Ακουσε ηλιθιε,το πιανω απο κει που το αφησες,δεν απαντησες στο ερωτημα αν τελικα χρειαζονται οι μεταναστες εστω για να κανουν αυτες τις δουλειες του ποδαριου αφου οι φιλοι σου οι ελληναραδες προτιμουν το χαρτζηλικι του μπαμπα για να πινουν αμεριμνοι το φρεντο τους και φυσικα ουτε σηκωνονται απο τον καναπε για να διεκδικησουν καλυτερο μελλον,οι επιχειρηματιες που χρηματοδοτουν το μαγαζακι τους κλεβοντας τα λεφτα των υπαλληλων τους ειναι η συντριπτικη πλειοψηφια.Υπαρχουν και αυτοι οι πολυ λιγοι που οντως αδυνατουν να ανταπεξελθουν αλλα αν ειναι να μην μπορουν πρεπει το κρατος να ελαφρυνει το βαρος ,ειδικα των εισφορων,αλλιως δεν αξιζουν την επιχειρηση τους ρε μαγκα,πως να γινει δηλαδη ,δεν μπορουν ολοι να ειναι επιχειρηματιες,πρεπει οι επιχειρησεις να ειναι καθαρες και οχι να χρηματοδοτουνται απο τον κοπο των εργαζομενων.Τα λαμογια παντως ειναι πολυ περισσοτερα,για παραδειγμα αυτη η κουφαλα που ειχε την καφετερια στο μουσειο της Ακροπολης ,ειχε και το καφε στο Νιαρχος ,ειχε και δυο τρια ακομα σε μεγαλους χωρους,αυτη λοιπον εβαζε τους εργαζομενους να της επιστρεφουν τα δωρα,μην μου πεις οτι κι αυτη φυτοζωουσε,απλα ηταν κολλητη του Σαμαρα και ειχε πλατες.Επειτα που ειπα εγω οτι οι αφγανοι και οι πακιστανοι ειναι αδελφια μας; εγω δεν αισθανομαι αδερφο μου εσενα που ετυχε να γεννηθουμε στην ιδια χωρα,ουτε την ιδια γλωσσα μιλαμε,κρινοντας απο την ορθογραφια σου ,ουτε στον ιδιο θεο πιστευουμε,ο Χριστος διδαξε αλληλεγγυη κι οχι ρατσισμο,οποτε μαλλον με μπερδευεις με καποιον αλλο.
Αλληλεγγύη με χαζούς σαν και σένα κι άλλους χρήσιμους ηληθιους δεν μπορεί να υπάρξει, γιατί τα ουτιπιστικα αυτά πειράματα απέτυχαν παντού. Διαλύθηκαν χώρες κ χώρες Σουηδία Γαλλία Γερμανία, (ετοιμάζεται), μεαους εργατικού με ινοβασιον στην τεχνολογία με οργάνωση με κοινωνίες αλλυλεγγυηες κλπ
Πουναι τώρα όλα αυτά?
Κάηκαν στον βωμό των θεωριών σαν κ την δικες σου που κατά πίνουν αμασητα όλα τα χαπατα
Αυτοι όμως είχαν δικαιολογία γιατί δεν είχαν παραδείγματα, άκουγαν μόνο θεωρίες
Τώρα όμως οι θεωρίες εφαρμόστηκαν και δημιούργησαν αυτά τα εξάμβλωματα στην θέση σχεδόν ιδανικών κοινωνίων που υπήρχαν πριν τις διαλύσουν κάποιοι τοπικοί χρήσιμοι ηλξθιοι σαν και σένα
Έφτασε κι η ώρα της Μπανανιας γιαλατζι δημοκρατίας της Ελλάδας
Τότε που το όραμα σου θα γίνει πραγματικότητα κ θα αντιληφθείς ότι ο μισθός σου έγινε ο μισός από σήμερα, ότι η 10ωρη εργασία έγινε 12ωρη, ο μισθός σου από 650νεγινε 450,
και δεν θα μπορείς να πεις κ τίποτα γιατί θα σαι κάπως πιο μεγάλος και θα παραμονεύουν δεκάδες νεαρότερος μαυριδεροι κατά βάση, και ασπριδεροι ενίοτε,
να σου πάρουν την δουλειά με λιγοτερα, γιατί έχουν μηδενικό στόχο ζωης
Μόνο επιβίωση
Τότε θα δεις ότι αυτά τα βαρέλια που οραματίζεται, δεν έχουν πάτο
Όσον αφορά τους σημερινούς, αιθεροβαμονες σαν και σένα Έλληνες, έχεις δίκιο ότι είναι καμένοι κι άχρηστοι για 2 γενιές
Και παρότι είναι ακραίος ρατσιστής, έχω γράψει σε άλλο ποστ ότι για να κρατηθεί το σύστημα να μοιράζει πινατς στο μέλλον, πρπεει να μαζέψει κι άλλους τόσους αφγανοπακιστανους, ναπιυν με 200,300ευρω 12ωρα να δούλευουν για να ταισουν κάτι ζαβά σαν κι εσένα, όπως και τους μελλοντικούς Δ. Υ των 400ε που πάλι θα τα ξύνουν
Κατά βάση είμαστε σύμφωνοι ως προς το μελλον
Απλά εσύ σαν γνήσιος χρήσιμο ηληθιος το επιζητάς νομίζοντας ότι θα ανυψώσεις με αυτό οικονομικά και θα αναβαθμίστιες και σε συνθήκες εργασίας
Ενώ εγώ το πιστεύω ότι θα γίνει, απλά θα συμπαρασύρει αυτό το σίχαμα το σημερινό στα τάρταρα
Οι γαλερες οι σημερινές θα είναι το ιδεατό και επιθυμητό μετά από 10χρονια που θα ζουν όλοι ΚΙ ΆΛΛΟ μες στα σκατα
Είναι ο διεθνισμος και το οπεν σοσαιτυ Ηλιθιε