Φυσικα δεν ονειρευομαι κανενα Σοβιετ, αυτα ειναι δικες σου ψυχωσεις, το εχετε εσεις οι φασιστες αυτο, να βλεπετε φαντασματα. Εγω ονειρευομαι ανοιχτα συνορα για ολους, γιατι η γη δεν ανηκει σε κανεναν. Απο τυχη ζω εδω, οπως κι εσυ, θα μπορουσαμε να ειχαμε γεννηθει στην Ουγκαντα.
Παλι η Καραμελα με την ατυχη Μυρτω; μηπως να ασχοληθεις και λιγο με τα απειρα παιδακια που βιασε ο Ελληνας Λιγναδης; με τα δεκαδες κοριτσακια που βιαστηκαν και κακοποιηθηκαν στα αθλητικα σωματεια απο Ελληνες προπονητες;
Θες να μου πεις λιγο για τον Ελληνα βιαστη της Ξανθης που βιασε και εκαψε ζωντανη μια κοπελα;
Θες να μου πεις για τους ΕΛληνες παππαδες που αποπλανουν παιδακια;
Θες να μου πεις για τον μπατσο στους Αγ. Αναργυρους που σκοτωσε γυναικα και παιδια;
Θες να μου πεις για τον αλλο στη Μακρυνιτσα;
Δεν θες; Μα για αυτο εισαι φασιστας, γιατι εγκλημα βλεπεις μονο στους ξενους και δεν μπορεις καν να πας τη σκεψη σου ενα βημα παραπερα και να αναλυσεις στο τι μπορει να προκαλει τα εγκληματα.
(στο μεταξυ, αν σου ερθει εδω κανενας Σαουδαραβας μαυριδερος επενδυτης, θα πεσεις στα τεσσερα σα γιουσουφακι).
Οι καραμέλες που πιπιλίζεις,έχουν καταρριφθεί πολλάκις και εδώ μέσα.
Λες και αρνήθηκε κανείς ότι μέσα στον πληθυσμό δεν υπάρχουν Έλληνες βιαστές,δολοφόνοι,κ.λ.π.
Αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν χρήσιμοι ηλίθιοι σαν και εσένα,
είναι ότι ο Έλληνας,Ιταλος,Σουηδός βιαστής,
βιάζει έχοντας πλήρη επίγνωση της σοβαρότητας του εγκλήματός του
και τέτοια μειοψηφικά άτομα,υπήρχαν και θα υπάρχουν παντού.
Ενώ τα φιλαράκια σου,βιάζουν γιατί μεγάλωσαν σε κοινωνίες που η γυναίκα είναι άβουλο σκουπίδι
και η ζωη δεν έχει καμία αξία.
Αν θέλεις μπορείς να μας παραθέσεις στοιχεία βαριάς εγκληματικότητας Ελλήνων μεταναστών στην Ευρώπη;
Ξέρεις,αυτοί που γυρνάνε με μαχαίρια,δημιουργούν γκέτο,συστήνουν συμμορίες,θέλουν να επιβάλλουν τον πολιτισμό τους.
Τι,όχι;
Υ.Γ.Ο διάλογος μαζί σου τελειώνει εδώ.
Αν δεν μπορείς να αντιληφθείς τα άνωθεν προφανή,
τότε πήγαινε με τη λούκα τσιμπούκα σε κανά camp