pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Eιπα να παω να ψυχαγωγηθω λιγακιΑπό μπουρδελότσαρκα γύρναγες ?
Eιπα να παω να ψυχαγωγηθω λιγακιΑπό μπουρδελότσαρκα γύρναγες ?
Φαίνεται να είσαι έξυπνο παιδί και σπουδαγμένο. Γι αυτό μάλλον απάντησες.
Βοηθησε με μιας και ξέρεις, η προτροπή σε βίαιες πράξεις δεν αποτελεί αδίκημα?
Τύπε και φυσικά δεν είναι κράτος που εφαρμόζεται το Σύνταγμα. Κάποιοι όμως το έκαναν.
και βέβαια αν ζεις σε ευρωπαικο ευνομούμενο κράτος ...
εσύ που έχεις την εντύπωση οτι ζεις ? εγω οταν ειμαι στο ελλάντα ζω σε μια μπανανία που ολα ειναι διαπραγματευσιμα δεν ισχύει σχδόν τιποτα στον απόλυτο βαθμό και προσωπικά ολες οι υποθέσεις <ρυθμίζονται> αν διαθέτεις τα απαραίτητα assets ....
σου προτείνω να ανατρέξεις στην σημερινή ομιλία του Σαμαρά στο Ζάπειο .... προτεινε νομιμοποίηση τοσων ανομιών που δεν πιστευα τα αυτια μου ,,, αυθαίρετα, μαυρο χρημα, ποθεν εσχες και τοσα αλλά ...
λοιπόν ?
οπως τα λεει ο τυπος λακης
Ελπίζω να κατανοείς ότι όσα γραφεις δεν απαντούν σε αυτό που σου έγραψα. Aρα σύμφωνα με το νομο, μπορεί να διωχθεί ο συγκεκριμένος άνετα.
Χρησιμοποιείς πολλές ξένες λέξεις, και εγώ δε μιλάω ξένες γλώσσες.
Λοιπόν?
τυπε οπως εχω ξαναπειΜόνο που αυτά εχουν συμβει στο New York by the 70's and 80's .... σημερα στο Big Apple δεν κουνιέται φύλο ..
κανε μια βόλτα και μαθε ....
Ελπίζω να κατανοείς ότι όσα γραφεις δεν απαντούν σε αυτό που σου έγραψα. Aρα σύμφωνα με το νομο, μπορεί να διωχθεί ο συγκεκριμένος άνετα.
Χρησιμοποιείς πολλές ξένες λέξεις, και εγώ δε μιλάω ξένες γλώσσες.
Λοιπόν?
τυπε οπως εχω ξαναπει
αλλο τζουλιανι
αλλο καμινης
τυπε οπως εχω ξαναπει
αλλο τζουλιανι
Γιατί το λές τύπε; Και αυτός στην Αμερική νομίζει ζει
Αν πω οτι θεωρω τους σιστες ικανους να βιασουν τη μανα τους και να το αποδωσουν σε μεταναστες θα ειμαι κακος?21:31 Πληροφορία που ήθελε Έλληνα, ανεξάρτητο (ούτε υπέρ των κατοίκων, ούτε αντιεξουσιαστή, ούτε αριστερό), να δέχθηκε επίθεση από μετανάστες επί της οδού Κοδριγκτωνος από μετανάστες (Πακιστανούς ή Αφγανούς) επιβεβαιώθηκε και πλέον η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.
21:31 Πληροφορία που ήθελε Έλληνα, ανεξάρτητο (ούτε υπέρ των κατοίκων, ούτε αντιεξουσιαστή, ούτε αριστερό), να δέχθηκε επίθεση από μετανάστες επί της οδού Κοδριγκτωνος από μετανάστες (Πακιστανούς ή Αφγανούς) επιβεβαιώθηκε και πλέον η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.
Αν πω οτι θεωρω τους σιστες ικανους να βιασουν τη μανα τους και να το αποδωσουν σε μεταναστες θα ειμαι κακος?
αν η ζωή του δημοσίου προσώπου δεν ειναι διάφανη και άψογη ... αστα να πάνε ...
με νεογέννητο παιδί στα 50πόσα ? απο 2ο - 3ο γάμο ?
Θα έπρεπε να σε ρωτήσει για να κάνει παιδί ? Ακόμα και αυτό σε ενοχλεί ?
να μην επέλεγε την δημόσια προβολή και το ανώτατο δημαρχιακό αξίωμα αν δεν το αντέχει ηθικά ....