Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
πολυ σωστο σε βρισκω εγω ημουν ο μαλακας τοσο καιρο.
Παντως αν κοιτας το συμφερον σου δεν μπορεις να παραπονιεσαι για το τι κανει και τι δεν κανει το κρατος για τους πολιτες που εσυ τοθς εγραψες  στα @@ σου πριν απο το κρατος

πρακτικά μπορώ να απαιτώ και να κάνω οτι μου επιτρέπει το ελληνικο νομικό πλαίσιο και οι άγραφοι εθυμοτυπικοί κανόνες ...

πρακτικά ... μερικοί βουλευτές που μου χρωστούν χαρες .... (λογω οικονομικλη συνδρομής, λογω επηρεασμου προσώπων του κύκολου μου ωστε να εκμαιεύσω την ψηφο τους υπερ αυτού, λογω διαφόρων υποχρεώσεων που μου έχουν) .... ανταποδίσουν με όλα τα μέσα που διαθέτουν (πληροφόρηση και παραπληροφόρηση, νομικό έργο, εκδουλευσεις για μικροτερα οι μεγαλυτερα θέματα, πλειστηριασμοί ακινήτων και παει λεγοντας ...)  επίσης με έμεσο εξαναγκασμό μεσα απο εκδηλώσεις καταφανούς δυσαρέσκειας σε θέματα που ζητώ την βοήθεια κρατικών ιδρυμάτων - στελεχων του δημοσίου και πάει λέγοντας .....

οι πολίτες με ενδιαφέρουν στο βαθμό που διαπλεκονται με δικά μου συμφέροντα και ιδιοκτησίες ...

έγινα κατανοητός ?

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
πρακτικά μπορώ να απαιτώ και να κάνω οτι μου επιτρέπει το ελληνικο νομικό πλαίσιο και οι άγραφοι εθυμοτυπικοί κανόνες ...

πρακτικά ... μερικοί βουλευτές που μου χρωστούν χαρες .... (λογω οικονομικλη συνδρομής, λογω επηρεασμου προσώπων του κύκολου μου ωστε να εκμαιεύσω την ψηφο τους υπερ αυτού, λογω διαφόρων υποχρεώσεων που μου έχουν) .... ανταποδίσουν με όλα τα μέσα που διαθέτουν (πληροφόρηση και παραπληροφόρηση, νομικό έργο, εκδουλευσεις για μικροτερα οι μεγαλυτερα θέματα, πλειστηριασμοί ακινήτων και παει λεγοντας ...)  επίσης με έμεσο εξαναγκασμό μεσα απο εκδηλώσεις καταφανούς δυσαρέσκειας σε θέματα που ζητώ την βοήθεια κρατικών ιδρυμάτων - στελεχων του δημοσίου και πάει λέγοντας .....

οι πολίτες με ενδιαφέρουν στο βαθμό που διαπλεκονται με δικά μου συμφέροντα και ιδιοκτησίες ...

έγινα κατανοητός ?
εισαι πολυ ατομιστης,το μονο που σκεφτεσαι ειναι το συμφερον σου.............

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Ναι αμε. εισαι και εσυ ενας απο αυτους που μας εφεραν σε αυτη τη θεση και κλεγονται σαν παιδακια στην ποδια της μαμας για να μη τα μαλωσει η δασκαλα
καποιους που ευχονται οι περισσοτεροι να τους ειχε πατησει οδοστρωτηρας........................

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ναι αμε. εισαι και εσυ ενας απο αυτους που μας εφεραν σε αυτη τη θεση και κλεγονται σαν παιδακια στην ποδια της μαμας για να μη τα μαλωσει η δασκαλα

δεν νομίζω οτι φέρω ευθύνη ... μαγάλα και ενηλικα παιδιά ειναι οι βολευτές ... αν θέλουν και αν μπορούν να μην υποπίπτουν σε αθέμιτες πρακτικές ...

φυσικά και χρησιμοποιώ ολα τα τερτίπια τα εργαλεία και τις μεθοδευσεις που μου προσφέρει η τρέχουσα κατάσταση και η περιρέουσα ατμόσφαιρα ...

και πραγματικά σε αυτη τη χωρα ολα μα ολα έχουν την τιμή τους ... περιπου σαν την Ροδεσία , το Κονγκο , την Αφρική ...

βρισκεις και τα κάνεις ... αν δεν σε παίρνει δεν τα κάνεις ...

ετσι εγω αναπτυχθηκα βασιζόεμνος σε οικογενειακά κεφάλια που αυξηθηκαν κατα πολυ και που αποδίδουν πολυ καλά και εδω και αλλού ...

το θεμα ειναι να εχεις καθαρό ματι και να επιλεγεις που επενδυεις και ποτε αποσύρεσαι ...

τωαρ η ελλάδα προσφερεται για εξαγορές ... τα επόμενα χρόνια οι προσφερομενες αξιες θα ειναι πολυ μα πολυ υποτιμημένες ... και τοτε θα ειναι η  αριστη στιγμη γαι επενδύσεις ...

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
λυπήσου με !!!

ολοι με αγαπούν .... στο περιβάλλον μου ..... μονο φίλοι ////
οι καταρες μου κατα περιεργο τροπο πιανουν...........πχ εκει που καποιος ειναι καλα,τον παταει ενα αυτοκινητο και φινιτο.............................. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
οι καταρες μου κατα περιεργο τροπο πιανουν...........πχ εκει που καποιος ειναι καλα,τον παταει ενα αυτοκινητο και φινιτο.............................. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλα αυτα ουτε για πλακα καλα κανει αν δεν φροντισει αυτος για παρτη του ποιος θα το κανει. αν δεν εχει και θεμα συνηδησης ολα καλα. Μονο ολοι αυτοι να σταματησουν την κλαψα περι κυβερνισης και τετοια

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
καλα αυτα ουτε για πλακα καλα κανει αν δεν φροντισει αυτος για παρτη του ποιος θα το κανει. αν δεν εχει και θεμα συνηδησης ολα καλα. Μονο ολοι αυτοι να σταματησουν την κλαψα περι κυβερνισης και τετοια

δεν με ενδιαφέρει η κυβέρνηση.... οι κυβερνώντες να πηγαινουν με τα νερά μου ...

δεν βασίζομαι σε γενικότητες .... ολη η νομολογία εχει παραθυράκια που εχουν ανοιχτεί για να εξυπηρετούν συμφέροντα ...

υπήρχε ενα προβλμα με την φορολόγηση ακινητων που ανηκουν σε offshore και διορθώθηκε αθόρυβα ...απο 3% πηγε στο 15% και απο εκει πηγε στο 0% ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom