amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.056
- Πόντοι
- 22.785
ποσ να τι πλιροσισ εχισ σολιναΕμ βεβαια χασατε το ματς κ θα την πληρωσω εγω εεεεε :o
ποσ να τι πλιροσισ εχισ σολιναΕμ βεβαια χασατε το ματς κ θα την πληρωσω εγω εεεεε :o
Να΄σαι καλα και εγω το εψαχνα !
Πολυ ωραια μουσικη !
Συγνώμη για το off-topic, αλλά παιδιά AΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΤΕ σ' ένα ΚΑΛΟ αυτόνομο σύστημα internet radio.
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ραδιοσταθμοί απ' όλο τον κόσμο εκπέμπουν ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΟ ΤΟ 24ωρο... και τους απολαμβάνεις ανεξάρτητα από την λειτουργία ή όχι του Η/Υ... (παρόμοιες δυνατότητες προσφέρονται επίσης κ μέσω των ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ δεκτών που συνήθως οι περισσότεροι χρησιμοποιούν μόνον για να βλέπουν tv)...
θα μισισο κ εσεναΠως δηλ?
Τώρα... καλά..... ποια η γνώμη σου για τις λαθρομετανάστριες κομμώτριες;
ετσι γραφετε το μερσιΜερσί
amjik υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες. Μη με μισείς
(παρόμοιες δυνατότητες προσφέρονται επίσης κ μέσω των ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ δεκτών που συνήθως οι περισσότεροι χρησιμοποιούν μόνον για να βλέπουν tv)...
Και με την καλύτερη ποιότητα ήχου γιατί σχεδόν όλοι εκπέμπουν στην ευρεία ζώνη!
Τώρα... καλά..... ποια η γνώμη σου για τις λαθρομετανάστριες κομμώτριες;
δεν παλεύεται ρε εδώ μέσα ...
ψάχνω να βρω το ποστάρισμά σου ανάμεσα σε ένα κάρο σκουπίδια......
σοβαρή κουβέντα εδώ δε γίνεται...
ο καθένας λέει την παπαριά του και ό.τι του καβλώσει σε όποιο θρεντ του καβλώσει...
γάματο, πάλι χαμένος χρόνος απ΄τη ζωή μου για μαλακίες....
στο Bourdela.tv είσαι , όχι στην www.academyofathens.gr/]ακαδημία αθηνών[/url]
δεν παλεύεται ρε εδώ μέσα ...
ψάχνω να βρω το ποστάρισμά σου ανάμεσα σε ένα κάρο σκουπίδια......
σοβαρή κουβέντα εδώ δε γίνεται...
ο καθένας λέει την παπαριά του και ό.τι του καβλώσει σε όποιο θρεντ του καβλώσει...
γάματο, πάλι χαμένος χρόνος απ΄τη ζωή μου για μαλακίες....
αποψε μορφοθικα ..........
μονο ο dou.... κανη σοβαρη ενημερωση
Α καλώς τον, σε πήρε περίπου 15 χιλιάδες ποσταρίσματα να το καταλάβεις.
εγώ πρέπει να είμαι τελικά μέγας μαλάκας που χρησιμοποιώ τα search engines.......χαχα Ευχαριστώ!
ΟΛΟΙ μας όμως με την συμμετοχή μας βοηθάμε (ο καθένας με τις γνώσεις κ τον τρόπο του) στην διάχυση των πληροφοριών μέσω του Forum... το έχω ξαναγράψει, η μοναδικότητα του bou είναι ότι μπορεί ο οποιοσδήποτε να βρει ΑΜΕΣΑ βοήθεια κ απαντήσεις σε οτιδήποτε... κι αυτό είναι καταπληκτικό για το Ελληνικό internet...
ένα ντεπόν σε εναιώρημα παρακαλώ.....
εγώ πρέπει να είμαι τελικά μέγας μαλάκας που χρησιμοποιώ τα search engines.......
ένα ντεπόν σε εναιώρημα παρακαλώ.....