Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 695 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.526

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Απο το παλιό μου μύνημα που επισυνάπτεις δεν θα έβγαζα ούτε ένα ερωτηματικό αν το ξανάγραφα και μην το σβήσεις! Άσε το εκεί για να το θυμούνται τα γιουνάνια! :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
Απο το παλιό μου μύνημα που επισυνάπτεις δεν θα έβγαζα ούτε ένα ερωτηματικό αν το ξανάγραφα και μην το σβήσεις! Άσε το εκεί για να το θυμούνται τα γιουνάνια! :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
Τάδε εφη ο αραβομαλακας που το παίζει αραβομαλακας ενώ ειναι ενα χρυσαυγουλο, άρα ένας χωρις ψήφο, άρα κάποιος που του γαμάνε τους δικούς του αλμπανια στον κορυδαλλό!

Γιατι ετσι ΠΡΕΠΕΙ :)

Ανέβασε τα πμ λοιπον πουστακι :) (3η φορά)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Με ποιον? Με τον αραβομαλακα? Αυτός μαρτυράει μόνος του χωρις φάπες ρε :)

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Ανέβασε τα πμ λοιπον πουστακι :) (3η φορά)
Καθυστερημένο είσαι? Για τρίτη φορά σου επαναλαμβάνω πως αυτή είναι η μεθοδολογία σου! Είχες σκοπό να μου στείλεις όπως κάνεις με πολλούς που τσακώνεσαι!
Σε γαργαλάει να μάθεις τις καλές πιάτσες Αραβότουρκων αλλά τώρα που σε πρόγγιξα γερά και δεν βλέπεις να παίρνεις τις πληροφορίες που θέλεις, έχεις γίνει κακίστρω :takethis: :takethis: :takethis:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
Καθυστερημένο είσαι? Για τρίτη φορά σου επαναλαμβάνω πως αυτή είναι η μεθοδολογία σου! Είχες σκοπό να μου στείλεις όπως κάνεις με πολλούς που τσακώνεσαι!
Σε γαργαλάει να μάθεις τις καλές πιάτσες Αραβότουρκων αλλά τώρα που σε πρόγγιξα γερά και δεν βλέπεις να παίρνεις τις πληροφορίες που θέλεις, έχεις γίνει κακίστρω :takethis: :takethis: :takethis:
Οχι εσυ εισαι ηλίθιος και πουστακι :) Αφου μπορείς να με κανεις ρομπα, ζητα να σου στείλουν πμ που (και καλα!) εχω στείλει.

Η πληροφορία που πήρα, οτι δηλαδή εισαι ενα δυστυχισμένο χρυσαυγουλο που πλέον δεν εχεις τι να ψηφήσεις (αντε Βελόπουλο!!!!!) και το παίζεις λάθρο και λες ολα αυτα που σου καίνε την κωλοτρυπα, αυτο μου φτανει! :)

Αραβοπουστα :)

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Οχι εσυ εισαι ηλίθιος και πουστακι :) Αφου μπορείς να με κανεις ρομπα, ζητα να σου στείλουν πμ που (και καλα!) εχω στείλει.

Η πληροφορία που πήρα, οτι δηλαδή εισαι ενα δυστυχισμένο χρυσαυγουλο που πλέον δεν εχεις τι να ψηφήσεις (αντε Βελόπουλο!!!!!) και το παίζεις λάθρο και λες ολα αυτα που σου καίνε την κωλοτρυπα, αυτο μου φτανει! :)

:klapseee:
που πάλι θα μείνεις με τον κώλο άδειο :headbaning1::headbaning1::headbaning1:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
:klapseee:
που πάλι θα μείνεις με τον κώλο άδειο :headbaning1::headbaning1::headbaning1:
… εμενα άδειος ειναι. Για τον δικό σου, του κασιδα, του λαγού, του νικολακη κι όλων αυτών που ειναι γεμάτοι με αλβανικές πουτσες μιλαμε! :)

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Εγώ χαίρομαι αν το μέσο γιουνάνι είναι σαν το παραπάνω :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
Θα τελειώσετε πολύ πιο γρήγορα απ'οσο υπολογίζαμε χωρίς καμιά αντίσταση :wanker::wanker::wanker:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
Εγώ χαίρομαι αν το μέσο γιουνάνι είναι σαν το παραπάνω :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
Θα τελειώσετε πολύ πιο γρήγορα απ'οσο υπολογίζαμε χωρίς καμιά αντίσταση :wanker::wanker::wanker:
Τάδε εφη ο αραβοπουστας χρυσαυγουλο, που πριν λιγο καιρό έλεγε αυτα!

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

167E57CB-5B3C-4722-A426-FAD99C1F019C.jpeg

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Ακριβώς έτσι τα έλεγα! Θύμισε και τίποτα άλλο :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.816
Πόντοι
12.756
Εγώ προτείνω να παραδειγματιστείς απο αδερφή Σακίρα και να βάλεις λίγο απο όλα και να ανοίξουν οι πόρτες του παραδείσου διάπλατα! Εξάλου στο γιουνάν state μπορείς να δηλώσεις τα πάντα. Οπότε βάλε λίγο Ιορδανία, λίγο σαλβαδόρ και βάλε και μια κατάληξη -όγλου και είσαι μέσα σε όλα :smitten: :smitten: :smitten:
τσιμπουκόγλου νομιζω ταιριαζει ταμαμ στον Αθηναίο

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
Ακριβώς έτσι τα έλεγα! Θύμισε και τίποτα άλλο :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
Πολυ ωραία που το επιβεβαιώνεις για να ξερουν ολοι τι αραβομαλακας εισαι και να γελάνε με οτι γράφεις γενικότερα. Ενα άχρηστο χρυσαυγιτικο σκουπιδι, μαρτυράς μόνος σου χωρις ξύλο.

Μπράβο σου, επίσημα ξεφτίλας πλέον :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
Εσύ κατάλαβες γιατί το θλιβερό γιουνάνι πόσταρε δύο φορές ένα νορμάλ μήνυμα μου και μετά πανηγυρίζει ?:think:
Μιλάει ο αραβομαλακας ο οποιος το παίζει υπέρ των λάθρο ενώ ταυτόχρονα τον τσούζει η κωλοτρυπα γιατι ειναι χρυσαυγουλο!

ΟΡΣΕ μαλακα μπινέ!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.437
Πόντοι
6.515
400 για σημερα καλα ειναι να προχωραει η αντικατασταση κουλη γιατι πολυ αερα πηραν οι ραγιαδες με σημαιες και παρελασεις

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.954
Πόντοι
26.141

Stories

Νέο!