Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 697 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.531

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Τύπε μου,το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων το αναγνωρίζεις ή όπως κάτσει η μπίλια;Ανάλογα υπέρ ποιού εκδικάζει; :confused:
Μεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεερχαμπα Γιουνάνια μου :smitten: :smitten: :smitten:

Γιατί με εκνευρίζετε? Τι ΕΔΑ Δικαιωμάτων και μαλακίες μου τσαμπουνάτε πρωινιάτικα.:tickedoff::tickedoff::tickedoff:

ΣΑΡΙΑ, ΤΖΙΧΑΝΤ και οι νόμοι του ΙΣΙΣ:headbaning1::headbaning1::headbaning1: ΜΟΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΟΝΟ έτσι ρυθμίζονται οι ανθρώπινες σχέσεις και μόνο απο τη Σαρία πηγάζει το δίκαιο!

Μην μου λέτε φούστικες μαλακίες και πρέπει να βρω μέρος να λιαστώ με λούλα και πιπινάκια:headbaning1::headbaning1::headbaning1:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.474
Πόντοι
4.746
Μόλις έδειχνε στο έρτ3 την πέτρα παντεζο, νησάκι της Αφρικής. Εκει ήταν ενας αραπογλου που ειχε 39 παιδιά με 7 διαφορετικές συζύγους. Και από συνθήκες, ζουσαν μέσα σε τρωγλες. Παρόλα αυτά λέει ο τύπος είναι χριστιανός, καθως ρουφαγε ταμπακο απ τη μυτη. Και μένει με την τελευταία γυναικα. Στο μελλον μόλις μεγαλώσουν λίγο τα παιδια, ξέρουν τον Δρόμο για Ευρώπη, για τζαμπα επιδοματα, και σπιτια.
Αλλος γκαμαει, άλλος πληρώνει.. :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.094
Πόντοι
9.297
Μετα απο εικοσι χρονια στο αφγανισταν φευγουν οι αμερικανοι και το 85 τοις εκατο το ελεγχουν οι ταλιμπαν.
Φανταστειτε τι εχει να γινει, ολοι εδω θα ερθουν,
Εστειλε τα καταλληλα μηνυματα αποτροπης ο κουλης?
Για πειτε τη γνωμη σας
Ειμαστε η πρωτη χωρα που ειναι στο Ευρω απο Ανατολη προς Δυση.Ο,τι μηνυματα και να δωσει ο Κυριακος, που δεν βλεπω να δινει ετσι και αλλιως ,οι ροες θα ειναι παντα εντονες.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.102
Πόντοι
6.256
Μόλις έδειχνε στο έρτ3 την πέτρα παντεζο, νησάκι της Αφρικής. Εκει ήταν ενας αραπογλου που ειχε 39 παιδιά με 7 διαφορετικές συζύγους. Και από συνθήκες, ζουσαν μέσα σε τρωγλες. Παρόλα αυτά λέει ο τύπος είναι χριστιανός, καθως ρουφαγε ταμπακο απ τη μυτη. Και μένει με την τελευταία γυναικα. Στο μελλον μόλις μεγαλώσουν λίγο τα παιδια, ξέρουν τον Δρόμο για Ευρώπη, για τζαμπα επιδοματα, και σπιτια.
Αλλος γκαμαει, άλλος πληρώνει.. :confused:
Εχουμε και την action aid της κουλαινας,
Δε χρειαζονται ναρθουν εδω τα αφρικανακια, τα υιοθετουμε και κει, στελνουμε φραγκα,
Αφου εμεις ειμαστε σουλτανατο του Μπρουνέι και δεν εχουμε φτωχα παιδια
Το κουλοσογο ξερει απο τετοια

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.788
Πόντοι
3.936
Ειμαστε η πρωτη χωρα που ειναι στο Ευρω απο Ανατολη προς Δυση.Ο,τι μηνυματα και να δωσει ο Κυριακος, που δεν βλεπω να δινει ετσι και αλλιως ,οι ροες θα ειναι παντα εντονες.
Μα τα δίνει.. τα μηνύματα στο παρακάτω βίντεο.. γι αυτό γίνεται το αδιαχώρητο από αυτούς..

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.094
Πόντοι
9.297
Τωρα θα εχουμε το ανεκδοτο:"Αφγανος τουριστας"...ιδιως αν ακουει και Afghan Wings!

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.543
Πόντοι
6.056
Μα τα δίνει.. τα μηνύματα στο παρακάτω βίντεο.. γι αυτό γίνεται το αδιαχώρητο από αυτούς..
βγάζει γούστα με σκουρόχρωμους νεαρούς ,
"γιατι να το κρυψωμεν άλλωστε" θα έλεγε ο παππούς του :confused:

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.634
Πόντοι
2.456

Λαθρο καινε παλι την Σαμο:confused::confused::confused:
Έμπλεξαν στα πλοκάμια της γραφειοκρατίας κ ήταν μονόδρόμος για τους επενδυτές..
:confused: :confused: :confused:

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Μεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεερχαμπα Γιουνάνια μου :smitten: :smitten: :smitten:

Γιατί με εκνευρίζετε? Τι ΕΔΑ Δικαιωμάτων και μαλακίες μου τσαμπουνάτε πρωινιάτικα.:tickedoff::tickedoff::tickedoff:

ΣΑΡΙΑ, ΤΖΙΧΑΝΤ και οι νόμοι του ΙΣΙΣ:headbaning1::headbaning1::headbaning1: ΜΟΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΟΝΟ έτσι ρυθμίζονται οι ανθρώπινες σχέσεις και μόνο απο τη Σαρία πηγάζει το δίκαιο!

Μην μου λέτε φούστικες μαλακίες και πρέπει να βρω μέρος να λιαστώ με λούλα και πιπινάκια:headbaning1::headbaning1::headbaning1:
Γεύση μήλο ο ναργιλές; Τί προτείνεις εσύ που το κατέχεις το σπορ; :confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.094
Πόντοι
9.297
Γεύση μήλο ο ναργιλές; Τί προτείνεις εσύ που το κατέχεις το σπορ; :confused:
Αν μπει το επιδομα απο την Μ.Κ.Ο στον λογαριασμο καλο το μηλο.Σε διαφορετικη περιπτωση στριμμενη εφημεριδα η ξεραμενο σκατο απο τον δρομο ειναι δυο πολυ καλες επιλογες μεχρι να πεσει το παραδακι.

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Σαλαααααααααααααααααααααααμ Αλέκουμ Γιουνάνια μου :smitten: :smitten: :smitten:

Όλα τέλεια! Περίφημα! Μαγικά! Ονειρικά! Πέρα απο κάθε φαντασία!!!!
Παραδεισος επι της γης το γιουνανιστάν!!! :headbaning1::headbaning1::headbaning1:

Επιδόματα ρέουν, προγράμματα, μουνιά γαζωνονται :fuck2:απο τα αδέρφια! Παιδιά γενιούνται και έρχοναται καθημερινα! Πολλά παιδιά! Άπειρα παιδιά! Πολύ περισσότερα απο τα δικά σας!
Και το καλύτερο, όσοι δεν μας συμπαθούν είναι Φυλάκα!

ΟΡΓΑΣΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ το Γιουνανιστάν:wanker::wanker::wanker:

ΚΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΛΙ Ακμπαρ :kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.741
Πόντοι
3.556
σκληρά νιαμου οι φίλοι του αραβοτουρκου :undecided: :undecided: :undecided:

Ntavelis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2018
Κριτικές
12
Like
563
Πόντοι
311

Άρχισαν τα όργανα !

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Έχουμε τόσα ωραίες και φιλόξενες βραχονησίδες. Και δεν μπορούμε να τις αξιοποιήσουμε, βάζοντας κόσμο να κάνει έργα, και να στρώνει με την άπλα του το χαλάκι για βλέπει άμεσα προς Μέκκα….. :confused:

Όποιος μου μιλήσει για μετεμφυλιοπολεμικές παπαρούλες,θα παραπέμψω στα πισίνα της γης την Αστραλίας(..) και τα νησιά που παρκάρουν εκεί τους λάθρο

Τί στόρυ θα ανεβάζουν μετά για να ωθούν και τους άλλους κάφρους να εισβάλλουν…;

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206

Γιουνααααααααααααααααααααααααααααααανια μου!! Φιαλαράκια μου, αδερφάκια μου καλά :grouphug: :grouphug: :grouphug:

Μέθεξη , ΕΚΣΤΑΣΗ, μυσταγωγία :headbaning1::headbaning1::headbaning1:

Πόσο πιο καλά θα μπορούσε να είναι η κατάσταση? Ποσο πιο ιδανικά τέλεια, ΔΙΑΣΤΡΙΚΑ και υπερσυμπαντικά θα μπορούσε να είναι στημένα και μελετημένα όλα ΥΠΕΡ μας???:wanker::wanker::wanker:

Άλλη μια παραγωγική μερα ξημέρωσε

Πάω για ανάληψη, μετά να λιαστώ και μετά να :fuck2:

Μπλιάχ Κούλι Ακμπαρ:kneel::kneel::kneel:

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Που είναι το Χαμπίμπι μου και το Γιαλελέλι μου σήμερα??? :smitten: :smitten: :smitten:
Μπολιάζεστε αγαπουλίνια μου?:alivedick::alivedick::alivedick:

Τι ωραία να περνάει έτσι χαλαρά και ήσυχα ο χρόνος. Μόνο υπέρ μας λειτουργεί απο ...χτες!

Για εμάς ο χρόνος είναι ακάποτες καταθέσεις σπέρματος σε μήτρες και αφίξεις νέων αδερφών. Για εσάς είναι άλλος ένας καφές και παπαρολογίες !:headbaning1::headbaning1::headbaning1:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

:confused:

Stories

Νέο!

Stories