tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Παιζει να τις ειχε ΑΡΠΑΞΕΙ κιολας.
θέλεις να έρθεις να με δείρεις???
Παιζει να τις ειχε ΑΡΠΑΞΕΙ κιολας.
Υπαρχουν δυο μεγαλες κατηγοριες ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ.ισως δεν γνωρίζεις οτι οι άνθρωποι κατηγοριοποιούνται ...
Δεν θα σε γαμησω ομως,ολα κι ολα.θέλεις να έρθεις να με δείρεις???
Δηλαδη στο αρθρο για τους"μη νομιμους"κοτσαρανε και εναν ΑΣΧΕΤΟ πινακα?
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχ...ποσο τελειωμενη πουστρα μπορει να εισαι?
θα επανέλθω για τελευταία φορά .. το άρθρο μιλά για μη νόμιμους αλλοδαπούς αλλα ο πίνακας έχει τίτλο
"ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΕΛΑΘΕΝΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΑΝΑ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ Α! ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ 2009"
με την λογική του παραλόγου μπορείς να επεκτείνεις τον τίτλο
σε ότι αφορά το αν εφαρμόζονται ή όχι οι διατάξεις περί απέλασης όσων καταδικάζονται, αρκεί να ρίξεις μια ματιά στον πίνακα με τις συλλήψεις αλλοδαπών για εγκλήματα που έχω επανειλλημένα βάλει .. εκεί θα δείς ότι ο αριθμός των αλλοδαπών που συνελήφθησαν είναι πολλαπλάσιος των όσων απελάθηκαν..
φτάνουν αυτά για να καταλάβεις? ιδιαίτερα μαθήματα δεν παραδίδονται ειδικά σε ανεπίδεκτους μαθήσεως..
εντάξει εγω μαλάκας ... κι εσυ όλα τα άλλα ... .... βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει ....Υπαρχουν δυο μεγαλες κατηγοριες ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ.
Οι ΜΑΛΑΚΕΣ και οσοι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.
Φυσικα ανηκεις στην πρωτη.
Δηλαδη στο αρθρο για τους"μη νομιμους"κοτσαρανε και εναν ΑΣΧΕΤΟ πινακα?
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχ...ποσο τελειωμενη πουστρα μπορει να εισαι?
Οτι γουσταρω ειμαι.το λεκτικό σου επέπεδο σε χαρακτηρίζει ... του δρόμου ... λαχειοπώλης εισαι ?
Επιμενεις οτι ο πινακας ειναι ΑΣΧΕΤΟΣ με το αρθρο?ο πίνακας δεν είναι καθόλου άσχετος... δείχνει το ΣΥΝΟΛΟ των απελάσεων αλλοδαπών κατά το πρώτο τετράμηνο του 2009
αντε λοιπόν γαμίσου τώρα και στην τρύπα σου τρωκτικό..
Οτι γουσταρω ειμαι.
Βαλε μια σφαιρα στην ακρη,αυτο και μονο.
Εγω ειμαι με τον εχθρο ΣΟΥ.αν είμασταν εν καιρώ πολέμου θα σε ρωταγα: μαζύ μας είσαι η με τον εχθρό ?
γιατι σε πόλεμο βρισκόμαστε αν δεν το πήρες χαμπάρι ...
με εσε΄να μπλέκομαι πανάθεμα σε .. κατέληξε κάπου και τα βρίσκουμε
Αφου ειμαστε σε πολεμο ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ κρατα μια σφαιρα για τον εαυτο σου.σφαίρα ? γιατι ? για ποιόν ? οπλοφορείς ?
Εγω ειμαι με τον εχθρο ΣΟΥ.
Αφου ειμαστε σε πολεμο ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ κρατα μια σφαιρα για τον εαυτο σου.
Το ξυλο ανευ πουτσας δε σε συγκινει βλεπω.αντε λοιπόν γαμίσου τώρα και στην τρύπα σου τρωκτικό..
ΕΙΝΑΙ ασχετος με το αρθρο ο πινακας ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ?υπερπόντικα .. η κατάληξις σου
θα επανέλθω για τελευταία φορά .. το άρθρο μιλά για μη νόμιμους αλλοδαπούς αλλα ο πίνακας έχει τίτλο
"ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΕΛΑΘΕΝΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΑΝΑ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ Α! ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ 2009"
με την λογική του παραλόγου μπορείς να επεκτείνεις τον τίτλο
δεν ειμαι μονιμος κατοικος ελλάδος ....
ρε φαντασιοπληκτος ειναι ο ανθρωπος...ρωτας κιολας..του δρόμου λοιπόν αφου γουστάρεις ... εμ πέστο !!
απο δω και το λεξιλόγιό σου ....
σφαίρα ? γιατι ? για ποιόν ? οπλοφορείς ?