Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.236
Πόντοι
5.595
Μην ανησυχείς,δύσκολα να το λύσουμε.
Δεν κινδυνεύει η θέση σου στην ΜΚΟ,ούτε να χάσεις τον γαμιά σου από το πακιστάν.
ΜΚΟ εννοείς σαν αυτες που εχει η Αλεξανδρα Μητσοτακη ή η Λυμπερακη τυπε;
Επισης γιατι παντα εσεις οι φασιστες για να μειωσετε καποιον πρεπει να το πατε στο σεξουαλικο;
Αραγε η ομοφοβια σου αποτελει μια απωθηση της δικης σου ομοφιλοφυλιας απο τα πρωτα σου κιολας παιδικα χρονια; το εχεις ψαξει;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
ΜΚΟ εννοείς σαν αυτες που εχει η Αλεξανδρα Μητσοτακη ή η Λυμπερακη τυπε;
Επισης γιατι παντα εσεις οι φασιστες για να μειωσετε καποιον πρεπει να το πατε στο σεξουαλικο;
Αραγε η ομοφοβια σου αποτελει μια απωθηση της δικης σου ομοφιλοφυλιας απο τα πρωτα σου κιολας παιδικα χρονια; το εχεις ψαξει;
Έχω γραμμένες στις αρχιδάρες μου αμφότερες,όπως και τον κούλη που γουστάρει ελληνική μελλοντική μαιμουδοκοινωνία.

Απλά δεν πάω τους πούστηδες λαθρολάγνους σαν και του λόγου σου.

Πήγαινε τώρα να εισπράξεις τα 0,60 cent από τη ΜΚΟ για το αντιρατσισικό σου comment

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.236
Πόντοι
5.595
Έχω γραμμένες στις αρχιδάρες μου αμφότερες,όπως και τον κούλη που γουστάρει ελληνική μελλοντική μαιμουδοκοινωνία.

Απλά δεν πάω τους πούστηδες λαθρολάγνους σαν και του λόγου σου.

Πήγαινε τώρα να εισπράξεις τα 0,60 cent από τη ΜΚΟ για το αντιρατσισικό σου comment
Δεν με πληρωνουν για να γραφω στα bourdela τυπε. Ο Μιχαλολιακος τι κανει; του πας τσιγαρα στη μπουζου;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Δεν με πληρωνουν για να γραφω στα bourdela τυπε. Ο Μιχαλολιακος τι κανει; του πας τσιγαρα στη μπουζου;
Ποιος τον γαμάει τον μιχαλολιάκο ρε,όνειρα βλέπεις..
Αλλά όποιος δε συμφωνεί με τις μαλακίες σας, είναι ναζί.
Κλασσικά εικονογραφημένα των απανταχού αριστερών ναυαγίων...

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.747
Πόντοι
456
Ο Βαλκάνιος είναι αυτός που τον ξεμπρόστιαζαν με τις κλεμμένες φώτο που παρουσίαζε για γκόμενές του στο αντίστοιχο νήμα, και μετά εξαφανιζόταν για λίγο μέχρι να ξεχαστεί? :2funny::2funny:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Εμφανίζονται μία μία οι αριστερολούγκρες του forum και οι κλώνοι τους

Παιδιά,μην τρελαίνεστε,κούλη έχουμε δε θα γίνουν απελάσεις ,δε θα σας λείψει το αράπικο παπάρι

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.236
Πόντοι
5.595
Ποιος τον γαμάει τον μιχαλολιάκο ρε,όνειρα βλέπεις..
Αλλά όποιος δε συμφωνεί με τις μαλακίες σας, είναι ναζί.
Κλασσικά εικονογραφημένα των απανταχού αριστερών ναυαγίων...
Δεν ξερω τυπε, τοτε μαλλον ολη η υφηλιος ειναι κομμουνιστες, που αποκαλει οποιον ειναι κατα της μεταναστευσης και μιλαει για φραχτες, ναρκοπεδια και πνιγμους, ως Ακροδεξιο (βλ. Τραμπ, Λεπεν, Μπολσοναρο κλπ).
Εσενα πως θες να σε αποκαλουμε αν οχι ναζι; Ανθρωπιστη; Πατριωτη; Χριστιανο Ορθοδοξο; πες μας.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Δεν ξερω τυπε, τοτε μαλλον ολη η υφηλιος ειναι κομμουνιστες, που αποκαλει οποιον ειναι κατα της μεταναστευσης και μιλαει για φραχτες, ναρκοπεδια και πνιγμους, ως Ακροδεξιο (βλ. Τραμπ, Λεπεν, Μπολσοναρο κλπ).
Εσενα πως θες να σε αποκαλουμε αν οχι ναζι; Ανθρωπιστη; Πατριωτη; Χριστιανο Ορθοδοξο; πες μας.
Να με αποκαλείτε ποιοι τύπε;
Νιώθεις ότι εκπροσωπείς κάποιον πέρα του εαυτού σου;

Ποιος μίλησε για πνιγμούς,εγώ έγραψα για μαζικές απελάσεις.
O φράχτης είναι σύνορο,όπως είχαν και στο σοβιέτ που νοσταλγείς.
Ξέρεις,εκεί που όλοι ήθελαν να τα περάσουν για να φύγουν και τους πυροβολούσαν στο ψαχνό τα συντρόφια.

Εσένα πως θες να σε αποκαλούμε τύπε;
Ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του Καντάρη,του βιασμού και της συνακόλουθης αναπηρίας της Μυρτούς και τόσων άλλων βαρύτατων εγκλημάτων;

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.236
Πόντοι
5.595
Να με αποκαλείτε ποιοι τύπε;
Νιώθεις ότι εκπροσωπείς κάποιον πέρα του εαυτού σου;

Ποιος μίλησε για πνιγμούς,εγώ έγραψα για μαζικές απελάσεις.
O φράχτης είναι σύνορο,όπως είχαν και στο σοβιέτ που νοσταλγείς.
Ξέρεις,εκεί που όλοι ήθελαν να τα περάσουν για να φύγουν και τους πυροβολούσαν στο ψαχνό τα συντρόφια.

Εσένα πως θες να σε αποκαλούμε τύπε;
Ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του Καντάρη,του βιασμού και της συνακόλουθης αναπηρίας της Μυρτούς και τόσων άλλων βαρύτατων εγκλημάτων;
Φυσικα δεν ονειρευομαι κανενα Σοβιετ, αυτα ειναι δικες σου ψυχωσεις, το εχετε εσεις οι φασιστες αυτο, να βλεπετε φαντασματα. Εγω ονειρευομαι ανοιχτα συνορα για ολους, γιατι η γη δεν ανηκει σε κανεναν. Απο τυχη ζω εδω, οπως κι εσυ, θα μπορουσαμε να ειχαμε γεννηθει στην Ουγκαντα.

Παλι η Καραμελα με την ατυχη Μυρτω; μηπως να ασχοληθεις και λιγο με τα απειρα παιδακια που βιασε ο Ελληνας Λιγναδης; με τα δεκαδες κοριτσακια που βιαστηκαν και κακοποιηθηκαν στα αθλητικα σωματεια απο Ελληνες προπονητες;
Θες να μου πεις λιγο για τον Ελληνα βιαστη της Ξανθης που βιασε και εκαψε ζωντανη μια κοπελα;
Θες να μου πεις για τους ΕΛληνες παππαδες που αποπλανουν παιδακια;
Θες να μου πεις για τον μπατσο στους Αγ. Αναργυρους που σκοτωσε γυναικα και παιδια;
Θες να μου πεις για τον αλλο στη Μακρυνιτσα;

Δεν θες; Μα για αυτο εισαι φασιστας, γιατι εγκλημα βλεπεις μονο στους ξενους και δεν μπορεις καν να πας τη σκεψη σου ενα βημα παραπερα και να αναλυσεις στο τι μπορει να προκαλει τα εγκληματα.
(στο μεταξυ, αν σου ερθει εδω κανενας Σαουδαραβας μαυριδερος επενδυτης, θα πεσεις στα τεσσερα σα γιουσουφακι).

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Φυσικα δεν ονειρευομαι κανενα Σοβιετ, αυτα ειναι δικες σου ψυχωσεις, το εχετε εσεις οι φασιστες αυτο, να βλεπετε φαντασματα. Εγω ονειρευομαι ανοιχτα συνορα για ολους, γιατι η γη δεν ανηκει σε κανεναν. Απο τυχη ζω εδω, οπως κι εσυ, θα μπορουσαμε να ειχαμε γεννηθει στην Ουγκαντα.

Παλι η Καραμελα με την ατυχη Μυρτω; μηπως να ασχοληθεις και λιγο με τα απειρα παιδακια που βιασε ο Ελληνας Λιγναδης; με τα δεκαδες κοριτσακια που βιαστηκαν και κακοποιηθηκαν στα αθλητικα σωματεια απο Ελληνες προπονητες;
Θες να μου πεις λιγο για τον Ελληνα βιαστη της Ξανθης που βιασε και εκαψε ζωντανη μια κοπελα;
Θες να μου πεις για τον μπατσο στους Αγ. Αναργυρους που σκοτωσε γυναικα και παιδια;

Δεν θες; Μα για αυτο εισαι φασιστας, γιατι εγκλημα βλεπεις μονο στους ξενους και δεν μπορεις καν να πας τη σκεψη σου ενα βημα παραπερα και να αναλυσεις στο τι μπορει να προκαλει τα εγκληματα.
(στο μεταξυ, αν σου ερθει εδω κανενας Σαουδαραβας μαυριδερος επενδυτης, θα πεσεις στα τεσσερα σα γιουσουφακι).
Οι καραμέλες που πιπιλίζεις,έχουν καταρριφθεί πολλάκις και εδώ μέσα.
Λες και αρνήθηκε κανείς ότι μέσα στον πληθυσμό δεν υπάρχουν Έλληνες βιαστές,δολοφόνοι,κ.λ.π.

Αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν χρήσιμοι ηλίθιοι σαν και εσένα,
είναι ότι ο Έλληνας,Ιταλος,Σουηδός βιαστής,
βιάζει έχοντας πλήρη επίγνωση της σοβαρότητας του εγκλήματός του
και τέτοια μειοψηφικά άτομα,υπήρχαν και θα υπάρχουν παντού.

Ενώ τα φιλαράκια σου,βιάζουν γιατί μεγάλωσαν σε κοινωνίες που η γυναίκα είναι άβουλο σκουπίδι
και η ζωη δεν έχει καμία αξία.

Αν θέλεις μπορείς να μας παραθέσεις στοιχεία βαριάς εγκληματικότητας Ελλήνων μεταναστών στην Ευρώπη;
Ξέρεις,αυτοί που γυρνάνε με μαχαίρια,δημιουργούν γκέτο,συστήνουν συμμορίες,θέλουν να επιβάλλουν τον πολιτισμό τους.
Τι,όχι;

Υ.Γ.Ο διάλογος μαζί σου τελειώνει εδώ.
Αν δεν μπορείς να αντιληφθείς τα άνωθεν προφανή,
τότε πήγαινε με τη λούκα τσιμπούκα σε κανά camp

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.236
Πόντοι
5.595
Οι καραμέλες που πιπιλίζεις,έχουν καταρριφθεί πολλάκις και εδώ μέσα.
Λες και αρνήθηκε κανείς ότι μέσα στον πληθυσμό δεν υπάρχουν Έλληνες βιαστές,δολοφόνοι,κ.λ.π.

Αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν χρήσιμοι ηλίθιοι σαν και εσένα,
είναι ότι ο Έλληνας,Ιταλος,Σουηδός βιαστής,
βιάζει έχοντας πλήρη επίγνωση της σοβαρότητας του εγκλήματός του
και τέτοια μειοψηφικά άτομα,υπήρχαν και θα υπάρχουν παντού.

Ενώ τα φιλαράκια σου,βιάζουν γιατί μεγάλωσαν σε κοινωνίες που η γυναίκα είναι άβουλο σκουπίδι
και η ζωη δεν έχει καμία αξία.

Αν θέλεις μπορείς να μας παραθέσεις στοιχεία βαριάς εγκληματικότητας Ελλήνων μεταναστών στην Ευρώπη;
Ξέρεις,αυτοί που γυρνάνε με μαχαίρια,δημιουργούν γκέτο,συστήνουν συμμορίες,θέλουν να επιβάλλουν τον πολιτισμό τους.
Τι,όχι;

Υ.Γ.Ο διάλογος μαζί σου τελειώνει εδώ.
Αν δεν μπορείς να αντιληφθείς τα άνωθεν προφανή,
τότε πάνε με τη λούκα τσιμπούκα σε κανά camp
Μειοψηφικα ατομα ειναι; Γιατι εσυ εχεις καραμελα τον Πακιστανο βιαστη της Μυρτους και εγω μιλαβ για δεκαδες βιασμους ελληνιδων και ελληνων αγοριων ακομη απο ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ. ΤΙ δεκαδες; Εκατονταδες. Εδω ο αλλος, 22 χρονων περπατουσε με την ψολη εξω.

Καλο ειναι να τους κοιταξεις τους ευσεβεις ποθους σου για τσιμπουκια. Με εναν καλο ψυχοθεραπευτη ισως ανακαλυψεις την απωθημενη στο ασυνειδητο σου, ομοφιλοφυλια. Αυτη ειναι πιθανον και η πηγη του θυμου και του μισους σου στους ανθρωπους.

Οι Ελληνες μεταναστες στην Αμερικη ειχαν στιγματιστει ως εγκληματιες.
Οι τωρινοι Ελληνες μεταναστες δεν δημιουργουν γκετο κλπ γιατι δεν πηγαινουν στο εξωτερικο ως προσφυγες πολεμου, ουτε εξαθλιωμενοι και κυνηγημενοι, οπως οι Αραβες, οι Πακιστανοι και οι Αφρικανοι.
Συγκρινεις τελειως διαφορετικες συνθηκες, ειτε γιατι εισαι σκατοψυχος, ειτε γιατι εισαι ηλιθιος.
Και στις δυο περιπτωσεις , σε γραφω στα αρχιδια μου.

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Tι λες ρε αριστερό αποτυχημένο ΝΑΥΑΓΙΟ;
Τις ίδιες υπηρεσίες παρέχουμε όλοι και θα συγκριθώ με κάποιον που είναι απλά φθηνότερος;

Όχι,να γίνουμε σοβιέτ,να μπει πλαφόν στις αμοιβές για να παίρνω τα ίδια λεφτά με αποτυχημένους επαναστάτες του κώλου σαν εσένα
ή να τα μοιράζομαι με τεμπελχανάδες μπαφάκηδες καταληψίες και λαθρομετανάστες.
Παράσιτα της κοινωνίας,το γκλοπ στον πάτο πρέπει να σας το βάλουνε,όχι που σας χαϊδεύουν στις πορείες.

Για πες μας τώρα για το σπίτι στη Σουηδία που έβγαλε ο δικός σου σε 4 χρόνια.
ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ.
Μήπως είναι το κουκλόσπιτο της Μπάρμπι;

Υ.Γ.Είσαι αριστερός....Αριστερός ρε μλκ...Να ναι καλά ο Αλέξης,έδειξε σε όλη την Ελλάδα πόσο για τον πούτσο είστε.
Και μη νομίζεις ότι θα σε παραθέσω ξανά...Κλάνουν οι πεθαμένοι...Σαν να κάνω παράθεση στον πασοκο τζόνυ..
Στ' αρχιδια μου αν θα με παραθεσεις ρε αποβλητο λες κι εγω ασχοληθηκα μαζι σου ,σκουλικι που θα σερνεσαι στο χωμα εισαι κι ουτε για πατημα δεν αξιζεις,που προσφερεις και υπηρεσιες χαμενο κορμι,επιδοματιας τεμπελχανας εισαι οπως τοσοι εδω μεσα και ψωλοβροντας στο σαιτ ολη μερα!Παρεπιμπτωντος,ο φιλαρακος το εκλεισε το σπιτακι σε προσατιο της Στοκχολμης,αν ειναι σαν της Μπαρμπι δεν ξερω ,απο το δικο σου σιγουρα ειναι μεγαλυτερο :tooth: :tooth: :tooth:

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206

Δώσε πόνο παιχταρά μου. Εσάς θα σας αφήσουμε για το τέλος. Θα ψάχνετε να βρείτε καταφύγιο στην Βραζιλία, την Ουγγαρία ή την Ρωσία.

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356

Ετσι ειναι,στους Καταριανους στηνουν κωλαρακι οι μπουρδολογοι μπατριωτες!

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Το Κατάρ δεν βάζει μέσα ελεύθερα όποιον αδερφό μπορεί να περάσει τα σύνορα και να τον επιδοτεί. Μόνο Ελλάδα μπορεί να γίνει αυτό.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Στ' αρχιδια μου αν θα με παραθεσεις ρε αποβλητο λες κι εγω ασχοληθηκα μαζι σου ,σκουλικι που θα σερνεσαι στο χωμα εισαι κι ουτε για πατημα δεν αξιζεις,που προσφερεις και υπηρεσιες χαμενο κορμι,επιδοματιας τεμπελχανας εισαι οπως τοσοι εδω μεσα και ψωλοβροντας στο σαιτ ολη μερα!Παρεπιμπτωντος,ο φιλαρακος το εκλεισε το σπιτακι σε προσατιο της Στοκχολμης,αν ειναι σαν της Μπαρμπι δεν ξερω ,απο το δικο σου σιγουρα ειναι μεγαλυτερο :tooth: :tooth: :tooth:
Άμα ήμουν επιδοματίας θα κατέβαινα μαζί σου στις πορείες,ΝΑΥΑΓΙΟ

Πάρτε έναν ΜΑΛΑΚΑ που στη ζωή του δεν έχει αγοράσει ούτε παπάκι και ξέρει και από αγορές στη Σουηδία
Στη Σουηδια τυπε πηγε συμμαθητης μου στα 45 του με μια βαλιτσα στο χερι και με γυναικα και παιδι και αμεσα του βρηκαν σπιτι και δουλεια με μονη προυποθεση να μαθει γρηγορα τη γλωσσα και τωρα 4 χρονια μετα ετοιμαζεται να αγορασει και σπιτι,

Μιλάμε για ΕΠΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ και το παίζεις και έξυπνος.
ΝΑΥΑΓΙΟ

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Το Κατάρ δεν βάζει μέσα ελεύθερα όποιον αδερφό μπορεί να περάσει τα σύνορα και να τον επιδοτεί. Μόνο Ελλάδα μπορεί να γίνει αυτό.

Άμα ήμουν επιδοματίας θα κατέβαινα μαζί σου στις πορείες,ΝΑΥΑΓΙΟ

Πάρτε έναν ΜΑΛΑΚΑ που στη ζωή του δεν έχει αγοράσει ούτε παπάκι και ξέρει και από αγορές στη Σουηδία

Μιλάμε για ΕΠΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ και το παίζεις και έξυπνος.
ΝΑΥΑΓΙΟ
Ασε ρε παρασιτο τι εχω κανει εγω,ουτε περναει απο το κουκουτσομυαλο που εχεις ,στην πουτσα μου αμα δεν πιστευεις τι γραφω και τι ξερω ουτε και θα κανω και καμια προσπαθεια να σε πεισω,απλα ως τεραστιος μαλακας αμφισβητεις και βριζεις οποιον εχει διαφορετικη αποψη απο σενα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Ασε ρε παρασιτο τι εχω κανει εγω,ουτε περναει απο το κουκουτσομυαλο που εχεις ,στην πουτσα μου αμα δεν πιστευεις τι γραφω και τι ξερω ουτε και θα κανω και καμια προσπαθεια να σε πεισω,απλα ως τεραστιος μαλακας αμφισβητεις και βριζεις οποιον εχει διαφορετικη αποψη απο σενα.
Πήγαινε σε καμιά πορεία ρε αποτυχημένε τσε γκεβάρα του κώλου και πες στα άλλα ΝΑΥΑΓΙΑ για τον φίλο σου που πήγε Σουηδία και αγοράσε
σπίτι σε 4 χρόνια.
Μόνο αυτοί θα σε πιστέψουν,γιατί είναι ΝΑΥΑΓΙΑ σαν και εσένα που δεν ξέρουν ούτε που πέφτει η Σουηδία.

Έκανες....Αρχίδια έκανες...
Ένα ΠΑΡΑΣΙΤΟ είσαι

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
1.022
Πόντοι
206
Κρήτη: Στη φυλακή 27χρονος που ασέλγησε σε δεκάχρονο αγόρι

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο αλλοδαπός έβαλε το αγόρι να του χαϊδέψει τα γεννητικά όργανα​

Πίσω από τα κάγκελα των φυλακών βρίσκεται ήδη ένας 27χρονος Αφγανός ο οποίος συνελήφθη πριν λίγα 24ωρα στη Μεσαρά, έπειτα από καταγγελία ότι ασέλγησε σε βάρος ανήλικου αγοριού.

:wink:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom