Zητω συγνωμη :S που μπαινω στην συζητηση σας χωρις να εχω διαβασει ολο, και καλα το παρον θεμα αλλα πιστευω για το θεμα των μεταναστων μια καλη λυση ειναι η υιοθετηση των μετρων που παιρνει η Σουηδια (οπως με πληροφορησε φιλος ο οποιος βρισκεται ηδη εκει για σεμιναριο) και ρωτησε τι πρεπει να κανει για να μεινει για παντα, με δουλεια,να φερει και την οικογενεια κλπ...κλπ...
Λοιπον για να σε δεχθει η Σουηδια σαν μεταναστη "οικονομικο" θα πρεπει...
1.Να μιλας Σουηδικα (ναι καλα διαβασατε , σου λενε ξερεις την γλωσσα ? να πας να την μαθεις και τοτε συνεχιζουμε...)
2.Να εχεις απο πριν στεγη (που θα μενεις,το δηλωνεις και ελεγχεται φυσικα αυτο)
3.Τι δουλεια θα κανεις (ετοιμη δουλεια να σε εχει ηδη δεχθει,στοιχεια εργοδοτη κλπ...κλπ... εαν ειναι για δικη σου δουλεια που θα στησεις εκει σου δινουν χρονικο περιθωριο εως οτου ανοιξεις και σε ελεγχουν στην συνεχεια εαν οντως υπαρχει επιχειρηση δικη σου)
4.Η στεγη οπου θα κατοικεις ικανοποιει τις στοιχειωδεις αναγκες δικες σου,της οικογενειας σου,αλλα προ παντος του βιοτικου επιπεδου της Σουηδικης κοινωνιας-περιοχης που εχεις επιλεξει να ζησεις(δηλαδη σου λεει μη περιμενεις να ζησεις εσυ και 10 ατομα ακομα σε ενα δωματιο)
και πολλα αλλα που δεν τα θυμαμαι (που μου ειπε το φιλαρακι μου)
εαν ειναι και εδω ετσι τα κριτηρια ....... ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.