τι σε μπερδευει? 12ΝΜ ειναι τα χωρικα υδατα, εξω απο αυτο ειναι διεθνη υδατα
στα χωρικα υδατα εχεις κυριαρχικα δικαιωματα. Μπορεις δηλαδη να σταματησεις το οποιο σκαφος, να το ελεγξεις, να ανεβεις πανω κλπ
στα διεθνη υδατα δε μπορεις να κανεις τπτ απο τα παραπανω, αλλα εντος συγκεκριμενων περιοχων διεθνων υδατων καθε χωρα εχει δικαιωμα/υποχρεωση ερευνας/διασωσης.
υγ δε τα μαζευουν ολοι κας, καποιοι/πολλοι αφηνουν "ενεχυρο" μελος οικογενειας, με τη λογικη οτι θα παει Γερμανια/Σουηδια κλπ θα πιασει δουλεια/επιδοματα και θα πληρωθει ο τραφικερ. Αν δε πληρωθει, καταλαβαινεις
Τίποτα δε με μπερδεύει. Ξεκάθαρο σκλαβοπάζαρο και οι μισοί μην πω παραπάνω Ευρωπαίοι κοιμούνται με τα τσαρούχια. Υπάρχει ολόκληρη γραμμή "Refugees Welcome" και κάποιοι νομίζουν ότι με το να το υποστηρίζεις γίνεσαι φιλάνθρωπος.
Έχω ένα τύπο "φίλο" στο ΦΒ αρκετά γνωστό στην παραπάνω κοινότητα. Ο τύπος κλασικός ξυσταρχίδης συνδικαλιστής ΔΥ. Πριν μερικά χρόνια άλλαξε πόστο και πλέον υποστηρίζει κάτι αόριστο που δεν έχω καταλάβει τι είναι. Κάτι με νέους και διαφορετικότητα. Όχι LGBT+ αλλά κάτι άλλο φλου. Εννοείται πως είναι ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ. Από Gay Pride μέχρι την παραμικρή εκδήλωση. Και εννοείται ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Μαζί και η γυναίκα του. Κυκλοφορεί με κάτι απίστευτα μουνιά κάθε εθνικότητας. Σήμερα άρχισε να απειλεί ότι θα αρχίσει να διαγράφει τους "ρατσιστές". Φυσικά έφαγε κράξιμο στα σχόλια και αναδιπλώθηκε. Τελικά θα αρκεστεί στην αγνόηση.
Αυτός είμαι 1000% σίγουρος πως παίρνει τρελό χρήμα. Εκτός της ΔΕΚΟ που είναι υπάλληλος ΣΙΓΟΥΡΑ θα έχει και δεύτερο μισθό από εκεί. Και εννοείται τα πάντα πληρωμένα.