Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Υπάρχουν και μερικοι μαυροι που δουλευουν και δεν κλεβουν, αυτο εννοώ.
Η πλειοψηφία ειναι στην παρανομία, ειδικά οι μαυροι.
Ειτε ελαφρή (παρεμπόριο), είτε πιο βαριά (εμπόριο ναρκωτικών, πουτανες κλπ).
Αυτοι δε που ειναι κατα συντριπτική πλειοψηφία κλέφτες είναι μαροκινοι αλγερινοι κλπ
Πριν μερικές μερες ετυχα σε περιστατικο στην Κάνιγγος, όταν ενας εσυρε μια γρια ρε να της πάρει την τσαντα.
Ευτυχως που ήταν κάτι μπατσοι με πολιτικά και του κάνανε τη μουρη του αγνωριστη.
Μαλάκα με τρομάζεις με τις γνώσεις σου, της ΚΥΠ είσαι;;; :grin:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
3128443786_37474facb8.jpg
ευτυχως που δεν πλενονται γιατι με το νερο θα πολλαπλασιαζονταν..

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Ραμανταν Καρίμ αφερίμ... Ινς αλλά Βουκουραστίουγια...

ΥΓ: Τώρα που έκανε πίσω κι ο Γιαννακόπουλος να δω τί θα παίξει με το βάζελο. Θα ετοιμάσουν κανένα μπαμ όταν είναι να πάρουμε τα διαρκείας. Αλλά αυτή τη φορά θα πάρουν τα αρχίδια μου...

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
ποιες 9 και ποια ομονοια ρε φιλε...
ο σκουπιδοτοπος επεκτεινεται με ταχυτατους ρυθμους...

την περασμενη εβδομαδα ειχα κατεβει μερα μεσημερι κεντρο για δουλεια και το σκουπιδαριο ειχε φτασει μεχρι και τη στουρναρη..
τα πρεζονια εκαναν αλισβερισι εξω απο την πυλη του πολυτεχνειου(τουλαχιστον 50 ατομα)...
να περιμενουμε στο φαναρι για να βγουμε πατησιων,και να περνανε αναμεσα στα αμαξια...

εδω στη βουκουρεστιου πετυχα πακιστανους...
η κατάσταση εχει φτάσει στό απροχώριτο
πλατεια αμερικής,κολιάτσου,μεταξουργειο,σταθμός λαρίσης καί η ΚΥΨΕΛΗ πού ήταν κάποτε η ποιο πλούσια περιοχή μετά τό κολωνακι..εξισλαμίστικε....
παντού αράπιδες που πουλάνε ΄μαύρο καί άσπρο...καί φτηνοπουτάνες αραπίνες των 20 ευρώ που δεν σε αφήνουν να περπατήσεις εάν δέν τίς γαμήσεις.......
κάπου κάπου κανενας παππους κλαιει που τού φάγαν τό πορτοφόλι...
και συμμοριες ανηλίκων αλβανορουμάνων κλπ που κλέβουν από τά ψιλικατζίδικα καί περίπτερα...
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑ....
αναθυμιασεις φαγητών στίς εισόδους τών πολυκατοικιών από τό ομαδικο συσίτιο στό υπόγειο...
φυσικά τά τζαμια των αυτοκινήτων μας μέχρι νά φτασουμε στην παλια αξέχαστη φωκα νεγκρα η φωκιωνος νέγρη έχουν γίνει γλυφιτζούρι από τά πλυσίματα διά τής βίας....
παντού τρακαρισμένα και γρατσουνισμένα αυτοκίνητα ΄πού οδηγούν αράπιδες που φυσικα μπερδευουν το κόκκινο μέ τό πράσινο και εχουν καταργήσει το στοπ....
οι εναπομίνατες έλληνες είναι στά σπίτια τους ταμπουρωμένοι τό βραδυ και φυσικά δέν μπορουν να πουλήσουν τά σπιτια τους ούτε 50% κάτω,,,,
φυσικα σχολεια γιά έλληνες δέν υπάρχουν σέ αυτές τίς περιοχές....
παντου κάτι δημοτικά με κακοντυμενα παιδάκια που δέν ξέρουν νά γραφουν άσχετα εάν είναι στήν 6η δημοτικού και που τό μόνο πού κάνουν είναι νά δείρουν κανένα ελληνάκι βορειοηπειρωτάκι....
εικόνες πού συναντισα το 1986 στην 42 avenue στην νέα υόρκη...
αυτη είναι η κοινωνία πού ονειρεύετε ο κάθε τσιπρας  και παπαρήγα....  

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Χιλιάδες δεν είναι οι επιχειρήσεις...ληστεύονται κ μεταξύ τους οι μαύροι;;; :2funny:Σαπούνι να τους κάνουμε;;;
μην λες μεγαλα λογια πιτσιρικο...οταν κατεβεις θα σε ξεναγησω και αν δεν αλλαξεις γνωμη κερναω μετα την ιατρικη φροντιδα που θα χρειαστεις (εγω θα ειμαι σε αποσταση γιατι εχω γερασει και πανω απο τρεις-τεσσερις δεν μπορω να κουμανταρω :sunglasses: )

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Βγάλε μία στατιστική πόσοι μετανάστες είναι Ελλάδα κ πόσοι κάνουνε τις φασαρίες 1:100 πάρανομος;;;
Αλοίμονο αν η πλειοψηφία παρανομούσε...φανταστείτε να χαμέ 2εκ στην παρανομία...Και άλλος στατιστικολόγος...

πάντως σύμφωνα εμ τα επίσημα στοιχεία η παραβατικότητα (χωρίς να βάλουμε μέσα τις παραβάσεις του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων δηλαδή cd, dvd, τσάντες κλπ) είναι δεκαπλάσια στους αλλολαπούς απ΄οαυτήν των ελλήνων...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Καλά είπαμε: "...κοιμήσου εσυ κι εγω θα ονειρευομαι...." που λεει και το τραγουδι....
Βρε εγώ μια χαρά κοιμάμαι κ ονειρεύομαι γλυκά...εσύ βλέπεις εφιάλτες με μαύρους.... :cheesy:
μην λες μεγαλα λογια πιτσιρικο...οταν κατεβεις θα σε ξεναγησω και αν δεν αλλαξεις γνωμη κερναω μετα την ιατρικη φροντιδα που θα χρειαστεις (εγω θα ειμαι σε αποσταση γιατι εχω γερασει και πανω απο τρεις-τεσσερις δεν μπορω να κουμανταρω :sunglasses: )
Έκλεισε...αλλά δεν θέλω την νοσηλεία,κανένα καλό ct θέλω!!! :sunglasses:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ευτυχως που ήταν κάτι μπατσοι με πολιτικά και του κάνανε τη μουρη του αγνωριστη.

Τώρα θα μπουν οι σύντροφοί σου πορνόπαποι, σουπερμάους, Ισιδώρες και θα καταγγείλουν unnecessary use of force...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
αμα πεσει σε κινεζους που σκανε κατα κυματα,μπορει να φας και τσαμπα σουσι..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πάντως σύμφωνα εμ τα επίσημα στοιχεία η παραβατικότητα (χωρίς να βάλουμε μέσα τις παραβάσεις του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων δηλαδή cd, dvd, τσάντες κλπ) είναι δεκαπλάσια στους αλλολαπούς απ΄οαυτήν των ελλήνων...
λογικό
οι πιτσιρικάδες μεταναστεύουν μόνο οι συνταξιούχοι μείνανε και οι ΔΥ που γι αυτούς η παραβατικότητα είναι η καθημερινή τους εργασία.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Για δώσε κ την σχετική στατιστική έρευνα...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
(χωρίς να βάλουμε μέσα τις παραβάσεις του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων δηλαδή cd, dvd, τσάντες κλπ)

Ναι ρε, οι αράπηδες έχουν ίντερνετ και κατεβάζουν τις ταινίες και τα τραγούδια με τόρεντ και τα πουλάνε

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Για δώσε κ την σχετική στατιστική έρευνα...

Ρε συ που ζεις? σε καμια βουνοκορφή?

Τώρα θα μπουν οι σύντροφοί σου πορνόπαποι, σουπερμάους, Ισιδώρες και θα καταγγείλουν unnecessary use of force...

Σιγα μην ειμαστε και στην ΚΟΒ παρέα  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom