Στρατοκρατούμενα χερσαία και θαλάσσια σύνορα. Απλά δεν μπαίνεις σε όλους. Κατάφερες και μπήκες? Πούτσα και μετακίνηση 5 βήματα πιο πέρα αρκεί να είσαι έξω απο τα σύνορα. Ξεροσταλιάζεις/πεθαίνεις/περιμένεις στο φράχτη ? Πρόβλημα σου. Δεν γυρνάς πίσω με τη βάρκα σου ? Σε βουλιάζω και δεν έχω καμία υποχρέωση να σε μαζέψω. Την βούλιαξες μόνος σου?
Στα @@ μου. Ψόφα.
Αυτή είναι η μόνη λύση στην παράνομη μετανάστευση.
Οι προσεγγίσεις ενσωμάτωση, άσυλο, συμπόνοια στους πρόσφυγες, δεν υπάρχουν μετανάστες είμαστε όλοι γήινοι,ελάτε και βλέπουμε, οδηγούν σε όλο και περισσότερους εισερχομένους.
Κανονικά δεν θα ήθελε κανένας να μπαίνουν στο σπίτι του 5-6 άτομα που να περιφέρονται σιωπηλά και να ζητούν κάθε τόσο και απο κάτι, παρε λουλούδια, τσάντα gucci, χαρτομάντηλα, να σου πλύνω τα τζάμια. Και αυτό είναι το πρώτο στάδιο γιατί στην ωρίμανση κανένας δε θα μείνει στα τζάμια, θα απαιτήσει περισσότερα με πολλούς τρόπους να είστε σίγουροι.
Την Ελλάδα όμως δεν την βλέπει κανένας σαν σπίτι του.
Έτσι προχωρούσε πάντα η ιστορία, με αίμα και τσεκούρι. Οι ινδιάνοι που έλεγαν ότι η γη και ο ήλιος ανήκουν σε όλους, εξαφανίστηκαν.
Καμία εισβολή δεν έμεινε ειρηνική για πολύ.
Αυτό είναι το παραλλήρημα μίσους που έχω για τους μετανάστες.
Δεν μπόρεσα ποτέ να μισήσω το οργανωμένο έγκλημα και τη διαφθορά στη χώρα μου που την έκαναν αδύναμη και ξέφραγο αμπέλι.
Δεν αντέδρασα ποτέ.Μισώ όμως το έγκλημα του δρόμου και τον ληστή του ψιλικατζίδικου.Δεν μπορώ να προσαρμοστώ στις αλλαγές. Το μόνο που κάνω σαν νεοέλληνας είναι να προσπαθώ να γυρίσω τον χρόνο πίσω στη δεκαετία του 80, σε μια αμιγώς σχεδόν ελληνική κοινωνία πρασινοσοσιαλιστικού τύπου που μπορούσες να γυρνάς παντού το βράδυ, να αφήνεις την πόρτα σου ανοιχτή και να βλέπεις ληστείες σε βενζινάδικα μόνο σε ταινίες του Bronson.
ὁ ἔχων δύο χιτῶνας μεταδότω τῷ μὴ ἔχοντι, καὶ ὁ ἔχων βρώματα ὁμοίως ποιείτω. Αυτός είναι ο δρόμος για τον παράδεισο και για ένα καλύτερο κόσμο.
Δεν μπορώ να τον ακολουθήσω.
Θέλω ιδιοκτησία και αν έρθουν να μου πάρουν ότι έχω οι μετανάστες, θα τους γ@#$σω την παναγία.
Μόνο τον Άκη,τους εφοριακούς, τον Μαντέλη, τη Γιάννα, την πολεοδομία, τους τελωνειακούς, τον Μπέο, τον Εφραίμ, τον Μαρκογιαννάκη, τον δήμαρχο, τον, τον ,τον x 100000 αφήνω να με ληστεύουν.