Μάλλον δεν πάτε καλά οι περισσότεροι αριστερίζοντες και οι παρατρεχάμενοι των ΜΚΟ.Μιλάτε για άλλες χώρες και ενσωμάτωση,ενώ πέρα απο διακοπές δεν έχετε πάει να μείνετε ποτέ πουθενά.Ή και να έχετε πάει σας ταίζαν τίποτε αντίστοιχες ΜΚΟ και φάγατε το αφήγημα περί ενσωμάτωσης ξένων τόσο ως προς τα γονίδια,όσο και ως προς την συμπεριφορά.Εγώ που έζησαν την Γαλλία προ αράπηδων,λόγω σπουδών,αλλά και αυτού του μουσουλμανικού τσυνάμι,έχω να πώ ότι απο μια χώρα ιδεατή έχει μετατραπεί σε σκατότρυπα,όπως επίσης και η Σουηδία όπου πέρασα 6 μήνες κάποτε.Όποιος έχει μέτρο συγκρισης μπορεί να έχει και άποψη.Ναι,σίγουρα είναι πιο καλά απο εδώ,για τον απλούστατο λόγο ότι έχουν λεφτά να δώσουν και κρύβουν τα σκατά κάτω απο το χαλί.Ιδιαίτερα η Σουηδία έχει δεί κατακόρυφη άνοδο σε βιασμούς.|
Είμαι σίγουροι πως κάποιοι απο εσάς χαίρεστε να σας γαμάνε τις γυναίκες και τις κόρες ισλαμοπίθηκοι και αράπηδες,ήτοι κανονικοί πίθηκοι.Καπέλο σας.Να στείλετε να ξεκωλιάζουν τις καριόλες τις γυναίκες του σπιτιού σας.Εγώ αν είχα μια κόρη και αντιμετώπιζε την κατάσταση αυτή θα ξεκίναγα να τους σκοτώνω ανεξαιρέτως μέχρι να με σκοτώσουν.Εκεί είναι η διαφορά του Alpha με τον beta κερατά,αγαπούλη,πίρφορο βλάκα όπως είστε εσείς.Σας υποδουλώνουν και απο την μαλακία που σας δέρνει δεν βλέπετε μπροστά σας και δεν μπορείτε να σκεφτείτε λογικά,καθώς έχουν επικληθεί το θυληπρεπές συναίσθημά σας.
Έχουν έρθει για την πλήρη διάλυση της Ευρώπης και του τρόπου ζωής μας.Αν το βάλετε κάτω,οι πρώτοι που έσπασαν τις συλλογικές συμβάσεις και σηματοδότησε την αρχή του τέλους,ήταν οι πακιστανοί καθαριστές και σε εποχές καλές,πόσο μάλλον τώρα.Είναι οι γαμοσείρηδες του πλανήτη,καθώς όπου και να έχουν πάει κάνουν τα ίδια και δεν είναι θέμα επιβίωσης όπως θα πείτε,αλλά ο σκοπός που έρχονται.Επίσης όπου και να πάνε οι λάθρο ανα την υφήλιο πέφτει η αξία του μέρους.Τυχαίο και αυτό;
Αν ήθελαν,μάγκες,μια καλύτερη ζωή, θα προσαρμόζονταν στα εδώ κείμενα κατα περίπτωση επιλογής ευρωπαϊκής χώρας,καλά ή κακά και δεν θα προσπαθούσαν να κάνουν την χώρα που τους φιλοξενεί σαν τις σκατότρυπες απο όπου ήρθαν.
Επιτέλους αποτινάξτε ηλίθια αφηγήματα και σκεφτείτε λογικά με πραγματικά επιχειρήματα και δεδομένα.