1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
περα απ την πλάκα μικρέ μέχρι και γω όταν κατεβαίνω έχω βαρεθεί να τους βλέπω μπροστά μου.Σε κάθε σπίτι σε κάθε γειτονιά...σαν την τηλεόραση ένα πράγμα!!!
περα απ την πλάκα μικρέ μέχρι και γω όταν κατεβαίνω έχω βαρεθεί να τους βλέπω μπροστά μου.Σε κάθε σπίτι σε κάθε γειτονιά...σαν την τηλεόραση ένα πράγμα!!!
Μαλάκα με τρομάζεις με τις γνώσεις σου, της ΚΥΠ είσαι;;;Υπάρχουν και μερικοι μαυροι που δουλευουν και δεν κλεβουν, αυτο εννοώ.
Η πλειοψηφία ειναι στην παρανομία, ειδικά οι μαυροι.
Ειτε ελαφρή (παρεμπόριο), είτε πιο βαριά (εμπόριο ναρκωτικών, πουτανες κλπ).
Αυτοι δε που ειναι κατα συντριπτική πλειοψηφία κλέφτες είναι μαροκινοι αλγερινοι κλπ
Πριν μερικές μερες ετυχα σε περιστατικο στην Κάνιγγος, όταν ενας εσυρε μια γρια ρε να της πάρει την τσαντα.
Ευτυχως που ήταν κάτι μπατσοι με πολιτικά και του κάνανε τη μουρη του αγνωριστη.
ευτυχως που δεν πλενονται γιατι με το νερο θα πολλαπλασιαζονταν..
Ωραία δεν διαφωνώ,η λύση;;;περα απ την πλάκα μικρέ μέχρι και γω όταν κατεβαίνω έχω βαρεθεί να τους βλέπω μπροστά μου.
της προσευχής.
αααααααααααααααααααααχαχχααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαευτυχως που δεν πλενονται γιατι με το νερο θα πολλαπλασιαζονταν..
Μαλάκα με τρομάζεις με τις γνώσεις σου, της ΚΥΠ είσαι;;;
η κατάσταση εχει φτάσει στό απροχώριτοποιες 9 και ποια ομονοια ρε φιλε...
ο σκουπιδοτοπος επεκτεινεται με ταχυτατους ρυθμους...
την περασμενη εβδομαδα ειχα κατεβει μερα μεσημερι κεντρο για δουλεια και το σκουπιδαριο ειχε φτασει μεχρι και τη στουρναρη..
τα πρεζονια εκαναν αλισβερισι εξω απο την πυλη του πολυτεχνειου(τουλαχιστον 50 ατομα)...
να περιμενουμε στο φαναρι για να βγουμε πατησιων,και να περνανε αναμεσα στα αμαξια...
εδω στη βουκουρεστιου πετυχα πακιστανους...
μην λες μεγαλα λογια πιτσιρικο...οταν κατεβεις θα σε ξεναγησω και αν δεν αλλαξεις γνωμη κερναω μετα την ιατρικη φροντιδα που θα χρειαστεις (εγω θα ειμαι σε αποσταση γιατι εχω γερασει και πανω απο τρεις-τεσσερις δεν μπορω να κουμανταρω )Χιλιάδες δεν είναι οι επιχειρήσεις...ληστεύονται κ μεταξύ τους οι μαύροι;;; Σαπούνι να τους κάνουμε;;;
Βγάλε μία στατιστική πόσοι μετανάστες είναι Ελλάδα κ πόσοι κάνουνε τις φασαρίες 1:100 πάρανομος;;;
Αλοίμονο αν η πλειοψηφία παρανομούσε...φανταστείτε να χαμέ 2εκ στην παρανομία...Και άλλος στατιστικολόγος...
Βρε εγώ μια χαρά κοιμάμαι κ ονειρεύομαι γλυκά...εσύ βλέπεις εφιάλτες με μαύρους....Καλά είπαμε: "...κοιμήσου εσυ κι εγω θα ονειρευομαι...." που λεει και το τραγουδι....
Έκλεισε...αλλά δεν θέλω την νοσηλεία,κανένα καλό ct θέλω!!!μην λες μεγαλα λογια πιτσιρικο...οταν κατεβεις θα σε ξεναγησω και αν δεν αλλαξεις γνωμη κερναω μετα την ιατρικη φροντιδα που θα χρειαστεις (εγω θα ειμαι σε αποσταση γιατι εχω γερασει και πανω απο τρεις-τεσσερις δεν μπορω να κουμανταρω )
Ευτυχως που ήταν κάτι μπατσοι με πολιτικά και του κάνανε τη μουρη του αγνωριστη.
αμα πεσει σε κινεζους που σκανε κατα κυματα,μπορει να φας και τσαμπα σουσι..μην λες μεγαλα λογια πιτσιρικο...οταν κατεβεις θα σε ξεναγησω και αν δεν αλλαξεις γνωμη κερναω μετα την ιατρικη φροντιδα που θα χρειαστεις (εγω θα ειμαι σε αποσταση γιατι εχω γερασει και πανω απο τρεις-τεσσερις δεν μπορω να κουμανταρω )
λογικόπάντως σύμφωνα εμ τα επίσημα στοιχεία η παραβατικότητα (χωρίς να βάλουμε μέσα τις παραβάσεις του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων δηλαδή cd, dvd, τσάντες κλπ) είναι δεκαπλάσια στους αλλολαπούς απ΄οαυτήν των ελλήνων...
Για δώσε κ την σχετική στατιστική έρευνα...πάντως σύμφωνα εμ τα επίσημα στοιχεία η παραβατικότητα (χωρίς να βάλουμε μέσα τις παραβάσεις του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων δηλαδή cd, dvd, τσάντες κλπ) είναι δεκαπλάσια στους αλλολαπούς απ΄οαυτήν των ελλήνων...
αυτη είναι η κοινωνία πού ονειρεύετε ο κάθε τσιπρας και παπαρήγα....
(χωρίς να βάλουμε μέσα τις παραβάσεις του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων δηλαδή cd, dvd, τσάντες κλπ)
Για δώσε κ την σχετική στατιστική έρευνα...
Για δώσε κ την σχετική στατιστική έρευνα...
Τώρα θα μπουν οι σύντροφοί σου πορνόπαποι, σουπερμάους, Ισιδώρες και θα καταγγείλουν unnecessary use of force...