tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
το πιο αστείο είναι πως νομίζει ότι "γράφει σοβαρά" !
ενώ εσύ.... ο Αδαμάντιος Κοραής του μπου είσαι
το πιο αστείο είναι πως νομίζει ότι "γράφει σοβαρά" !
ενώ εσύ.... ο Αδαμάντιος Κοραής του μπου είσαι
συνέχισε να εξασκείσαι τρανομωρό! δε σε γαμάω σήμερα!
Γιατι,λεει,ξαναθυμιζω τι γραφτηκε τον 12/08...το πιο αστείο είναι πως νομίζει ότι "γράφει σοβαρά" !
Δεν ξεχναω τιποτε ρε αρχιδι.
Ουτε και τα δικα σου,ουτε και του ισιου.Ουτε κανενος αλλου.
Ειλικρινά, τί θα τα κάνεις; Άιντε και τα μαζεύεις. Άιντε και δεν ξεχνάς τίποτε, πώς θα τα χρησιμοποιήσεις;...
Απλά να μπαίνεις στη μύτη του οποιουδήποτε μπαίνει στη δική σου...
Μόνο αυτή τη χρήση μπορούν να έχουν.
Τα γραπτα μενουν.Ειλικρινά, τί θα τα κάνεις; Άιντε και τα μαζεύεις. Άιντε και δεν ξεχνάς τίποτε, πώς θα τα χρησιμοποιήσεις;...
Ειλικρινά, τί θα τα κάνεις; Άιντε και τα μαζεύεις. Άιντε και δεν ξεχνάς τίποτε, πώς θα τα χρησιμοποιήσεις;...
ε, είπαμε!τα μαζεύει να τα χρησιμοποιήσει ώς πειστήρια στο λαικό δικαστήριο που θα στήσει...
Τα γραπτα μενουν.
Μενουν για να ΘΥΜΙΖΟΥΝ.
Οποιονα τον χαλανε τα περασμενα που εγραψε,ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ:Ας προσεχε.
Το ιδιο βεβαιως ισχυει και για μενα,απαξ και ειπα μαλακια ο καθενας(πρεπει να)ειναι λευτερος να μου την κοπανησει οταν αυτος κρινει οτι πρεπει.
ΥΓ Δεν μαζευω τιποτε.
εδώ βλέπουμε αποκλειστικό βίντεο του υπερπόντικα ανάμεσα στους φακέλους και τις σημειώσεις που έχει κρατήσει για όλα τα μέλη του σαϊτ...
LOVE,οχι LIKE.
το ποντικακι δεν τα παει καλα με την τεχνολογια....Εγώ πάντως προτίθεμαι να του τα στήσω σε Access. Και ο tramountana έχει καλύτερη πρόταση. ORACLE DATABASE!
το ποντικακι δεν τα παει καλα με την τεχνολογια....
χαρτι και κονσερβοκουτι....
Καλά στον δημοσίο τομέα.....στον ιδιωτικό με ποια λογική ρε γμτ;Κοβονται και τα δωρα στον δημοσιο τομεα
ενω το μετρο θα παει και στον ιδιωτικο......
Απλη λογικη φιλε μου.....Καλά στον δημοσίο τομέα.....στον ιδιωτικό με ποια λογική ρε γμτ;
Δεν καταλαβαίνω......
LOVE,οχι LIKE.