ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
Δε πειραζει, αστε τα παιδια να κανουν τη δουλεια τους. Δε φτανει το μηνιατικο και τα κουπονια σιτισης. Η Ελλαδα ειναι πλουσια χωρα, δε χαλασε ο κοσμος να βουτηξουν και κατι. Μη τους στεναχωρησει η κυβερνηση και ξεκινησουν τους αποκεφαλισμους οπως στη Γαλλια η το καψιμο ζωντανων ανθρωπων απιστων οπως στο Μπαγκλαντες.Να κλεψουν και κατι, να βανδαλισουν και κανενα εκκλησακι, συμβαινουν κι αυτα.
καλως ηρθες παλι στο αντιλαθρο μετωπο τυπεΔε πειραζει, αστε τα παιδια να κανουν τη δουλεια τους. Δε φτανει το μηνιατικο και τα κουπονια σιτισης. Η Ελλαδα ειναι πλουσια χωρα, δε χαλασε ο κοσμος να βουτηξουν και κατι. Μη τους στεναχωρησει η κυβερνηση και ξεκινησουν τους αποκεφαλισμους οπως στη Γαλλια η το καψιμο ζωντανων ανθρωπων απιστων οπως στο Μπαγκλαντες.Να κλεψουν και κατι, να βανδαλισουν και κανενα εκκλησακι, συμβαινουν κι αυτα.
κατα τη γνώμη σουΗ μανα του ειναι η Μαρικα
τύπε ετοιμάζουν λάθρο κορονοπαρτυ. ο λάθρο δήμαρχος τι λεει ;
κατα τη γνώμη σουΗ μανα του ειναι η Μαρικα
Έγκυρες πηγές λένε πως είναι ο διοργανωτής..
τύπε ετοιμάζουν λάθρο κορονοπαρτυ. ο λάθρο δήμαρχος τι λεει ;
θα προσκληθει λογικα
Τι να δουν τυπε;Οτι ελεγα πριν, λεω και τωρα. Διωξαμε τον ΣΥΡΙΖΑ και τους αδιστακτους διεθνιστες οπως τον Φιλη, για να ερθει η ΝΔ. Μεταξυ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ θα επελεγα ΝΔ και παλι. Τα στραβα της ΝΔ τα λεω, και απορω πως δε τα βλεπουν η δε θελουν να τα πουν οι ΝΔκρατες.
Τυπε Νασο ακου τι εγινε προχτες, πηγα στο ατμ στο μεταξουργεο να βγαλω ενα 20ρικο το φτωχαδακι να παω να γαμησω με ενα 10ρικο.
Μπροστα μου ηταν ενας Αφγανος πιτσιρικας με σαγιοναρες 20-21 χρονωνε, εφυγε απο το ατμ με μια δεσμιδα κολαριστα 50ρικα.
Χωρις να βγαλω λεφτα τονε πηρα απο πισω και πηγε σε κατι στενα πισω απο την τροχαια.
Κοιταξα δεξια-αριστερα δεν υπηρχε ψυχη.
Τονε πιανω απο τον ωμο αποτομα και του λεω ρε μουνι φερε τα λεφτα μη σου γαμησω τον αλλαχ και τον αρχιζω τις κλωτσιες και τα κατακεφαλα !!
Ο μικρος χεστηκε απανω του οπως με ειδε και γεροδεμενο παιδι και εβγαλε το μασουρι και μουτο εδωσε ενω το εβαλε τρεχοντας στα ποδια !!
1200 ευρω κονομησα μυστη μου !!!
Τι λες να στησουμε συμμορρια να κλεβουμε πακιστανους απο τα ατμ ?? σκεψου το εχε λεφτα η δουλεια, ή οποιος αλλος γουσταρει δηλαδη ας στειλει πμ.
Τυπε Νασο ακου τι εγινε προχτες, πηγα στο ατμ στο μεταξουργεο να βγαλω ενα 20ρικο το φτωχαδακι να παω να γαμησω με ενα 10ρικο.
Μπροστα μου ηταν ενας Αφγανος πιτσιρικας με σαγιοναρες 20-21 χρονωνε, εφυγε απο το ατμ με μια δεσμιδα κολαριστα 50ρικα.
Χωρις να βγαλω λεφτα τονε πηρα απο πισω και πηγε σε κατι στενα πισω απο την τροχαια.
Τονε πιανω απο τον ωμο αποτομα και του λεω ρε μουνι φερε τα λεφτα μη σου γαμησω τον αλλαχ και τον αρχιζω τις κλωτσιες και τα κατακεφαλα !!
Ο μικρος χεστηκε απανω του οπως με ειδε και γεροδεμενο παιδι και εβγαλε το μασουρι και μουτο εδωσε ενω το εβαλε τρεχοντας στα ποδια !!
Τι λες να στησουμε συμμορρια να κλεβουμε πακιστανους απο τα ατμ ?? σκεψου το εχε λεφτα η δουλεια, ή οποιος αλλος γουσταρει δηλαδη ας στειλει πμ.
Αληθινή ιστορία τύπε;
Τυπε μετά στο πάρτυ που ακολούθησε στο μετάξι,