Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Η βααιλθσα της ανεργίας στην ΕΕ έχει θέσεις εργασίας? Σε ποιο τομέα?? Ντελινερας παρτ ταιμ?ε συνθήκες γαλέρα και 2ε την ωρα? Η, σαν υπάλληλος καταστήματος με 300ωρες υπερωρία που πληρώνεται κάθε μήνα με 200ε, ως έναντι?
Είσαι τελείως χαζός τυπε
Φαίνεται από χιλιομετρα
Πονεσαν τα ματια μου τυπε!!!Αρα το προβλημα σου δεν ειναι οτι δεν υπαρχουν δουλειες αλλα ειναι κακοπληρωμενες."Ειναι ο καπιταλισμος ηλιθιε"(οχι εσυ) .Τελικα με βαση τα λεγομενα σου χρειαζονται οι μεταναστες για να κανουν ολες αυτες τις δουλειες με αθλιες συνθηκες και μισθους, ή οχι;Με βαση και το νεο εργασιακο νομοσχεδιο οι συνθηκες θα χειροτερεψουν,οποτε σε περιμενω διπλα μου στις διαδηλωσεις για την αποσυρση του νομοσχεδιου,εγινες αριστερος τυπε!

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Πονεσαν τα ματια μου τυπε!!!Αρα το προβλημα σου δεν ειναι οτι δεν υπαρχουν δουλειες αλλα ειναι κακοπληρωμενες."Ειναι ο καπιταλισμος ηλιθιε"(οχι εσυ) .Τελικα με βαση τα λεγομενα σου χρειαζονται οι μεταναστες για να κανουν ολες αυτες τις δουλειες με αθλιες συνθηκες και μισθους, ή οχι;Με βαση και το νεο εργασιακο νομοσχεδιο οι συνθηκες θα χειροτερεψουν,οποτε σε περιμενω διπλα μου στις διαδηλωσεις για την αποσυρση του νομοσχεδιου,εγινες αριστερος τυπε!
Εγώ δεν κάνω καμιά δουλειά. Με επιδοματάκι μια χαρά περνάω. Μένω με άλλα 2 αδέρφια και πληρόνουμε 50Ε το μήνα και επειδή ο νοικιάρης μας είναι καλός άνθρωπος δεν το κάνει θέμα που χρωστάμε μερικούς μήνες. Απειλεί τον δίπλα που είναι φοιτητής με έξωση που χρωστάει ένα μήνα και λέει πως οι γονείς του έχουν λεφτά αλλά τα τρώει το κωλόπαιδο.
Τώρα θα κάνω μια μπίζνα με εικονική γυναίκα και παιδιά να καθαρίζω 1600 το μήνα.
Έχω καλό δικηγόρο και τα κάνει όλα μόνος του. Είναι λέει της κυβέρνησης!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.172
Πόντοι
3.656
Δεν υπάρχουν δουλειές
Αν εξαιρέσουμε τις μεγάλες πολυεθνικές οι μικροί που απασχολούν κόσμο αν καταβάλουν εισφορές και κανονικούς μισθούς θα κλείσουν
Πρακτικά έχει εφαρμοστεί ένα σιωπηρο σύστημα υπεραλασχολησης με υπό αμοιβές, τύπου εναντι
Απο την μια γιατί κάνουν πλάτες στα μεγάλα ψάρια από. Την άλλη γιατί ξέρουν αν εφαρμόσουν τα μέτρα θα κλείσουν πολλές μικρό επιχηρησεις που τώρα φυτοζωουν αλλά κάτι ψιλά παίρνουν μικροεπειχηρηματιες και εργαζόμενοι, που μετά αν τους κλείσουν θα βρεθούν στην τεράστια δεξαμενή ανεργίας
Διολα σου δεν στέκομαι γιατί σαν γνήσιος χρήσιμος ηλιθιος διαδηλώσεις κ σωστά να παταχθεί η μαύρη εργασία και η εργοδοτική αυθαιρεσια από την μία,
Απο την άλλη λες αδέρφια μας αφγανοι Πακιστανοί Ινδοί Αφρικανοί κάνα 300εκατ δηλ., ελάτε εδώ για δουλειά, που αν το εφαρμόσουμε αυτό , ανοιχτά σύνορα κλπ αερολογίες
κι όλη η βιομηχανική ζώνη όλης της γερμανιας να μετακομίσει εδώ πάλι θάψουμε 200εκατ ανέργους
Φυσικά δεν το αντιλαμβάνεται και θα εις κάποιες καραμέλες έτοιμες για απάντηση
Αυτό που λέμε
Είναι ο αριστερισμος η διεθνισμος. Ηληθιε

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.946
Πόντοι
6.256
κραταει την λαθροπολη του καθαρη ο λαθροδημαρχος,
οι αθηναιοι βλαχογαμπρε τη συνηθισαν την κατουρλιλα, δεν τους ενοχλει πια,

ποσα μπλοκα εγιναν χθες για παταξη εγκληματος τηρηση μετρων κορονα παρανομοι λάθρο και ποσοι πιαστηκαν θα μας πεις?
το σπιτι σου που ειναι θα μας πεις? σε ποια πλατεια πας βολτα τα παιδια σου θα μας πεις?
σε ποια σχολεια πας τα παιδια σου θα μας πεις?
αν δε μας πεις
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΟΠΡΙΤΗ

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
κραταει την λαθροπολη του καθαρη ο λαθροδημαρχος,
οι αθηναιοι βλαχογαμπρε τη συνηθισαν την κατουρλιλα, δεν τους ενοχλει πια,

ποσα μπλοκα εγιναν χθες για παταξη εγκληματος τηρηση μετρων κορονα παρανομοι λάθρο και ποσοι πιαστηκαν θα μας πεις?
το σπιτι σου που ειναι θα μας πεις? σε ποια πλατεια πας βολτα τα παιδια σου θα μας πεις?
σε ποια σχολεια πας τα παιδια σου θα μας πεις?
αν δε μας πεις
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΟΠΡΙΤΗ
Μην εισαι μονιμως αρνητικος. Γινεσαι αδικος με τον Μπακογιαννη. Εγω μενω Αθηνα, και αυτα που εχει κανει ο δημαρχος δε τα ξαναεχω δει ποτε να γινονται. Απο κανεναν. Με τον Καμινη θα συγκρινεις. Καμια σχεση.

• Like
Αντιδράσεις: alex71

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Δεν έχουμε κανένα παράπονο απο αστυνομία, δημοτικούς υπαλλήλους και κράτος. Όλοι ευγενέστατοι, κόπτονται να μας εξυπηρετίσουν. Με το σεις και με το σας. Όταν δεν καταλαβαίνουμε τι λένε προσπαθούν με νοήματα να μας κατατοπίσουν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι ντόπιοι γκρινιάζουν με την αστυνομία και τις κρατικές υπηρεσίες. Όλα ρολόι και ποτέ δεν βγάζουν το λάδι. Και πάνω απο όλα τίμιοι και ανιδιοτελείς απέναντί μας.

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Λίγο πριν τις εκλογές του 19 υπήρχε μια ανησυχία πως μπορεί να αλλάξει η στάση του κράτους απέναντί μας αλλά ευτυχώς ο Κούλης μας πάει και μας έχει στα όπα όπα.
Βέβαια πρέπει να γίνουν κι άλλα. Είναι άδικο να μην μπορούμε να εκλέγουμε τους δικούς μας ανθρώπους να μας αντιπροσωπεύουν σε δήμους και μετά απο κάποια χρόνια στο κοινοβούλιο. Και ποιός ξέρει , σε 10-20 χρόνια μπορεί να βγάλουμε και πρωθυπουργό.

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Δεν υπάρχουν δουλειές
Αν εξαιρέσουμε τις μεγάλες πολυεθνικές οι μικροί που απασχολούν κόσμο αν καταβάλουν εισφορές και κανονικούς μισθούς θα κλείσουν
Πρακτικά έχει εφαρμοστεί ένα σιωπηρο σύστημα υπεραλασχολησης με υπό αμοιβές, τύπου εναντι
Απο την μια γιατί κάνουν πλάτες στα μεγάλα ψάρια από. Την άλλη γιατί ξέρουν αν εφαρμόσουν τα μέτρα θα κλείσουν πολλές μικρό επιχηρησεις που τώρα φυτοζωουν αλλά κάτι ψιλά παίρνουν μικροεπειχηρηματιες και εργαζόμενοι, που μετά αν τους κλείσουν θα βρεθούν στην τεράστια δεξαμενή ανεργίας
Διολα σου δεν στέκομαι γιατί σαν γνήσιος χρήσιμος ηλιθιος διαδηλώσεις κ σωστά να παταχθεί η μαύρη εργασία και η εργοδοτική αυθαιρεσια από την μία,
Απο την άλλη λες αδέρφια μας αφγανοι Πακιστανοί Ινδοί Αφρικανοί κάνα 300εκατ δηλ., ελάτε εδώ για δουλειά, που αν το εφαρμόσουμε αυτό , ανοιχτά σύνορα κλπ αερολογίες
κι όλη η βιομηχανική ζώνη όλης της γερμανιας να μετακομίσει εδώ πάλι θάψουμε 200εκατ ανέργους
Φυσικά δεν το αντιλαμβάνεται και θα εις κάποιες καραμέλες έτοιμες για απάντηση
Αυτό που λέμε
Είναι ο αριστερισμος η διεθνισμος. Ηληθιε
Ακουσε ηλιθιε,το πιανω απο κει που το αφησες,δεν απαντησες στο ερωτημα αν τελικα χρειαζονται οι μεταναστες εστω για να κανουν αυτες τις δουλειες του ποδαριου αφου οι φιλοι σου οι ελληναραδες προτιμουν το χαρτζηλικι του μπαμπα για να πινουν αμεριμνοι το φρεντο τους και φυσικα ουτε σηκωνονται απο τον καναπε για να διεκδικησουν καλυτερο μελλον,οι επιχειρηματιες που χρηματοδοτουν το μαγαζακι τους κλεβοντας τα λεφτα των υπαλληλων τους ειναι η συντριπτικη πλειοψηφια.Υπαρχουν και αυτοι οι πολυ λιγοι που οντως αδυνατουν να ανταπεξελθουν αλλα αν ειναι να μην μπορουν πρεπει το κρατος να ελαφρυνει το βαρος ,ειδικα των εισφορων,αλλιως δεν αξιζουν την επιχειρηση τους ρε μαγκα,πως να γινει δηλαδη ,δεν μπορουν ολοι να ειναι επιχειρηματιες,πρεπει οι επιχειρησεις να ειναι καθαρες και οχι να χρηματοδοτουνται απο τον κοπο των εργαζομενων.Τα λαμογια παντως ειναι πολυ περισσοτερα,για παραδειγμα αυτη η κουφαλα που ειχε την καφετερια στο μουσειο της Ακροπολης ,ειχε και το καφε στο Νιαρχος ,ειχε και δυο τρια ακομα σε μεγαλους χωρους,αυτη λοιπον εβαζε τους εργαζομενους να της επιστρεφουν τα δωρα,μην μου πεις οτι κι αυτη φυτοζωουσε,απλα ηταν κολλητη του Σαμαρα και ειχε πλατες.Επειτα που ειπα εγω οτι οι αφγανοι και οι πακιστανοι ειναι αδελφια μας; εγω δεν αισθανομαι αδερφο μου εσενα που ετυχε να γεννηθουμε στην ιδια χωρα,ουτε την ιδια γλωσσα μιλαμε,κρινοντας απο την ορθογραφια σου ,ουτε στον ιδιο θεο πιστευουμε,ο Χριστος διδαξε αλληλεγγυη κι οχι ρατσισμο,οποτε μαλλον με μπερδευεις με καποιον αλλο.

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Η Ελλάδα είναι παράδεισος επι της γης. Προσπαθώ να πείσω όλους τους αδερφούς μου μουσουλμάνους να έρθουν να ζήσουν εδώ. Πολλοί πηγαίνουν και στις βόρειες χώρες γιατί είναι καλά τα επιδόματα αλλά αν είναι νέοι και ωραίοι στην Ελλάδα περνάνε πολύ καλά γιατί γαμάνε φούλ και οι Ελληνίδες δεν είναι ρατσίστριες όπως οι Βορειοευρωπαίες.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.923
Πόντοι
3.556
Το μέλλον της Ελλάδας είναι στην Ινδία.

Είναι η μόνη φτωχή χώρα με τάσεις μετανάστευσης, ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ανθρωπους που έχουν όρεξη για ζωή, δουλειά, προκοπή. Δεν έχει καμία σχέση με το Ισλαμ. Ο ινδός δε σκέφτεται πως να επιτεθεί, να σφάξει, να κατακτήσει.
Είναι άκρως πνευματικός λαός και ενδιαφέρεται πως να προκόψει στη ζωή του αλλά και μέσα του.
Είναι ένας χαρούμενος λαός με απίστευτη παράδοση και μεγάλα επιτεύγματα στην επιστήμη.
Μόνο καλά μπορεί να φέρει στην χώρα μας.

Αν είναι να έρθουν κάποιοι, ας έρθουν αυτοί.

Ακούω τις απόψεις σας επ αυτού και θα μπω το βράδυ για ανάλυση

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Το μέλλον της Ελλάδας είναι στην Ινδία.

Είναι η μόνη φτωχή χώρα με τάσεις μετανάστευσης, ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ανθρωπους που έχουν όρεξη για ζωή, δουλειά, προκοπή. Δεν έχει καμία σχέση με το Ισλαμ. Ο ινδός δε σκέφτεται πως να επιτεθεί, να σφάξει, να κατακτήσει.
Είναι άκρως πνευματικός λαός και ενδιαφέρεται πως να προκόψει στη ζωή του αλλά και μέσα του.
Είναι ένας χαρούμενος λαός με απίστευτη παράδοση και μεγάλα επιτεύγματα στην επιστήμη.
Μόνο καλά μπορεί να φέρει στην χώρα μας.

Αν είναι να έρθουν κάποιοι, ας έρθουν αυτοί.

Ακούω τις απόψεις σας επ αυτού και θα μπω το βράδυ για ανάλυση
Η Ελλάδα είναι μια ανοιχτή και φιλόξενη χώρα που όλοι οι κατατρεγμένοι χωράνε. Δεν είναι κακό να έρθουν λίγα εκατομμύρια απο κάθε χώρα με υπερπληθυσμό.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.172
Πόντοι
3.656
Ακουσε ηλιθιε,το πιανω απο κει που το αφησες,δεν απαντησες στο ερωτημα αν τελικα χρειαζονται οι μεταναστες εστω για να κανουν αυτες τις δουλειες του ποδαριου αφου οι φιλοι σου οι ελληναραδες προτιμουν το χαρτζηλικι του μπαμπα για να πινουν αμεριμνοι το φρεντο τους και φυσικα ουτε σηκωνονται απο τον καναπε για να διεκδικησουν καλυτερο μελλον,οι επιχειρηματιες που χρηματοδοτουν το μαγαζακι τους κλεβοντας τα λεφτα των υπαλληλων τους ειναι η συντριπτικη πλειοψηφια.Υπαρχουν και αυτοι οι πολυ λιγοι που οντως αδυνατουν να ανταπεξελθουν αλλα αν ειναι να μην μπορουν πρεπει το κρατος να ελαφρυνει το βαρος ,ειδικα των εισφορων,αλλιως δεν αξιζουν την επιχειρηση τους ρε μαγκα,πως να γινει δηλαδη ,δεν μπορουν ολοι να ειναι επιχειρηματιες,πρεπει οι επιχειρησεις να ειναι καθαρες και οχι να χρηματοδοτουνται απο τον κοπο των εργαζομενων.Τα λαμογια παντως ειναι πολυ περισσοτερα,για παραδειγμα αυτη η κουφαλα που ειχε την καφετερια στο μουσειο της Ακροπολης ,ειχε και το καφε στο Νιαρχος ,ειχε και δυο τρια ακομα σε μεγαλους χωρους,αυτη λοιπον εβαζε τους εργαζομενους να της επιστρεφουν τα δωρα,μην μου πεις οτι κι αυτη φυτοζωουσε,απλα ηταν κολλητη του Σαμαρα και ειχε πλατες.Επειτα που ειπα εγω οτι οι αφγανοι και οι πακιστανοι ειναι αδελφια μας; εγω δεν αισθανομαι αδερφο μου εσενα που ετυχε να γεννηθουμε στην ιδια χωρα,ουτε την ιδια γλωσσα μιλαμε,κρινοντας απο την ορθογραφια σου ,ουτε στον ιδιο θεο πιστευουμε,ο Χριστος διδαξε αλληλεγγυη κι οχι ρατσισμο,οποτε μαλλον με μπερδευεις με καποιον αλλο.
Αλληλεγγύη με χαζούς σαν και σένα κι άλλους χρήσιμους ηληθιους δεν μπορεί να υπάρξει, γιατί τα ουτιπιστικα αυτά πειράματα απέτυχαν παντού. Διαλύθηκαν χώρες κ χώρες Σουηδία Γαλλία Γερμανία, (ετοιμάζεται), μεαους εργατικού με ινοβασιον στην τεχνολογία με οργάνωση με κοινωνίες αλλυλεγγυηες κλπ
Πουναι τώρα όλα αυτά?
Κάηκαν στον βωμό των θεωριών σαν κ την δικες σου που κατά πίνουν αμασητα όλα τα χαπατα
Αυτοι όμως είχαν δικαιολογία γιατί δεν είχαν παραδείγματα, άκουγαν μόνο θεωρίες
Τώρα όμως οι θεωρίες εφαρμόστηκαν και δημιούργησαν αυτά τα εξάμβλωματα στην θέση σχεδόν ιδανικών κοινωνίων που υπήρχαν πριν τις διαλύσουν κάποιοι τοπικοί χρήσιμοι ηλξθιοι σαν και σένα
Έφτασε κι η ώρα της Μπανανιας γιαλατζι δημοκρατίας της Ελλάδας
Τότε που το όραμα σου θα γίνει πραγματικότητα κ θα αντιληφθείς ότι ο μισθός σου έγινε ο μισός από σήμερα, ότι η 10ωρη εργασία έγινε 12ωρη, ο μισθός σου από 650νεγινε 450,
και δεν θα μπορείς να πεις κ τίποτα γιατί θα σαι κάπως πιο μεγάλος και θα παραμονεύουν δεκάδες νεαρότερος μαυριδεροι κατά βάση, και ασπριδεροι ενίοτε,
να σου πάρουν την δουλειά με λιγοτερα, γιατί έχουν μηδενικό στόχο ζωης
Μόνο επιβίωση
Τότε θα δεις ότι αυτά τα βαρέλια που οραματίζεται, δεν έχουν πάτο
Όσον αφορά τους σημερινούς, αιθεροβαμονες σαν και σένα Έλληνες, έχεις δίκιο ότι είναι καμένοι κι άχρηστοι για 2 γενιές
Και παρότι είναι ακραίος ρατσιστής, έχω γράψει σε άλλο ποστ ότι για να κρατηθεί το σύστημα να μοιράζει πινατς στο μέλλον, πρπεει να μαζέψει κι άλλους τόσους αφγανοπακιστανους, ναπιυν με 200,300ευρω 12ωρα να δούλευουν για να ταισουν κάτι ζαβά σαν κι εσένα, όπως και τους μελλοντικούς Δ. Υ των 400ε που πάλι θα τα ξύνουν
Κατά βάση είμαστε σύμφωνοι ως προς το μελλον
Απλά εσύ σαν γνήσιος χρήσιμο ηληθιος το επιζητάς νομίζοντας ότι θα ανυψώσεις με αυτό οικονομικά και θα αναβαθμίστιες και σε συνθήκες εργασίας
Ενώ εγώ το πιστεύω ότι θα γίνει, απλά θα συμπαρασύρει αυτό το σίχαμα το σημερινό στα τάρταρα
Οι γαλερες οι σημερινές θα είναι το ιδεατό και επιθυμητό μετά από 10χρονια που θα ζουν όλοι ΚΙ ΆΛΛΟ μες στα σκατα
Είναι ο διεθνισμος και το οπεν σοσαιτυ Ηλιθιε

Τελευταία τροποποίηση:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.172
Πόντοι
3.656
Αυτό ειχ α ποστάρει πρόσφατα
Εσύ λες τα ίδια κατά βάση
Αλλα σαν μαλάκας βλέπεις την φωτιά που καίει το δάσος και λες φταιν τα δέντρα κι ο εμπρηστής

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Η Ελλάδα είναι ο παράδεισος του τρολαρίσματος. Γίνεται επίσημα από τις κυβερνήσεις στους πολίτες. Τα ΜΜΕ κατά 90% τρολάρουν συνεχώς τον κόσμο. Τι περιμένετε μετά.
Να σας πάρει κανείς στα σοβαρά?

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Αλληλεγγύη με χαζούς σαν και σένα κι άλλους χρήσιμους ηληθιους δεν μπορεί να υπάρξει, γιατί τα ουτιπιστικα αυτά πειράματα απέτυχαν παντού. Διαλύθηκαν χώρες κ χώρες Σουηδία Γαλλία Γερμανία, (ετοιμάζεται), μεαους εργατικού με ινοβασιον στην τεχνολογία με οργάνωση με κοινωνίες αλλυλεγγυηες κλπ
Πουναι τώρα όλα αυτά?
Κάηκαν στον βωμό των θεωριών σαν κ την δικες σου που κατά πίνουν αμασητα όλα τα χαπατα
Αυτοι όμως είχαν δικαιολογία γιατί δεν είχαν παραδείγματα, άκουγαν μόνο θεωρίες
Τώρα όμως οι θεωρίες εφαρμόστηκαν και δημιούργησαν αυτά τα εξάμβλωματα στην θέση σχεδόν ιδανικών κοινωνίων που υπήρχαν πριν τις διαλύσουν κάποιοι τοπικοί χρήσιμοι ηλξθιοι σαν και σένα
Έφτασε κι η ώρα της Μπανανιας γιαλατζι δημοκρατίας της Ελλάδας
Τότε που το όραμα σου θα γίνει πραγματικότητα κ θα αντιληφθείς ότι ο μισθός σου έγινε ο μισός από σήμερα, ότι η 10ωρη εργασία έγινε 12ωρη, ο μισθός σου από 650νεγινε 450,
και δεν θα μπορείς να πεις κ τίποτα γιατί θα σαι κάπως πιο μεγάλος και θα παραμονεύουν δεκάδες νεαρότερος μαυριδεροι κατά βάση, και ασπριδεροι ενίοτε,
να σου πάρουν την δουλειά με λιγοτερα, γιατί έχουν μηδενικό στόχο ζωης
Μόνο επιβίωση
Τότε θα δεις ότι αυτά τα βαρέλια που οραματίζεται, δεν έχουν πάτο
Όσον αφορά τους σημερινούς, αιθεροβαμονες σαν και σένα Έλληνες, έχεις δίκιο ότι είναι καμένοι κι άχρηστοι για 2 γενιές
Και παρότι είναι ακραίος ρατσιστής, έχω γράψει σε άλλο ποστ ότι για να κρατηθεί το σύστημα να μοιράζει πινατς στο μέλλον, πρπεει να μαζέψει κι άλλους τόσους αφγανοπακιστανους, ναπιυν με 200,300ευρω 12ωρα να δούλευουν για να ταισουν κάτι ζαβά σαν κι εσένα, όπως και τους μελλοντικούς Δ. Υ των 400ε που πάλι θα τα ξύνουν
Κατά βάση είμαστε σύμφωνοι ως προς το μελλον
Απλά εσύ σαν γνήσιος χρήσιμο ηληθιος το επιζητάς νομίζοντας ότι θα ανυψώσεις με αυτό οικονομικά και θα αναβαθμίστιες και σε συνθήκες εργασίας
Ενώ εγώ το πιστεύω ότι θα γίνει, απλά θα συμπαρασύρει αυτό το σίχαμα το σημερινό στα τάρταρα
Οι γαλερες οι σημερινές θα είναι το ιδεατό και επιθυμητό μετά από 10χρονια που θα ζουν όλοι ΚΙ ΆΛΛΟ μες στα σκατα
Είναι ο διεθνισμος και το οπεν σοσαιτυ Ηλιθιε
Τυπε εκτος απο ανορθογραφος ηλιθιος εισαι και αμορφωτος,εμαθες και το innavation τρομαρα σου,τουλαχιστον γραψτο στα αγγλικα.Και τι να απαντησω σε αυτο το συνονθυλευμα,που ειδες και την καταρρευση της Σουηδιας και των αλλων χωρων τρομαρα σου!!!Στη Σουηδια τυπε πηγε συμμαθητης μου στα 45 του με μια βαλιτσα στο χερι και με γυναικα και παιδι και αμεσα του βρηκαν σπιτι και δουλεια με μονη προυποθεση να μαθει γρηγορα τη γλωσσα και τωρα 4 χρονια μετα ετοιμαζεται να αγορασει και σπιτι,αυτη ειναι αλληλεγγυη και οχι το παρτι και η εκμεταλλευση των ΜΚΟ.Το δικο μου το μελλον αγαπητε δεν κινδυνευει γιατι εγω φροντισα να αποκτησω μορφωση και καταρτιση που μπορω να την εφαρμοσω σε οποιαδηποτε συνθηκη και αν χρειαστει,εσυ πρεπει να ανησυχεις μηπως και διωξουν ολους τους μεταναστες και σταματησει το χαρτζηλικι του παππου και αναγκαστεις να μαζευεις φραουλες και πατατες για να επιβιωσεις.Ειπαμε ειναι ο καπιταλισμος ΗΛΙΘΙΕ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom