Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 693 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.524

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.271
Πόντοι
6.056
προσκυνημα στις μκο και ας δολοφονουνται ελληνες πολιτες

μολις ομολογησες την καταντια του υπουργειου εξωτερικων αλλα και εσωτερικων
δηλαδή τι θέλεις ?

θέλεις να καταργηθεί το κερδοφόρο εγκληματικό επάγγελμα ΜΚΟ
που προσφέρει φαί-εξτραδάκια σε μεγαλόσχημους και κομματόσκυλα ?

θέλεις να αποζημιώνει απο την τσέπη του ο κάθε επίορκος κρατικός λειτουργός την κάθε σακατεμένη Μυρτώ?
ξέρεις πόσα κυκλώματα και πολιτικοί μαφιόζοι θα δικαστούν και θα πτωχεύσουν ?

θέλεις οι φόροι σου στο κράτος να έχουν ανταποδωτικό χαρακτήρα
και επομένως σε τυχόν βλάβη της υγείας σου εξ αιτίας κρατικών ευθυνών λογικά απαιτείς αποζημίωση ??

Αυτά που θες γίνονται στην Δημοκρατία,
όχι σε διεφθαρμένα καθεστώτα "ακαταδίωκτων"που ρέπουν από την αδιαφορία προς την δικτακτορία.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
οχι οπως νομιζεις

εδω εγινε καραμπινατο σκανδαλο

εκβιαστηκε ο εισαγγελεας? χρηματιστηκε? τι αλλο παιχτηκε και ελευθερωθηκε ενας απο τους βιαστες?

ας μαθει ο αλεξ το παρασκηνιο και να μας πει

μπαρμπα δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο εκατομυριο να ισχυε η συγκεκριμενη αποφαση για ελληνες
Το 'χεις κάψει εντελώς μεγάλε. Έχεις αρχίσει κι εσύ να παίρνεις καρτέλες?

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.271
Πόντοι
6.056
Το "κριμα" ειναι οι συναδελφοι μου, που παρασυρουν την οικογενεια της κοπελας σε μια δικη που δεν εχει καμια ελπιδα να παει καλα, αφου το Δημοσιο προδηλως δεν εχει καμια ευθυνη για το συμβαν
οι "συνάδελφοι" σου που δεν ξημεροβραδιάζονται στο μπου
κάτι παραπάνω θα ξέρουν .
Εκτός απο τις προφανείς ευθύνες του κράτους που συγκάλυπτε την ύπαρξη του μουσαφίρη μακελλάρη,
προσπαθούν για την ηθική δικαίωση της Μυρτούς και της οικογένειας της.
Ευτυχώς υπάρχουν νομικοί επιστήμονες που δεν εξαρτώνται απο κομματικό μισθό ή είναι γαιδούρια,
στέκονται εξ αρχής δίπλα στη Μυρτώ και δουλεύουν αφιλοδερκώς για την Μυρτώ.
Όπως χιλιάδες πολίτες αφιλοκερδώς βοήθησαν να βελτιώσει την υγεία της .
Το "κρίμα" λοιπόν ανήκει σε αυτούς που φέρουν την ευθύνη της κακοποίησης,
που αδιαφόρησαν για τη κοπέλα
και ζητάνε και τα ρέστα απο πάνω ,θα ήθελαν χάριν του κόμματος να πέθαινε στην εντατική η κοπέλα

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.271
Πόντοι
6.056
τι έγινε με το ν.παρασκευόπουλου ? καταργήθηκε ? :confused:
καμιά δίκη για τους απατεώνες που εξαπάτησαν το λαό με φύκια κ σότα
θα ξεκινήσει ?
ντόρος γίνεται απο τα μμε Πέτσα ? :cheesy:

• Like
Αντιδράσεις: ave.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Καλημερούδια στα απανταχού Γιουνάνια :smitten: :smitten: :smitten:

Ταίστε λίγο το τρόλ μην ψοφήσει και μείνετε μόνο με τον δηκηγόρο του Κούλι και το Μπλιάχ

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.271
Πόντοι
6.056
Καλημερούδια στα απανταχού Γιουνάνια :smitten: :smitten: :smitten:

Ταίστε λίγο το τρόλ μην ψοφήσει και μείνετε μόνο με τον δηκηγόρο του Κούλι και το Μπλιάχ
Γιαχαμπίμπι θες πολλά ψωμιά να ισοφαρίσεις σε κουλολαγνεία έναν έλληνα πιθη-κούλι.
Σε βλέπω υποψήφιο στο αθηναικό ψηφοδέλτιο της οικογένειας.
Μέχρι φοίνικες κ ιονιστές (με μιζούλα βεβαίως βεβαίως) σας βάλανε οι δικτακτορίσκοι.
ακμπαρ κουλί δε βλέπω κ χαίρομαι, μπας και σας έκανε περικοπές στο μηνιάτικο ?

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Γιουνάνια μου, όπως σας έχω ξαναπεί, ως κοσμοπολίτης Αραβότουρκος είμαι κατά των βιασμών αν και για τον Αλλάχ είναι τελείως αφημένο στην κρίση του άντρα για το πως θα συμπεριφερθεί στη γυναίκα της οποίας η αξία είναι ίση ενός κινητού αντικειμένου!
Αυτό που μου προκαλεί εντύπωση ως Αραβότουρκο είναι η συμπάθειά σας προς τους Πάκι! Αυτούς τους θέλουμε σαν στρατιώτες και έχουμε συμμαχία με τη χώρα τους, αλλά όταν έρχονται Εμιράτα ή στην Τουρκία τους έχουμε με τον βούρδουλα! Αυτοί χρειάζονται αλυσίδες στα πόδια αλλιώς είναι δολοφονικοί τύποι, χωρίς ενσυναίσθηση για την ανθρώπινη ζωή.
Ούτε εμένα που είμαι μετριοπαθέστατος μουσουλμάνος δεν μου αρέσει που τους μπάζετε έτσι χύμα μέσα! Τα αδέρφια απο το μακρέμπ είναι κλάσεις ανώτερα! Μπορεί να βιάζουν αλλά δεν σκοτώνουν και αν αποκεφαλίσουν και καμιά σουηδέζα θα είναι για θρησκευτικούς λόγους και όχι απο ένστικτο όπως ο πακιστανός που σε σπρώχνει απο τα βράχια για πλάκα ή σου κόβει το λαρύγγι για μια κάμερα...

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.271
Πόντοι
6.056
Γιουνάνια μου, όπως σας έχω ξαναπεί, ως κοσμοπολίτης Αραβότουρκος είμαι κατά των βιασμών αν και για τον Αλλάχ είναι τελείως αφημένο στην κρίση του άντρα για το πως θα συμπεριφερθεί στη γυναίκα της οποίας η αξία είναι ίση ενός κινητού αντικειμένου!
Αυτό που μου προκαλεί εντύπωση ως Αραβότουρκο είναι η συμπάθειά σας προς τους Πάκι! Αυτούς τους θέλουμε σαν στρατιώτες και έχουμε συμμαχία με τη χώρα τους, αλλά όταν έρχονται Εμιράτα ή στην Τουρκία τους έχουμε με τον βούρδουλα! Αυτοί χρειάζονται αλυσίδες στα πόδια αλλιώς είναι δολοφονικοί τύποι, χωρίς ενσυναίσθηση για την ανθρώπινη ζωή.
Ούτε εμένα που είμαι μετριοπαθέστατος μουσουλμάνος δεν μου αρέσει που τους μπάζετε έτσι χύμα μέσα! Τα αδέρφια απο το μακρέμπ είναι κλάσεις ανώτερα! Μπορεί να βιάζουν αλλά δεν σκοτώνουν και αν αποκεφαλίσουν και καμιά σουηδέζα θα είναι για θρησκευτικούς λόγους και όχι απο ένστικτο όπως ο πακιστανός που σε σπρώχνει απο τα βράχια για πλάκα ή σου κόβει το λαρύγγι για μια κάμερα...
μα κράτος δεν ευθύνεται ,ελεύθερα μπήκε πακη βιασε κεφαλοπολτοποίησε ελεύθερα στο κράτος, αφου

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Γιαχαμπίμπι θες πολλά ψωμιά να ισοφαρίσεις σε κουλολαγνεία έναν έλληνα πιθη-κούλι.
Σε βλέπω υποψήφιο στο αθηναικό ψηφοδέλτιο της οικογένειας.
Στόχος όλων των μουσουλμάνων δεν είναι να πάρουμε μια θέση στη κυβέρνηση, αλλά να γίνουμε εμείς κυβέρνηση και σε αυτή μπορούν να έχουν θέση όσοι αλλαξοπιστίσουν! Η οικογένεια Κούλι αλλαξοπιστεί έυκολα και κατά περίσταση, οπότε την θεσούλα τους την έχουν καπαρωμένη!

Κούλι Άκμπαρ :kneel: :kneel: :kneel:

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
μα κράτος δεν ευθύνεται ,ελεύθερα μπήκε πακη βιασε κεφαλοπολτοποίησε ελεύθερα στο κράτος, αφου
Όταν θα αναλάβουμε την εξουσία οι μουσουλμάνοι σε αυτόν τον γεωγραφικό χώρο, οι ανεπίσημοι βιασμοί θα σταματήσουν. Μόνο επίσημοι στα πλαίσια της οικογένειας και του γάμου :headbaning1::headbaning1::headbaning1:

• Χαχα

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.271
Πόντοι
6.056
Στόχος όλων των μουσουλμάνων δεν είναι να πάρουμε μια θέση στη κυβέρνηση, αλλά να γίνουμε εμείς κυβέρνηση και σε αυτή μπορούν να έχουν θέση όσοι αλλαξοπιστίσουν! Η οικογένεια Κούλι αλλαξοπιστεί έυκολα και κατά περίσταση, οπότε την θεσούλα τους την έχουν καπαρωμένη!

Κούλι Άκμπαρ :kneel: :kneel: :kneel:
δικαιούται τη θέση του αρχικοτζαμπάση με σας τα μουσλιμ,
δηλαδή να μη τη χάσει, να τη διατηρήσει τη θέση όπως ήδη την κατέχει με εξαπάτηση του ελληνικού λαού

Τελευταία τροποποίηση:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.271
Πόντοι
6.056
τι γίνεται ,τεμενάδες πρωι πρωι ?? σας έδωσε αύξηση στο μηνιάτικο ? σε σπίτωσε σε ρετιρέ με το ΕΣΤΙΑ 2 ?
σου κάνει αέρα η λυμπεράκη ?
πανηγύρισε, εμείς οι αγρίως χαρατσωμένοι σας πληρώνουμε :confused:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.271
Πόντοι
6.056
φερε τους Ιρακινους εδω Κουλη,διαμερισματα και λεφτα να τους δωσεις στο χερι εχεις στερωντας τα απο τους Ελληνες,δεν εχει σημασια που πολεμος στο Ιρακ εγινε το 2003,εδω εχεις βαπτισει προσφυγα τον καθε απιθανο απο το τελευταιο χωριο του Μπουρουντι,σε μερικες χιλιαδες Ιρακινους ακομη θα κολλησεις :think:
:confused::confused::confused:
και στους έλληνες προσφέρει αφειδώς ,κιμπάρικα
τους έκανε vegan :confused:

Σανός_για_γαϊδούρια.jpg
Φάτε_όσο_θέλετε.jpg

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.529
Πόντοι
22.266
οι "συνάδελφοι" σου που δεν ξημεροβραδιάζονται στο μπου
κάτι παραπάνω θα ξέρουν .
Εκτός απο τις προφανείς ευθύνες του κράτους που συγκάλυπτε την ύπαρξη του μουσαφίρη μακελλάρη,
προσπαθούν για την ηθική δικαίωση της Μυρτούς και της οικογένειας της.
Ευτυχώς υπάρχουν νομικοί επιστήμονες που δεν εξαρτώνται απο κομματικό μισθό ή είναι γαιδούρια,
στέκονται εξ αρχής δίπλα στη Μυρτώ και δουλεύουν αφιλοδερκώς για την Μυρτώ.
Όπως χιλιάδες πολίτες αφιλοκερδώς βοήθησαν να βελτιώσει την υγεία της .
Το "κρίμα" λοιπόν ανήκει σε αυτούς που φέρουν την ευθύνη της κακοποίησης,
που αδιαφόρησαν για τη κοπέλα
και ζητάνε και τα ρέστα απο πάνω ,θα ήθελαν χάριν του κόμματος να πέθαινε στην εντατική η κοπέλα
Νομικά ασφαλώς κ δυστυχώς δεν φέρει ευθύνη το κράτος
Ηθικά έχει ευθύνη 100%
Κ ίσως όλοι μας που ψηφίζουμε πολιτικούς διευθαρμενους

• Like

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.271
Πόντοι
6.056
Νομικά ασφαλώς κ δυστυχώς δεν φέρει ευθύνη το κράτοςhttps://www.lifo.gr/now/greece/se-s...ei-i-mitera-tis-myrtos-kratos-me-anagkazei-na
Ηθικά έχει ευθύνη 100%
Κ ίσως όλοι μας που ψηφίζουμε πολιτικούς διευθαρμενους
https://www.newsbeast.gr/society/ar...i-diekdiki-apo-to-dimosio-i-mitera-tis-mirtos

«Τη χτυπούσα με δύναμη»

Την είδα να κάθεται στα βράχια και να ακούει μουσική. Την πλησίασα για να της πάρω το κινητό. Αντιστάθηκε… Δεν ξέρω τι με έπιασε… Αρχισα να τη χτυπώ στα βράχια με δύναμη. Οταν σταμάτησε να αντιστέκεται, ασέλγησα πάνω της…

Μετά, πήρα την πέτρα και την πέταξα στη θάλασσα. Επλυνα τα χέρια μου στη θάλασσα, ανέβηκα στον δρόμο και έφυγα περπατώντας προς το ξενοδοχείο…».

Το προηγούμενο βράδυ, ο αδίστακτος θύτης με έναν συντοπίτη του διασκέδαζε σε πανηγύρι του νησιού. Κι αφού είχε… φτιάξει τη νύχτα του, αποφάσισε να φτιάξει και τη μέρα του, καταστρέφοντας για πάντα τη ζωή του 15χρονου παιδιού:

«Ολο αυτό που έγινε με την κοπέλα κράτησε περίπου 10 με 15 λεπτά. Φεύγοντας από το σημείο που είχα αφήσει χτυπημένη την κοπέλα δεν άκουσα κανέναν να φωνάζει.

Εφτασα στο ξενοδοχείο, ανέβηκα στο μέρος που έχω τα ρούχα μου και μερικές φορές κοιμάμαι, κάτω από το εστιατόριο του ξενοδοχείου, έβγαλα τα ρούχα μου και έκανα μπάνιο. Τα ρούχα που φορούσα τα έπλυνα μετά από δύο μέρες.

Καθώς πότιζα τα λουλούδια μετά από 20 λεπτά είδα να περνάει το ασθενοφόρο και η Αστυνομία. Κατάλαβα ότι ερχόταν για την κοπέλα. Φοβήθηκα και τότε πήρα το κινητό της κοπέλας και το πέταξα σε ένα καλάθι που πετάμε τα σκουπίδια.

Σκέφτηκα να φύγω από την Πάρο, αλλά δεν είχα λεφτά. Και να είχα όμως λεφτά δεν θα έφευγα γιατί όλοι θα καταλαβαίνανε ότι κάτι είχα κάνει. Μετά από μερικές μέρες ζήτησα από τον Πέτρο να μου πληρώσει τον μήνα που είχα δουλέψει.

Μου έδωσε 450 ευρώ και του είπα ότι κατεβαίνω στην Παροικιά να τα στείλω στη μάνα μου στο Πακιστάν. Θυμάμαι ότι ήταν 31 Ιουλίου, αλλά δεν θυμάμαι τη μέρα. … Στις 21:45 μπήκα στο High Speed μαζί με άλλα δύο παιδιά από το Πακιστάν κι έφυγα».

Η σύλληψη

Λίγο αργότερα η αστυνομία τον εντόπισε σε «κοινόβιο Πακιστανών» στη Νέα Χαλκηδόνα, όπου και συνελήφθη με τις κατηγορίες της βαριάς απόπειρας ανθρωποκτονίας, του βιασμού και της ληστείας σε βάρος της 15χρονης Μυρτώς. Στην ερώτηση «γιατί τη χτύπησες;» ο Πακιστανός απάντησε: «Φοβήθηκα ότι θα αποκαλύψει τι συνέβη»…

Ο δράστης με διάφορα τεχνάσματα προσπάθησε να ξεγελάσει τις αρχές προκειμένου να δικαστεί ως ανήλικος και να «καρπωθεί» όλα τα ελαφρυντικά.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.110
Πόντοι
6.515
Το "κριμα" ειναι οι συναδελφοι μου, που παρασυρουν την οικογενεια της κοπελας σε μια δικη που δεν εχει καμια ελπιδα να παει καλα, αφου το Δημοσιο προδηλως δεν εχει καμια ευθυνη για το συμβαν
Για την Κουνεβα είχε ευθυνη το δημόσιο?

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Γιουνάνια μου να ευχαριστήσω την Ελληνική Αεροπορία, το Πολεμικό Ναυτικό και το λιμενικό για την υπηρεσία που παρέχουν στα αδέρφια μου με την ερεύνα και διάσωση και ασφαλή μεταφορά τους με προσοχή και ευγένεια στη στεριά!
Και ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά των ΛΟΚ που καθαρίζουν και ταίζουν τα αδέρφια!
Τον κερδίζετε τον πόλεμο Γιουνάνια :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

ΚΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΛΙ Ακμπαρ :kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.110
Πόντοι
6.515
Γιουνάνια μου να ευχαριστήσω την Ελληνική Αεροπορία, το Πολεμικό Ναυτικό και το λιμενικό για την υπηρεσία που παρέχουν στα αδέρφια μου με την ερεύνα και διάσωση και ασφαλή μεταφορά τους με προσοχή και ευγένεια στη στεριά!
Και ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά των ΛΟΚ που καθαρίζουν και ταίζουν τα αδέρφια!
Τον κερδίζετε τον πόλεμο Γιουνάνια :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

ΚΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΛΙ Ακμπαρ :kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel:
ο κουλης επιβιβαστηκε στην αντιπαρο σε σκαφος του λιμενικου για να δει αν ειναι καλες οι υπηρεσιες που σας προσφερονται :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom