Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Θελω μια Ελλαδα φιλοξενη,ζεστη ανθρωπινη,με αλληλεγγυη για τους κατατρεγμενους που διωξανε απο τη χωρα τους ανθρωποι με τα δικα σου μυαλα,θελεις μια Ελλαδα φοβικη και μιζερη,θελεις να ερχονται ξενοι μονο για να τους παιρνεις τα φραγκα με χαμηλες και δευτερας διαλογης υπηρεσιες,ξενες μονο για τη χαρα της πουτσας σου; :vomit:οντως θα κριθουμε ολοι γι αυτα που πιστευουμε!
Χαίρομαι που έγραψες ευθέως και ειλικρινώς πως θέλεις τη χώρα! Στο πως τη θέλω εγώ έχεις πέσει τελείως μα τελείως έξω αλλά δεν έχει καμία σημασία! Το οτι εκδήλωσες το όραμά σου αρκεί!
Οι αναγνώστες θα βγάλουν τα συμπεράσματα τους!

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Θελω μια Ελλαδα φιλοξενη,ζεστη ανθρωπινη,με αλληλεγγυη για τους κατατρεγμενους που διωξανε απο τη χωρα τους ανθρωποι με τα δικα σου μυαλα,θελεις μια Ελλαδα φοβικη και μιζερη,θελεις να ερχονται ξενοι μονο για να τους παιρνεις τα φραγκα με χαμηλες και δευτερας διαλογης υπηρεσιες,ξενες μονο για τη χαρα της πουτσας σου; :vomit:οντως θα κριθουμε ολοι γι αυτα που πιστευουμε!

Φιλοξενοι εμεις για να μας γαμανε αυτοι ρε τυπε κ συ?Σταματας πλατεια καραισκακη σε πλησιαζει απο αριστερα να σε ρωτησει για καποιο δρομο κ ο αλλος απο αριστερα να σου αδειαζει τη θεση του συνοδηγου?Η που στο μπρεντ φακτορυ στη γωνια εχουν παλικαρια που σου λενε μην αφηνεις κινητο στο τραπεζι γιατι μετα δεν μπορουμε να τους πιασουμε?Η που λενε στις γυναικες εχεις γατα στο πισω λαστιχο κ αυτη κατεβαινει κ της το αδειαζουν?Η που τους διωχνουν απο τη δουλεια κ μετα μπαινει στο σπιτι της κ την ξεκοιλιαζει?Η που βιαζουν στους καταυλισμους κοριτσακια ανηλικα ομοεθνων τους?ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ?

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Φιλοξενοι εμεις για να μας γαμανε αυτοι ρε τυπε κ συ?Σταματας πλατεια καραισκακη σε πλησιαζει απο αριστερα να σε ρωτησει για καποιο δρομο κ ο αλλος απο αριστερα να σου αδειαζει τη θεση του συνοδηγου?Η που στο μπρεντ φακτορυ στη γωνια εχουν παλικαρια που σου λενε μην αφηνεις κινητο στο τραπεζι γιατι μετα δεν μπορουμε να τους πιασουμε?Η που λενε στις γυναικες εχεις γατα στο πισω λαστιχο κ αυτη κατεβαινει κ της το αδειαζουν?Η που τους διωχνουν απο τη δουλεια κ μετα μπαινει στο σπιτι της κ την ξεκοιλιαζει?Η που βιαζουν στους καταυλισμους κοριτσακια ανηλικα ομοεθνων τους?ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ?
Φίλε δεν θα βγάλεις άκρη μαζί του! Εδώ και μήνες το πολεμάω αλλά είναι αδιόρθωτη περίπτωση!
Εδώ σφάζει σαν αρνί ο Πάκης τη γιαγιά και λέει πως είχε τους λόγους του...
Τι περιμένεις τώρα να σου πει?

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
παλια μεναμε οδος ολυμπιας στην αχαρνων

οι τωρινοι κατοικοι λενε το εξης

κλειδαμπαρωνομαστε το χειμωνα μετα τις 6¨30  και το καλοκαιρι μετα τις 7¨30

και αυτο ισχυει για τουλαχιστον 15τια μεχρι και σημερα

δεν μπορεις να βγεις εξω μετα το συγκεκριμενο χρονικο πλασιο   εκτος "εαν παρεις το μαθημα σου απο αυτους"

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456

κλειδαμπαρωνομαστε το χειμωνα μετα τις 6¨30  και το καλοκαιρι μετα τις 7¨30

δεν μπορεις να βγεις εξω μετα το συγκεκριμενο χρονικο πλασιο   εκτος "εαν παρεις το μαθημα σου απο αυτους"
Φοβικοί και μίζεροι όλοι αυτοί που τα λένε αυτά σύμφωνα με τον απο πάνω ...  :S :S :S

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Οχι φιλε μου αυτοι ειναι εγκληματιες και η θεση τους ειναι στη φυλακη,το κρατος ομως χωνει μεσα αυτον που χρωσταει πεντε φραγκα κι αφηνει αυτους εξω γιατι ετσι δουλευει το συστημα!

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Θελω μια Ελλαδα φιλοξενη,ζεστη ανθρωπινη,με αλληλεγγυη για τους κατατρεγμενους που διωξανε απο τη χωρα τους

Ποιοι κατατρεγμένοι ρε άνθρωπε;Ποιος τους κατατρέχει στο Μπαγκλαντές και το Αφγανιστάν;

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Ποιοι κατατρεγμένοι ρε άνθρωπε;Ποιος τους κατατρέχει στο Μπαγκλαντές και το Αφγανιστάν;
οι ταλιμπαν και οι ευρωαμερικανικες πολυεθνικες που εκμεταλευονται τον πλουτο της χωρας τους.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
που διωξανε απο τη χωρα τους ανθρωποι με τα δικα σου μυαλα

Μα που ζεις? Δεν άκουσες για τον Ροδίτη Ράμπο και την ομάδα φασιστών του Μπου που πήγε με τα Mini Gun και τα ρουκετοβόλα και τους έκανε να θέλουν να φύγουν όλοι από τη χώρα τους?  :takethis: :takethis: :takethis:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

κλειδαμπαρωνομαστε το χειμωνα μετα τις 6¨30  και το καλοκαιρι μετα τις 7¨30

δεν μπορεις να βγεις εξω μετα το συγκεκριμενο χρονικο πλασιο   εκτος "εαν παρεις το μαθημα σου απο αυτους"

Έξω όλοι οι λαθρέλληνες από το κέντρο του Αθηναμπαντ  :rockon:

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Μα που ζεις? Δεν άκουσες για τον Ροδίτη Ράμπο και την ομάδα φασιστών του Μπου που πήγε με τα Mini Gun και τα ρουκετοβόλα και τους έκανε να θέλουν να φύγουν όλοι από τη χώρα τους?  :takethis: :takethis: :takethis:
Θα συγκρουστουμε τυπε στα μαρμαρενια αλωνια εσυ ο ραμπο απο το Φαληρακι με τους δικους σου κι εγω παρεα με τους ανθελληνες,ετσι δεν ελεγες καποτε;

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Εντωμεταξυ οι μαυροι ειναι ακριβως το αναποδο απ'τις ρωσιδες σε καθαροτητα δερματος. Ειναι λες και εχουν ολοι σοβαρα δερματικα προβληματα, κονδυλωματα, κτλ. Τιγκα στα σπυρια/καντηλες ολο τους το σωμα, μεχρι στο σβερκο (!)... Σημερα ειδα εναν μαυρο που τα σπυρια στο σβερκο του ειχαν γινει σαν εξογκωμα κανονικο. Και αυτος που καθοταν διπλα του, ο φιλος του, ειχε εξογκωματα στο χερι.
Έχεις δει καθόλου Ελλεινίδες με τέτοιους?

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Εχω χασει το μετρημα με της Ελλεϊνιδες με τετοιους αλλα τι τσιμπησαν απ'αυτους δε το ξερω. Μπορει να υπαρχει και προβλημα με τους μαυρους συγκεκριμενα ωστε να εχουν περισσοτερες ευαισθησιες σε τετοια, οπως αντιστοιχα οι ελληνιδες πχ εχουν χειροτερα δερματα απ'τις ρωσιδες. Εντωμεταξυ οι πακηδες εχουν μακραν καθαροτερα δερματα απ'τους μαυρους.

Ακομα και τις μαυρες που ειχαν παρει στο next top model ειχαν φοβερο προβλημα με το δερμα τους. Ειδικα μια "αγαπη", ηταν αστα να πανε. Της καναν τα μαλλια αφελειες για να κρυβουν τα καβλοσπυρα στο μετωπο.

Στο 1'15 - 1'16:
Εν τω μεταξύ η μελανίνη του δέρματός τους βρωμάει πολύ άσχημα! Σε συνδυασμό με τον ιδρώτα του καλοκαιριού και τις δερματοπάθειες είναι σίχαμα και  δημιουργούν μια υγειονομική...βόμβα!
Πώς οι Ελλεινίδες κάθονται σε τέτοιους είναι άξιο επιστημονικής μελέτης..

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εν τω μεταξύ η μελανίνη του δέρματός τους βρωμάει πολύ άσχημα! Σε συνδυασμό με τον ιδρώτα του καλοκαιριού και τις δερματοπάθειες είναι σίχαμα και  δημιουργούν μια υγειονομική...βόμβα!
Πώς οι Ελλεινίδες κάθονται σε τέτοιους είναι άξιο επιστημονικής μελέτης..

Κι όχι μόνο οι ελλεινίδες  

heidi-klum-seal-650-430-compressed.jpg

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Υποσυνειδητα καταλαβαινουν οτι εχουν υψηλοτερη τεστοστερονη. Φαινεται στο πως ειναι φτιαγμενα τα σωματα, στο μπασο της φωνης, κτλ. Μπροστα σ'αυτο παραβλεπουν ολα τα υπολοιπα.
Εμενα πιο πολυ με εκπλησσει που ελληνες πληρωνουν για να γαμανε μαυρες - γιατι και αυτες εχουν υψηλη τεστοστερονη / χαμηλα επιπεδα θηλυκοτητας και τα ιδια προβληματα υγειας. Εμενα και να με πληρωναν δε πηγαινα με μαυρη - οχι να πληρωσω.
Αυτο με τη μυρωδια οντως ισχυει. Οι 2 που ειδα σημερα με τα εξογκωματα ειχαν βαλει ενα τονο κολωνια :2funny: :2funny: :2funny: Μαλλον θα πηγαιναν να γαμησουν τιποτα ελλεϊνιδες...

Αφού δεν έχεις πηδήξει ποτέ μαύρη, πως νιώθεις ότι μπορείς να μιλήσεις για το σεξ με αυτές; και σε πληροφορώ ότι το κορμί της μέσης αγύμναστης μαύρης ΙΣΩΣ το έχουν Δασκάλες του Αερόμπικ στην Ελλάδα. Ας πούμε αυτό

Συνημμένα

• JOY1.jpg
    JOY1.jpg
    162,3 KB · Εμφανίσεις: 13

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Αφού δεν έχεις πηδήξει ποτέ μαύρη, πως νιώθεις ότι μπορείς να μιλήσεις για το σεξ με αυτές; και σε πληροφορώ ότι το κορμί της μέσης αγύμναστης μαύρης ΙΣΩΣ το έχουν Δασκάλες του Αερόμπικ στην Ελλάδα. Ας πούμε αυτό
Πριν πάρα πολλά χρόνια μου είχε κολλήσει μια Ολλανδέζα Μαύρη υπερτούμπανο ! Όταν την πλησίασα πρόσωπο με πρόσωπο για φάσωμα και μου ήρθαν οι ...αναθυμιάσεις του δέρματος έκανα πίσω! Και αυτή το κατάλαβε και ένιωσε αμήχανα.. Και μιλάμε για γκόμενα με τις κρέμες της, τα αρώματά της και άψογα περιποιημένη!
Είχα παρόμοιο σκηνικό  με Αγγλίδα Μαυρη εκείνα τα χρόνια που την έπεσα εγώ αλλά σιχάθηκα από αυτό που είχα μπροστά μου και τις... αναθυμιάσεις! Απο τότε δεν ξανασχολήθηκα ποτέ με μαυρες!
Κλείνω μάτια και ανατριχιάζω με το τι μπορεί να είναι οι μαυρες της Αφρικής με τις πρόχειρες χαμηλού κόστους περιποιήσεις.... :S  

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Πριν πάρα πολλά χρόνια μου είχε κολλήσει μια Ολλανδέζα Μαύρη υπερτούμπανο ! Όταν την πλησίασα πρόσωπο με πρόσωπο για φάσωμα και μου ήρθαν οι ...αναθυμιάσεις του δέρματος έκανα πίσω! Και αυτή το κατάλαβε και ένιωσε αμήχανα.. Και μιλάμε για γκόμενα με τις κρέμες της, τα αρώματά της και άψογα περιποιημένη!
Είχα παρόμοιο σκηνικό  με Αγγλίδα Μαυρη εκείνα τα χρόνια που την έπεσα εγώ αλλά σιχάθηκα από αυτό που είχα μπροστά μου και τις... αναθυμιάσεις! Απο τότε δεν ξανασχολήθηκα ποτέ με μαυρες!
Κλείνω μάτια και ανατριχιάζω με το τι μπορεί να είναι οι μαυρες της Αφρικής με τις πρόχειρες χαμηλού κόστους περιποιήσεις.... :S 

Ανατρίχιαζε όσο θέλεις. Εγώ πήδηξα καμιά εκατοντάδα τις καλές εποχές. Εκτός από 2 - 3 οι υπόλοιπες ήταν διαμάντια. Καμία δεν βρώμαγε, αλλά έτσι κι αλλιώς τις έβαζα και έκαναν μπάνιο

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.318
Πόντοι
1.446
Ανατρίχιαζε όσο θέλεις. Εγώ πήδηξα καμιά εκατοντάδα τις καλές εποχές. Εκτός από 2 - 3 οι υπόλοιπες ήταν διαμάντια. Καμία δεν βρώμαγε, αλλά έτσι κι αλλιώς τις έβαζα και έκαναν μπάνιο

Μπόκολε σε σέβομαι απόλυτα γιατί πρέπει να είσαι ο πιο Hardcore μυστης του site,αν δεν κάνω λάθος είχες γαμήσει και μια από τις τύπισσες που μπουζούριασε το 12 ο λοβέρδος;

rigass

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2020
Like
558
Πόντοι
96

την εχεις ηδη

η ελληνικη κυβερνηση υποδεχεται ολους τους τριτοκοσμικους με σπιτια και επιδοματα

αν ημουν multi culti θα ψηφιζα ΝΔ με τα δυο χερια

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Είχα παρόμοιο σκηνικό  με Αγγλίδα Μαυρη εκείνα τα χρόνια που την έπεσα εγώ αλλά σιχάθηκα από αυτό που είχα μπροστά μου και τις... αναθυμιάσεις! Απο τότε δεν ξανασχολήθηκα ποτέ με μαυρες!

Πριν 2-3 βδομαδες ειχε μπει μια στο τρενο, πρεπει να ταν αναμικτη μαυρη-λευκη γιατι το χρωμα της ηταν λιγο πιο ανοικτο... αλλα το ματι χαρακτηριστικο των μαυρων: καφε σκουρο προς μαυρο... και το μαλλι ψιλοραστα-κοτσιδακια-πλεξουδες, δε ξερω πως λεγονται. Με βλεπει και με καρφωνει πολυ εντονα (σχεδον ...αντρικα), ηθελε να με "φαει". Δεν ηξερε οτι για μενα δε παιζει καν στο μενου :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom