Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 697 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.531

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Φαίνεται να είσαι έξυπνο παιδί και σπουδαγμένο. Γι αυτό μάλλον απάντησες.

Βοηθησε με μιας και ξέρεις, η προτροπή σε βίαιες πράξεις δεν αποτελεί αδίκημα?

και βέβαια αν ζεις σε ευρωπαικο ευνομούμενο κράτος ...

εσύ που έχεις την εντύπωση οτι ζεις ? εγω οταν ειμαι στο ελλάντα ζω σε μια μπανανία που ολα ειναι διαπραγματευσιμα δεν ισχύει σχδόν τιποτα στον απόλυτο βαθμό και προσωπικά ολες οι υποθέσεις <ρυθμίζονται> αν διαθέτεις τα απαραίτητα assets ....

σου προτείνω να  ανατρέξεις στην σημερινή ομιλία του Σαμαρά στο Ζάπειο .... προτεινε νομιμοποίηση τοσων ανομιών που δεν πιστευα τα αυτια μου ,,, αυθαίρετα, μαυρο χρημα, ποθεν εσχες και τοσα αλλά ...

λοιπόν ?

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τύπε και φυσικά δεν είναι κράτος που εφαρμόζεται το Σύνταγμα. Κάποιοι όμως το έκαναν.

οι αυτόχθονοι έλληνες το έκαναν και σήμερα εισπράτουν το αποτέλεσμα ...

μην μου πεις οι ξένοι - οι άλλοι γιατι θα διαφωνήσω απόλυτα .....  

το χρέος - το σημερινό χάλι - οι ρωσσοπόντιοι εγκληματίες - οι αλαβανικές μαφίες και οι ασιατοπακηδεςμπαγκλαντεζονιγηριανομαροκονοαφγανοσομαλοί που κατακλύζουν τη χώρα ειναι αποτέλεσμα των επιλογών των ιθαγενών αυτού του τόπου ...

διαφωνείς ? δεν το νομίζω ... εισαι ξύπνιος και φάινεται ....

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
και βέβαια αν ζεις σε ευρωπαικο ευνομούμενο κράτος ...

εσύ που έχεις την εντύπωση οτι ζεις ? εγω οταν ειμαι στο ελλάντα ζω σε μια μπανανία που ολα ειναι διαπραγματευσιμα δεν ισχύει σχδόν τιποτα στον απόλυτο βαθμό και προσωπικά ολες οι υποθέσεις <ρυθμίζονται> αν διαθέτεις τα απαραίτητα assets ....

σου προτείνω να  ανατρέξεις στην σημερινή ομιλία του Σαμαρά στο Ζάπειο .... προτεινε νομιμοποίηση τοσων ανομιών που δεν πιστευα τα αυτια μου ,,, αυθαίρετα, μαυρο χρημα, ποθεν εσχες και τοσα αλλά ...

λοιπόν ?

Ελπίζω να κατανοείς ότι όσα γραφεις δεν απαντούν σε αυτό που σου έγραψα.  Aρα σύμφωνα με το νομο, μπορεί να διωχθεί ο συγκεκριμένος άνετα.

Χρησιμοποιείς πολλές ξένες λέξεις, και εγώ δε μιλάω ξένες γλώσσες.

Λοιπόν?

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ελπίζω να κατανοείς ότι όσα γραφεις δεν απαντούν σε αυτό που σου έγραψα.  Aρα σύμφωνα με το νομο, μπορεί να διωχθεί ο συγκεκριμένος άνετα.

Λοιπόν?

Οι νόμοι στη ελλάδα είναι κουρελόχαρτα ,,,, αν δεν υπάρχει ειδικός λόγος - όπως ο θάνατος ενος αλλοδαπού - δεν κουνιέται φύλο απο πλευράς εισαγγελίας

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μόνο που αυτά εχουν συμβει στο New York  by the 70's and 80's .... σημερα στο Big Apple δεν κουνιέται φύλο ..

κανε μια βόλτα και μαθε ....
τυπε οπως εχω ξαναπει
αλλο τζουλιανι
user_photo_rudygiuliani549-231.jpg

αλλο καμινης
KAMINIS.jpg

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Λοιπόν?

Να μην σε ενδιαφέρει ο νόμος αλλά η ουσία .... και ουσία ειναι το αποτέλεσμα της πράξης να ακολουθεί το εκάστοτε συμφέρον ....

κατι θαχεις ακούσει για το δίκαιο και το ηθικό ..... απο πολιτικά πρόσωπα .... παρε μάθημα διότι περι μαθηματος πρόκειται το μήνυμα που θέλουν να περάσουν ...

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Γιατί το λές τύπε; Και αυτός στην Αμερική νομίζει ζει

αν παρατηρήσουμε την οικογενειακή ζωή του εν Αθήναις αρχοντα .... κατανοούμε ...

αν η ζωή του δημοσίου προσώπου δεν ειναι διάφανη και άψογη ... αστα να πάνε ...

με νεογέννητο παιδί στα 50πόσα ?  απο 2ο - 3ο γάμο ?

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
21:31 Πληροφορία που ήθελε Έλληνα, ανεξάρτητο (ούτε υπέρ των κατοίκων, ούτε αντιεξουσιαστή, ούτε αριστερό), να δέχθηκε επίθεση από μετανάστες επί της οδού Κοδριγκτωνος από μετανάστες (Πακιστανούς ή Αφγανούς) επιβεβαιώθηκε και πλέον η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Επισκέπτης
21:31 Πληροφορία που ήθελε Έλληνα, ανεξάρτητο (ούτε υπέρ των κατοίκων, ούτε αντιεξουσιαστή, ούτε αριστερό), να δέχθηκε επίθεση από μετανάστες επί της οδού Κοδριγκτωνος από μετανάστες (Πακιστανούς ή Αφγανούς) επιβεβαιώθηκε και πλέον η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.
Αν πω οτι θεωρω τους σιστες ικανους να βιασουν τη μανα τους και να το αποδωσουν σε μεταναστες θα ειμαι κακος?

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Οι πολίτες να αυτοργανωθούν να εξοπλισθούν κατάλληλα να πιέσουν τους εν βουλή εκπροσώπους για νομιμη οπλοφορία και να αναλάβουν την φυλαξη των πειοχών τους και την σύλληψη - τομωρία των λαθραίων ...

ο κάθε πολίτης έχει δικαίωμ σύλληψης του καθενός που παραβαίνει τον νόμο ..

και οι λαθραίοι εκ φύσεως το πράττουν σε μόνιμη βάση ,.,..

συμπέρασμα οι έλληνες πολίτες έχουν δικαίωμα σύλληψής τους και εφαρμογής κάθε νόμιμου μέτρου αμύνης .... δεδομένου οτι όλοι οι λαθραίοι ειναι εν δυνάμει εγκληματίες κατα της ανθρώπινης ζωής ....

το διαπιστώνουν καθημερινά οι έλληνες ....

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αν πω οτι θεωρω τους σιστες ικανους να βιασουν τη μανα τους και να το αποδωσουν σε μεταναστες θα ειμαι κακος?

ναι θα είσαι ... και θα λες και βλακείς αν συνεχίσεις με αυτο το τροπάρι ...

οι έλληνες δεν ειναι φασίστες ... γενικότερα ....

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
αν η ζωή του δημοσίου προσώπου δεν ειναι διάφανη και άψογη ... αστα να πάνε ...
με νεογέννητο παιδί στα 50πόσα ?  απο 2ο - 3ο γάμο ?

Θα έπρεπε να σε ρωτήσει για να κάνει παιδί ? Ακόμα και αυτό σε ενοχλεί ?

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Θα έπρεπε να σε ρωτήσει για να κάνει παιδί ? Ακόμα και αυτό σε ενοχλεί ?

να μην επέλεγε την δημόσια προβολή και το ανώτατο δημαρχιακό αξίωμα αν δεν το αντέχει ηθικά ....

βαλτε ορια και αξίες στη ζωή και στις απαιτήσεις σας στον δημόσιο στον κοινωνικό στον καθημερινό βίο ...

σύμπτωση ειναι που σε πΑΡΊΣΙ ΒΕΡΟΛΊΝΟ ΑΘΗΝΑ οι δήμαρχοι ειναι ολοι ... αυτο που είναι ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom