Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.617
Πόντοι
12.756
παρε εναν λαθρομετανάστη σπιτι σου
ο Μπαρος ειναι ελευθερος αυτον τον καιρό
μαλακα το εχω σκεφτει..θα αγορασω και ενα μεγαλο κλουβι και θα τον δειχνω στον κοσμο με εισιτηριο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.338
Πόντοι
12.756
μαλακα το εχω σκεφτει..θα αγορασω και ενα μεγαλο κλουβι και θα τον δειχνω στον κοσμο με εισιτηριο
Να τον ενσωματώσεις στην κοινωνία μουνοπανο , και μετά εκμετάλλευση

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
παρε εναν λαθρομετανάστη σπιτι σου
ο Μπαρος ειναι ελευθερος αυτον τον καιρό
Εγώ έλεγα να πάρω ένα Γιουνάνι σπίτι μου, αλλά προτίμησα έναν σκύλο γιατί το Γιουνάνι θα είναι τόσο εριστικό που θα θέλεις να του πάρεις το κεφάλι :alivedick: :alivedick: :alivedick:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.338
Πόντοι
12.756
Εγώ έλεγα να πάρω ένα Γιουνάνι σπίτι μου, αλλά προτίμησα έναν σκύλο γιατί το Γιουνάνι θα είναι τόσο εριστικό που θα θέλεις να του πάρεις το κεφάλι :alivedick: :alivedick: :alivedick:
αμα παίρνει συνταξη να τον κρατησεις

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
αμα παίρνει συνταξη να τον κρατησεις
Τι σύνταξη ... Οι συντάξεις μας τρώνε τα επιδόματα ... Ο γιουνάνης πρέπει να δουλευει!!

Το Κούλι άκμπαρ εξάλου προσλαμβάνει υπαλλήλους και συνεργεία καθαρισμού και επιστασίας για κατασκευές και βλάβες στις δομές μας.

Ήδη έχουμε τα γιουνάνια στην υπηρεσία μας.

Και ξέρεις ποιά . Αυτά τα άβουλα που κάθε πρωί πάνε στη δουλειά τους, όποια κι αν είναι αυτή :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Με εδωσες στεγνά ρε Γιουνάνι? :confused:

Πόσο δίκιο έχω που σας τα χώνω και σας :alivedick: :alivedick: :alivedick: όπου σας βρίσκουμε:smitten::smitten::smitten:
Τι να χώσεις ρε αραβομαλακα? :) Αυτα που χώνουν στου κασιδα τον πάτο? Του πηγες βαζελίνη σήμερα? :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Τι να χώσεις ρε αραβομαλακα? :) Αυτα που χώνουν στου κασιδα τον πάτο? Του πηγες βαζελίνη σήμερα? :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Πάλι πιάτσα στην πύλη του κορυδαλού είσαι? Περιμένεις τον Αχμετ Βακάς να βγεί με άδεια να τον ψαρέψεις να σε σκίσει στα βράχια? :takethis: :takethis: :takethis:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.617
Πόντοι
12.756
Πάλι πιάτσα στην πύλη του κορυδαλού είσαι? Περιμένεις τον Αχμετ Βακάς να βγεί με άδεια να τον ψαρέψεις να σε σκίσει στα βράχια? :takethis: :takethis: :takethis:
τι να πολιτογραφηθω;αιγυπτιος;παλαιστινιος;αφρικανος;ριξε ιδεα για μεγιστα μπενεφιτς

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Μου περιγράφεις μια συνήθη ημέρα του κασιδα αραβομαλακα? Τα ξερεις μια χαρά βλέπω! Μήπως για συμπαράσταση δίνεις κι εσυ κωλο? Για πουστρα σε κόβω :)

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
τι να πολιτογραφηθω;αιγυπτιος;παλαιστινιος;αφρικανος;ριξε ιδεα για μεγιστα μπενεφιτς
Εγώ προτείνω να παραδειγματιστείς απο αδερφή Σακίρα και να βάλεις λίγο απο όλα και να ανοίξουν οι πόρτες του παραδείσου διάπλατα! Εξάλου στο γιουνάν state μπορείς να δηλώσεις τα πάντα. Οπότε βάλε λίγο Ιορδανία, λίγο σαλβαδόρ και βάλε και μια κατάληξη -όγλου και είσαι μέσα σε όλα :smitten: :smitten: :smitten:

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Μου περιγράφεις μια συνήθη ημέρα του κασιδα αραβομαλακα? Τα ξερεις μια χαρά βλέπω! Μήπως για συμπαράσταση δίνεις κι εσυ κωλο? Για πουστρα σε κόβω :)
Εντάξ τις ξέρουμε όλοι τις πρακτικές σου.. Στην αρχή το παίζεις σκληρό παππούδι και μετά απο λίγο θα έρχονται τα πμ για να παρακαλάς να σου πω κρυφή πιάτσα που έχει τα πιο ωραία και γυμνασμένα μελανούρια αδέρφια αραβότουρκους :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Εντάξ τις ξέρουμε όλοι τις πρακτικές σου.. Στην αρχή το παίζεις σκληρό παππούδι και μετά απο λίγο θα έρχονται τα πμ για να παρακαλάς να σου πω κρυφή πιάτσα που έχει τα πιο ωραία και γυμνασμένα μελανούρια αδέρφια αραβότουρκους :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
Ναι σωστα, αυτα τα έβγαζε ο κλωνος του μπουλη. Κι εσυ ως αραβομαλακας τα κατάπιες, οπως ο κασιδας καταπίνει τα χυσια Αλβανών. Εσυ του παίρνεις με γλωσσόφιλα αυτα που περισσεύουν μωρή πουσταρα? :vomit:

Για ανέβασε τα πμ που λες. Πουστρα! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Για ανέβασε τα πμ που λες.
Μάθε γράμματα πουστροΓιουνάνι ... Ούτε να διαβάζεις δεν ξέρεις. Οι πρακτικές σου γνωστές και έχει βουίξει το σάι:confused:
Στην αρχή βρίζεις κάποιον και μετά σκάνε τα πμ με το υψηλό και πολυάσχολο προφίλ ευκατάστατου για ότι προκύψει στη πορεία μπας και τσιμπίσεις καμιά τζάμπα πούτσα απο κανένα θλιβερό γιουνάνι γιατί ούτε τα αδέρφια μου δεν στην δίνουν :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Μάθε γράμματα πουστροΓιουνάνι ... Ούτε να διαβάζεις δεν ξέρεις. Οι πρακτικές σου γνωστές και έχει βουίξει το σάι:confused:
Στην αρχή βρίζεις κάποιον και μετά σκάνε τα πμ με το υψηλό και πολυάσχολο προφίλ ευκατάστατου για ότι προκύψει στη πορεία μπας και τσιμπίσεις καμιά τζάμπα πούτσα απο κανένα θλιβερό γιουνάνι γιατί ούτε τα αδέρφια μου δεν στην δίνουν :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
Ναι καταλαβαίνω τις πουτσες που εχω ρίξει σε διάφορους. Ε, τωρα αναλαμβάνω κι εσενα, μια πουστρα χρυσαυγίτικη που εχει συφιλιασει που τα «αγόρια» του τρώνε αλβανικές ψωλες στον κορυδαλλό.

Κι ετσι ΠΡΕΠΕΙ μουνοπανακι πουστρα :)

Περιμενω τα πμ πουστακι χρυσαυγιτικο :) (2η φορά)

Κλασσικη χρυσαυγιτικη κουραδα :)

6C00325F-9B94-4E41-AD0F-0C24960547F1.jpeg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom