Σήμερα σας έχω ιστοριούλα based on true events μέσα από τα μάτια του Αραβότουρκου της καρδιά σας
Ένας αδερφός ωραίος και γεροδεμένος με σωματοδομή edgar Davids ξεπάτωνε αγρίως
το μικροκαμωμένο έφηβο βλασταρακι μιας σχετικά εύπορης γιουνανίστικης οικογένειας. Ξέρετε από αυτές που ο πατέρας κάθε βράδυ βλέπει ειδήσεις στον Σκάι και αμέσως μετά τα σίριαλ ενώ η μάνα το παίζει αριστοκρατία και κουλτούρα.
Το πράγμα πήγαινε πολύ καλά για τον αδερφό και το μπόλιασμα ήταν σχεδόν δεδομένο αφού είχε μοιριστεί και οικονομική αποκατάσταση ο αδερφός. Το βλασταρακι είχε και μια εξίσου ωραία αδερφούλα που με αυτή έγινε το μοιραίο ατύχημα...
Η αδερφή του βλασταριού έμπλεξε με έναν από αυτούς που θα έπρεπε να είναι φυλακή μόνο επειδή αναπνέουν και θα έπρεπε να τσακίζονται σε κάθε γειτονιά. Αφού λοιπόν αποφάσισαν πως τα βρίσκουν και πάνε για σοβαρά, αυτό το ανθρωπομοίασμα και εμετικό σκουπίδι έβαλε σαν όρο να χωρίσει η αδερφή της από τον αδερφό γιατί όπως έλεγε δεν μπορούσε να καθήσει σε ένα οικογενειακό τραπέζι με κάποιον σαν τον αδερφό μου. Μάλιστα στον πατέρα του ζήτησε επιτακτικά να επιβάλει τη τάξη στο σπίτι του και πως δεν μπορεί να γιορτάζουν Χριστούγεννα και Πάσχα οι οικογένειες και να υπάρχει οικογένεια των αλλοθρήσκων στο τραπέζι τους.
Ο πατέρας κάπου μέσα από το βαθύ του λήθαργο που διακατέχει το σύνολο σχεδόν των γιουνανιών, του ήρθε μια αναλαμπή που οφείλεται στην επιμονή και τη μη ακαμψία του ανθρωπομοιάσματος γαμπρού και συμφώνησε πως το βλαστάρι πρέπει να χωρίσει τον αδερφό μου. Έτσι έπεσαν όλοι πάνω για να συμβεί το μοιραίο με αφόρητες πιέσεις καθημερινά . Μέχρι και απτές αποδείξεις πως την απαταει ο αδερφός της φέρανε και κάπου εκεί το κακό νίκησε ....
Η αδερφή χώρισε τον αδερφό μου και το ανθρωπομοίασμα παντρεύτηκε την άλλη αδερφή.
Το πολύ καλό της ιστορίας γιουνάνια μου και γι αυτό σας την αναφέρω, είναι πως τόσο σταθεροί και άκαμπτοι στις απόψεις τους σαν το σκουπίδι βδελιμα εμετό της κοινωνίας Γαμπρό, που μπορούν να μας σταματήσουν , είναι ελάχιστοι επί του γενικού πληθυσμού