Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 697 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.531

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.102
Πόντοι
6.256

μεμονωμενο περιστατικο ειναι,
μην αγχωνεστε

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206

μην αγχωνεστε
Τουρκία και Αίγυπτο να ξες δεν έχει τέτοιες συμμορίες. Εκεί πέφτει βουρδουλας(πραγματικός όμως με ράβδο μπαμπού, όχι σύλληψη-τμημα-κυλικείο- απελευθέρωση κατα τα γιουνανικά πρότυπα) . Αν η ληστεία είναι και για κάτι πολύτιμο κόβεται και χέρι σε άλλες χώρες.
Μόνο εδώ γίνονται αυτά. ΜΟΝΟ :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.102
Πόντοι
6.256
Τουρκία και Αίγυπτο να ξες δεν έχει τέτοιες συμμορίες. Εκεί πέφτει βουρδουλας(πραγματικός όμως με ράβδο μπαμπού, όχι σύλληψη-τμημα-κυλικείο- απελευθέρωση κατα τα γιουνανικά πρότυπα) . Αν η ληστεία είναι και για κάτι πολύτιμο κόβεται και χέρι σε άλλες χώρες.
Μόνο εδώ γίνονται αυτά. ΜΟΝΟ :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
μεμονωμενο περιστατικο,
μη μας χαλας το ονειρο

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.474
Πόντοι
4.746
Γνωστος υψηλοβαθμος του εμπορικου ναυτικου, που ταξιδευει σε γραμμη σε νησια του βορειου αιγαιου. Ειπε οτι οταν υπηρχε γενικο λοκ νταουν φορτωναν 2000 λαθρομεταναστες στο ταξιδι , με εντολη απο ανωθεν.. για να τους μεταφερουν στον πειραια. Και απο εκει με πουλμαν στην ενδοχωρα. Αυτο το σκηνικο γινοταν συνεχεια.Τα μμε φυσικα τσιμουδια! Βεβαια ολοι αυτοι περασαν χωρις κανενα τσιμπημα στο μπρατσο απο εμβολιο.. Γιατι μπορουν :confused:

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.634
Πόντοι
2.456
Γνωστος υψηλοβαθμος του εμπορικου ναυτικου, που ταξιδευει σε γραμμη σε νησια του βορειου αιγαιου. Ειπε οτι οταν υπηρχε γενικο λοκ νταουν φορτωναν 2000 λαθρομεταναστες στο ταξιδι , με εντολη απο ανωθεν.. για να τους μεταφερουν στον πειραια. Και απο εκει με πουλμαν στην ενδοχωρα. Αυτο το σκηνικο γινοταν συνεχεια.Τα μμε φυσικα τσιμουδια! Βεβαια ολοι αυτοι περασαν χωρις κανενα τσιμπημα στο μπρατσο απο εμβολιο.. Γιατι μπορουν :confused:
Τύπε αν μπεις στο YouTube παίζουν πολλά βιντεάκια από στην καραντίνα με λεωφορεία κομβόι να ξεφορτώνουν λάθρο νύχτα, όταν η πόλη κοιμάται..
:confused: :confused::confused:

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.634
Πόντοι
2.456

μην αγχωνεστε
7 αλβανα..
1μολδαβο..
1ρουμανο..
9 λαθροψηφοι στο μέλλον στηρίζουν τον μεγάλο μπολιαστή..
:bigdick:
:confused::confused::confused:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.102
Πόντοι
6.256
Τύπε αν μπεις στο YouTube παίζουν πολλά βιντεάκια από στην καραντίνα με λεωφορεία κομβόι να ξεφορτώνουν λάθρο νύχτα, όταν η πόλη κοιμάται..
:confused: :confused::confused:
Το youtube ειναι ο υποκοσμος του διαδικτυου,
Ετσι ειπε ο κουλης

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.542
Πόντοι
6.056

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Salaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Alekum Γιουνανίδια μου :smitten: :smitten: :smitten:

Όλα καλά, όλα περίφημα με το μπόλιασμα! Η επόμενη μέρα είναι πολύ πιο ωραία από τη προηγούμενη! Κάθε φέτος και καλύτερα!
Τα προνόμια αυξάνονται, τα παιδιά μεγαλώνουν και διψάνε για επικράτηση, εσείς γερνάτε και σακατεύεστε σωματικά και ψυχολογικά. Οι Ελληνίδες πιτσιρίκες γίνονται όλο και πιο ευκολες και γουστάρουν όλο και πιο πολύ αραβόπουτσα! :alivedick::alivedick::alivedick:
Όνειρο ζούμε !!!!!!!!!!:headbaning1::headbaning1::headbaning1::headbaning1::headbaning1::headbaning1:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.788
Πόντοι
3.936
Οι Ελληνίδες πιτσιρίκες γίνονται όλο και πιο ευκολες και γουστάρουν όλο και πιο πολύ αραβόπουτσα! Όνειρο ζούμε
Όσες ανατολικες πήρα, μου είπαν ότι τις εχετε μικρές, και στο σεξ είστε χελώνες.
Μόλις σας πάρουν είδηση ποιοι είστε στην πραγματικότητα.. Δηλαδη ισλαμοφασιστες, θα την κάνουν με ελαφρά. Και θα το γυρίσετε στο σπρώξιμο καμήλας και πάλι..

Συνημμένα

• grafima.jpg
    grafima.jpg
    39,4 KB · Εμφανίσεις: 31

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Όσες ανατολικες πήρα, μου είπαν ότι τις εχετε μικρές, και στο σεξ είστε χελώνες.
Μόλις σας πάρουν είδηση ποιοι είστε στην πραγματικότητα.. Δηλαδη ισλαμοφασιστες, θα την κάνουν με ελαφρά. Και θα το γυρίσετε στο σπρώξιμο καμήλας και πάλι..
Η μοίρα μας πλέον έχει αλλάξει και έχουμε μπει σε άλλο επίπεδο! Αυτό δεν θα γινόταν χωρίς της διεθνή υποστήριξη στο εσωτερικό του δυτικού κόσμου. Για παράδειγμα, τι ελπίδα είχαμε να εγκατασταθούμε στην Ελλάδα αν δεν το ήθελε το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ, το ΣΥΡΙΖΑ και τώρα το Κούλι! Μόνο με πόλεμο θα έπρεπε να γίνει! Τώρα γίνεται πιο ωραία και καλά, πέρα απο κάθε φαντασία και όνειρο!

ΚΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΛΙ ΑΚΜΠΑΡ :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Αδερφάκια μου, γιουνανάκια μου, μαζί θα ζήσουμε, μαζί θα λουλάρουμε και μαζί θα γαμήσουμε :zfuck: :grouphug::grouphug::grouphug::grouphug:
Στη παρέα μας δεν χωράνε Φούστιδες Μπλιάχ, Φεμινίστριες Μπλιάχ, Πιρφόροι Μπλιάχ.
Αυτοί να πάνε Ρωσία, Ουγγαρία και Λιθουανία αν τους αρέσει τόσο η ζωή που κάνουν γιατί μόνο εκεί θα τους σηκώνει το κλίμα μετά την Ισλαμοποίηση της Ευρώπης!

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.542
Πόντοι
6.056
Αδερφάκια μου, γιουνανάκια μου, μαζί θα ζήσουμε, μαζί θα λουλάρουμε και μαζί θα γαμήσουμε :zfuck: :grouphug::grouphug::grouphug::grouphug:
Στη παρέα μας δεν χωράνε Φούστιδες Μπλιάχ, Φεμινίστριες Μπλιάχ, Πιρφόροι Μπλιάχ.
Αυτοί να πάνε Ρωσία, Ουγγαρία και Λιθουανία αν τους αρέσει τόσο η ζωή που κάνουν γιατί μόνο εκεί θα τους σηκώνει το κλίμα μετά την Ισλαμοποίηση της Ευρώπης!
γιαχαμπίμπι σαααλαααάμ αλεκουμ?

αθήνα έχετε τίποτα μουσλίμ κοράσια που βοηθούν με τον "τρόπο" τους:pipa2::pipa1:
στο ψηστήρι εξισλαμισμό απίστων ?
σκέπτομαι να αλλαξοπιστήσω μα δεν έχω κίνητρο?

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
γιαχαμπίμπι σαααλαααάμ αλεκουμ?

αθήνα έχετε τίποτα μουσλίμ κοράσια που βοηθούν με τον "τρόπο" τους:pipa2::pipa1:
στο ψηστήρι εξισλαμισμό απίστων ?
σκέπτομαι να αλλαξοπιστήσω μα δεν έχω κίνητρο?
Γιαλελέλι μου, η ισλαμοποίηση δεν είναι πολιτική επιλογή. Δεν είναι διαλέγω, επιλέγω, μου αρέσει, δεν μου αρέσει ,στηρίζω, συμμετέχω και όλα αυτά τα δικά σας φούστικα... Είναι ΕΠΙΒΟΛΗ!
Θα γίνεις σαν κι εμάς γιατί δεν θα έχεις άλλη επιλογή!
Α θα έχεις την επιλογή να περάσεις τα σύνορα περπατώντας ή να πάρεις μια βάρκα και να την κάνεις όταν θα αναλάβουμε εμεις :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.542
Πόντοι
6.056
Γιαλελέλι μου, η ισλαμοποίηση δεν είναι πολιτική επιλογή. Δεν είναι διαλέγω, επιλέγω, μου αρέσει, δεν μου αρέσει ,στηρίζω, συμμετέχω και όλα αυτά τα δικά σας φούστικα... Είναι ΕΠΙΒΟΛΗ!
Α θα έχεις την επιλογή να περάσεις τα σύνορα περπατώντας ή να πάρεις μια βάρκα και να την κάνεις όταν θα αναλάβουμε εμεις :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
καλά καλά ..400 χρόνια μάθαμε πως να λουφάρουμε απο κατακτητές

θα ειμαι με νεοκοτζαμπάση κουλι με φέσι :2funny:
θα περνάω ζάχαρη συνεργάτης χαλιφάτου
μάσες ξαπλες φουμες κ μαμίσια στα χαρέμια αχαχαχα ζωάρα:2funny: κουλι ακμπαρ

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Τύπε μου,το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων το αναγνωρίζεις ή όπως κάτσει η μπίλια;Ανάλογα υπέρ ποιού εκδικάζει; :confused:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.474
Πόντοι
4.746
Διαφημιση για την καταμετρηση κτιριων στην Ελλάδα λενε. Θέλουν να τα καταμετρησουν.. Και ότι κτιριο περισσεύει να τα δώσουν στους λαθρο για μόνιμη κατοικία.. μαλλον. Στο τζάμπα φυσικά.:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom