ARAVOTOURKOS(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2020
- Like
- 1.336
- Πόντοι
- 206
Απο το παλιό μου μύνημα που επισυνάπτεις δεν θα έβγαζα ούτε ένα ερωτηματικό αν το ξανάγραφα και μην το σβήσεις! Άσε το εκεί για να το θυμούνται τα γιουνάνια!
Τάδε εφη ο αραβομαλακας που το παίζει αραβομαλακας ενώ ειναι ενα χρυσαυγουλο, άρα ένας χωρις ψήφο, άρα κάποιος που του γαμάνε τους δικούς του αλμπανια στον κορυδαλλό!Απο το παλιό μου μύνημα που επισυνάπτεις δεν θα έβγαζα ούτε ένα ερωτηματικό αν το ξανάγραφα και μην το σβήσεις! Άσε το εκεί για να το θυμούνται τα γιουνάνια!
Με ποιον? Με τον αραβομαλακα? Αυτός μαρτυράει μόνος του χωρις φάπες ρεαναψαν τα αιματα
Καθυστερημένο είσαι? Για τρίτη φορά σου επαναλαμβάνω πως αυτή είναι η μεθοδολογία σου! Είχες σκοπό να μου στείλεις όπως κάνεις με πολλούς που τσακώνεσαι!Ανέβασε τα πμ λοιπον πουστακι (3η φορά)
Οχι εσυ εισαι ηλίθιος και πουστακι Αφου μπορείς να με κανεις ρομπα, ζητα να σου στείλουν πμ που (και καλα!) εχω στείλει.Καθυστερημένο είσαι? Για τρίτη φορά σου επαναλαμβάνω πως αυτή είναι η μεθοδολογία σου! Είχες σκοπό να μου στείλεις όπως κάνεις με πολλούς που τσακώνεσαι!
Σε γαργαλάει να μάθεις τις καλές πιάτσες Αραβότουρκων αλλά τώρα που σε πρόγγιξα γερά και δεν βλέπεις να παίρνεις τις πληροφορίες που θέλεις, έχεις γίνει κακίστρω
Οχι εσυ εισαι ηλίθιος και πουστακι Αφου μπορείς να με κανεις ρομπα, ζητα να σου στείλουν πμ που (και καλα!) εχω στείλει.
Η πληροφορία που πήρα, οτι δηλαδή εισαι ενα δυστυχισμένο χρυσαυγουλο που πλέον δεν εχεις τι να ψηφήσεις (αντε Βελόπουλο!!!!!) και το παίζεις λάθρο και λες ολα αυτα που σου καίνε την κωλοτρυπα, αυτο μου φτανει!
Αραβοπουστα
… εμενα άδειος ειναι. Για τον δικό σου, του κασιδα, του λαγού, του νικολακη κι όλων αυτών που ειναι γεμάτοι με αλβανικές πουτσες μιλαμε!
που πάλι θα μείνεις με τον κώλο άδειο
Τάδε εφη ο αραβοπουστας χρυσαυγουλο, που πριν λιγο καιρό έλεγε αυτα!Εγώ χαίρομαι αν το μέσο γιουνάνι είναι σαν το παραπάνω
Θα τελειώσετε πολύ πιο γρήγορα απ'οσο υπολογίζαμε χωρίς καμιά αντίσταση
τσιμπουκόγλου νομιζω ταιριαζει ταμαμ στον ΑθηναίοΕγώ προτείνω να παραδειγματιστείς απο αδερφή Σακίρα και να βάλεις λίγο απο όλα και να ανοίξουν οι πόρτες του παραδείσου διάπλατα! Εξάλου στο γιουνάν state μπορείς να δηλώσεις τα πάντα. Οπότε βάλε λίγο Ιορδανία, λίγο σαλβαδόρ και βάλε και μια κατάληξη -όγλου και είσαι μέσα σε όλα
Tamam Tamamτσιμπουκόγλου νομιζω ταιριαζει ταμαμ στον Αθηναίο
Πολυ ωραία που το επιβεβαιώνεις για να ξερουν ολοι τι αραβομαλακας εισαι και να γελάνε με οτι γράφεις γενικότερα. Ενα άχρηστο χρυσαυγιτικο σκουπιδι, μαρτυράς μόνος σου χωρις ξύλο.Ακριβώς έτσι τα έλεγα! Θύμισε και τίποτα άλλο
Ποιος τσακώνεται?Ρε παιδιά μη τσακώνεστε...
Εσύ κατάλαβες γιατί το θλιβερό γιουνάνι πόσταρε δύο φορές ένα νορμάλ μήνυμα μου και μετά πανηγυρίζει ?Ρε παιδιά μη τσακώνεστε...
Μιλάει ο αραβομαλακας ο οποιος το παίζει υπέρ των λάθρο ενώ ταυτόχρονα τον τσούζει η κωλοτρυπα γιατι ειναι χρυσαυγουλο!Εσύ κατάλαβες γιατί το θλιβερό γιουνάνι πόσταρε δύο φορές ένα νορμάλ μήνυμα μου και μετά πανηγυρίζει ?
Δεν τσακώνονται τυπεΡε παιδιά μη τσακώνεστε...