DURBAN
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
και για να μηλισουμε λιγο ειλικρινα
ποια δουλεια κανεις για να σου ριχνει το μεροκαματο ο λαθρομεταναστης;
Ότι έχει να κάνει με Οικοδομή ας πούμε.
και για να μηλισουμε λιγο ειλικρινα
Απαντησα σε ΟΛΑ οσα τεθηκαν ΠΑΠΑΡΑ,και για πολλοστη φορα μαλιστα.
Ενα ακομη θα(ΞΑΝΑ)αναφερω,οτι εαν καποια κατηγορια εργαζομενων στην Ελλαδα ΔΕΝ θελει να εργαζεται μαυρα αυτη ειναι οι μεταναστες,για την ακριβεια οι ΝΟΜΙΜΟΙ μεταναστες-οι παρανομοι ουτως η αλλως ΜΑΥΡΑ εργαζονται.
Και αυτο λογω του νομου που τους υποχρεωνει,προκειμενου να ανανεωνεται η αδεια παραμονης τους,να γραφουν συγκεκριμενο αριθμο μεροκαματων ανα ετος.
Ε ναι, με τον Durban είναι εφικτό να γίνει ...διάλογος.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Προσπάθησε λίγο![]()
Μπα, είναι βαρύ το IQ σου και δεν με παίρνει.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ξέρεις εγώ δεν ξέρω ελληνικά αλλά εχω Firefox και με διορθώνει
εσύ που την λες στους άλλους για τα ελληνικά
Τι Browser εχεις ?
![]()
![]()
![]()
Ρε αριστερά καθιζήματα, παλιοχλεχλέδες
Αν έχετε αρχίδια (αλλά που να τα βρείτε) απαντήστε σε αυτές την ερωτήσεις (συλλογισμούς),
Ας υποθέσουμε ότι ένας ανειδίκευτος Έλληνας θέλει να εργαστεί στην οικοδομή.
1> θα πρέπει να δουλέψει με 25 ευρώ μεροκάματο επειδή ο πακιστανός-αλβανός δουλεύει με τόσα ?
2> Ο πακιστανός πληρώνει αυτό το κράτος (τα ταμεία του ας πούμε)
3> Αν ο Ελληνας πρέπει να δουλέψει με 25 Ευρώ γιατί έχουμε λαθραίους πως θα πληρώσει ασφάλεια (μετά τι θα τρώει)?
4> Ο Εργοδότης ποιον θα προτιμήσει στην τελική τον Έλληνα που θα ζητήσει 35 - 40 + ΙΚΑ ή τον αλοδαπό με 25.
note: Ο συλλογισμός Νο 4 πάει σαν απάντηση στο ΑΝΟΡΓΑΣΜΙΚΟ σοκολατόπαιδο που πίνει ΗΕΜΟ
και λέγετε όχι master21 αλλά (maser 21) Αυτό το βολεμένο αριστερό-Μαλακιστήρι που λέει ότι οι Έλληνες
κάθονται στην καφετέρια.
5> Όταν προτιμήσει τον αλλοδαπό ποιο ταμείο θα εισπράξει ασφάλιστρα (ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΝΕΝΑ)
6> γιατί οι ΠΑΣΟΚΟΙ και οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ λένε για τα ταμεία που πάνε για ΒΡΟΝΤΟ αλλά κάνουν αρωγή στους ΑΛΟΔΑΠΟΥΣ τότε ?
Κατόπιν των ΠΑΡΑΠΑΝΩ επιχηρημάτων ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ και ΑΝΟΡΓΑΣΜΙΚΑ αριστεράκια
ο Έλληνας θα είναι μονίμως στην καφετέρια (όσο αντέχει ακόμη) και θα Πίνει φραπέ μεχρι να ΕΞΙΣΩΘΕΙ με τον ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ λαθραίο
(μέσα στην χώρα του όμως) και αυτό είναι το ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ
Διότι κάποιοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ παιζουν το παιχνίδι των ΤΟΥΡΚΩΝ που μας στέλνουν καραβιές του λαθραίους για να μας ΓΑΜΗΣΟΥΝ
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
γιατί κάποιοι (Αριστεροί - ΠΑΣΟΚΟΙ) προδότες ετσι θέλουν να ΓΙΝΕΙ.
κατάλαβες και εσύ Ανάρχιδε ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕ μαστερ21 ότι λες ΠΑΠΑΡΙΕΣ
ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ![]()
![]()
![]()
![]()
(ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΤέ)
Όταν βρείτε αρχιδάκια ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ
ciao...ciao...ciao...ciao...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
στην πράξη προτιμάται ο αλλοδαπός και πληρώνονται κατι λιγα μεροκάματα στο ΙΚΑ ...
δεν μπορω....το εχω παραχωρησει στην κοντινοτερη συγγενη σου....εαν θελετε να ρουφηξετε το περιεχομενο των προφλυακτικων, καλυτερα να πατε να ψαξετε σε κανεναν οικο ανοχης! Μα τι λεω, αρκει να πατε στο διπλανο δωματιο του σπιτιου σας...![]()
Κυλησε ο τεντζερης και βρηκε το καπακι.
Κυλησε ο τεντζερης και βρηκε το καπακι.