tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Ειναι ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ γιατι ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΟΙ.
οχι είναι εκτός νόμου διότι εισήλθαν στην χώρα παράνομα...
Ειναι ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ γιατι ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΟΙ.
Αχαχαχαχαχ...Ειναι καλο αντρωπο αυτοι,εχουν φραγκα.στην πολη μου ζουν γκετοποιημενοι πολυ μεγαλος αριθμος Γιαπονεζων
νομιζεις οτι εχει κανεις προβλημα μαζι τους
κανενας.Γιατι ολοι ειναι λεφταδες
Π.χ.ακομη και με μουσουλμανους Ιρανους,Παλαιστινιους κλπ?φυσικα και δεν ειμαι παντογνωστης
απλα σου λεω οτι η μη ενταξη των Τουρκων στην Γερμανικη κοινωνια παρολο που οι περισσοτεροι ειναι δευτερης και τριτης γενιας ειναι θεμα που απασχολει χρονια τωρα την Γερμανια.Κυριως το παραδοξο να μην γνωριζουν γερμανικα
Κανενας δεν εχει προβλημα με αλλες εθνικοτητες
προσπερνοντας αυτοΕιναι ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ γιατι ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΟΙ.
σε ρωτω:οχι είναι εκτός νόμου διότι εισήλθαν στην χώρα παράνομα...
τυπε οι μισοι απο αυτους ερχοντε με στοχο την επαιτεια, τι φτηνοι και ακριβοι μου λες εχουν καμια ειδικοτητα? Η εχουμε αναγκη απο φτηνο εργατικο δηναμικο για την τεραστοια βοιομηχανια μας? τι λεμε τωραΕιναι ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ γιατι ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΟΙ.
Εσυ δεν θα την βγαλεις καθαρη δλδ?αχαχαχαχαχ.o πόλεμος δεν άρχισς ακομα ....
και θα ειναι φρικτος για οσους τον ζήσουν ....
Τι λες ρε ΑΣΧΕΤΕ καραγκιοζη????Να σου θυμίσω ότι ο αδόλφος ΔΕΝ τήρησε τα του μονάχου και στην τελική δεν εισέβαλλαν οι αγγλογάλλοι στην τσεχοσλοβακία...
Σε αντίθεση με το ρίπεντρωφ μολότωφ που προέβλεπε ρητά εισβολή και διαμελισμό της πολωνίας από γερμανούς και σοβιετικούς...
εδω δεν έχει να καλύψει τους ντόποιους...προσπερνοντας αυτοσε ρωτω:
θεωρεις πως ο οαεδ ειναι σε θεση να καλυψει τις απαιτησεις τοσων εν δυναμει ανεργων;
γιατι οπως θα ξερεις,ο ανειδικευτος εργατης δεν ειναι και το προτυπο της εργασιακης σταθεροτητας...
Απο την στιγμη που ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ θα ειναι και ΦΤΗΝΟΙ.Τελεια και παυλα.τυπε οι μισοι απο αυτους ερχοντε με στοχο την επαιτεια, τι φτηνοι και ακριβοι μου λες εχουν καμια ειδικοτητα? Η εχουμε αναγκη απο φτηνο εργατικο δηναμικο για την τεραστοια βοιομηχανια μας? τι λεμε τωρα
ασε ρε φιλεσωστός, πείτε όχι στην αλβανική φούντα. Προτιμάτε ελληνικά προϊόντα
Απο την στιγμη που ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ θα ειναι και ΦΤΗΝΟΙ.Τελεια και παυλα.
Οποτε ΓΙΑ ΑΡΧΗ ας ειναι ΝΟΜΙΜΟΙ για να μπορουν να διεκδικησουν ΟΣΑ διεκδικουν οι ελληνες συναδελφοι τους.
Μην πηγαινετε ΑΛΛΟΥ την κουβεντα.
ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΣ ΤΙΠΟΤΕ!προσπερνοντας αυτοσε ρωτω:
Εμενα με ενδιαφερουν τα δικαιωματα των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ανεξαρτητως χρωματος και θρησκειας.θεωρεις πως ο οαεδ ειναι σε θεση να καλυψει τις απαιτησεις τοσων εν δυναμει ανεργων;
γιατι οπως θα ξερεις,ο ανειδικευτος εργατης δεν ειναι και το προτυπο της εργασιακης σταθεροτητας...
Δεν υπαρχει πλεον ΕΘΝΙΚΗ αγροτικη πολιτικη,υπαρχει ΚΟΙΝΗ(ευρωπαικη)αγροτικη πολιτικη.ασε ρε φιλε
μεγαλο κακο οι επιδοτησεις
εχουν κανει τους αγροτες μας αχρηστους και μη παραγωγικους
η παραγωγη ειναι σε αστεια επιπεδα
αλλα αν δεν υπαρχει σωστη εθνικη αγροτικη πολιτικη δεν μπορεις να περιμενεις και θαυματα
Π.χ.ακομη και με μουσουλμανους Ιρανους,Παλαιστινιους κλπ?
ποσο υπευθυνο ειναι να αγνοεις βασικες συνεπειες των προτασεων σου ομως;Εμενα με ενδιαφερουν τα δικαιωματα των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ανεξαρτητως χρωματος και θρησκειας.
ΑΥΤΟ εθιξε και ο τυπος πιο πανω και του απαντησα.
οχι οτι πετανε την σκουφια τους οταν ακουν για Ισλαμ οι ΓερμαναραδεςΚανένα απολύτως πρόβλημα.
Π.χ. www.designbuild-network.com/features/feature885/]Hadi Teherani[/url] ή και www.iwmb.tu-darmstadt.de/team_2/professoren/arslan.en.jsp]Ulvi Arslan[/url]...2 περιτπώσεις γνωστών μου.
Οι συνεπειες των προτασεων μου ειναι ΣΑΦΕΙΣ.ποσο υπευθυνο ειναι να αγνοεις βασικες συνεπειες των προτασεων σου ομως;
δηλαδη μου λες οτι θελεις να νομιμοποιησεις ενα τεραστιο ογκο μεταναστων ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ και μετα να ξεκινησεις επιδωματα προνοιας, πολυτεκνων, κατοικιας........ τι Λες ρε φιλε Αφου εισαι τοσο λαρτζ δεν θα σε πειραξει να πληρωνεις 10000 το χρονο φορο ετσιΑπο την στιγμη που ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ θα ειναι και ΦΤΗΝΟΙ.Τελεια και παυλα.
Οποτε ΓΙΑ ΑΡΧΗ ας ειναι ΝΟΜΙΜΟΙ για να μπορουν να διεκδικησουν ΟΣΑ διεκδικουν οι ελληνες συναδελφοι τους.
Μην πηγαινετε ΑΛΛΟΥ την κουβεντα.
Γιατι ομως,τελειως απο περιεργεια ρωταω?οχι οτι πετανε την σκουφια τους οταν ακουν για Ισλαμ οι Γερμαναραδες
αλλα το προβλημα το μεγαλο το εχουν με τους Τουρκους
δηλαδη μου λες οτι θελεις να νομιμοποιησεις ενα τεραστιο ογκο μεταναστων ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ και μετα να ξεκινησεις επιδωματα προνοιας, πολυτεκνων, κατοικιας........ τι Λες ρε φιλε Αφου εισαι τοσο λαρτζ δεν θα σε πειραξει να πληρωνεις 10000 το χρονο φορο ετσι
ναι για τους χαμιλομιστους λεω που περνουν 12000μόνο ?????????????????????????????????