Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Σταμάτησαν οι λαθροροές στα νησιά και ξεκίνησαν στο Λαυριο,
Ο μηταράκης υποσχέθηκε να τα αδειάσει τα νησιά ως το πάσχα, ευχεται να μην ξαναυξηθουν οι ροές στα νησιά.

Δεν πειράζει όμως γιατί και άλλοι να ρθουν θα έχουν χώρο για να μείνουν στα νησιά, κοκ

Η ιστορία της προδοσίας συνεχίζεται

Ελάτε λίγο και απο αυτό το νήμα,
απο τον Εβρο μπαινουν κατα χιλιαδες τυπε και μοκο απαντες:confused::confused::confused:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
νασο μπορει να ερθουν απο ραφηνα και ο playstation man να μην το παρει πρεφα :confused::confused:

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
Και η microsoft με εκατο θεσεις εργασιας,

:tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny:

Γαμώ τα γέλια η ανάλυση της επένδυσης της Microsoft από αριστερό! :grin:

Θα μας κάνεις μια σοβαρή ανάλυση εσύ;

(Μεταξύ μας, παίζει να μην έχει αξία ούτε 100 θέσεων εργασίας η "επένδυση")

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
Δεν περισευει μια κάμερα για να παει στο Λαυριο να μας δείξειτις στρατιες´των λάθρο που έρχονται να λιαστούν και να εξαφανιστούν.

Ειναι καλοί οι λαθρο της νδ , του σύριζα ειναι κακοί.
Ενσωματωνοντε αυτοί τυπε

Είναι για μαικροσοφτ έτοιμοι

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Και η microsoft με εκατο θεσεις εργασιας,

:tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny:

Γαμώ τα γέλια η ανάλυση της επένδυσης της Microsoft από αριστερό! :grin:

Θα μας κάνεις μια σοβαρή ανάλυση εσύ;

(Μεταξύ μας, παίζει να μην έχει αξία ούτε 100 θέσεων εργασίας η "επένδυση")
Πολύ ευχαρίστως, την έχω γράψει την απάντηση αλλά για κάποιο λόγο δεν ανεβαίνει το ποστ.
Το έχω πει στους admin. Αν λυθεί θα το ανεβάσω. Έχω προσπαθήσει 10 φορές, με παράθεση ή χωρίς παράθεση και δεν ανεβαίνει.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ορίστε λοιπόν. Σε φωτογραφία γιατί δεν γίνεται αλλιώς.
Bug του συστήματος μάλλον!!!

Συνημμένα

• επένδυση microsoft.png
    επένδυση microsoft.png
    998,5 KB · Εμφανίσεις: 15

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
τυποι ξερεις κανεις τι προσοντα πρεπει να εχει καποιος για να προσληφθει απο την microsoft εδω στην Ελλαδα?

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Θειο

Μέχρι τώρα η Microsoft διατηρεί σε λειτουργία datacenters σε 4 χώρες της Ε.Ε., τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ολλανδία και την Ιρλανδία. Ακόμη, υπό κατασκευή βρίσκονται σε άλλες 3, την Πολωνία, την Ιταλία και την Ισπανία. Η Ελλάδα γίνεται συνεπώς μόλις η 8η χώρα της Ε.Ε. που επιλέγεται από τη Microsoft για να μεταφέρονται και αποθηκεύονται τα δεδομένα του Cloud και μόλις η 27η σε όλο τον κόσμο.

Παλι παραμυθια γραφεις

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
τυποι ξερεις κανεις τι προσοντα πρεπει να εχει καποιος για να προσληφθει απο την microsoft εδω στην Ελλαδα?
Δούλευα στην Microsoft για 3 χρόνια, εποχές τέλη του 2000. Δεν είναι εύκολο μαγαζί να μπεις και πρεπει να ξέρεις άπταιστα αγγλικά. Όλη η γραπτή επικοινωνία είναι στα αγγλικά. Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι εκεί δεν πιστεύουν στην ρετσινιά της αριστείας, ζητάνε πτυχία και εμπειρία σε ανάλογες δουλειές :grin: Οπότε αν είσαι τέτοιας ιδεολογίας, απλά ξέχνα το.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
:cheesy: :cheesy: ρε τυπε εγω φανταστηκα κανενα lower αγγλικων και γνωση microsoft office. ξενερωσα. παμε για αλλα. :confused::confused:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
Δούλευα στην Microsoft για 3 χρόνια, εποχές τέλη του 2000. Δεν είναι εύκολο μαγαζί να μπεις και πρεπει να ξέρεις άπταιστα αγγλικά. Όλη η γραπτή επικοινωνία είναι στα αγγλικά. Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι εκεί δεν πιστεύουν στην ρετσινιά της αριστείας, ζητάνε πτυχία και εμπειρία σε ανάλογες δουλειές :grin: Οπότε αν είσαι τέτοιας ιδεολογίας, απλά ξέχνα το.

τυπε αντιλαμβανομαι οτι εχεις αρκετα κονε εκει μεσα. αν σου κανω λιγο support στα πολιτικα theads θα πεις μια καλη κουβεντα για μενα ? :confused:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

τυπε αντιλαμβανομαι οτι εχεις αρκετα κονε εκει μεσα. αν σου κανω λιγο support στα πολιτικα theads θα πεις μια καλη κουβεντα για μενα ? :confused:

Θα πεις μαστορα100 φορες τον υμνο της νεαςδημοκρατιας θα βγαλεις καρτα μελους θα πληρωσεις συνδρομη και μετα θα το σκεφτει ο θειος

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Παντως μαστορια αν ειναι σαν τις επενδυσεις της νδ οπως το ελληνικο να περιμενετε σε καμμια εικοσαρια χρονια να μπουν οι μπουλντοζες του κουλη

Αλλα επειδη σε εναδυο χρονια κουλης δεν θα υπαρχει θα παει ακλαφτη η επενδυση

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Φιλαράκι δεν έχω και ποτέ δεν είχα κονέ, ούτε πολιτικά, ούτε καλλιτεχνικά, ούτε ήμουν ποτέ μέλος οποιασδήποτε οργάνωσης/ομάδας/κόμματος/κλαδικής/κτλ, τόσο στην προσωπική μου ζωή όσο και στην επαγγελματική μου.

Επίσης, ποτέ δεν προτείνω κάποιον που δεν είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ 1000% ότι θα με βγάλει ασπροπρόσωπο. Κι όπως καταλαβαίνεις, εσένα δεν σε γνωρίζω οπότε... Αλλά και να σε γνώριζα πάλι δεν ξέρω αν θα σε πρότεινα. Έχω δώσει συστάσεις μόνο για 2-3 άτομα μέχρι στιγμής στην 25χρονη καριέρα μου. Το όνομά μου είναι πεντακάθαρο στην αγορά κι όλοι γνωρίζουν ότι δεν λέω ποτέ πίπες, δεν συνδικαλίζομαι, δεν λαδώνομαι, δεν κάνω ρουσφέτια. Και θα συνεχίσω να είμαι έτσι, γιατί έχει αποδώσει τα μέγιστα.

Τέλος, αυτό που είπες στο τέλος μου φάνηκε πολύ αστείο... εκτός αν όντως το έλεγες για πλάκα, σαν τρολάρισμα!!! Πιστεύεις ότι έχω κανέναν ανάγκη να με υποστηρίξει εδώ στο bou? :grin: Δεν έχω ανάγκη υποστήριξης κανενός και πουθενά, πόσο μάλλον στο bou! :grin:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
Ορίστε λοιπόν. Σε φωτογραφία γιατί δεν γίνεται αλλιώς.
Bug του συστήματος μάλλον!!!

Καταρχάς, επειδή δεν είμαστε όλοι χαραμοφάηδες που μας ταϊζει η ΝΔ για να γράφουμε ποστ από δω κι από κεί, σε παρακαλώ, μη γράφεις εκθέσεις. Δεν έχω το χρόνο να απαντώ σε τόσες πίπες μαζεμένες.

Συνοπτικά λοιπόν:

1) Η Microsoft έχει ήδη 5-6 datacenter στην Ευρώπη (μόνο) και πάει για 10. Η Ελλάδα μαζί με τις Πολωνία, Ιταλία και Ισπανία, είναι μια από τις χώρες που θα στήσουν αυτά τα επιπλέον. Datacenters στην Ευρώπη επίσης έχουν ήδη οι Google, Facebook, Amazon.
Άρα, τα περι παγκόσμιας μοναδικότητας της Ελλάδας, είναι ανοησίες.

2) Η λίστα 301 είναι μια μεγάλη παπάτζα. Η Microsoft κάνει business ήδη στην Ελλάδα (το δημόσιο είναι ο μεγαλύτερος πελάτης), και κάνει και σε χώρες που τα πνευματικά δικαιώματα πάνε περίπατο, π.χ. Κίνα... και μιλάμε για "επενδύσεις" δις.

3) O Pompeo προφανώς και δεν έχει να κάνει τίποτα με τη συμφωνία. Ο Pompeo ήρθε για τα ελληνοτουρκικά. Είναι σα να μου λες ότι θα πάει ο Δενδιας στην Αμερική, και θα υπογράψει συμφωνίες για την Intracom.

4) Το data-center ζήτημα να ανοίξει 100 νέες θέσεις εργασίας. Άντε να προσλάβουν κανένα καθαριστή και κανένα τεχνικό να βιδώνει καμια βίδα εκεί μέσα. Ούτε τεχνογνωσία θα φέρουν ούτε οι ανταγωνιστές τους θα μας καλοδουν. Το μόνο που θα κερδίσουμε είναι το νοίκι και το ρεύμα που θα πληρώνουν... α, θα βγει και λίγο φαί για σανοφάγους ψηφοφόρους της ΝΔ όπως εσύ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom