Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
... και μιλάνε τα κουμουνοσκουπίδια για τους λάθρο? Έχουν τα μούτρα να μιλάνε? :grin:

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.040
Πόντοι
456
... και μιλάνε τα κουμουνοσκουπίδια για τους λάθρο? Έχουν τα μούτρα να μιλάνε? :grin:

Δεν μας φτάνει ο ιός των κινέζων, έχουμε και τα λαθροπιθίκια να ασχολούμαστε γαμώ τη μέρκελ που τους έφερε, να πάνε στο διάολο όλοι

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.040
Πόντοι
456

Με τετοιους κατα εκατομμυρια εχει γεμισει ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ την Ελλαδα.
καφιρολαγνοι γιατι δεν προσβαλετε τον Μωαμεθ να δουμε τι θα γινει:think:

:confused::confused::confused:

Ο νεάτερνταλ έφαγε τρεις ανθρώπους και αυτοί του δίνουν και τις πρώτες βοήθειες αντί να τον εκτελέσουν επί τόπου,τι να πεις για αυτή την κατάντια

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
κουμουνοσκουπιδι ο Μητσοτακης:think:

τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα απο τα εντετελαμενα παπαγαλακια της ΝΔ:vomit:
Μιλάει για τους μετανάστες, όχι τους ΛΑΘΡΟμετανάστες. Όπως και να έχει, ποιος σου είπε ότι συμφωνώ μαζί του σε αυτό το θέμα? Κουμουνοσκουπίδι όμως δεν είναι. Απλά επειδή υπάρχουν πολλά κουμουνοσκουπίδια δεν κάνει αυτά που πρέπει να κάνει... όπως π.χ. ο Μακρόν! Αν τα έκανε αυτά ο Κούλης, φασίστα δεν θα τον έλεγες? :grin:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
κουμουνοσκουπιδι ο Μητσοτακης:think:

τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα απο τα εντετελαμενα παπαγαλακια της ΝΔ:vomit:
Μιλάει για τους μετανάστες, όχι τους ΛΑΘΡΟμετανάστες. Όπως και να έχει, ποιος σου είπε ότι συμφωνώ μαζί του σε αυτό το θέμα? Κουμουνοσκουπίδι όμως δεν είναι. Απλά επειδή υπάρχουν πολλά κουμουνοσκουπίδια δεν κάνει αυτά που πρέπει να κάνει... όπως π.χ. ο Μακρόν! Αν τα έκανε αυτά ο Κούλης, φασίστα δεν θα τον έλεγες? :grin:
για πες μας ποιοι ειναι οι μεταναστες και πως μπαινουν:coffee:
στον καθε απιθανο Αφροασιατη που δινετε ασυλο ,αυτους εννοει ο Κουλης,με αυτους θα λυσει το δημογραφικο.
δηλαδη δεν συμφωνεις στο βασικοτερο θεμα που απασχολει την Ελληνικη κοινωνια αλλα τον στηριζεις:sunglasses:

σαν να λεει ο αλλος εγω Ολυμπιακος ειμαι αλλα εχω διαρκειας του Παναθηναικου,δεν χανω παιχνιδι,ειμαι στους cockneys 13,αλλα ολυμπιακος ειμαι:angry:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
για πες μας ποιοι ειναι οι μεταναστες και πως μπαινουν:coffee:
στον καθε απιθανο Αφροασιατη που δινετε ασυλο ,αυτους εννοει ο Κουλης,με αυτους θα λυσει το δημογραφικο.
δηλαδη δεν συμφωνεις στο βασικοτερο θεμα που απασχολει την Ελληνικη κοινωνια αλλα τον στηριζεις:sunglasses:

σαν να λεει ο αλλος εγω Ολυμπιακος ειμαι αλλα εχω διαρκειας του Παναθηναικου,δεν χανω παιχνιδι,ειμαι στους cockneys 13,αλλα ολυμπιακος ειμαι:angry:

Καλά καταρχάς χαλάρωσε, πολλά κόκκινα προσωπάκια βλέπω και μάλλον είσαι και σε επικίνδυνη ηλικία... μην πάθεις και τίποτα! :grin:

Κατά δεύτερον, η γνώμη μου είναι ότι κάποιοι από αυτούς χρειάζονται. Και ξέρεις γιατί? Γιατί ΕΣΥ (εσύ προσωπικά) θα πήγαινες σεζόν να μαζέψεις βερίκοκα? Θα πήγαινες στο χωράφι να δουλεύεις κάτω από τον ήλιο για 12 ώρες? Περιμένω μια ξεκάθαρη απάντηση, ναι ή όχι.

Μετά συνεχίζουμε την κουβέντα μας :grin:

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Λογικη Ελληνα αριστεριστη-φεμινιστη-αλληλεγγυου :

Τι μαλακες ειναι αυτοι που δε δεχονται πλακες για το Χριστο. Τελειως κλειστομυαλοι, ας ποσταρω κατι.

Τι μαλακες ειναι αυτοι που κοροιδευουν τους μουσουλμανους, αφηστε τους ανθρωπους στη θρησκεια τους. Τοσο εχουν υποφερει απο τις σταυροφοριες

Παρεπιπτοντως θα με χαρακτηριζα αθεο, αλλα αυτα τα 2 μετρα 2 σταθμα μου σπανε τα νευρα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

αυτοι μουναρες ειναι οι λαθρο που φερνετε και δινετε ιθαγενειες:angry:
Δεν διαφωνώ μαζί σου σε αυτό, διαφωνώ ότι "τους φέρνουν". Ε, όχι ρε φίλε δεν τους φέρνουν. Οι προηγούμενοι τους έφερναν, εκεί να συμφωνήσουμε. Εξάλλου ήταν και στην (σκατένια) ιδεολογία τους. Να λες τώρα ότι τους φέρνουν ενώ τα σύνορα είναι κλειστά και το ξέρεις... είναι προφανώς γιατί δεν έχεις να πεις κάτι άλλο.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

Αθηναμπαντ 2020:confused::confused::confused:

Συνημμένα

• pakistan-scaled.jpg
    pakistan-scaled.jpg
    711 KB · Εμφανίσεις: 16

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
ντορα το νεο γιουσουφακι

Αντιλαμβάνομαι την ανάγκη της Γαλλίας να υπερασπιστεί τις αξίες της, αλλά θεωρώ ότι οι απεικονίσεις στα δημόσια κτίρια θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί.
Δεν είναι ένας πόλεμος με το Ισλάμ, αλλά με τα ριζοσπαστικά και επικίνδυνα στοιχεία του.

εχει τα κοτσια να την διαγραψει απο βουλευτη και να ζητησει την εδρα της ο κυριακος?

σουζα καθεται στην μανα του

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.040
Πόντοι
456
ντορα το νεο γιουσουφακι

Αντιλαμβάνομαι την ανάγκη της Γαλλίας να υπερασπιστεί τις αξίες της, αλλά θεωρώ ότι οι απεικονίσεις στα δημόσια κτίρια θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί.
Δεν είναι ένας πόλεμος με το Ισλάμ, αλλά με τα ριζοσπαστικά και επικίνδυνα στοιχεία του.

εχει τα κοτσια να την διαγραψει απο βουλευτη και να ζητησει την εδρα της ο κυριακος?

σουζα καθεται στην μανα του

Σαν τον τουρκόσπορο δεν υπάρχει

Αντώνης Λιάκος: Τουρκικά ΜΜΕ αποθεώνουν τις δηλώσεις του κατά Μακρόν

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Δεν διαφωνώ μαζί σου σε αυτό, διαφωνώ ότι "τους φέρνουν". Ε, όχι ρε φίλε δεν τους φέρνουν. Οι προηγούμενοι τους έφερναν, εκεί να συμφωνήσουμε. Εξάλλου ήταν και στην (σκατένια) ιδεολογία τους. Να λες τώρα ότι τους φέρνουν ενώ τα σύνορα είναι κλειστά και το ξέρεις... είναι προφανώς γιατί δεν έχεις να πεις κάτι άλλο.

Τυπε κανεναν συνορο δεν ειναι κλειστο κ για κανεναν,επειδη ομως απαγορευεται να βγεις απ το σπιτι σου
λογικα σκεπτωμενος λες ειναι ολα κλειστα,αφου ετσι μας λενε τα καναλια.

Εαν εχεις φιλους σε νησια,λημνο χιο κλπ πες τους κατα ποσο κλειστα ειναι τα συνορα

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
μπακαλη

το ιδιο νομισμα ειναι με τις δυο οψεις του

Stories

Νέο!