Τυπε γιατί απαξιώνεις τους λαθρολαγνους κ τους μυστικοσύμβουλος της Πειραιώς;Ορίστε λοιπόν. Σε φωτογραφία γιατί δεν γίνεται αλλιώς.
Bug του συστήματος μάλλον!!!
Καταρχάς, επειδή δεν είμαστε όλοι χαραμοφάηδες που μας ταϊζει η ΝΔ για να γράφουμε ποστ από δω κι από κεί, σε παρακαλώ, μη γράφεις εκθέσεις. Δεν έχω το χρόνο να απαντώ σε τόσες πίπες μαζεμένες.
Συνοπτικά λοιπόν:
1) Η Microsoft έχει ήδη 5-6 datacenter στην Ευρώπη (μόνο) και πάει για 10. Η Ελλάδα μαζί με τις Πολωνία, Ιταλία και Ισπανία, είναι μια από τις χώρες που θα στήσουν αυτά τα επιπλέον. Datacenters στην Ευρώπη επίσης έχουν ήδη οι Google, Facebook, Amazon.
Άρα, τα περι παγκόσμιας μοναδικότητας της Ελλάδας, είναι ανοησίες.
2) Η λίστα 301 είναι μια μεγάλη παπάτζα. Η Microsoft κάνει business ήδη στην Ελλάδα (το δημόσιο είναι ο μεγαλύτερος πελάτης), και κάνει και σε χώρες που τα πνευματικά δικαιώματα πάνε περίπατο, π.χ. Κίνα... και μιλάμε για "επενδύσεις" δις.
3) O Pompeo προφανώς και δεν έχει να κάνει τίποτα με τη συμφωνία. Ο Pompeo ήρθε για τα ελληνοτουρκικά. Είναι σα να μου λες ότι θα πάει ο Δενδιας στην Αμερική, και θα υπογράψει συμφωνίες για την Intracom.
4) Το data-center ζήτημα να ανοίξει 100 νέες θέσεις εργασίας. Άντε να προσλάβουν κανένα καθαριστή και κανένα τεχνικό να βιδώνει καμια βίδα εκεί μέσα. Ούτε τεχνογνωσία θα φέρουν ούτε οι ανταγωνιστές τους θα μας καλοδουν. Το μόνο που θα κερδίσουμε είναι το νοίκι και το ρεύμα που θα πληρώνουν... α, θα βγει και λίγο φαί για σανοφάγους ψηφοφόρους της ΝΔ όπως εσύ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.062
- Πόντοι
- 3.556
Ορίστε λοιπόν. Σε φωτογραφία γιατί δεν γίνεται αλλιώς.
Bug του συστήματος μάλλον!!!
Καταρχάς, επειδή δεν είμαστε όλοι χαραμοφάηδες που μας ταϊζει η ΝΔ για να γράφουμε ποστ από δω κι από κεί, σε παρακαλώ, μη γράφεις εκθέσεις. Δεν έχω το χρόνο να απαντώ σε τόσες πίπες μαζεμένες.
Συνοπτικά λοιπόν:
1) Η Microsoft έχει ήδη 5-6 datacenter στην Ευρώπη (μόνο) και πάει για 10. Η Ελλάδα μαζί με τις Πολωνία, Ιταλία και Ισπανία, είναι μια από τις χώρες που θα στήσουν αυτά τα επιπλέον. Datacenters στην Ευρώπη επίσης έχουν ήδη οι Google, Facebook, Amazon.
Άρα, τα περι παγκόσμιας μοναδικότητας της Ελλάδας, είναι ανοησίες.
2) Η λίστα 301 είναι μια μεγάλη παπάτζα. Η Microsoft κάνει business ήδη στην Ελλάδα (το δημόσιο είναι ο μεγαλύτερος πελάτης), και κάνει και σε χώρες που τα πνευματικά δικαιώματα πάνε περίπατο, π.χ. Κίνα... και μιλάμε για "επενδύσεις" δις.
3) O Pompeo προφανώς και δεν έχει να κάνει τίποτα με τη συμφωνία. Ο Pompeo ήρθε για τα ελληνοτουρκικά. Είναι σα να μου λες ότι θα πάει ο Δενδιας στην Αμερική, και θα υπογράψει συμφωνίες για την Intracom.
4) Το data-center ζήτημα να ανοίξει 100 νέες θέσεις εργασίας. Άντε να προσλάβουν κανένα καθαριστή και κανένα τεχνικό να βιδώνει καμια βίδα εκεί μέσα. Ούτε τεχνογνωσία θα φέρουν ούτε οι ανταγωνιστές τους θα μας καλοδουν. Το μόνο που θα κερδίσουμε είναι το νοίκι και το ρεύμα που θα πληρώνουν... α, θα βγει και λίγο φαί για σανοφάγους ψηφοφόρους της ΝΔ όπως εσύ.
τύπε αντιλαμβάνομαι ορθως οτι εσυ εχεις καλύτερη εικονα για την microsoft απο οτι ο παραπανω τυπος με τα 25 χρονια εμπειριας
μηπως εχεις εσυ κανενα κονε να τρυπήσω και εγω σε κανενα πόστο;;
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Μην πάτε για δουλειά στην μικροσοφτ...θα σας τσιπάρουν!
Αφήστε τα αξιότιμα μέλη να κονταροχτυπηθούν μπας και μάθουμε οι υπόλοιποι. Δύο ερωτήσεις έχω εγώ :
- Γιατί Ελλάδα με την έλλειψη ρεύματος και την ακριβή τιμή του;
- Γιατί Αθήνα και όχι κάπου απομακρυσμένα (πχ σε υδροηλεκτρικό κοντά);
Για τη συνδεσιμότητα φαντάζομαι θα γίνουν έργα γιατί και εκεί πίσω είμαστε.
- Γιατί Ελλάδα με την έλλειψη ρεύματος και την ακριβή τιμή του;
- Γιατί Αθήνα και όχι κάπου απομακρυσμένα (πχ σε υδροηλεκτρικό κοντά);
Για τη συνδεσιμότητα φαντάζομαι θα γίνουν έργα γιατί και εκεί πίσω είμαστε.
Foukariaris2020
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2020
- Like
- 928
- Πόντοι
- 96
Μπα, δύσκολο. Φουκαράς είμαι κι εγώ...
Ψάξε για καμιά καμιά άκρη σε ΝΔ. Μπορεί να σε βολέψουν να πηγαίνεις να κάνεις κανένα ριμπούτ όταν κολάνε τα κουμπιούτερ τους με κανα 800άρι το μήνα.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 186072
Επισκέπτης
Εντωμεταξυ πρωτη φορα διαβαζω για επενδυση 400 εκατομμυρια οπου με τη προστιθεμενη αξια μπορει καποτε να ανερθει στο 1 δις, και να εχει εξισωθει προκαταβολικα το 400 με το 1000 / να ανακοινωνεται οτι η επενδυση ειναι ...1000
Εντωμεταξυ πρωτη φορα διαβαζω για επενδυση 400 εκατομμυρια οπου με τη προστιθεμενη αξια μπορει καποτε να ανερθει στο 1 δις, και να εχει εξισωθει προκαταβολικα το 400 με το 1000 / να ανακοινωνεται οτι η επενδυση ειναι ...1000
Εντάξει υπάρχουν πολλά στόματα να ταΐσει η ΝΔ. Και όσο να ναι ο καλός σανός είναι δυσεύρετος.
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
στα σκαρια κομμα Πακι για να διεκδικησουν τον δημο της Αθηνας αρχικα
λενε ο Μπακογιαννης δεν εκπροσωπει επαρκως τα συμφεροντα τους
λενε ο Μπακογιαννης δεν εκπροσωπει επαρκως τα συμφεροντα τους
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.062
- Πόντοι
- 3.556
Μπα, δύσκολο. Φουκαράς είμαι κι εγώ...
Ψάξε για καμιά καμιά άκρη σε ΝΔ. Μπορεί να σε βολέψουν να πηγαίνεις να κάνεις κανένα ριμπούτ όταν κολάνε τα κουμπιούτερ τους με κανα 800άρι το μήνα.
τύπε συγχωρα με αν σε έπρηξα.
ψαχνω και εγω να γαντζωθώ απο καπου.
προσπαθώ να πιασω φιλίες με το γαλάζιο κατεστημένο των μεγαλοστελεχών του μπου. ο απο πανω με τα 25 χρονια εμπειρίας μου εριξε ακυρο
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Στην χωρα της φαιδρης πορτακαλεας ολα γινονται
Εδω ο κοροιδοιος εγινε πανδημια
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Eσένα ούτε καν κόμμα σε ταΐζει... όντας φουκαριάρης! Οπότε μην περιμένεις λύπηση ούτε από αριστερά κόμματα γιατί τους φουκαριάρηδες τους έχουν γραμμένους στην παπάρα τους! Μην κοιτάς τι λένε, φάε και κάτι άλλο πλην σανού!!!
1) Όχι cloud. Bαριέμαι να σου εξηγώ αλλά... δεν είναι απλά data center είναι ΒΙG data centers που δεν θα είναι 1 σε κάθε χώρα. ΑΣΧΕΤΕ! Θα είναι ομάδες χωρών όπου ΜΙΑ χώρα θα έχει τα big data. Η Ελλάδα τα πήρε για όλη την ανατολική Ευρώπη κι υπάρχουν και συζητήσεις για διασύνδεση με την Β. Αφρική. Και ότι κατάλαβες, κατάλαβες!
2) Το ότι έχει γραφεία εδώ η κάθε Αερικάνικη εταιρεία (π.χ. CIsco, Dell, κτλ) δεν σημαίνει ότι επενδύουν στην χώρα. Είσαι άσχετος εντελώς οπότε καλό θα είναι να διαβάζεις καμιά έκθεση. Βαριόσουν στο σχολείο να το κάνεις και είδες που κατάντησες!
3) Είσαι άσχετος... βαριέμαι να σου εξηγώ.... αλήθεια βαριέμαι, με ξενερώνεις, ο γιος μου τα καταλαβαίνει καλύτερα από σένα! Τράβα διάβασε την συμφωνία. Διάβασε, διάβασε, διάβασε! Το χρειάζεσαι!
4) Άσχετος εντελώς... δεν πειράζει, έτσι κι αλλιώς το τελευταίο που σκέφτομαι είναι να πείσω άσχετο αριστερό για επενδύσεις. Ο κήπος είναι ανθηρός!!!
Tέλος πάντων, ότι πεις... χαλάω εγώ χατήρι μωρέ? Απλά έβλεπα το 10ετές ομόλογο σήμερα που έχει πέσει στο 0,88! Σύμπτωση θα είναι!
ή μάλλον όχι!!!!
Είναι επειδή καταδικάστηκε η ΧΑ!!!!! Ε??????
Τι είναι ομόλογο ε? Τι είναι αγορές? Πως δουλεύουν? Τι είναι επένδυση? Εγώ τι θα κερδίσω? Θα μου δώσουν κάνα ψίχουλο?
Δεν χρειάζεται να μάθεις, χρειαζόμαστε και τους σκουπιδιάρηδες
1) Όχι cloud. Bαριέμαι να σου εξηγώ αλλά... δεν είναι απλά data center είναι ΒΙG data centers που δεν θα είναι 1 σε κάθε χώρα. ΑΣΧΕΤΕ! Θα είναι ομάδες χωρών όπου ΜΙΑ χώρα θα έχει τα big data. Η Ελλάδα τα πήρε για όλη την ανατολική Ευρώπη κι υπάρχουν και συζητήσεις για διασύνδεση με την Β. Αφρική. Και ότι κατάλαβες, κατάλαβες!
2) Το ότι έχει γραφεία εδώ η κάθε Αερικάνικη εταιρεία (π.χ. CIsco, Dell, κτλ) δεν σημαίνει ότι επενδύουν στην χώρα. Είσαι άσχετος εντελώς οπότε καλό θα είναι να διαβάζεις καμιά έκθεση. Βαριόσουν στο σχολείο να το κάνεις και είδες που κατάντησες!
3) Είσαι άσχετος... βαριέμαι να σου εξηγώ.... αλήθεια βαριέμαι, με ξενερώνεις, ο γιος μου τα καταλαβαίνει καλύτερα από σένα! Τράβα διάβασε την συμφωνία. Διάβασε, διάβασε, διάβασε! Το χρειάζεσαι!
4) Άσχετος εντελώς... δεν πειράζει, έτσι κι αλλιώς το τελευταίο που σκέφτομαι είναι να πείσω άσχετο αριστερό για επενδύσεις. Ο κήπος είναι ανθηρός!!!
Tέλος πάντων, ότι πεις... χαλάω εγώ χατήρι μωρέ? Απλά έβλεπα το 10ετές ομόλογο σήμερα που έχει πέσει στο 0,88! Σύμπτωση θα είναι!
ή μάλλον όχι!!!!
Είναι επειδή καταδικάστηκε η ΧΑ!!!!! Ε??????
Τι είναι ομόλογο ε? Τι είναι αγορές? Πως δουλεύουν? Τι είναι επένδυση? Εγώ τι θα κερδίσω? Θα μου δώσουν κάνα ψίχουλο?
Δεν χρειάζεται να μάθεις, χρειαζόμαστε και τους σκουπιδιάρηδες
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
μελη εγκληματικη οργανωσης που δρουσαν με ρατσιστικα κινητρα
παλια στο Τεξας
kakiasmenoprovato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 456
Αφου εχουμε φτασει στο σημειο να αποδεχομαστε τους Αλβανους λογω τον τοσο χειροτερων τυπων που μας φερανε, φανταζομαι το επομενο σταδιο θα ειναι να φερουν ανθρωποφαγους ζουλου.
Τύπε αφού το ορκ φοραει μάσκα, όλα είναι οκ..Λαθρο-ζωο,σε σουπερ μαρκετ στο Βαθυ της Σαμου, γλείφει παιδικο γιαουρτι..
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.355
- Πόντοι
- 34.538
Συνεληφθησαν λεει...
Θα τους κανουν τα τρια,δυο....
Το πολυ πολυ να τους βαλουν να γλυψουν και τα γαλατα...
Βουλωστε το ρε! Το φουκαριαρικο ΟΡΚ , ο μαυρος πιθηκανθρωπος δεν εκανε απολυτως τιποτα μονο πεινουσε και βρηκε κατι να φαει ο φουκαριαρης. Τωρα που σταλθηκε το μηνυμα με τις πολυ αυστηρες ποινες στους εγκληματιες τις Χρυσης Αυγης , βουλωστε το ολοι οι πατριωτες και αφηστε ησυχα τα Ορκ , ολους τους λαθροπιθηκους , μην τολμησετε να μιλησετε για οτιδηποτε πατριωτικο αλλιως φυλακα!Συνεληφθησαν λεει...
KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.893
- Πόντοι
- 6.166
Φαντασου εκτοσ καμερασ τι γλειψιματα πεφτουν και οχι μονο
kakiasmenoprovato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 456
Τετοιους φερνουν , ζωα τελειως. Φευγουν οι μορφωμενοι για να ερχονταν τα μουζλιμια.