Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ενα πραμα να ξερεις ΦΠ...Το προβλημα δεν ειναι ο Στεκας που ειπε για σουβλακια Υπατιας.
Ο Στεκας αυτο το"αστειο"αλλωστε μπορει να το πει ΜΟΝΟ πισω απο την οθονη.
Το προβλημα δεν ειναι το"I love the smell of bacon in the morning".
Το προβλημα ειναι περιπτωσεις σαν την Ακριβοπουλου που ζητανε να"επαναπατριστουν"(διαβαζε:απελαθουν)οι"δυστυχισμενοι μεταναστες"με τον ορο στο χερι-δικες της και οι δυο φρασεις.
Το προβλημα ειναι οσοι ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ λογικες και πολιτικες ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ με ψευτοπροο,η εν πασει περιπτωσει μετριοπαθη,φρασεολογια.
Αυτα που δεν λεγονται ΦΠ...

Κατ' εμέ το πρόβλημα ΕΙΝΑΙ οι ακραίες φωνές. Κι αν ο στέκας δεν μπορεί να το πει μπροστά σου (όπως πιστεύεις), μπορεί να βρεθεί άλλος να το πει. Κι αν εσύ δεν μπορείς να πεις "μπέικον" μπροστά σε κάποιον, κάποιος θα βρεθεί να το πει. Ή θα βρεθεί κάποιος στον οποίον δεν θα μπορείς να το πεις. Με άλλα λόγια "Συνάντησα στο δρόμο ένα φανατικό, κι έγινα κι εγώ.".

Το θέμα ήταν να μην πιστεύει κανείς αυτά. Άμα τα πιστεύει σημαίνει ότι δεν έχει σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή και στο διπλανό του ΆΚΡΙΤΑ παρα μόνο με κριτήρια πολιτικά, επαγγελματικά ηλικιακά και ό, τι άλλο θέλεις.

Και βαθιά μέσα μου πιστεύω ότι δεν θα έβγαινε κανένας να γράψει για λουκάνικα Υπατίας εάν δεν είχες βγει εσύ πρώτος να γράψεις για μπέικον. Και σου λέω και το άλλο. Εσύ και οι πρακτικές σου δίνετε ευκαιρία σε ακραίες αντιδράσεις της κοινωνίας. ΕΣΥ συντηρητικοποιείς την κοινωνία και τη βάζεις να λαμβάνει ακραία μέτρα.

Θυμάσαι πιο παλιά που σου είχα γράψει περί εκκωφαντικής σιωπής στην πρόταση του Παπουτσή για τείχος; Παλιά θα το έλεγε μόνο ο Καρατζαφέρης. Άιντε και κάποιοι ΝεοΔημοκράτες. Τώρα το λένε και κάποιοι από το Πα.Σο.Κ. Τί κάποιοι, Υπουργός το πρότεινε. Μπορείς να αντιληφθείς τί σημαίνει αυτό;

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Θυμάμαι ακόμη την ακριβοπούλου να υπερασπίζεται με στόμφο και τουπε το "ανοίξαμε-και-σας-περιμενουμε" νόμο του ραγκούσι περί απόδοσης ιθαγένειας...
Τώρα προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμάζευτα...
Too little too late που λένε και οι αγγλοσάξωνες...

Άσε ρε, μιλούσα με κάτι γνωστούς μου, και πακιλάγνους ως βαμμένους αριστερούς, και μόλις πήγαμε στο ενδεχόμενο εξόδου από το σέγκεν (και άρα ελέγχου διαβατηρίων, αποσκευών, βίζες και τα λοιπά) μάλλον τους είδα να ζορίζονται. Ο εκόνομιστ έρριξε την προειδοποιητική βολή...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Και βαθιά μέσα μου πιστεύω ότι δεν θα έβγαινε κανένας να γράψει για λουκάνικα Υπατίας εάν δεν είχες βγει εσύ πρώτος να γράψεις για μπέικον.

αυτό ακριβώς όμως είναι το "Συνάντησα στο δρόμο ένα φανατικό, κι έγινα κι εγώ".
το "κύριε κύριε αυτός το είπε πρώτος" δεν είναι δικαιολογία, όσο κι αν το λένε πολλοί εδώ.

το ότι ακούω κάτι ακραίο δε σημαίνει ότι δικαιολογούμαι να πηγαίνω στο άλλο άκρο (και εδώ είναι η διαφωνία μου με τον ππ στο άλλο θρεντ). Και μου φαίνεται πολύ υποκριτικό το να λέει κανείς "ε νταξ μωρέ, το είπε επειδή το είπε ο άλλος". ΔΕΝ είναι νταξ μωρέ. όποιος έχει αρχές δεν τις καταπατά επειδή "με προκάλεσε ο άλλος". όσο κι αν θες να καταλάβεις αυτόν που λέει για λουκάνικα*, είναι υποκριτικό να τον δικαιολογείς "επειδή το προκάλεσαν το παιδί, δεν τα πιστεύει κατά βάθος". εκτός αν θεωρείς τιμητικό για κάποιον (αυτόν που είπε για λουκάνικα εδώ) να τον αντιμετωπίζεις σαν παιδί.

*που δεν καταλαβαίνω γιατί θες να τον καταλάβεις. έτσι αντιδράς κι εσύ στις προκλήσεις? γιατί δικαιολογείται η αντίδρασή του? μωρό είναι?

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Από την άλλη, όταν συναγελάζεσαι με μουκουζτήδες, δίνεις αξιώματα σε άτομα τυπου αλ σάλεχ και ψηφίζεις νόμους απόδοσης ιθαγένειας κατά παραγγελία ιδεοληπτικών, ας μην κλαίγεσαι όταν σε εκβιάζουν...
Εκτός εάν... Όχι, δεν θέλω να το πιστέψω, ούτε καν να το ξεστομίσω...
Πεσ τα ρε τυπε πεσ τα...αφου το σατανικό σχέδιο όλων αυτών των καθυστερημένων ,πισωγλεντηδων ,προοδευτικών,χλεμπονιάρηδων φαινεται καθαρά πια απο το ποιον θα βγάλουν  πρόεδρο οι πούστοΓάλλοι :2funny: :2funny: :2funny:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
αυτό ακριβώς όμως είναι το "Συνάντησα στο δρόμο ένα φανατικό, κι έγινα κι εγώ".
το "κύριε κύριε αυτός το είπε πρώτος" δεν είναι δικαιολογία, όσο κι αν το λένε πολλοί εδώ.

Δεν είναι δικαιολογία φυσικά. Ειναι ψάχνω να βρω το γιατί. Το πως. Την αφορμή. Και νομίζω τη βρήκα...

το ότι ακούω κάτι ακραίο δε σημαίνει ότι δικαιολογούμαι να πηγαίνω στο άλλο άκρο (και εδώ είναι η διαφωνία μου με τον ππ στο άλλο θρεντ). Και μου φαίνεται πολύ υποκριτικό το να λέει κανείς "ε νταξ μωρέ, το είπε επειδή το είπε ο άλλος". ΔΕΝ είναι νταξ μωρέ. όποιος έχει αρχές δεν τις καταπατά επειδή "με προκάλεσε ο άλλος". όσο κι αν θες να καταλάβεις αυτόν που λέει για λουκάνικα*, είναι υποκριτικό να τον δικαιολογείς "επειδή το προκάλεσαν το παιδί, δεν τα πιστεύει κατά βάθος". εκτός αν θεωρείς τιμητικό για κάποιον (αυτόν που είπε για λουκάνικα εδώ) να τον αντιμετωπίζεις σαν παιδί.

*που δεν καταλαβαίνω γιατί θες να τον καταλάβεις. έτσι αντιδράς κι εσύ στις προκλήσεις? γιατί δικαιολογείται η αντίδρασή του? μωρό είναι?

Όχι, δεν αντιδρω εγώ έτσι στις προκλήσεις. Δεν θέλω να τον δικαιολογήσω. Δεν συμφωνώ. Εγώ δεν θα το έγραφα καν ως αστείο. Αλλά εγώ είμαι είμαι εγώ. ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια που γράφεις και συμμερίζομαι κι εγώ έγραψε και ο YORGOS. ΠΟΤΕ δεν ξεφεύγεις από τις αρχές σου. Ούτε κάνεις εκπτώσεις.

Επίσης, δεν είμαι απολογητής του. Ούτε και κατακριτής του. Είναι πολύ βαρύς χαρακτηρισμός το να κάτσω να γράψω εγώ ότι αυτός έχει τέτοιες αρχές.

ΓΕΝΙΚΩΣ:

Αντιλαμβάνεσαι ότι συνήθως υπάρχει διαφορά μεταξύ του: "Βρίσκω τις αιτίες για κάτι" και του "Συμμερίζομαι ότι καλώς έγινε έτσι". Έτσι δεν είναι;  :think:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ΓΕΝΙΚΩΣ:

Αντιλαμβάνεσαι ότι συνήθως υπάρχει διαφορά μεταξύ του: "Βρίσκω τις αιτίες για κάτι" και του "Συμμερίζομαι ότι καλώς έγινε έτσι". Έτσι δεν είναι;  :think:

ναι, και δεν είπα ότι δεν είναι αυτή η αιτία.

όμως ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή δεν το θεωρώ δικαιολογία, δεν θα πω στον σουπερμάους (και στον κάθε σουπερμάους) ότι αν δεν έλεγε για μπέικον δε θα άκουγε για λουκάνικα. το γιατί το είπε δεν έχει καμία σημασία, αν δεν έχουμε σκοπό να τον δικαιολογήσουμε. ξέρω γιατί το είπε αλλά για μένα δεν έχει καμία αξία το γιατί, ειδικά ώστε να πω στον άλλον "ε μα κι εσύ, τον προκάλεσες".

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
361
Πόντοι
5.795
Το πρόβλημα είναι ο εκβιασμός μέσω τρίτων που θεωρούνται αναλώσιμοι...
Διότι λύση έχει δοθεί - οι 300 δεν θα απελαθούν για τουλάχιστον έναν χρόνο...
Απλά κάποιοι θέλουν νεκρό και μιας και οι τσέοι έχουν καιρό να τους τον προσφέρουν και δη σε φάση κορκονέα (αδικαιολόγητο καουμποϋλίκι με θύμα πιτσιρικά) προσπαθούν να δημιουργήσουν με κάθε τρόπο δικούς τους...
Το ζήτημα βέβαια είναι πόσοι θα κατέβουν στους δρόμους επειδή πέθανε ένας μετανάστης όπταν μάλιστα θα μπορούσε να είχε αποφύγει το θάνατό του και να ΜΗΝ απελαθεί, έχοντας έναν χρόνο να ψάξει και για δουλειά...

Από την άλλη, όταν συναγελάζεσαι με μουκουζτήδες, δίνεις αξιώματα σε άτομα τυπου αλ σάλεχ και ψηφίζεις νόμους απόδοσης ιθαγένειας κατά παραγγελία ιδεοληπτικών, ας μην κλαίγεσαι όταν σε εκβιάζουν...
Εκτός εάν... Όχι, δεν θέλω να το πιστέψω, ούτε καν να το ξεστομίσω...
τό ότι μια κυβέρνηση συζητεί και διαπραγματεύετε μέ ανθρώπους που παρανομούν είναι απαράδεκτο
οι κύριοι εχουν διαπράξει τίς εξής παρανομίες
1.καταπάτιση η κατάλιψη δημοσίου χώρου όπως τα πανεπιστημια χωρίς καμμία άδεια
2.παράνομη είσοδο σέ χώρα σέγκεν χωρίς τά κατάληλα ταξιδιωτικά έγγραφα.
3,παραμονή σε χώρα σέγκεν  για αρκετά χρόνια χωρίς άδεια παραμονής
4.εργασία χωρίς ένσημα και χωρίς άδεια εργασίας...
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕ ΣΥΝΩΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ να τους είχαν μαζέψει από το πανεπιστήμιο και νά τους απελάσουν..
η κυβέρνηση είναι απαραδεκτη με το να διαπραγματεύετε με εκβιαστες και παρανόμους....
δικαιωμά τους είναι να ψοφήσουν από τήν πείνα άς ψοφήσουν στά αρχίδια μας
σίγουρα κάποιος φουκαράς έλληνας από τους 800000 άνεργους  θα βρεί κάποια δουλίτσα εστω συμπληρωματική τού εισοδηματός του εάν ψοφήσει κάποιος από αυτούς η εάν απελαθεί...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
τό ότι μια κυβέρνηση συζητεί και διαπραγματεύετε μέ ανθρώπους που παρανομούν είναι απαράδεκτο
οι κύριοι εχουν διαπράξει τίς εξής παρανομίες
1.καταπάτιση η κατάλιψη δημοσίου χώρου όπως τα πανεπιστημια χωρίς καμμία άδεια
2.παράνομη είσοδο σέ χώρα σέγκεν χωρίς τά κατάληλα ταξιδιωτικά έγγραφα.
3,παραμονή σε χώρα σέγκεν  για αρκετά χρόνια χωρίς άδεια παραμονής
4.εργασία χωρίς ένσημα και χωρίς άδεια εργασίας...
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕ ΣΥΝΩΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ να τους είχαν μαζέψει από το πανεπιστήμιο και νά τους απελάσουν..
η κυβέρνηση είναι απαραδεκτη με το να διαπραγματεύετε με εκβιαστες και παρανόμους....
δικαιωμά τους είναι να ψοφήσουν από τήν πείνα άς ψοφήσουν στά αρχίδια μας
σίγουρα κάποιος φουκαράς έλληνας από τους 800000 άνεργους  θα βρεί κάποια δουλίτσα εστω συμπληρωματική τού εισοδηματός του εάν ψοφήσει κάποιος από αυτούς η εάν απελαθεί...

κανονικά... θα...

δυστυχώς ζούμε σε μια χώρα που οι κανόνες δεν τηρούνται (μαγκιά μας εεεε) και στην οποία το τάξιμο δεν έβλαψε ποτέ κανέναν...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Άσε ρε, μιλούσα με κάτι γνωστούς μου, και πακιλάγνους ως βαμμένους αριστερούς, και μόλις πήγαμε στο ενδεχόμενο εξόδου από το σέγκεν (και άρα ελέγχου διαβατηρίων, αποσκευών, βίζες και τα λοιπά) μάλλον τους είδα να ζορίζονται. Ο εκόνομιστ έρριξε την προειδοποιητική βολή...

Σε λίγο θα μας πεις ότι η λύση δεν είναι να δώσουμε στους πάντες "χαρτιά"...
Όταν έλεγα βέβαια ότι το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να μην αναγνωρίζει κανείς ελληνικά ταξιδιωτικά έγγραφα, ακουγόμουν υπερβολικός.

Η πουστιά έχει αρχίσει να φαίνεται και έχει το κωδικό όνομα: τσούκου- τσούκου ιθαγένεια ή δικαίωμα ψήφου σε δημοτικές ως επί μακρόν διαμένων...
Να δούμε αν η ολομέλεια του στε θα χαλάσει την πολυπολιτισμική ονείρωξη της οικογένειας ραγκούσι...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ναι, και δεν είπα ότι δεν είναι αυτή η αιτία.

όμως ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή δεν το θεωρώ δικαιολογία, δεν θα πω στον σουπερμάους (και στον κάθε σουπερμάους) ότι αν δεν έλεγε για μπέικον δε θα άκουγε για λουκάνικα. το γιατί το είπε δεν έχει καμία σημασία, αν δεν έχουμε σκοπό να τον δικαιολογήσουμε. ξέρω γιατί το είπε αλλά για μένα δεν έχει καμία αξία το γιατί, ειδικά ώστε να πω στον άλλον "ε μα κι εσύ, τον προκάλεσες".

Δεν διαφωνώ εν γένει. Και μάλλον το πολυζαλίζω τώρα. Αλλά θέλω να σου το θέσω αλλιώς.

Αναφορικά με το υπογραμμισμένο, είτε το θεωρώ καλή δικαιολογία είτε δεν το θεωρώ καλή δικαιολογία είναι η πραγματικότητα κατ' εμέ. Το μπέικον έφερε το λουκάνικο. Οπότε, είτε έχουμε σκοπό να τον δικαιολογήσουμε, είτε δεν έχουμε σκοπό να τον δικαιολογήσουμε, είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε, κρίνουμε ότι το λουκάνικο ειπώθηκε με ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΟ το μπέικον. "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ" ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΌΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. Οπότε εάν με ρωτήσεις γιατί ειπώθηκε αυτό, τότε θα λάβεις αυτήν την απάντηση. Η γνώμη για κάτι πρέπει να είναι ξέχωρη από την κρίση. Αλλιώς we are letting out personal opinion cloud our judgement...

Άλλο το ποιές γυναίκες μου αρέσουν, άλλο το ποιές βγαίνουν στα καλλιστεία. Άμα με ρωτήσεις ποιές σου αρέσουν θα σου δείξω κάποιες. Άμα με ρωτήσεις ποιές στοιχηματίζω ότι θα νικήσουν στα καλλιστεία θα σου πω άλλες. Άμα με ρωτήσεις τί γνώμη έχω για τα γούστα αυτών που έβγαλαν αυτές νικήτριες στα καλλιστεία θα σου πω κάτι άλλο. Το τί πιστεύω για τα γούστα αυτών που βγάζουν αυτές στα καλλιστεία είναι ανεξάρτητο του γιατί αυτοί βγάζουν αυτά που βγάζουν...

R u covered?  :P

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
361
Πόντοι
5.795
κανονικά... θα...

δυστυχώς ζούμε σε μια χώρα που οι κανόνες δεν τηρούνται (μαγκιά μας εεεε) και στην οποία το τάξιμο δεν έβλαψε ποτέ κανέναν...
νά ήταν σε καμμιά γερμανία η γαλλία νά δείς γιά πότε θά είχαν φύγει....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Πάντως, πλάκα-πλάκα, και εάν δεν κάνω λάθος, εάν βγούμε τελείως από την ΕΕ, δεν μας δεσμεύει κάτι να μην προωθήσουμε τους λαθρομετανάστες εκεί που θέλουν να πάνε. Οι περισσότεροι άλλωστε, δεν θέλουν να μείνουν εδώ.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Πάντως, πλάκα-πλάκα, και εάν δεν κάνω λάθος, εάν βγούμε τελείως από την ΕΕ, δεν μας δεσμεύει κάτι να μην προωθήσουμε τους λαθρομετανάστες εκεί που θέλουν να πάνε. Οι περισσότεροι άλλωστε, δεν θέλουν να μείνουν εδώ.

Γιώργο, μην το ξαναλέμε..
Αν βγούμε τελείως από την ΕΕ, τα ελληνικά ταξιδιωτικά έγγραφα θα έχουν την αυτή αξία με εκείνα της σομαλίας..
Αλλά ακόμη και εντός της εε, αν αρχίσουμε να δίνουμε διαβατήρια ή ανάλογα έγγραφα σε πάκια, το επόμενο πρωί, δεν θα μπορούμε οι έχοντες ελληνικά ταξιδιωτικά έγγραφα να πάμε ούτε στη Βουλγαρία.

Αυτό το ξέρουν καλά όσοι σκούζουν "δώστε χαρτιά να φύγουν"...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
νά ήταν σε καμμιά γερμανία η γαλλία νά δείς γιά πότε θά είχαν φύγει....

Έλα ρε, τι να μας πούνε οι ναζίδες της αγκέλας και οι πουρκουάδες του Σαρκό;
Πγοοδευτικότητα ρεεεεεε... φεύγει και από τα μπατζάκια μας.

...οικογένειας ραγκούσι...

Με γνωστή αλβανική καταγωγή (και η σύζυγος του τραγουδιστή μια χαρά τα στέλνει τα μηνύματα στην μητρική).

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Σε λίγο θα μας πεις ότι η λύση δεν είναι να δώσουμε στους πάντες "χαρτιά"...
Όταν έλεγα βέβαια ότι το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να μην αναγνωρίζει κανείς ελληνικά ταξιδιωτικά έγγραφα, ακουγόμουν υπερβολικός.

Η πουστιά έχει αρχίσει να φαίνεται και έχει το κωδικό όνομα: τσούκου- τσούκου ιθαγένεια ή δικαίωμα ψήφου σε δημοτικές ως επί μακρόν διαμένων...
Να δούμε αν η ολομέλεια του στε θα χαλάσει την πολυπολιτισμική ονείρωξη της οικογένειας ραγκούσι...

Μα καλά υπάρχουν άραγε πράγματι άνθρωποι που πιστεύουν ότι πρέπει να γίνει αυτό;

Τί σκατά μυαλό κουβαλάνε δεν μπορώ να καταλάβω...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Δεν διαφωνώ εν γένει. Και μάλλον το πολυζαλίζω τώρα. Αλλά θέλω να σου το θέσω αλλιώς.

Αναφορικά με το υπογραμμισμένο, είτε το θεωρώ καλή δικαιολογία είτε δεν το θεωρώ καλή δικαιολογία είναι η πραγματικότητα κατ' εμέ. Το μπέικον έφερε το λουκάνικο. Οπότε, είτε έχουμε σκοπό να τον δικαιολογήσουμε, είτε δεν έχουμε σκοπό να τον δικαιολογήσουμε, είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε, κρίνουμε ότι το λουκάνικο ειπώθηκε με ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΟ το μπέικον. "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ" ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΌΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. Οπότε εάν με ρωτήσεις γιατί ειπώθηκε αυτό, τότε θα λάβεις αυτήν την απάντηση. Η γνώμη για κάτι πρέπει να είναι ξέχωρη από την κρίση. Αλλιώς we are letting out personal opinion cloud our judgement...

Άλλο το ποιές γυναίκες μου αρέσουν, άλλο το ποιές βγαίνουν στα καλλιστεία. Άμα με ρωτήσεις ποιές σου αρέσουν θα σου δείξω κάποιες. Άμα με ρωτήσεις ποιές στοιχηματίζω ότι θα νικήσουν στα καλλιστεία θα σου πω άλλες. Άμα με ρωτήσεις τί γνώμη έχω για τα γούστα αυτών που έβγαλαν αυτές νικήτριες στα καλλιστεία θα σου πω κάτι άλλο. Το τί πιστεύω για τα γούστα αυτών που βγάζουν αυτές στα καλλιστεία είναι ανεξάρτητο του γιατί αυτοί βγάζουν αυτά που βγάζουν...

R u covered?  :P

nope  :grin:

η αιτία για τα λουκάνικα δεν ήταν το "ε, μα κι εσύ βρε σουπερμάους, τον προκάλεσες".
ήταν ότι ο στέκας (αυτός δεν το είπε;) είναι στο άλλο άκρο. κανείς δεν πάει στο άκρο επειδή "τον προκαλούνε". άμα συμφωνείς με αυτό (που λες ότι συμφωνείς), η πρόκληση δεν έχει σημασία.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Γιώργο, μην το ξαναλέμε..
Αν βγούμε τελείως από την ΕΕ, τα ελληνικά ταξιδιωτικά έγγραφα θα έχουν την αυτή αξία με εκείνα της σομαλίας..
Αλλά ακόμη και εντός της εε, αν αρχίσουμε να δίνουμε διαβατήρια ή ανάλογα έγγραφα σε πάκια, το επόμενο πρωί, δεν θα μπορούμε οι έχοντες ελληνικά ταξιδιωτικά έγγραφα να πάμε ούτε στη Βουλγαρία.

Αυτό το ξέρουν καλά όσοι σκούζουν "δώστε χαρτιά να φύγουν"...

Δεν διαφωνώ πουθενά.

Απλά, όταν η Ελλάδα στο σύνολό της αποτελεί φράγμα για την είσοδο των λαθρομεταναστών στην ΕΕ, υπό την έννοια ότι δεν επιτρέπεται να τους προωθούμε εκεί που θέλουν να πάνε, τότε πρέπει να βάλει όλη η ΕΕ χοντρά το χέρι στο τσέπη για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Εάν τώρα, οι ΕΕτζήδες δεν μας εμπιστεύονται, δεν μας γουστάρουν, δεν, δεν, δεν....(δικαίωμά τους) τότε η λύση είναι πολύ απλή. Πάμε μία βόλτα στην Υπατία π.χ. και αρχίζουμε και ρωτάμε. Που θες να πας αγόρι μου? Γερμανία? Πολύ ωραία, Lufthansa έχει 6 πτήσεις την ημέρα για Γερμανία, στο καλό και να μας γράφεις.

Δεν γίνεται αλλιώς.

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Δεν διαφωνώ πουθενά.

Απλά, όταν η Ελλάδα στο σύνολό της αποτελεί φράγμα για την είσοδο των λαθρομεταναστών στην ΕΕ, υπό την έννοια ότι δεν επιτρέπεται να τους προωθούμε εκεί που θέλουν να πάνε, τότε πρέπει να βάλει όλη η ΕΕ χοντρά το χέρι στο τσέπη για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Εάν τώρα, οι ΕΕτζήδες δεν μας εμπιστεύονται, δεν μας γουστάρουν, δεν, δεν, δεν....(δικαίωμά τους) τότε η λύση είναι πολύ απλή. Πάμε μία βόλτα στην Υπατία π.χ. και αρχίζουμε και ρωτάμε. Που θες να πας αγόρι μου? Γερμανία? Πολύ ωραία, Lufthansa έχει 6 πτήσεις την ημέρα για Γερμανία, στο καλό και να μας γράφεις.

Δεν γίνεται αλλιώς.

Χωρίς να έχω αξιόλογη πρόταση, αυτό το "παιχνίδι" είναι fucking dangerous... :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom