Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Δηλαδη εσυ μου λες οτι πριν τους μεταναστες δεν ειχαμε οικοδομη? Ειχαμε απλα υπηρχε κινητρο (χρημα) για να παει εκει να δουλεψει ο Ελληνας τωρα να παει για 30€ και μια να δουλευει τρεις να καθετε οχι δεν παει.
Για τους μεγαλεμπορους τι θες να πουμε?

Σου λέω ότι και πριν δημιουργηθεί αυτός ο ντόρος με το μεταναστευτικό οι περισσότεροι εργάτες σε οικοδομές κτλ ήταν αλβανοί.Όλη αυτή η κατάσταση έχει πάνω από 15 χρόνια που έχει δημιουργηθεί.Το επιχείρημα ότι είχαμε και πιο πριν οικοδομή με την έννοια ότι δούλευαν Έλληνες δεν λέει κάτι.Οι συνθήκες αλλάζουν,τόσο οι οικονομικές όσο και οι κοινωνικοπολιτικές.Όταν έχεις τη νοοτροπία ότι είσαι ανώτερος και πιο μάγκας από τους άλλους(μάντεψε σε ποιους αναφέρομαι) τότε θα προτιμούσες να πεθάνεις της πείνας παρά να πας να κάνεις μια τέτοια χειρωνακτική εργασία γιατί δεν συμβαδίζει αυτή η εικόνα με το πόσο γαμάτος νομίζεις ότι είσαι. Ναι έχεις δίκιο τον Έλληνα τον χαλάει μία να δουλεύει και τρεις να κάθεται. Κάνουν κρα όλοι για να δουλέψουν υπερωρίες.Εν πάση περιπτώσει αυτό που προσπαθούσε να σου πει ο συμφορουμίτης είναι ότι οι Πακιστανοί κτλ δεν πρόκειται να κλέψουν δουλειές όπου οι Έλληνες είναι η πλειοψηφία. Συγνώμη για τον άκομψο τρόπο που το θέτω. Για τους μεγαλέμπορους δεν θέλω να πούμε τίποτα, δεν ξέρω τίποτα, δουλειά άλλων είναι να ξέρουν και να πράττουν ανάλογα αλλά μάλλον "είναι πολλά τα λεφτά Άρη".

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Νομιζω επομενως οτι η πολυημερη διαφωνια σας για τον χαρτη, εχει να κανει με την παρεξηγηση οτι ο ενας θεωρει οτι η επιτηρηση αρχιζει νοτια της γραμμης, ενω ο αλλος βορεια της γραμμης.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Πως "περιλαμβάνει σχεδόν όλο τον Έβρο" η κόκκινη γραμμή, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΚΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ, μαλακιστήρι;
Δεν γίνεται να είσαι τόσο στραβός ή τόσο ηλίθιος, επίτηδες το κάνεις για να μας το παίξεις εκκεντρικός.

η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά....

βρε μαλάκα, βρε ηλίθιε γκαιμπελίσκο.. η Αλεξανδρούπολη σε ποιόν νομό είναι? βρε σκουπίδι που θα αμφισβητήσεις το περιεχόμενο του χάρτη  (για τον χάρτη δώσε την δική σου εκδοχή) λέγοντας μαλακίες.. αντε ρε και γαμίσου...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Βέβαια, και πέραν του Έβρου και των μειονοτικών χωριών, η τράνυ ισχυρίζεται επίσης κάτι τερατώδες:
Ότι σε όλη την περιοχή του χάρτη που παρέθεσε (με την κόκκινη και την πράσινη γραμμή) υπήρχαν μπάρες, εφόσον επρόκειτο περί παραμεθορίου, δηλαδή επιτηρούμενης ζώνης.
Θέλει προφανώς να μας πείσει πως μπάρες υπήρχαν και έξω απο την ...Ηγουμενίτσα, δίπλα στην Κέρκυρα.
Αλλά βέβαια, αν κάποιος είναι ταυτόχρονα τόσο βαμμένος εθνικιστής και τόσο βλάκας, μπορεί να μας το πει κι αυτό.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά....

βρε μαλάκα, βρε ηλίθιε γκαιμπελίσκο.. η Αλεξανδρούπολη σε ποιόν νομό είναι? βρε σκουπίδι που θα αμφισβητήσεις το περιεχόμενο του χάρτη  (για τον χάρτη δώσε την δική σου εκδοχή) λέγοντας μαλακίες.. αντε ρε και γαμίσου...

Η Αλεξανδρούπολη είχε μπάρες δηλαδή, παπάρα;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

θα σου απαντήσω για τελευταία φορά γιατί αρχίζω να χάνω την ιώβεια υπομονή μου.. αν δείς τον χάρτη η Αλεξανδρούπολη είναι εκτός επιτηρούμενης ζώνης παλιομαλάκα... και ναί το 1974 για να πας από την Αλεξανδρούπολη στο Διδυμότειχο (αν δεν ήσουν κάτοικος του Εβρου ήθελε να το δηλώσεις στην αστυνομία) .. και καλά κάνανε για ευνόητους λόγους... όπως και ελεγχότανε όλα τα λεωφορεία που ερχότανε από την επιτηρούμενη ζώνη και λαμβανόντουσαν τα στοιχεία όλων των μη κατοίκων Εβρου....

αντε γαμίσου τώρα..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

και ουδέοπτε υπήρξαν μπάρες.. φυλάκια ήταν πάνω στους δρόμους.. αντε γαμίσου .. μπάρες τις ονομάσανε κατι βλάκες αριστεροί σαν και σένα..

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
και ουδέοπτε υπήρξαν μπάρες.. φυλάκια ήταν πάνω στους δρόμους.. αντε γαμίσου .. μπάρες τις ονομάσανε κατι βλάκες αριστεροί σαν και σένα..

Οκ, κατάλαβα.
Εμπίπτεις κι εσύ στη γνωστή κατηγορία λοιπόν.

Συνημμένα

• κοτα.jpg
    κοτα.jpg
    138 KB · Εμφανίσεις: 16

Επισκέπτης
Σου λέω ότι και πριν δημιουργηθεί αυτός ο ντόρος με το μεταναστευτικό οι περισσότεροι εργάτες σε οικοδομές κτλ ήταν αλβανοί.Όλη αυτή η κατάσταση έχει πάνω από 15 χρόνια που έχει δημιουργηθεί.Το επιχείρημα ότι είχαμε και πιο πριν οικοδομή με την έννοια ότι δούλευαν Έλληνες δεν λέει κάτι.Οι συνθήκες αλλάζουν,τόσο οι οικονομικές όσο και οι κοινωνικοπολιτικές.Όταν έχεις τη νοοτροπία ότι είσαι ανώτερος και πιο μάγκας από τους άλλους(μάντεψε σε ποιους αναφέρομαι) τότε θα προτιμούσες να πεθάνεις της πείνας παρά να πας να κάνεις μια τέτοια χειρωνακτική εργασία γιατί δεν συμβαδίζει αυτή η εικόνα με το πόσο γαμάτος νομίζεις ότι είσαι. Ναι έχεις δίκιο τον Έλληνα τον χαλάει μία να δουλεύει και τρεις να κάθεται. Κάνουν κρα όλοι για να δουλέψουν υπερωρίες.Εν πάση περιπτώσει αυτό που προσπαθούσε να σου πει ο συμφορουμίτης είναι ότι οι Πακιστανοί κτλ δεν πρόκειται να κλέψουν δουλειές όπου οι Έλληνες είναι η πλειοψηφία. Συγνώμη για τον άκομψο τρόπο που το θέτω. Για τους μεγαλέμπορους δεν θέλω να πούμε τίποτα, δεν ξέρω τίποτα, δουλειά άλλων είναι να ξέρουν και να πράττουν ανάλογα αλλά μάλλον "είναι πολλά τα λεφτά Άρη".
Ακου να σου πω λοιπον και εγω τα παντα ειναι αριθμοι ειναι το ιδιο να εχεις 1000000 μεταναστες και το ιδιο να εχεις 5000000? Μετα οι Αλβανοι τουλαχιστων ειρθαν εδω να ανευασουν το επιπεδο το δικο τους οι πακιστανες δεν θελουν να ανεβασουν το δικο τους επιπεδο (βιοτηκο-κοινωνικο) θελουν απλα να κατευαζουν το επιπεδο του μερους που τους φιλοξενει

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
.Όσο για τα ναρκωτικά στην πλειοψηφία τους οι πάκηδες που βλέπεις σε Ομόνοια και πέριξ απλά βαποράκια είναι, πιστεύεις ότι πίσω από αυτούς δεν κρύβονται μεγαλέμποροι?
αυτο σημαινει οτι ειναι ανεκτη η εισαγωγη dealers ναρκωτικων απο τριτες χωρες;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
σωστός, πείτε όχι στην αλβανική φούντα. Προτιμάτε ελληνικά προϊόντα

Επισκέπτης
Ευτυχώς που εσύ σκέφτεσαι για μένα.

Μα τι λες τώρα η φτηνή εργασία έχει αντίκτυπο σε όλους εκτός από τους εργοδότες που τους ωφελεί.

και φυσικά βολεύει τον ΕΡΓΟΔΟΤΗ κύριε ΑΡΙΣΤΕΡΕ - Σοσιαλιστή.

Μπορεί να παίρνουν τις δουλειές των Αλβανών οι πακιστανοί, αλλά το πρόβλημα είναι ότι αν ένας Ελληνας
ζητήσει πάνω απο 35 ευρώ μεροκάματο έχει ανταγωνιστές ΑΛΒΑΝΟΥΣ και ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ και άλλους.
αλλά οι Αλβανοί και οι πακιστανοί λαθρομετανάστες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ για να ξέρουν τα ταμεία και η ΕΦΟΡΙΑ που κατοικούν
και να πάνε να τους ζητάνε εισφορές και ασφάλιστρα.

και αν δουλέψει ο ΕΛΛΗΝΑΣ για 20 ευρώ δεν θα πρέπει να έχει ΑΣΦΑΛΕΙΑ γιατί αλλιώς
δεν θα έχει να φάει.

ΑΥΤΟΣ είναι και ο ΛΟΓΟΣ που πάει στην "ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ" ο "ΕΛΛΗΝΑΣ" όπως είπε το ανοργασμικό σοκολατόπαιδο (Master21)
στο πιο πάνω ποστ.

και αν δεν είναι ετσι πήγαινε να πιάσεις δουλειά για 20 ευρώ να δούμε πόσα όνειρα θα εχεις
και τι θα κάνεις στη ζωή σου (αν εχεις μετά από αυτό).

για οικογένεια δεν συζητάμε καν

ΑΠΑΞΙΑ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ για να σου γαμήσουν την ΖΩΗ

Και για να εξηγούμαστε, μην νομίζεις ότι θα είμαστε για πολύ καιρό καλύτεροι απο αυτούς ετσι που πάει το πράγμα
και τότε να δούμε πόσο φιλεύσπλαχνοι θα είναι οι αριστεροί.

Αυτά τα ολίγα, και ΞΥΠΝΑΤΕ σιγά σιγά Φιλεύσπλαχνοι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ καραγκιόζηδες..

για να μην πω τίποτα άλλο..
Kαι λεω τωρα εγω...ΓΙΑΤΙ να μην εχουν τα χαρτακια τους και τα πακια και τα αλβανακια για να ΜΠΟΡΟΥΝ ρε αδερφε,να εχουν την ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ρε παιδι μου,να ζητησουν το ΙΔΙΟ μεροκαματο με τους Ελληνες,και να πληρωνουν και την ασφαλιση τους(χωρις την οποια ΔΕΝ εχει αδεια παραμονης,ε?)και απ'ολα?

Και να ειναι γραμμενοι,ως ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ εργαζομενοι στο ΙΔΙΟ σωματειο με τους Ελληνες?Γιατι?????

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Kαι λεω τωρα εγω...ΓΙΑΤΙ να μην εχουν τα χαρτακια τους και τα πακια και τα αλβανακια για να ΜΠΟΡΟΥΝ ρε αδερφε,να εχουν την ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ρε παιδι μου,να ζητησουν το ΙΔΙΟ μεροκαματο με τους Ελληνες,και να πληρωνουν και την ασφαλιση τους(χωρις την οποια ΔΕΝ εχει αδεια παραμονης,ε?)και απ'ολα?

Και να ειναι γραμμενοι,ως ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ εργαζομενοι στο ΙΔΙΟ σωματειο με τους Ελληνες?Γιατι?????

διότι ηλθαν στην χώρα απρόσκλητοι .. διότι δεν υπαρχει περαιτέρω δυνατότητα απασχόλησης τους.. διότι εισήλθαν παρανόμως των συνόρων...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

οι νομιμοι μεταναστες πληρωνουν κανονικα εισφορες στα ταμεια...
οι ορδες των λαθρομεταναστων φυσικα και δεν πληρωνουν τιποτα,αφου  επι της ουσιας ειναι εκτος νομου πολιτες..

Επισκέπτης
οι νομιμοι μεταναστες πληρωνουν κανονικα εισφορες στα ταμεια...
οι ορδες των λαθρομεταναστων φυσικα και δεν πληρωνουν τιποτα,αφου  επι της ουσιας ειναι εκτος νομου πολιτες..
Ειναι ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ γιατι ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΟΙ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom