Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Οι δικές μας έχουν αξία σφουγγαρόπανου ..Δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσουν μέχρι εδώ χωρίς άντρα. Αν κάποια ξεκινήσει να έρθει μόνη της, αν γλιτώσει τον λιθοβολισμό θα καταλήξει στον πάτο της θάλασσας. Αυτές μας ανήκουν όπως τα κουρέλια μας και δεν επιτρέπεται κανένας αλλόθρησκος να τις πλησιάζει.
Το πρόβλημα είναι με όσα μουσουλμανάκια γεννιούνται εδώ και δεν έχουν την δυνατότητα να πάνε σε μουσουλμανικό σχολείο και να γίνουν σωστοί άνθρωποι. Το ελληνικό σχολείο είναι ένας βόθρος που διαφθείρει τα παιδάκια κάθε κουλτούρας. Οι αρχές που μαθαίνουν είναι ανεπίτρεπτες και πρέπει σύντομα να καταργηθεί.
τυπε, εγω εχω παρει δικες σας.

σαν σκυλες πηδιουνται οταν βρουν λευκο.

λενε πως εσεις ειστε γαμιαδες προβατων, δε ξερω αν ισχυει ομως

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
τυπε, εγω εχω παρει δικες σας.

σαν σκυλες πηδιουνται οταν βρουν λευκο.

λενε πως εσεις ειστε γαμιαδες προβατων, δε ξερω αν ισχυει ομως
Όταν περνάμε τη θάλασσα και πατάμε Ευρωπαικό έδαφος όλα μένουν πίσω και τα νέα μας πρόβατα είναι οι Ελληνίδες. Να είναι καλά η πολυπολιτισμική ατζέντα, η Ευρωπαική ένωση, οι ελληνικές κυβερνήσεις, οι ΜΚΟ, τα ανοιχτά σύνορα και όλοι οι εμπλεκόμενοι όσο τους έχουμε ανάγκη. Μετά όλα θα πάρουν το δρόμο τους και ο Αλάχ θα επικρατήσει.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Όταν περνάμε τη θάλασσα και πατάμε Ευρωπαικό έδαφος όλα μένουν πίσω και τα νέα μας πρόβατα είναι οι Ελληνίδες. Να είναι καλά η πολυπολιτισμική ατζέντα, η Ευρωπαική ένωση, οι ελληνικές κυβερνήσεις, οι ΜΚΟ, τα ανοιχτά σύνορα και όλοι οι εμπλεκόμενοι όσο τους έχουμε ανάγκη. Μετά όλα θα πάρουν το δρόμο τους και ο Αλάχ θα επικρατήσει.
Δε ξερω τι λες, αλλα εγω εχω παρει Μαροκο, Τουρκια, Αφγανισταν και Πακισταν.

Αν και Αλβανος εχω φτασει μεχρι τις Ινδιες, σαν τον Μεγαλεξανδρο.

Και ολες μου λεγανε οτι μονο με κατσικια σας σηκωνεται. Ισως για αυτο γαματε τις ελλεηνιδες, λογω ομοιοτητων.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Αραβότουρκε,μπορείς να συστήσεις grooming gang και να βιάζετε όλοι μαζί,
όπως συμβαίνει σε πολλές χώρες της Ευρώπης

https://www.google.com/search?q=gro...hUKEwjj57Sqq9vwAhVvMewKHaprB2QQ_AUoAXoECAEQAw

Kαι αν σας πιάσουν,θα έχετε στο πλευρό σας ελληνόφωνα πουτάνας παιδιά,να σας υποστηρίξουν

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Χιλιαδες απελασεις απο την Ισπανια. Προσοχη, δε μιλαμε για αποκρουση λαθρομεταναστων, αλλα οτι εισηλθαν σε ισπανικο εδαφος, εστω τον ισπανικο θυλακα, και η Ισπανια τους γυρισε πισω! Δεν ειπε, Τωρα μπηκανε, να εξετασουμε το αιτημα ασυλου, να τους παμε στη Μαδριτη σε διαμερισμα για κατι χρονια, και βλεπουμε. Αμεση απελαση.

Συμφωνα με οσα μας λενε τοσα χρονια στην Ελλαδα, και απο τη Δεξια κυβερνηση, αυτα δε γινονται. Απαγορευονται. Οπου να ναι τον Ισπανο πρωθυπουργο τον περιμενει το Δικαστηριο της Χαγης. Μπορει και η Δικη της Νυρεμβεργης. Τι, οχι; Δηλαδη η ελληνικη κυβερνηση εξαπατα τους πολιτες; Η κυβερνηση δεν εχει να ασχοληθει με τιποτα αλλο, απο το πως θα κρατησει τους μουσουλμανους λαθρομεταναστες στη χωρα;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εμφανίζονται μία μία οι αριστερολούγκρες του forum και οι κλώνοι τους

Παιδιά,μην τρελαίνεστε,κούλη έχουμε δε θα γίνουν απελάσεις ,δε θα σας λείψει το αράπικο παπάρι
Καλα να παθεις, γιατι οταν γραφω εγω ο δεξιος και τα λεω μετρημενα και σωστα, λυσσάς οτι ειμαι λαθρολαγνος.

Παρε τωρα γνησιους αριστερους λαθρολαγνους για να μπαινουν τα πραγματα στη θεση τους. Ετσι για να μην ξεχνιομαστε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Χιλιαδες απελασεις απο την Ισπανια. Προσοχη, δε μιλαμε για αποκρουση λαθρομεταναστων, αλλα οτι εισηλθαν σε ισπανικο εδαφος, εστω τον ισπανικο θυλακα, και η Ισπανια τους γυρισε πισω! Δεν ειπε, Τωρα μπηκανε, να εξετασουμε το αιτημα ασυλου, να τους παμε στη Μαδριτη σε διαμερισμα για κατι χρονια, και βλεπουμε. Αμεση απελαση.

Συμφωνα με οσα μας λενε τοσα χρονια στην Ελλαδα, και απο τη Δεξια κυβερνηση, αυτα δε γινονται. Απαγορευονται. Οπου να ναι τον Ισπανο πρωθυπουργο τον περιμενει το Δικαστηριο της Χαγης. Μπορει και η Δικη της Νυρεμβεργης. Τι, οχι; Δηλαδη η ελληνικη κυβερνηση εξαπατα τους πολιτες; Η κυβερνηση δεν εχει να ασχοληθει με τιποτα αλλο, απο το πως θα κρατησει τους μουσουλμανους λαθρομεταναστες στη χωρα;
Να μην ξεχνιομαστε, η Ισπανια εκανε το ευκολο.
Απελασε και εκδιωξε μεταναστες που μπηκαν στον ισπανικο θυλακα της Θεουτα που ειναι στην Αφρικη. Oχι στην ιβηρική χερσονησο μεσω θαλασσης. Ουσιαστικα αμυνθηκε σε χερσαια συνορα. Δεν εδιωξε βαρκες, ούτε ναυαγους. Ο,τι καναμε κι εμεις περιπου στον Εβρο το 2020. Το δυσκολο ειναι με τη θαλασσα γιατι εκει μπαινει στη μεση και το pushback.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Καλα να παθεις, γιατι οταν γραφω εγω ο δεξιος και τα λεω μετρημενα και σωστα, λυσσάς οτι ειμαι λαθρολαγνος.

Παρε τωρα γνησιους αριστερους λαθρολαγνους για να μπαινουν τα πραγματα στη θεση τους. Ετσι για να μην ξεχνιομαστε.
Σόρρυ που έχω μεγαλύτερες προσδοκίες από εσένα,συγκριτικά με τσιράκια των ΜΚΟ,ανθέλληνες και αραπογαμημένους :confused:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.947
Πόντοι
6.256

Θα σου πει ο αρχηγος των λαθρολαγνων οτι εδω δε μπορει να γινει αυτο και στην ισπανια ειναι αλλιως και διαφορα ακαταλαβιστικα που μονο αυτος ξερει να λεει

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.255
Πόντοι
2.456
Οι δικές μας έχουν αξία σφουγγαρόπανου ..Δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσουν μέχρι εδώ χωρίς άντρα. Αν κάποια ξεκινήσει να έρθει μόνη της, αν γλιτώσει τον λιθοβολισμό θα καταλήξει στον πάτο της θάλασσας. Αυτές μας ανήκουν όπως τα κουρέλια μας και δεν επιτρέπεται κανένας αλλόθρησκος να τις πλησιάζει.
Το πρόβλημα είναι με όσα μουσουλμανάκια γεννιούνται εδώ και δεν έχουν την δυνατότητα να πάνε σε μουσουλμανικό σχολείο και να γίνουν σωστοί άνθρωποι. Το ελληνικό σχολείο είναι ένας βόθρος που διαφθείρει τα παιδάκια κάθε κουλτούρας. Οι αρχές που μαθαίνουν είναι ανεπίτρεπτες και πρέπει σύντομα να καταργηθεί.
Τύπε ποια βδομάδα είναι η σειρά σου να φορέσεις παντόφλες;

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.255
Πόντοι
2.456
Να μην ξεχνιομαστε, η Ισπανια εκανε το ευκολο.
Απελασε και εκδιωξε μεταναστες που μπηκαν στον ισπανικο θυλακα της Θεουτα που ειναι στην Αφρικη. Oχι στην ιβηρική χερσονησο μεσω θαλασσης. Ουσιαστικα αμυνθηκε σε χερσαια συνορα. Δεν εδιωξε βαρκες, ούτε ναυαγους. Ο,τι καναμε κι εμεις περιπου στον Εβρο το 2020. Το δυσκολο ειναι με τη θαλασσα γιατι εκει μπαινει στη μεση και το pushback.
Αλέκο κανονικά Παρασκευή δεν έχεις ρεπό με τις υπερωρίες Χατζηδάκη;
:confused: :confused::confused:

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Τύπε ποια βδομάδα είναι η σειρά σου να φορέσεις παντόφλες;
Με τις παντόφλες δεν υπάρχει πρόβλημα. Είναι light.Στα σπίτια που ζούμε όλοι μαζί έχουμε θέμα με το σκούπισμα μετά το χέσιμο που όλοι χρησιμοποιούμε το ίδιο πανί.
Αφού βέβαια καθαρίσουμε με το μακρύ νύχι του μικρού δακτύλου τα χοντρά. Όσοι τρώτε φαλάφελ στα αραβικά και βλέπετε τα αδέρφια με μακρύ νύχι, πλέον ξέρετε γιατί το αφήνουμε.
Καλή όρεξη σε όλους τους καλούς ανθρώπους που τρώνε αραβικά!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.852
Πόντοι
9.297
Εμεις τρωμε στα αραβικα και ο Αραβοτουρκος με το σο'ι' του τι τρωει ...μηπως σουσι;
Αυτο θα πει εξελιξη...?.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.255
Πόντοι
2.456
Με τις παντόφλες δεν υπάρχει πρόβλημα. Είναι light.Στα σπίτια που ζούμε όλοι μαζί έχουμε θέμα με το σκούπισμα μετά το χέσιμο που όλοι χρησιμοποιούμε το ίδιο πανί.
Αφού βέβαια καθαρίσουμε με το μακρύ νύχι του μικρού δακτύλου τα χοντρά. Όσοι τρώτε φαλάφελ στα αραβικά και βλέπετε τα αδέρφια με μακρύ νύχι, πλέον ξέρετε γιατί το αφήνουμε.
Καλή όρεξη σε όλους τους καλούς ανθρώπους που τρώνε αραβικά!
Ρε χαζούλη μπαχαλακια, στα αφγανοπακι κοινοβια,κάθε βδομάδα οποίος φοράει την παντόφλα κανει την νοικοκυρά στο σπίτι κ ανακουφίζει τα υπόλοιπα αφγανοπακι..

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Ρε χαζούλη μπαχαλακια, στα αφγανοπακι κοινοβια,κάθε βδομάδα οποίος φοράει την παντόφλα κανει την νοικοκυρά στο σπίτι κ ανακουφίζει τα υπόλοιπα αφγανοπακι..
Αραβότουρκος είμαι ρε! Όχι αφγανοπάκι.
Τι σε νοιάζει εσένα τι κάνουν τα παιδιά σπίτι τους?
Είσαι κατά της πολυπολιτισμικότητας?

Τελευταία τροποποίηση:

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.255
Πόντοι
2.456
Αραβότουρκος είμαι ρε! Όχι αφγανοπάκι.
Τι σε νοιάζει εσένα τι κάνουν τα παιδιά σπίτι τους?
Είσαι κατά της πολυπολιτισμικότητας?
Φοράς παντόφλα διχαλο ή με στρασακια;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216

Υπάρχει σχέδιο μετατροπής της Ελλάδος σε σκουπιδότοπο της Ευρώπης.

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Υπάρχει σχέδιο μετατροπής της Ελλάδος σε σκουπιδότοπο της Ευρώπης.
Μπορεί να είναι έτσι το σχέδιο αλλά λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Και ο ξενοδόχος στην περίπτωση είναι σαφώς το Ισλάμ. Μπορεί να συμμαζεύετε ότι βρίσκετε απο τα πέρατα του κόσμου και να προσπαθείτε να το εντάξετε αλλά στο τέλος θα επικρατήσει η σαρία. Το καλό με τα αφγανοπακιά, μπάγκλα και αφρικάνους είναι πως το πιάνουν με τη πρώτη και γίνονται πιστοί μουσουλμάνοι. Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να μας ξεφύγει κανένας. Όλοι οι υπόλοιποι Αλβανοί, Γεωργιανοί, Ασιάτες και ντόπιοι πρέπει να προσαρμοστούν ή να εξαφανιστούν.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456

Ο Συριζα εκανε περισσοτερες απελασεις απο εσας
Και αυτο ειναι το ΓΕΓΟΝΟΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom