tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Για δώσε κ την σχετική στατιστική έρευνα...
ελα τσίμπα αυτή που έχω πρόχειρη
Για δώσε κ την σχετική στατιστική έρευνα...
Μην ψηφήσεις αριστερά ρε,δεν την θέλουμε την ψήφο σου....
Στο "Σολουν"!Ρε συ που ζεις? σε καμια βουνοκορφή?
Έκλεισε...αλλά δεν θέλω την νοσηλεία,κανένα καλό ct θέλω!!!
χαραμιζεσαι εσυ αγορινα μουServer not found
Κλάψε...εμείς μια χαρά είμαστε...λίγους τους έχουμε εδώ πάνω κ δεν μας χαλάνε την αισθητική...
Αληθεια τωρα? Εκει δεν εχετε?Κλάψε...εμείς μια χαρά είμαστε...λίγους τους έχουμε εδώ πάνω κ δεν μας χαλάνε την αισθητική...
Τώρα αυτό είναι εύρημα δηλαδή;;;πάρε και αυτό για συνέχεια
Το αδίκημα της ανθρωποκτονίας, σημειώνουν “εμφανίζει χαμηλό σκοτεινό αριθμό υποθέσεων και ενδείκνυται για ασφαλείς συγκρίσεις. Παρατηρείται ραγδαία αύξηση της συμμετοχής των αλλοδαπών δραστών στις ανθρωποκτονίες. Έτσι, ενώ το έτος 1991 οι αλλοδαποί δράστες αποτελούν το 10,92% και το έτος 1995 το 14,95% των δραστών, το ποσοστό της συμμετοχής τους αυξάνεται ραγδαία και φτάνει το έτος 2009 στο 33,33% και το δεκάμηνο Ιανουάριος- Οκτώβριος του έτους 2010 στο 40,86%. Σε απόλυτους αριθμούς αυτό μεταφράζεται σε -25- αλλοδαπούς δράστες το έτος 1991, σε -40- το έτος 1995 και σε -124- το έτος 2009 και σε -143- το δεκάμηνο Ιανουάριος- Οκτώβριος του έτους 2010″.
Λίγα-ελάχιστα πράγματα...ίσα-ίσα για να μπορούμε να το παίζουμε αριστεροί όσοι θέλουμε!!!Αληθεια τωρα? Εκει δεν εχετε?
Τώρα αυτό είναι εύρημα δηλαδή;;;
Δεν υπάρχει καμία διαφορά μορφωτικού-βιοτικού επιπέδου Έλληνα κ αλλοδαπού ας πούμε...είναι το ίδιο πράγμα...
Ποιος είναι πιο λογικό να τραπεί στην παρανομία ο έχων ή ο μη έχων;;;
.. κάποτε στην Ελλάδα δεν κλειδώνανε τις πόρτες...
Δεν υπαρχουν δικαιολογιες στην εγκληματικοτητα. Ο καθενας εχει απο μια...Ειναι σαν να μου λες οτι ο καημενος ο Κορκονεας ετρωγε ξυλο απο τον αγραμματο μπαμπα του, δημιουργησε συμπλεγματα επιθετικοτητας και σκοτωσε τον πιτσιρικα. Ισχυει?Ποιος είναι πιο λογικό να τραπεί στην παρανομία ο έχων ή ο μη έχων;;;
Λίγα-ελάχιστα πράγματα...ίσα-ίσα για να μπορούμε να το παίζουμε αριστεροί όσοι θέλουμε!!!
Δεν ξέρω αν ισχύει...αν θεωρησούμε ότι ισχύει είναι δικαιολογία.Δεν υπαρχουν δικαιολογιες στην εγκληματικοτητα. Ο καθενας εχει απο μια...Ειναι σαν να μου λες οτι ο καημενος ο Κορκονεας ετρωγε ξυλο απο τον αγραμματο μπαμπα του, δημιουργησε συμπλεγματα επιθετικοτητας και σκοτωσε τον πιτσιρικα. Ισχυει?
Ναι τρομερές εποχές...η ολιγαρχία του πλούτου κ όλοι οι υπόλοιποι στην πείνα.....Αυτά δεν τα εχουν ζήσει οι νέοι....
Δεν ξέρω αν ισχύει...αν θεωρησούμε ότι ισχύει είναι δικαιολογία.
Φυσικά θα δικαστεί-συλληφθεί όποιος παρανομήσει-εγκληματήσει.
Ρε μαλάκα εσύ παραλίγο θα αγόραζες κ μιλάς από πάνω;;;
Ρε πότε έγραψε κάποιος αριστερός εδώ μέσα αλλά κ γενικά ότι δεν υπάρχει πρόβλημα....Ααααα...ετσι εξηγειται λοιπον. Γιατι το να λες σε Αθηναιο οτι δεν υπαρχει προβλημα ειναι τουλαχιστον γελοιο. Εκτος απο τους ΒΠ φυσικα.