οτι οι δεξιοι σε ολες τις χωρες ειναι το ιδιο βλαμενοι και προβοκατορες
Προφανώς ανήκεις στην κατηγορία μαλακίας
αν μου πεις γιατι οι Μουσουλμανες κανουν μπανιο στο ποταμι θα παρω πισω τα περι βλαμενουΠροφανώς ανήκεις στην κατηγορία μαλακίας
αν μου πεις γιατι οι Μουσουλμανες κανουν μπανιο στο ποταμι θα παρω πισω τα περι βλαμενου
αν μου πεις γιατι οι Μουσουλμανες κανουν μπανιο στο ποταμι θα παρω πισω τα περι βλαμενου
δλδ αν ποσταρω μια φωτογραφια κουλη,με χριστιανους να κανουν κατι ακραιο, χωρις επεξηγηση,αυτο δεν ειναι προβοκατορικο;Πάρε @@ για την ώρα. Μαντήλα και φραπέ
δλδ αν ποσταρω μια φωτογραφια κουλη,με χριστιανους να κανουν κατι ακραιο, χωρις επεξηγηση,αυτο δεν ειναι προβοκατορικο;
απλα βρηκες την φοτο απο το sport24 και την ποσταρες
να σε ρωτησω,η μαλακια που σε δερνει,σε δερνει με βουρδουλα η με μαστιγιο;Νέε στα @@ αν οι χριστιανοί κάνουν ακραίο. Είναι χριστιανική χώρα. Μαζί με τις ομπρέλες και μαντήλα θαλάσσης![]()
να σε ρωτησω,η μαλακια που σε δερνει,σε δερνει με βουρδουλα η με μαστιγιο;
Ελληνες Χριστιανοι!!!
φωτογραφια σοκ που αποδεικνυει την ηθικη καταπτωση τους
Αυτό είναι αρχαιοελληνική παράδοση, η συνέχεια κλπ. Μας φτάνουν. Για μαντήλες έχουν αλλού
που δεν έχει καμία σχέση με τον χριστιανισμό, συμπληρώνω εγώ, και γίνεται εν είδει θεατρικής παράστασης, άπαξ κάθε έτος.
που δεν έχει καμία σχέση με τον χριστιανισμό, συμπληρώνω εγώ, και γίνεται εν είδει θεατρικής παράστασης, άπαξ κάθε έτος.
Θα σε παρακαλεσω στο μελλον να μην αποδιδεις τον ΤΙΜΗΜΕΝΟ χαρακτηρισμο του προβοκατορα σε βλαμμενους.οτι οι δεξιοι σε ολες τις χωρες ειναι το ιδιο βλαμενοι και προβοκατορες
Απαντησα σε ΟΛΑ οσα τεθηκαν ΠΑΠΑΡΑ,και για πολλοστη φορα μαλιστα.Λοιπόν κύριε SUPERMOUSEαγαπητό μου ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΑΚΙ
γιατί μωρή Λουκία κάνεις κοτ κοτ κοτ κοτ κοτ
και δεν απαντάς στην παρακάτω ερώτηση![]()
εισαι ο αρχοντας της μαλακιας,της αγαμιας,και γενικα εισαι οτι χειροτερο εχει να παρουσιασει ο κλασικος νεοελληνισμος.μαγκια και κωλος φινιστρινι,γραφεις σαν παιδακι 5 χρονων βαζοντας φατσουλες σε καθε προταση.πηγαινε βρε σκουπιδι να δουλεψεις,που σε ταιζει η μανα σου και ο πατερας σου.αντε,δεν ντρεπεσαι λιγακι.κατι τετοιους σαν και σενα στην σπαρτη θα σας εσφαζαν.
Απαντησα σε ΟΛΑ οσα τεθηκαν ΠΑΠΑΡΑ,και για πολλοστη φορα μαλιστα.
Ενα ακομη θα(ΞΑΝΑ)αναφερω,οτι εαν καποια κατηγορια εργαζομενων στην Ελλαδα ΔΕΝ θελει να εργαζεται μαυρα αυτη ειναι οι μεταναστες,για την ακριβεια οι ΝΟΜΙΜΟΙ μεταναστες-οι παρανομοι ουτως η αλλως ΜΑΥΡΑ εργαζονται.
Και αυτο λογω του νομου που τους υποχρεωνει,προκειμενου να ανανεωνεται η αδεια παραμονης τους,να γραφουν συγκεκριμενο αριθμο μεροκαματων ανα ετος.
και για να μηλισουμε λιγο ειλικρινα1> Εσύ μωρη δουλεύεις για 15 και είκοσι ευρώ τη μέρα ? ή θα δούλευες επειδή δεν είσαι "ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ" μαλακισμένο?