ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
νταξει προβλημα λυθηκε. να γινουν ολοι αφεντικα με επιχειρησεις. ευκολο ειναι
Τι περιμενεις τωρα, να τους λυπηθουμε;
Εχει 1.000 πραγματα να κανει. Ενα ΑΠΛΟ παραδειγμα: μετα το στρατιωτικο του στα 18, 18 και μισο πιανει δουλεια ως βοηθος σερβιτορου σε παραλιακο μπαρακι. Αν ειναι γατος, μπαινει στα πραγματα. Σερβιτορος, μπαρμαν, μαρκα, σεφ. Σε 15 χρονια, στα 32 του, με εναν συνεταιρο, ανοιγει το δικο του μπαρακι - η αγοραζει ενα απο καποιον που μεγαλωσε και βαρεθηκε. Και εχει μια σχετικη επιτυχια.
Η παραπανω ιστορια ειναι αληθινη - προφανως.
ακριβώς.. 1 κιλό=3000 ευρώ , 1 στρέμμα = 2 κιλά
από τις αποδοτικώτερες σε χρήμα καλλιέργειες.. απαιτεί σκληρή εργασία 2 μηνών τον χρόνο για εισόδημα της τάξης των 15000 ευρώ.. και συνολική εργασία 4 μηνών τον χρόνο.. παρόλα αυτά η παραγωγή του κρόκου κοζάνης μειώθηκε την τελευταία δεκαετία ενώ η ανεργία στον νομό αυξήθηκε κατακόρυφα..
και ο νοών νοείτω..
νταξει προβλημα λυθηκε. να γινουν ολοι αφεντικα με επιχειρησεις. ευκολο ειναι
Ειναι προφανης αληθεια.
Πριν την ελευση των Αλβανων μεταναστων, τα εργοταξια ηταν γεματα ελληνες εργατες - και περιστασιακα εβλεπες ενα 10% βουλγαρους, αλβανους, ρουμανους. Τωρα, δεν ειναι ουτε καν το αντιθετο. ΚΑΝΕΝΑΣ ελληνας δεν δουλευει σαν εργατης.
Εχω καλυτερη λυση: να μπουνε ολοι στο δημοσιο. Θα μας δανειζουν οι γερμανοι για παντα, ωστε να αγοραζουμε Καγιεν και BMW.νταξει προβλημα λυθηκε. να γινουν ολοι αφεντικα με επιχειρησεις. ευκολο ειναι
Νομιζω οτι ειναι αναποδα αγαπητε. Πρωτα πλακωσαν οι μεταναστες, και μετα ο Ελληνας αρχισε να το παιζει καποιος. Ολοι ηθελαν να ειναι αφεντικα, ΧΩΡΙΣ να παραγουν τιποτα.είπα ότι δουλειές υπάρχουνε .. άνθρωποι να δουλέψουνε δεν υπάρχουνε ( ) και την θέση τους έχουν καταλάβει οι μετανάστες (νόμιμοι/παράνομοι)..
Εξέλιπε δηλαδη πια η ελληνικη "εργατικη ταξη"?
Και γιατι το ΚΚΕ παιρνει 11% στις δημοσκοπησεις?
απλά η ελληνική εργατική τάξη πάει στον παράδεισο.. αλλά συνεχίζει να ονειρεύεται την κόλαση
Εχω καλυτερη λυση: να μπουνε ολοι στο δημοσιο. Θα μας δανειζουν οι γερμανοι για παντα, ωστε να αγοραζουμε Καγιεν και BMW.
Κι ομως αγαπητε, αυτη ειναι η λυση. Ο Ελληνας δεν παραγει ΤΙΠΟΤΑ. Πρεπει να χτισει επιχειρησεις, να παραγει προιοντα ελκυστικα εδω ΚΑΙ ΕΞΩ - ο τουρισμος συμπεριλαμβανεται προφανως.
Αλλιως τι;
Νομιζω οτι ειναι αναποδα αγαπητε. Πρωτα πλακωσαν οι μεταναστες, και μετα ο Ελληνας αρχισε να το παιζει καποιος. Ολοι ηθελαν να ειναι αφεντικα, ΧΩΡΙΣ να παραγουν τιποτα.
Εχω καλυτερη λυση: να μπουνε ολοι στο δημοσιο. Θα μας δανειζουν οι γερμανοι για παντα, ωστε να αγοραζουμε Καγιεν και BMW.
Κι ομως αγαπητε, αυτη ειναι η λυση. Ο Ελληνας δεν παραγει ΤΙΠΟΤΑ. Πρεπει να χτισει επιχειρησεις, να παραγει προιοντα ελκυστικα εδω ΚΑΙ ΕΞΩ - ο τουρισμος συμπεριλαμβανεται προφανως.
Αλλιως τι;
Νομιζω οτι ειναι αναποδα αγαπητε. Πρωτα πλακωσαν οι μεταναστες, και μετα ο Ελληνας αρχισε να το παιζει καποιος. Ολοι ηθελαν να ειναι αφεντικα, ΧΩΡΙΣ να παραγουν τιποτα.
Σαν τις παλιές αγαπες ε?
έξω ΟΛΟΙ οι αλλοδαποί απ'την ελλάδα.
ΟΛΟΙ όμως.
Εγώ πάλι λέω να κρατήσουμε μερικούς αλλοδαπούς και να διώξουμε τσυριζαίους, με αναλογία 1 προς 1...
Εξέλιπε δηλαδη πια η ελληνικη "εργατικη ταξη"?
Και γιατι το ΚΚΕ παιρνει 11% στις δημοσκοπησεις?
Αν δεν παραγουμε τιποτα, πώς προκυπτει ΑΕΠ 260 δις ευρω?
αυτες οι μαλακιες της παπαρηγα τσιπρα μεχουν τρελανει....Α γεια σου...
Άρα κανένα χαρτί δεν πρόκειται να λύσει τίποτα αν η αγορά εργασίας είναι κορεσμένη...
Επομένως τα "νομιμοποιήστε τους λαθραίους" για να μην τους εκμεταλλεύονται είναι τουλαχιστον ανεδαφικά...
Το μόνο που θα καταφέρουμε αν υποκύψουμε στους εκβιασμούς είναι να έχουμε εξαθλιωμένους, ανέργους και εύκολα χειραγωγίσιμους αλλοδαπούς με δικαίωμα προσδοκίας να ψηφίζουν, αρχικά σε τοπικές εκλογές (εκτός αν η ολομέλεια του ΣτΕ επικυρώσει την απόφαση του Δ τμήματος) και μετά και σε βουλευτικές (είδαμε την εμμονή του ξαδέλφου της νταράλα να δώσει ιθαγένεια με ελάχιστες προϋποθέσεις)...
Ποιοι βγαίνουν ωφελημένοι από αυτό;
(ρητοτική ερώτηση)
έξω ΟΛΟΙ οι αλλοδαποί απ'την ελλάδα.
ΟΛΟΙ όμως.
Εχω καλυτερη λυση: να μπουνε ολοι στο δημοσιο...
Συμφωνοι. Θα κρατησουμε ομως τις αλλοδαπες 20-40 ετων.
Εγώ πάλι λέω να κρατήσουμε μερικούς αλλοδαπούς και να διώξουμε τσυριζαίους, με αναλογία 1 προς 1...