Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.338
- Πόντοι
- 12.756
παρε εναν λαθρομετανάστη σπιτι σουτα λαες χαμπιμπικα,τα λες σταρατα
ο Μπαρος ειναι ελευθερος αυτον τον καιρό
παρε εναν λαθρομετανάστη σπιτι σουτα λαες χαμπιμπικα,τα λες σταρατα
μαλακα το εχω σκεφτει..θα αγορασω και ενα μεγαλο κλουβι και θα τον δειχνω στον κοσμο με εισιτηριοπαρε εναν λαθρομετανάστη σπιτι σου
Να τον ενσωματώσεις στην κοινωνία μουνοπανο , και μετά εκμετάλλευσημαλακα το εχω σκεφτει..θα αγορασω και ενα μεγαλο κλουβι και θα τον δειχνω στον κοσμο με εισιτηριο
δεν ενσωματωνεται αυτος ρε...κατευθειαν εκμεταλευση νομιζωΝα τον ενσωματώσεις στην κοινωνία μουνοπανο , και μετά εκμετάλλευση
να τον ζευγαρωσεις να κανει κουταβια και να τα δωσεις στην γειτονιάδεν ενσωματωνεται αυτος ρε...κατευθειαν εκμεταλευση νομιζω
Εγώ έλεγα να πάρω ένα Γιουνάνι σπίτι μου, αλλά προτίμησα έναν σκύλο γιατί το Γιουνάνι θα είναι τόσο εριστικό που θα θέλεις να του πάρεις το κεφάλιπαρε εναν λαθρομετανάστη σπιτι σου
αμα παίρνει συνταξη να τον κρατησειςΕγώ έλεγα να πάρω ένα Γιουνάνι σπίτι μου, αλλά προτίμησα έναν σκύλο γιατί το Γιουνάνι θα είναι τόσο εριστικό που θα θέλεις να του πάρεις το κεφάλι
Τι σύνταξη ... Οι συντάξεις μας τρώνε τα επιδόματα ... Ο γιουνάνης πρέπει να δουλευει!!αμα παίρνει συνταξη να τον κρατησεις
Και ξέρεις ποιά . Αυτά τα άβουλα που κάθε πρωί πάνε στη δουλειά τους, όποια κι αν είναι αυτή
Με εδωσες στεγνά ρε Γιουνάνι?Αθηναιε για σένα λεει
Τι να χώσεις ρε αραβομαλακα? Αυτα που χώνουν στου κασιδα τον πάτο? Του πηγες βαζελίνη σήμερα?Με εδωσες στεγνά ρε Γιουνάνι?
Πόσο δίκιο έχω που σας τα χώνω και σας όπου σας βρίσκουμε
Πάλι πιάτσα στην πύλη του κορυδαλού είσαι? Περιμένεις τον Αχμετ Βακάς να βγεί με άδεια να τον ψαρέψεις να σε σκίσει στα βράχια?Τι να χώσεις ρε αραβομαλακα? Αυτα που χώνουν στου κασιδα τον πάτο? Του πηγες βαζελίνη σήμερα?
τι να πολιτογραφηθω;αιγυπτιος;παλαιστινιος;αφρικανος;ριξε ιδεα για μεγιστα μπενεφιτςΠάλι πιάτσα στην πύλη του κορυδαλού είσαι? Περιμένεις τον Αχμετ Βακάς να βγεί με άδεια να τον ψαρέψεις να σε σκίσει στα βράχια?
Μου περιγράφεις μια συνήθη ημέρα του κασιδα αραβομαλακα? Τα ξερεις μια χαρά βλέπω! Μήπως για συμπαράσταση δίνεις κι εσυ κωλο? Για πουστρα σε κόβωΠάλι πιάτσα στην πύλη του κορυδαλού είσαι? Περιμένεις τον Αχμετ Βακάς να βγεί με άδεια να τον ψαρέψεις να σε σκίσει στα βράχια?
Εγώ προτείνω να παραδειγματιστείς απο αδερφή Σακίρα και να βάλεις λίγο απο όλα και να ανοίξουν οι πόρτες του παραδείσου διάπλατα! Εξάλου στο γιουνάν state μπορείς να δηλώσεις τα πάντα. Οπότε βάλε λίγο Ιορδανία, λίγο σαλβαδόρ και βάλε και μια κατάληξη -όγλου και είσαι μέσα σε όλατι να πολιτογραφηθω;αιγυπτιος;παλαιστινιος;αφρικανος;ριξε ιδεα για μεγιστα μπενεφιτς
Εντάξ τις ξέρουμε όλοι τις πρακτικές σου.. Στην αρχή το παίζεις σκληρό παππούδι και μετά απο λίγο θα έρχονται τα πμ για να παρακαλάς να σου πω κρυφή πιάτσα που έχει τα πιο ωραία και γυμνασμένα μελανούρια αδέρφια αραβότουρκουςΜου περιγράφεις μια συνήθη ημέρα του κασιδα αραβομαλακα? Τα ξερεις μια χαρά βλέπω! Μήπως για συμπαράσταση δίνεις κι εσυ κωλο? Για πουστρα σε κόβω
Ναι σωστα, αυτα τα έβγαζε ο κλωνος του μπουλη. Κι εσυ ως αραβομαλακας τα κατάπιες, οπως ο κασιδας καταπίνει τα χυσια Αλβανών. Εσυ του παίρνεις με γλωσσόφιλα αυτα που περισσεύουν μωρή πουσταρα?Εντάξ τις ξέρουμε όλοι τις πρακτικές σου.. Στην αρχή το παίζεις σκληρό παππούδι και μετά απο λίγο θα έρχονται τα πμ για να παρακαλάς να σου πω κρυφή πιάτσα που έχει τα πιο ωραία και γυμνασμένα μελανούρια αδέρφια αραβότουρκους
Για ανέβασε τα πμ που λες.
Μάθε γράμματα πουστροΓιουνάνι ... Ούτε να διαβάζεις δεν ξέρεις. Οι πρακτικές σου γνωστές και έχει βουίξει το σάιΕντάξ τις ξέρουμε όλοι τις πρακτικές σου.. Στην αρχή το παίζεις σκληρό παππούδι και μετά απο λίγο θα έρχονται τα πμ για να παρακαλάς να σου πω κρυφή πιάτσα που έχει τα πιο ωραία και γυμνασμένα μελανούρια αδέρφια αραβότουρκους
Ναι καταλαβαίνω τις πουτσες που εχω ρίξει σε διάφορους. Ε, τωρα αναλαμβάνω κι εσενα, μια πουστρα χρυσαυγίτικη που εχει συφιλιασει που τα «αγόρια» του τρώνε αλβανικές ψωλες στον κορυδαλλό.Μάθε γράμματα πουστροΓιουνάνι ... Ούτε να διαβάζεις δεν ξέρεις. Οι πρακτικές σου γνωστές και έχει βουίξει το σάι
Στην αρχή βρίζεις κάποιον και μετά σκάνε τα πμ με το υψηλό και πολυάσχολο προφίλ ευκατάστατου για ότι προκύψει στη πορεία μπας και τσιμπίσεις καμιά τζάμπα πούτσα απο κανένα θλιβερό γιουνάνι γιατί ούτε τα αδέρφια μου δεν στην δίνουν