RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.062
- Πόντοι
- 3.556
Με εντολη Μητσοτακη μεταφερονται στο Costa Navarino ολοι οι επιζησαντες
Με εντολη Μητσοτακη μεταφερονται στο Costa Navarino ολοι οι επιζησαντες
Δηλαδή τύποι, το σπίτι του Λαού στον Περισσό ή της Κανέλη στην Εκάλη, γέμισαν λάθρους και δεν δέχονται πλέον;Με εντολη Μητσοτακη μεταφερονται στο Costa Navarino ολοι οι επιζησαντες
Ντουνταρα πες στην κυρία να βάλει στο πρόγραμμα πέντε λεπτά τσιμπούκι κάτω στο αμάξι με κάνα εικοσαευρω... Γιατί πενήντα ευρώ τα δέκα λεπτά δεν βγαίνουμε τύπε μου...Θα την ψήσουμε και θα μας κάτσει μην ανησυχείς! Αρκεί να έχουμε το ρευστό!
Σκατα παντού μας πνίγουν απο παντού
Τα παιδάκια για τα κατακεφαλα μας έκαναν ρεζίλι...
Μην λες τέτοια γιατί βλέπω τον @enduro να θαλασσοπνίγεται και μετά αντίο η ζητιανιά....Με εντολη Μητσοτακη μεταφερονται στο Costa Navarino ολοι οι επιζησαντες
Να σου πω εγώ που μένω Γερμανία.Ναι δουλεύουν παντού,και σε εργοστάσιο μαζί μου και σε εστιατόρια και σε πολλές άλλες δουλειές.Δεν γραφει πλεον και ο Βαλκανιος που ζει Γερμανια.
Να μας ελεγε, ολοι αυτοι οι μουσουλμανοι μεταναστες δουλευταραδες που θελουν διακαως να πανε στην Ευρωπη, κυριως Γερμανια, Σουηδια. Οταν φτασουν στον προορισμο τους, εργαζονται;
Για ενσωματωση δεν μιλαμε. Βλεπουμε ολοι τι γινεται. Τουλαχιστον δουλευουν οι οικονομικοι μεταναστες; Η ειναι μεταναστες μονο στο ονομα;
Ελληνορθόδοξη ή Κόπτισα?Μεταναστευτικό: Τι σημαίνει για την Ελλάδα η ιστορική συμφωνία της Ε.Ε
Και αυτό το βιθρομιντια πάνε να μας το πλασάρουν για επιτυχία
Δείτε το τελευταίο άρθρο που απαγορεύει τον αιτούντος ασύλου για δευτερογενή μετακίνηση κοινός μπαίνει Ελλάδα αφού από εδώ είναι η είσοδο κ τον έχουμε αρακτο εδώ
Καλά μας περνάνε για ηλίθιους
Αντί να διεκδίκηση η χώρας μας ότι ο λάθρο να αιτηθεί άσυλο στη χώρα που θέλει ( επιθυμίας του δλδ πχ Γερμανία ) και ηλεκτρονικά να στέλνονται τα αιτήματα στη Γερμανία κ αν τον χρειάζεται κακός παρτον αν πάλι τον απορρίπτει τότε η Ελλάδα αφού τον έχει εδώ να τον στέλνει πίσω με αεροπλάνο με λεφτά της ΕΕ
Πρόσφατα σε φίλη μου ελληνορθόδοξη της Αιγύπτου έριξαν άκυρο στην ελληνική πρεσβεία να έρθει ενώ έχει έρθει σαν γαλλόφωνη εφτά φορές Γαλλία κ Ιταλία κ έχει πενταετές βίζα Αμερικής κ εμάς δεν αρκούσε αυτό αλλά προτιμάμε λαθροπακοστανια ...
Δείτε κ τον αδιευκρίνιστο λόγο άρνησης τουριστικής σεγκεν βίζας σε ελληνορθόδοξο της Αιγύπτου ....
Ήθελε να πάει Αθήνα μετά Ολυμπία κ Δελφούς κ Κυκλάδες κ επειδή δεν έδειχνε ποτέ θα χέσει κ θα λάβει την απορρίψανε
Ποια;;; Την ελληνορθόδοξη!!!
Περάστε πακηδες όμως ....
Κ τελικά θα πάει Τουρκία για διακοπές ...μάλιστα
Τα συμπεράσματα δικά σας
Απόλυτη ντροπή ένιωσα που δεν εγκρίνουμε σε ελληνορθόδοξους τουριστική βίζα ( chypre εννοεί την Κύπρο )
ΕλληνορθόδοξοιΕλληνορθόδοξη ή Κόπτισα?
Μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.
Οι Πακηδες στην πλειοψηφία τους έρχονται παράνομοι.
Σε άλλη τέτοια περίπτωση στείλε πμ.Ελληνορθόδοξοι
Απλώς δείχνουν όλη την αυστηρότητα σε νόμιμες αίτησεις βίζας ενώ κάνουν τα στραβά μάτια σε μουφα άσυλα
Πλέον τα όμορφα ευρουλακοα της θα τα αφήσει Τουρκία κ εμείς εδώ να κυνηγάμε φαντασματαΣε άλλη τέτοια περίπτωση στείλε πμ.
Τελικά ρε πούστη μου τι συμβαίνει;
Διαβάζω για 47ΝΜ από τις ακτές μας ενώ το εθνικό όριο που μας πρήζουν εδώ και δεκαετίες είναι τα 12ΝΜ. Μετά είναι διεθνή ύδατα με άλλους νόμους.
Πριν λίγο διάβασα για 6000€ το κεφάλι. Στη γαμημένη Ελλάδα είναι 10 βασικοί μισθοί ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΞΟΔΟ. Η πλειοψηφία ιδρώνει να κάνει αποταμίευση και εκεί ένας και καλά χωρίς στον ήλιο μοίρα έχει 20 χήνες για αυτόν και την οικογένεια του; Δηλαδή από πότε κάνει αποταμίευση; Από τότε που γεννήθηκε; Και πάλι σε αυτές τις χώρες οι μισθοί είναι στο ΜΗΔΕΝ. Πως μπόρεσε να τα μαζέψει;