο καταλαβαίνω ....
Ρε μεγάλε, ως γνωστόν είμαι εναντίον των λαθρομεταναστών. Αλλά τι είναι αυτά που λές; Δλδ τις αρχές που ανεχτήκαν την αθρόα προσέλευση και παραμονή τι πρέπει κάνουν; Στο φινάλε καράβι και σπίτι. Υπάρχει(?) κράτος τα υπόλοιπα είνα σαδιστικά.
αλλη καριολα αυτος!!!εφυγε ο πουστης και ηρθε ο γελοιος
οι συνήθεις θεωρίες συνομωσίας...Αν πω οτι θεωρω τους σιστες ικανους να βιασουν τη μανα τους και να το αποδωσουν σε μεταναστες θα ειμαι κακος?
EKTAKTO: 15 ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ.
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΚΟΔΡΙΓΚΤΩΝΟΣ
ΕΚΤΑΚΤΟ-ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ ΣΟΒΑΡΑ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ.
εκτακτο :
ο τραυματιας ειναι καλα, φτηνα τη γλυτωσε
εκτακτο - μαλλον αραπιδες ηταν αυτοι που του επιτεθηκαν μαζι και αναρχικους. οι πακιδες ειναι σχετικα ησυχοι
παντως αυτος στο βιντεο πρεπει να εχει παιξει ρακμπι. κοιταξτε κινηση ο τυπος και πως ξεφευγει απο τους διωκτες του
μιλαμε αιλουρος ο χοντρουλης
ααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχ
μιλαμε αιλουρος ο χοντρουλης
ααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχ
γκάμπα εκτός απο ακροδεξιοί είναι και ηλίθιοι.
δεδομένου ότι οι αλλοδαποί είναι πάρα πολλοί πλέον και υπεράριθμοι, μόλις μαζευτούν και οργανωθουν έχει να πέσει πούτσα στα χρυσαυγόπουλα που θα πάει σύννεφο.
και θα την πληρώσουν και πολλοί αλλοι.
θυμίσου το....
περσονα το ειδες το αλλοδαπο φιγουρες για να ξεφυγει? ελπιζω να εισαι καλος στο τρεξιμο, θα σου χρειαστει![]()
![]()
![]()
κλασεις ανωτερος απο τον μεσι,τους εκανε ανω κατω την αμυναπαντως αυτος στο βιντεο πρεπει να εχει παιξει ρακμπι. κοιταξτε κινηση ο τυπος και πως ξεφευγει απο τους διωκτες του