Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Το οτι μεταναστες και μαλιστα απο μουσουλμανικες χωρες ειναι εναντιων των μεταναστων με ξεπερναει αλλα "εξω το ξενοι " φωναζανε πριν μερικα χρονια στον Αγιο Παντελεημονα :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Να σου υπενθυμισω οτι μεγαλυτεροι ρατσιστες εναντιον των αραβων απο τους Αλβανους δεν υπαρχουν. Μετα ακολουθουν οι Πολωνοι. Θυμαμαι ειχαμε καποτε πολωνεζα καθαριστρια και ηταν εξαλλη που γεμιζει η Ελλαδα αραβες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ είμαι Έλληνας έχω και καρτια
Την καρτα ομογενους εννοεις

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Να σου υπενθυμισω οτι μεγαλυτεροι ρατσιστες εναντιον των αραβων απο τους Αλβανους δεν υπαρχουν. Μετα ακολουθουν οι Πολωνοι. Θυμαμαι ειχαμε καποτε πολωνεζα καθαριστρια και ηταν εξαλλη που γεμιζει η Ελλαδα αραβες.

Μπα οσο πεινανε ειναι μεταναστες,μολις λιγδωσει το αντερακι γινονται κονιορδοι σαν τους δικους μας στην Αστορια που οσο πλεναν πιατα, η ξενιτια ειναι εξορια ,μολις αγορασαν εστιατοριο γιναν πιο αμερικανοι και απο τους γιανκηδες.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Εχω βαρεθεί να ακούω από τους δήθεν αριστερούς για τις σταυροφορίες και τις αποικίες.

αν έχουν μια κάποια ανάπτυξη αυτές οι χώρες είναι επειδή πήραν know how αλλά και υποδομές από όσους πήγαν εκεί σαν άποικοι.

σε τι φάση ήταν μέχρι το 1700-1800 όλοι αυτοί που ανταλλάζαν διαμάντια για καθρεφτάκια.

και αν το πάμε έτσι,τότε οι Γερμανοί πρέπει να κάνουν πλιάτσικο στους Ιταλούς λόγω Ρώμης, οι Έλληνες στους κινέζους( υπήρχαν ελληνικές πόλεις του Μέγα Αλεξάνδρου που υποδουλωθήκαν στους Κινέζους κοκ )

έγινε κάτι πριν 1000 χρόνια ας το κρατήσουμε μανιάτικο
μην πας τοσο πισω..
οι σερβοι ποσα μπομπιδια εφαγαν απο το νατο αλλα ουτε τρομοκρατες ουτε επιδοματιες εγιναν

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

αμα πεις σε πολωνεζα την μαγικη λεξη "γιαρουζελσκι" αρχιζει τις χριστοπαναγιες στην γλωσσα της

με τον λεχ βαλεσα δεν εχουν προβλημα μονο με τον στρατηγο πετανε καντηλια και βρισηδια

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.854
Πόντοι
1.406
μην πας τοσο πισω..
οι σερβοι ποσα μπομπιδια εφαγαν απο το νατο αλλα ουτε τρομοκρατες ουτε επιδοματιες εγιναν
...και ούτε μεταναστευσαν μαζικα.

Ειχανε ομως την τρομερη πατεντα που ζητιανευαν με την ταμπελα "ειμαι Σερβος" σκετο χωρις τιποτα αλλο :2funny:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.854
Πόντοι
1.406
Εν τω μεταξυ ολους τους μεμετηδες απο μαροκο ως το μπαγκλαντες τους αποκαλουν απαξιωτικα "μαυρους" :2funny:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Δοκίμασες το πολωνικό μπούκι που λέει συνέχεια ο Κμαν; :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
αμα πεις σε πολωνεζα την μαγικη λεξη "γιαρουζελσκι" αρχιζει τις χριστοπαναγιες στην γλωσσα της

με τον λεχ βαλεσα δεν εχουν προβλημα μονο με τον στρατηγο πετανε καντηλια και βρισηδια
Κι ομως, η καθαριστρια που ειχαμε ηταν φαν του Γιαρουζελσκι.
Επι κομμουνισμου λεει περναγανε καλυτερα.
Βεβαια η ιδια και ο αντρας της στην Ελλαδα, που μπορεσαν να ερθουν επειδη ακριβως επεσε ο Γιαρουζελσκι, καταφεραν μεχρι και σπιτι να αγορασουν.

Δοκίμασες το πολωνικό μπούκι που λέει συνέχεια ο Κμαν; :grin:
Δεν ξερω τι λεει ο κμαν αλλά ειναι πασιγνωστο οτι τα καλυτερα μπουκια ειναι τα ρουμανικα

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Eχω εναν Αλβανο συναδελφο στη δουλεια, με ελληνικα χαρτια εννοειται, η κορη του μολις τελειωσε το πανεπιστημιο, μεχρι εξοχικο εχει. Μου λεει συνεχεια οτι θα ψηφισει Βελοπουλο, του οποιου βλεπει φανατικα τις εκπομπες. Και οτι πρεπει να ψηφισουμε ολοι Βελοπουλο γιατι τα λεει καλα για την εγκληματικοτητα, για τους μουσουλμανους και τους ξενους που ερχονται στην Ελλαδα.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Κι ομως, η καθαριστρια που ειχαμε ηταν φαν του Γιαρουζελσκι.
Επι κομμουνισμου λεει περναγανε καλυτερα.
Βεβαια η ιδια και ο αντρας της στην Ελλαδα, που μπορεσαν να ερθουν επειδη ακριβως επεσε ο Γιαρουζελσκι, καταφεραν μεχρι και σπιτι να αγορασουν.

Δεν ξερω τι λεει ο κμαν αλλά ειναι πασιγνωστο οτι τα καλυτερα μπουκια ειναι τα ρουμανικα
εμεις οταν πουλαγαμε της γιαγιας μου το σπιτι στην αθηνα οταν τους ρωταγα περι γιαρουζελσκι πεταγανε καντηλια στα πολωνικα και κλεινανε το τηλεφωνο

οντως ολοι οι πολωνοι ηρθαν μολις επεσε η κυβερνηση του στρατηγου

ο λεχ βαλεσα απο οτι μου λενε οι πολωνοι ηταν αν οχι ο μονος τουλαχιστον ενα απο τα μεγαλυτερα λαμογια της πολωνιας και εβαλε την χωρα σε μεγαλους μπελαδες οικονομικα

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.854
Πόντοι
1.406
Eχω εναν Αλβανο συναδελφο στη δουλεια, με ελληνικα χαρτια εννοειται, η κορη του μολις τελειωσε το πανεπιστημιο, μεχρι εξοχικο εχει. Μου λεει συνεχεια οτι θα ψηφισει Βελοπουλο, του οποιου βλεπει φανατικα τις εκπομπες. Και οτι πρεπει να ψηφισουμε ολοι Βελοπουλο γιατι τα λεει καλα για την εγκληματικοτητα, για τους μουσουλμανους και τους ξενους που ερχονται στην Ελλαδα.
:2funny: :2funny: :2funny: Ρε τυπε μου ακριβως τα ιδια μου ελεγε Αλβανος που ειχα βαλει για κατι μεροκαματα πριν λιγο καιρο.
Οι αλβανοι τον βαζουν στη βουλη τον κηραλοιφακια τελικα :grin:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Και ΧΑ δεν ψηφίζαν πολλοί Αλβανοί;

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
:2funny: :2funny: :2funny: Ρε τυπε μου ακριβως τα ιδια μου ελεγε Αλβανος που ειχα βαλει για κατι μεροκαματα πριν λιγο καιρο.
Οι αλβανοι τον βαζουν στη βουλη τον κηραλοιφακια τελικα :grin:
Ετσι ακριβως. Ασε μη σου πω τι μου λεει οτι η Ελλαδα μονο με εναν Παπαδοπουλο θα παει μπροστα να μπει ταξη, γιατι θα νομιζουν οτι λεμε ψεματα.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Ε, ειπαμε να ειμαστε ποιοτικα λιγο καλυτεροι απο αυτους.

Δηλαδη εσυ τωρα εχεις λυσει ολα τα προβληματα σου σαν χωρα, και εχεις τους πολιτες σου στη χλιδη..
Αλλα εχεις την πολυτελεια να σου περισσευουν.. για να χαρτζηλικωνεις και να σπιτωνεις τους λαθροισλαμιστες :embarrased:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Δηλαδή τι σας φαίνεται παράξενο να ψηφίζει κάποιος ξένος ένας κόμμα που εναντιώνεται σε ξένους από συγκεκριμένες κουλτούρες;
Eγώ στη Γερμανία ψηφίζω Afd,όπως και πολλοί άλλοι ξένοι που θέλουμε κυρίαρχος λαός να είναι οι Γερμανοί και κυρίαρχη κουλτούρα η γερμανική.

Οι νεοναζί έχουν φωλιά σε άλλο κόμμα,το Afd έχει ξεκάθαρα αντι-ισλαμική ρητορεία,είναι κατά των ανοιχτών συνόρων,εύκολης διαδικασίας ασύλου,κ.λ.π.
Αναφορά κατά Ευρωπαίων μεταναστών ή κατά της Ελλάδας,δεν έχει γίνει ποτέ.

Αν εγώ λοιπόν σαν νομοταγής και ενταγμένος ξένος,δε θέλω κουλτούρες που αλλοτριώνουν την κοινωνία και γαμάνε την καθημερινότητα του πολίτη,που το παράξενο να υποστηρίζω ένα κόμμα που πρεσβεύει ακριβώς αυτό;
Δεν ψηφίζω ενάντια σε ράτσες,αλλά ενάντια σε γαμημένες κουλτούρες.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Για σένα είναι ένα σύνθετο πρόβλημα το μεταναστευτικό και δύσκολη η αντιμετώπιση του! Και γιατί ρε καραγκιόζη δεν ίσχυε το ίδιο και για τον Σύριζα; Γιατί έβγαινες στα κάγκελα;
Κωλοσογο !

20210515_102212.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom