Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 695 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.526

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.545
Πόντοι
2.456

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.947
Πόντοι
26.141
Δες το θετικά..
Με τα 3-4 σχόλια, θα παίρναμε καφέ κ κουλούρι..
:confused: :confused::confused:
Από το μένος τους κ τη φαντασία τους ότι κάποιοι κάνουμε αντιπολίτευση ,,αντί να κυνηγήσουν το βουλευτή που την ανάρτησε,( kακως ανερτησε ονόματα παιδιών αλλά το νόημα ήταν αλλού κ το καμπανακι) αυτοί κυνηγάν ένα μέλος του bourdela com ? ?
Δλδ ο Μπογδάνος έκανε αντιπολίτευση στο ίδιο του το κόμμα;;;
4 μηνύματα έχω γράψει εδώ στο νήμα από το πρωί άρα τον πήρα τον καφέ μου

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.649
Πόντοι
6.256
Τότε την πάτησα τυπε :confused:
Θα τραβιέμαι στα δικαστήρια να αποδείξω τα αυτονόητα

Θα σας φωνάξω για μάρτυρες υπερασπισης
Φαντάζεσαι στην αίθουσα δικαστηρίου να φωνάζει η πρόεδρος ,,,,,,,παρακαλώ ο μάρτυρας υπερασπίσεις @ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ ή analskipper να προσέλθει στο ειδωλιο ως μάρτυρας :rockon::rockon:
Και ο αλεξ71 να συστήνεται ως συνήγορος υπεράσπισης στην τροφαντη πρόεδρο.....
Καλησπέρα είμαι ο Αλέξανδρος:smiling-face-with-heart-eyes:
Υπονοεις οτι εχει τον τροπο του με τις χοντρες?
Χοντρολάγνος?

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.640
Πόντοι
3.556
λαθρολαγνοι πατωνετε ; :takethis: :takethis: :takethis: :undecided::undecided::undecided:

Συνημμένα

• 561F5A6C-298E-4FB9-8CC2-16C7C9873C34.jpeg
    561F5A6C-298E-4FB9-8CC2-16C7C9873C34.jpeg
    27,1 KB · Εμφανίσεις: 18
  • Like
Αντιδράσεις: geoMan

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Υπάρχει ένα κώλυμα , δεν διαθέτει πιστοποιητικό εμβολιασμού η νενα για να μπει μέσα στα δικαστήρια :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
μολις μπει ο πρωτος αχμετ στην θεση υποιυργου η και πρωθυπουργου τερμα πια τα κωλυματα :rockon:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θα βαφτούν όλοι οι τοίχοι..
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΎΝΤΡΟΦΌ
SEX VOLCANO
:rockon: :rockon::rockon:
να ορισουμε ημερα για την αμεση απελευθερωση του

πορειες στην αθηνα και ολη την επικρατεια :rockon:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.451
Πόντοι
786
Λεει μια παροιμια : εκει που μας χρωστουσαν μας πηραν και το βοδι. Αν και δεν ειναι συμπαθης ο Μπογδανος, αυτο που ανεβασε αντι να μας ενεργοποιησει σαν εθνος. Δηλαδη να χτυπησουν καμπανακια για το που μας καταντησαν εξαιτιας της κακης πολιτικης τους. Με την δηθεν εισαγωμενη κριση που κατασκευασαν " οι φιλοι μας" τα μνημονια κτλπ.. Μας το παιζουν μαμα Τερεζα για δηθεν προσωπικα δεδομενα και αλλες τριχες κατσαρες. Αν μεσα σε 20 παιδακια τα 2 ειναι ελληνακια και τα αλλα 18 μουσουλμανακια τοτε τι γινεται; Ηδη εχουν πει ειδικοι αναλυτες οτι εαν υπαρχουν πανω απο το 2% του πληθυσμου μιας χωρας λ'μεταναστες, θα υπαρξει σημαντικο προβλημα στην κοινωνια της. Εδω που τους δινουν και επιδοματα για να γκαστρωνει ο Χασαν την α' εξαδελφη του ξεκουραστος που θα παει αυτη η βαλιτσα..;;; θα γεννοβολανε στο ονομα του ισλαμ μεχρι να μας εξαφανισουν;

από καμιά σκατογειτονιά θα είναι η λίστα, που λέει και ο άλεξ
δεν είναι έτσι εκεί που τα στέλνει ο εισαγγελέας τα παιδιά του ή ο μητσοτάκης ή στο χιλλ που πάνε του τσιπράκου.

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
Κλανομαγκιές σε νήπια, στο αφεντικό στην δουλειά σουζίτσα. Κοκοκό τα χουντοσπέρματα και τα χρυσαύγουλα σε κάθε κόμμα στην "δεξιά πολυκατοικία".

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
Δινουν 50 gb που ειναι της μοδας :2funny:
Οι τύποι τυπικά ζουν σε χώρους και περιοχές-φούσκες με τα βουτυρόπαιδά τους, όπου η #1 έννοια είναι τα 50 GΒ που τρώνε όταν παίρνουν το κινητό ή τάμπλετ έξω από το σπίτι για να δουν έναν τόνο 4Κ τσόντες τον μήνα κρυφά από τον μπαμπά, και με αυτήν την "λογική" αποφασίζουν ότι είναι προτεραιότητα για τους πάντες.

Τσίρκο ελίτ τελείως αποκομμένο από την πραγματικότητα εκατομμυρίων. Επιζεί ακόμα εξαιτίας επικοινωνιολόγων, μαρκετίστων και Α.Ρ.Δ.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.460
Πόντοι
6.056
Από το μένος τους κ τη φαντασία τους ότι κάποιοι κάνουμε αντιπολίτευση ,,αντί να κυνηγήσουν το βουλευτή που την ανάρτησε,( kακως ανερτησε ονόματα παιδιών αλλά το νόημα ήταν αλλού κ το καμπανακι) αυτοί κυνηγάν ένα μέλος του bourdela com ? ?
Δλδ ο Μπογδάνος έκανε αντιπολίτευση στο ίδιο του το κόμμα;;;
4 μηνύματα έχω γράψει εδώ στο νήμα από το πρωί άρα τον πήρα τον καφέ μου
το κυνήγι στον βουλευτή απο τους σταλίνες (τα @@ θα του αερίσουν) είναι υποκριτικό
διότι οι ίδιοι ανεβάζουν φωτό απο γυναικόπαιδα προκειμένου να δεχθούμε τον λαθροεποικισμό.
Αυτό που ήθελε ,το κατάφερε ο βουλευτής.
Κατέδειξε ότι στην αθήνα υπάρχει ισλαμοκατοχή
διότι σε όλα τα δημόσια σχολεία του κέντρου Αθηνών
που πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος
τα ίδια συμβαίνουν

1 παιδί, μία γυναίκα
και 30 "ανήλικοι"επιδοματίες
https://www.protothema.gr/greece/ar...i-varka-me-32-metanastes-eftase-sto-madamado/

Τελευταία τροποποίηση:

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
που πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος
Ναι, εγώ ο Έλληνας φορολογούμενος πληρώνω για αυτά, και πληρώνω περήφανα, είναι από τα πράγματα που δεν κλαίω τα λεφτά μου. Προτιμάω να μορφωθούν αυτά, να μεγαλώσουν και να πάρουν την θέση στην ελληνική κοινωνία, λιμοκοντόρων φασιστοσκουπιδιών σαν τον βουλευτή. Αν ταυτίζεσαι μαζί του, ξέρεις και εσύ τι είσαι. Φιλάκια σταυρωτά αγαπούλα. :*:*

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.460
Πόντοι
6.056
Ναι, εγώ ο Έλληνας φορολογούμενος πληρώνω για αυτά, και πληρώνω περήφανα, είναι από τα πράγματα που δεν κλαίω τα λεφτά μου. Προτιμάω να μορφωθούν αυτά, να μεγαλώσουν και να πάρουν την θέση στην ελληνική κοινωνία, λιμοκοντόρων φασιστοσκουπιδιών σαν τον βουλευτή. Αν ταυτίζεσαι μαζί του, ξέρεις και εσύ τι είσαι. Φιλάκια σταυρωτά αγαπούλα. :*:*
ασε τις αγαπούλες χοντρούλη και κάνε δίαιτα
τα τριγλυκερίδια σου έκαψαν εγκεφαλικούς νευρώνες
Μήπως κονομάς απο καμιά μκο ? τότε okay

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
ασε τις αγαπούλες χοντρούλη και κάνε δίαιτα
τα τριγλυκερίδια σου έκαψαν εγκεφαλικούς νευρώνες
Μήπως κονομάς απο καμιά μκο ? τότε okay
Τσουτσούριασα πολύ Ρόμπα από την προσβολή επιπέδου σου δημοτικού. Δεν κονομάω, την υπερασπίζομαι for free την δήθεν «αντικατάσταση», γιατί καθάρματα σαν και σένα και τον βουλευτή πρέπει να εξαφανιστούν ή να μετατοπιστούν επειγόντως μακριά από εδώ.

Έχουμε παραγεμίσει από εσάς ως χώρα και συνεχώς διώχνετε όλους τους μορφωμένους και άξιους ανθρώπους (αυτούς που πραγματικά είναι, όχι αυτούς που εξωτερικά φαίνονται επειδή έχουν ένα ακριβό κουστούμι ή έναν ακριβό επικοινωνιολόγο που τους πλασάρει ως «άριστους»).

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.460
Πόντοι
6.056
Τσουτσούριασα πολύ Ρόμπα από την προσβολή επιπέδου σου δημοτικού. Δεν κονομάω, την υπερασπίζομαι for free την δήθεν "αντικατάσταση", γιατί καθάρματα σαν και σένα και τον βουλευτή πρέπει να εξαφανιστούν ή να μετατοπιστούν επειγόντως μακριά από εδώ.

Έχουμε παραγεμίσει από εσάς ως χώρα και συνεχώς διώχνετε όλους τους μορφωμένους και άξιους ανθρώπους (αυτούς που πραγματικά είναι, όχι αυτούς που εξωτερικά φαίνονται επειδή έχουν ένα ακριβό κουστούμι ή έναν ακριβό επικοινωνιολόγο).
τσουτσούριασμα κ άλλα καλιαρντά φλωράκο δε παθαίνει κανένας απο το νετ.
Να σου φύγει η ιδέα απο το κεφάλι ότι με το να βρίζεις κρυμμένος στο νετ
κάνεις κάτι σπουδαίο.
Στο λέω διότι δεν έχω δει ένα δικό σου ποστ χωρίς αψυχολόγητες βρισιές κατά πάντων.

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
τσουτσούριασμα κ άλλα καλιαρντά φλωράκο δε παθαίνει κανένας απο το νετ.
Να σου φύγει η ιδέα απο το κεφάλι ότι με το να βρίζεις κρυμμένος στο νετ
κάνεις κάτι σπουδαίο.
Στο λέω διότι δεν έχω δει ένα δικό σου ποστ χωρίς αψυχολόγητες βρισιές κατά πάντων.
Κατά της μπούλικης μάπας εσένα και των φασιστών πολιτικών σου φίλων θες να πεις, που ουρλιάζετε περισσότερο από το 10% που είστε μάξιμουμ και είχατε ψευδή αίσθηση ασφαλείας σε αυτό και σε άλλα θέματα του φόρουμ, επειδή μέχρι τώρα όλοι βαριόντουσαν να σας βάλλουν στην θέση σας. Με το υπόλοιπο 90% δεν έχω κάποιο σχετικό πρόβλημα, για να το βρίσω.

Επίσης πρόσεχε μην πάθεις τίποτα από την υπέρταση που δεν μπορείς να με αγγίξεις για αυτά που λέω. Επειδή στην εποχή του Ίντερνετ αυτά που ξέρατε και υπονοείς (όταν δεν είχατε τι να απαντήσετε επειδή σαν έκαναν ρόμπες ξεκούμπωτες, να απειλείτε με "ραντεβού στην πλατεία" ή να στέλνατε μπράβους στα σπίτια αντιφρονούντων), δύσκολα γίνονται πια, λόγω της ανωνυμίας. :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom