aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
σωστα, ουτε τους απλητους με τους αναρχικους....Τα καημενα τα γουρουνια δεν φταινε σε τιποτε να τα συγκρινουμε με τους μπατσους.
σωστα, ουτε τους απλητους με τους αναρχικους....Τα καημενα τα γουρουνια δεν φταινε σε τιποτε να τα συγκρινουμε με τους μπατσους.
δεν τους πιάνει....
οι μπάτσοι δεν προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το γενετήσιο προσανατολισμό....
την γαμησες μαλακα, σε βλεπω στα μπουντρουμια..
Τα καημενα τα γουρουνια δεν φταινε σε τιποτε να τα συγκρινουμε με τους μπατσους.
εγω που σε εχω για μαλακα πρεπει να αισθανομαι τυψεις;;βουλγαράκι, ποτέ δε σε είχα για έξυπνο, έτσι κι αλλιώς...
παλι θα σε σουβλισουν οι πακιδες;;γουρουνάκια και γουρουνόφιλοι σας αφήνω! πάω να τσικνίσω!!!!
δεν τους πιάνει....
οι μπάτσοι δεν προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το γενετήσιο προσανατολισμό....
Τα καημενα τα γουρουνια δεν φταινε σε τιποτε να τα συγκρινουμε με τους μπατσους.
Έχω περιέργεια να δω πώς θα εφαρμοστεί ο νόμος αυτός, αν ισχύσει με αυτήν τη μορφή και πώς θα συνδυαστεί με την ελευθερία του λόγου...
Ας σκεφτει τις(γενικοτερες)συνεπειες και ας πραξει αναλογως.Πρόσεχε μόνο μήπως την επόμενη φορά βρεθεί στις τάξεις των τσέων κανάς πρωταθλητής σκοποβολής που να μη θέλει να γίνει παρανάλωμα του πυρός...
Ας σκεφτει τις(γενικοτερες)συνεπειες και ας πραξει αναλογως.
κύριοι, σε λίγο, πολλοί από εσάς θα διαπράττουν ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ!
το γέλιο της αρκούδας!!!
ρε θα τρελλαθουμε τελειως?Ενδιαφέρουσα διατύπωση το νομοσχέδιο...
Αναρωτιέμαι αν ο μόνος έχει εφαρμογή και σε αυτούς που μιλάνε υποτιμητικά για έλληνες, χριστιανούς, αστούς και ετεροφυλόφιλους και καλούν σε βιαιοπραγίες εις βάρος τους.
Είμαι βέβαιος πως αν ο αδόλφος ζούσε σήμερα θα ήταν θιασώτης της πολιτικής ορθότητας (καθότι ασέξουαλ χορτοφάγος)...
Και μια και έθιξε το θέμα ο master, μια ενδιαφέρουσα ανάλυση υπάρχει εδώ: www.antinews.gr/2011/02/24/87407/]Ποιοι χρειάζονται το Νόμο για την «ξενοφοβία» και τον «ρατσισμό»;[/url]
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ αυτοί;
Ο Σόρος και η παρέα του; Οι Σοφοί της Σιών;
Πες μας ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ!
Πες μας ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ!
Master, δεν θέλω να σου κλέψω τον τίτλο, απλά να κάνω μια παρατήρηση.
Αν (λέω αν) πρόσεξες, στο τέλος της φράσης έχει ερωτηματικό.