Επισκέπτης
οχι φταινε που τους ψηφισαν τους ξαναψηφισαν και δωστου παλι και ενταξι αφου η κορη μου ειναι στο δημοσιο δεν γαμιονται ολοι.....φταινε που τους ψηφιζουν
αλλο φταιξιμο δεν εχουν
Οταν εθελοτυφλεις εισαι αυτοματα ενοχος
οχι φταινε που τους ψηφισαν τους ξαναψηφισαν και δωστου παλι και ενταξι αφου η κορη μου ειναι στο δημοσιο δεν γαμιονται ολοι.....φταινε που τους ψηφιζουν
αλλο φταιξιμο δεν εχουν
ααααααααααα πουλακι μου τη βολεψες τη κορη ε?οχι φταινε που τους ψηφισαν τους ξαναψηφισαν και δωστου παλι και ενταξι αφου η κορη μου ειναι στο δημοσιο δεν γαμιονται ολοι.....
Οταν εθελοτυφλεις εισαι αυτοματα ενοχος
ναι τη διωρησα λεκανατζου στη βουληααααααααααα πουλακι μου τη βολεψες τη κορη ε?
φταινε που τους ψηφιζουν
αλλο φταιξιμο δεν εχουν
αν υπηρχαν θα τους ψηφιζες?υπάρχουν άλλοι να ψηφιστούν ?
ποσα το μηνα....τυχερη,παιρνει 16 μιστα το χρονο.....ναι τη διωρησα λεκανατζου στη βουλη![]()
με ποσοστα δουλευει ανλογα την πελατεια σημερα με ολο το παμε εκει μεταφεραμε τα λευτα με χρηματαποστοληποσα το μηνα....τυχερη,παιρνει 16 μιστα το χρονο.....
αν υπηρχαν θα τους ψηφιζες?
εγω ψηφιζα ιδεολογικα μεχρι που σταματησαίσως ,,,, εγω ψηφίζω σύμφωνα με τα συμφέροντά μου ....
εσύ ?
ψεμα.....αυτοι ΔΕΝ γαμανε.....ειναι αντιεπαναστατικο!!!!!με ποσοστα δουλευει ανλογα την πελατεια σημερα με ολο το παμε εκει μεταφεραμε τα λευτα με χρηματαποστολη
ψεμα.....αυτοι ΔΕΝ γαμανε.....ειναι αντιεπαναστατικο!!!!!
Γλυκεια μου......ΠΟΥΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣανιμουύυυυλη ΜΠΑΝΑΝΑ
![]()
![]()
![]()
τι λες? και πως νομιζεις οτι αποτρεποντε τα επισοδεια γαμανε αλλα με κρατηκη επιδωτηση ;)ψεμα.....αυτοι ΔΕΝ γαμανε.....ειναι αντιεπαναστατικο!!!!!
κατι θα ξερεις παραπανω,σιγουρα,με λεκανατζου κορη......τι λες? και πως νομιζεις οτι αποτρεποντε τα επισοδεια γαμανε αλλα με κρατηκη επιδωτηση ;)
το επιασες βλεπω και το γυρησαμε στην παλαβηκατι θα ξερεις παραπανω,σιγουρα,με λεκανατζου κορη......
εγω ψηφιζα ιδεολογικα μεχρι που σταματησα
πολυ σωστο σε βρισκω εγω ημουν ο μαλακας τοσο καιρο.ισως κέρδιζες ηθική ικανοποίηση μέχρι ένα σημείο ...
προσωπικά δεν μετέχω ουδεμίας ιδεολογίας .... ιδεολογία ειναι το συμφέορν μου και το βρίσκω πολύ υγειές ....
Γλυκεια μου......ΠΟΥΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ![]()
![]()
![]()