Paparov
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Δηλαδη εσυ μου λες οτι πριν τους μεταναστες δεν ειχαμε οικοδομη? Ειχαμε απλα υπηρχε κινητρο (χρημα) για να παει εκει να δουλεψει ο Ελληνας τωρα να παει για 30€ και μια να δουλευει τρεις να καθετε οχι δεν παει.
Για τους μεγαλεμπορους τι θες να πουμε?
Σου λέω ότι και πριν δημιουργηθεί αυτός ο ντόρος με το μεταναστευτικό οι περισσότεροι εργάτες σε οικοδομές κτλ ήταν αλβανοί.Όλη αυτή η κατάσταση έχει πάνω από 15 χρόνια που έχει δημιουργηθεί.Το επιχείρημα ότι είχαμε και πιο πριν οικοδομή με την έννοια ότι δούλευαν Έλληνες δεν λέει κάτι.Οι συνθήκες αλλάζουν,τόσο οι οικονομικές όσο και οι κοινωνικοπολιτικές.Όταν έχεις τη νοοτροπία ότι είσαι ανώτερος και πιο μάγκας από τους άλλους(μάντεψε σε ποιους αναφέρομαι) τότε θα προτιμούσες να πεθάνεις της πείνας παρά να πας να κάνεις μια τέτοια χειρωνακτική εργασία γιατί δεν συμβαδίζει αυτή η εικόνα με το πόσο γαμάτος νομίζεις ότι είσαι. Ναι έχεις δίκιο τον Έλληνα τον χαλάει μία να δουλεύει και τρεις να κάθεται. Κάνουν κρα όλοι για να δουλέψουν υπερωρίες.Εν πάση περιπτώσει αυτό που προσπαθούσε να σου πει ο συμφορουμίτης είναι ότι οι Πακιστανοί κτλ δεν πρόκειται να κλέψουν δουλειές όπου οι Έλληνες είναι η πλειοψηφία. Συγνώμη για τον άκομψο τρόπο που το θέτω. Για τους μεγαλέμπορους δεν θέλω να πούμε τίποτα, δεν ξέρω τίποτα, δουλειά άλλων είναι να ξέρουν και να πράττουν ανάλογα αλλά μάλλον "είναι πολλά τα λεφτά Άρη".