Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
... και μιλάνε τα κουμουνοσκουπίδια για τους λάθρο? Έχουν τα μούτρα να μιλάνε?
κουμουνοσκουπιδι ο Μητσοτακης
Με τετοιους κατα εκατομμυρια εχει γεμισει ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ την Ελλαδα.
καφιρολαγνοι γιατι δεν προσβαλετε τον Μωαμεθ να δουμε τι θα γινει
Μιλάει για τους μετανάστες, όχι τους ΛΑΘΡΟμετανάστες. Όπως και να έχει, ποιος σου είπε ότι συμφωνώ μαζί του σε αυτό το θέμα? Κουμουνοσκουπίδι όμως δεν είναι. Απλά επειδή υπάρχουν πολλά κουμουνοσκουπίδια δεν κάνει αυτά που πρέπει να κάνει... όπως π.χ. ο Μακρόν! Αν τα έκανε αυτά ο Κούλης, φασίστα δεν θα τον έλεγες?κουμουνοσκουπιδι ο Μητσοτακης
τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα απο τα εντετελαμενα παπαγαλακια της ΝΔ
όχι βέβαια.. απλά θα του έβγαζα το..δεν κάνει αυτά που πρέπει να κάνει... όπως π.χ. ο Μακρόν! Αν τα έκανε αυτά ο Κούλης, φασίστα δεν θα τον έλεγες?
για πες μας ποιοι ειναι οι μεταναστες και πως μπαινουνΜιλάει για τους μετανάστες, όχι τους ΛΑΘΡΟμετανάστες. Όπως και να έχει, ποιος σου είπε ότι συμφωνώ μαζί του σε αυτό το θέμα? Κουμουνοσκουπίδι όμως δεν είναι. Απλά επειδή υπάρχουν πολλά κουμουνοσκουπίδια δεν κάνει αυτά που πρέπει να κάνει... όπως π.χ. ο Μακρόν! Αν τα έκανε αυτά ο Κούλης, φασίστα δεν θα τον έλεγες?κουμουνοσκουπιδι ο Μητσοτακης
τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα απο τα εντετελαμενα παπαγαλακια της ΝΔ
Καλά καταρχάς χαλάρωσε, πολλά κόκκινα προσωπάκια βλέπω και μάλλον είσαι και σε επικίνδυνη ηλικία... μην πάθεις και τίποτα!για πες μας ποιοι ειναι οι μεταναστες και πως μπαινουν
στον καθε απιθανο Αφροασιατη που δινετε ασυλο ,αυτους εννοει ο Κουλης,με αυτους θα λυσει το δημογραφικο.
δηλαδη δεν συμφωνεις στο βασικοτερο θεμα που απασχολει την Ελληνικη κοινωνια αλλα τον στηριζεις
σαν να λεει ο αλλος εγω Ολυμπιακος ειμαι αλλα εχω διαρκειας του Παναθηναικου,δεν χανω παιχνιδι,ειμαι στους cockneys 13,αλλα ολυμπιακος ειμαι
Δεν διαφωνώ μαζί σου σε αυτό, διαφωνώ ότι "τους φέρνουν". Ε, όχι ρε φίλε δεν τους φέρνουν. Οι προηγούμενοι τους έφερναν, εκεί να συμφωνήσουμε. Εξάλλου ήταν και στην (σκατένια) ιδεολογία τους. Να λες τώρα ότι τους φέρνουν ενώ τα σύνορα είναι κλειστά και το ξέρεις... είναι προφανώς γιατί δεν έχεις να πεις κάτι άλλο.
αυτοι μουναρες ειναι οι λαθρο που φερνετε και δινετε ιθαγενειες
ντορα το νεο γιουσουφακι
Αντιλαμβάνομαι την ανάγκη της Γαλλίας να υπερασπιστεί τις αξίες της, αλλά θεωρώ ότι οι απεικονίσεις στα δημόσια κτίρια θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί.
Δεν είναι ένας πόλεμος με το Ισλάμ, αλλά με τα ριζοσπαστικά και επικίνδυνα στοιχεία του.
εχει τα κοτσια να την διαγραψει απο βουλευτη και να ζητησει την εδρα της ο κυριακος?
σουζα καθεται στην μανα του
Δεν διαφωνώ μαζί σου σε αυτό, διαφωνώ ότι "τους φέρνουν". Ε, όχι ρε φίλε δεν τους φέρνουν. Οι προηγούμενοι τους έφερναν, εκεί να συμφωνήσουμε. Εξάλλου ήταν και στην (σκατένια) ιδεολογία τους. Να λες τώρα ότι τους φέρνουν ενώ τα σύνορα είναι κλειστά και το ξέρεις... είναι προφανώς γιατί δεν έχεις να πεις κάτι άλλο.