Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 158 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 696 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.529

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά το να προσπαθούμε να κάνουμε σοβαρή συζήτηση με αριστερολαθροτρόλ δεν είναι και το καλύτερο.Ποτέ δεν πέτυχε εδώ και 70 χρόνια, δεν θα πετύχει ούτε τώρα. Ο όρος ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ δεν είναι τυχαίος. Για την ενημέρωση λοιπόν των μελών που θέλουν να μάθουν υπάρχει το παρακάτω έγγραφο που καλό θα ήταν να το αποθηκεύσετε.

Η Διακήρυξη του ΟΗΕ για τα δικαιώματα των αυτοχθόνων Λαών στον παρακάτω σύνδεσμο.Και αφήστε το Κοράκι και όποιο άλλο λαθροτρόλ να μιλάει για ηλιθιότητες που τις γράφει αφού πάρει μπάφο πρώτα.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.820
Πόντοι
6.256
www.protothema.gr/greece/article/1017675/upourgeio-metanasteusis-21-ekat-euro-gia-ti-stegasi-ton-aitoudon-asulo/]https://www.protothema.gr/greece/article/1017675/upourgeio-metanasteusis-21-ekat-euro-gia-ti-stegasi-ton-aitoudon-asulo/[/url]

''Ξεκινά η υλοποίηση από το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου του στεγαστικού προγράμματος για αιτούντες άσυλο στην χώρα μας με την κωδική ονομασία «ESTIA ΙΙ», συνολικού προϋπολογισμού 20.852.887,81 ευρώ. Σκοπός του προγράμματος είναι η εξασφάλιση ενός επαρκούς βιοτικού επιπέδου για τους αιτούντες διεθνή προστασία, μέσω της στέγασης, σίτισης και παροχής υποστηρικτικών υπηρεσιών, ανάλογα με τις ανάγκες τους.''

Ka-ching
Με λεφτα του προγραμματος επενδύσεων του υπουργείου μεταναστευσης

Οι επενδυτες λαθρο της νδ και οι ξεφτιλισμένοι της νδ που κοροιδευαν το λαθροσυριζα,
Η ξεφτίλα συνεχίζεται.

Ζώα της νδ ευτυχείτε και αφομοιώστε

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά το να προσπαθούμε να κάνουμε σοβαρή συζήτηση με αριστερολαθροτρόλ δεν είναι και το καλύτερο.Ποτέ δεν πέτυχε εδώ και 70 χρόνια, δεν θα πετύχει ούτε τώρα. Ο όρος ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ δεν είναι τυχαίος. Για την ενημέρωση λοιπόν των μελών που θέλουν να μάθουν υπάρχει το παρακάτω έγγραφο που καλό θα ήταν να το αποθηκεύσετε.

Η Διακήρυξη του ΟΗΕ για τα δικαιώματα των αυτοχθόνων Λαών στον παρακάτω σύνδεσμο.Και αφήστε το Κοράκι και όποιο άλλο λαθροτρόλ να μιλάει για ηλιθιότητες που τις γράφει αφού πάρει μπάφο πρώτα.

Για να κανεις σοβαρη συζητηση τυπε πρεπει να εισαι ο ιδιος σοβαρος κι εσυ με τη σοβαροτητα εχεις παρει διαζυγιο!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.983
Πόντοι
5.506
Με λεφτα του προγραμματος επενδύσεων του υπουργείου μεταναστευσης

Οι επενδυτες λαθρο της νδ και οι ξεφτιλισμένοι της νδ που κοροιδευαν το λαθροσυριζα,
Η ξεφτίλα συνεχίζεται.

Ζώα της νδ ευτυχείτε και αφομοιώστε

Βρε ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ, πες τι πρέπει να τους κάνει η νδ όλους αυτούς που μας φόρτωσε το αρχίδι που ψήφισες το 2015;;; Λέγε ρε αρχίδα, να τους κρεμάσει στο Σύνταγμα από αύριο το πρωί έναν έναν;;

Λέγε ρε ΗΛΙΘΙΕ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.983
Πόντοι
5.506
Για να κανεις σοβαρη συζητηση τυπε πρεπει να εισαι ο ιδιος σοβαρος κι εσυ με τη σοβαροτητα εχεις παρει διαζυγιο!

Που διαφωνείς τύπε; Στον ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ;;

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
365
Πόντοι
326
Βρε ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ, πες τι πρέπει να τους κάνει η νδ όλους αυτούς που μας φόρτωσε το αρχίδι που ψήφισες το 2015;;; Λέγε ρε αρχίδα, να τους κρεμάσει στο Σύνταγμα από αύριο το πρωί έναν έναν;;

Λέγε ρε ΗΛΙΘΙΕ.
Απλά χωρίς βρισιές να τους στείλει σπίτι τους θέλοντας ή μή, εκτός αν είναι και αυτοί στο κόλπο.

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
1.249
Πόντοι
206
www.protothema.gr/greece/article/1017873/hios-oi-metanastes-metetrepsan-se-pisina-to-fragma-zufia/]https://www.protothema.gr/greece/article/1017873/hios-oi-metanastes-metetrepsan-se-pisina-to-fragma-zufia/[/url]

''Χρησιμοποιούν την λιμνοδεξαμενή για ψάρεμα και κολύμβηση αναφέρει σε έγγραφό της η Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης & Αποχέτευσης - Μετέτρεψαν σε βατήρα τον πλωτήρα ανάρτησης της ηλεκτροκίνητης αντλίας! - Δύο μετανάστες έχουν πνιγεί μέχρι τώρα στο φράγμα''

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.010
Πόντοι
216

Καταρχήν εγώ δεν είμαι αριστερός.
Κούλη ψήφισα στις εκλογές.
Και σε προηγούμενες εκλογές δεν ψήφιζα, γιατί ήμουν αντίθετος με όλους, αλλά με τις τελευταίες εκλογές είπα να αλλάξω και να αποκτήσω πολιτική συνείδηση, γιατί κατάλαβα ότι με το να μην ψηφίζω δεν βγάζει πουθενά.
Πάντως σίγουρα το μετάνοιωσα που ψήφισα Κούλη και δε θα το επαναλάβω.

Αριστερός δεν είμαι σίγουρα πάντως γιατί ο κουμμουνισμός έχει αποτύχει.
Ούτε και δεξιός είμαι γιατί ο καπιταλισμός στη σημερινή του μορφή είναι καρκίνος.
Πορεύομαι βάση δικού μου αξιακού συστήματος και δεν είμαι πρόβατο καμίας ιδεολογίας.

Πάντως σίγουρα δεν είμαι φασίστας και είμαι αντίθετος σε κάθε μορφή φασισμού και μίσους.

Αλλά που να καταλάβεις κι εσύ. Όταν είσαι φασίστας ναζί, όλα αριστερά σου φαίνονται.  :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.983
Πόντοι
5.506
Απλά χωρίς βρισιές να τους στείλει σπίτι τους θέλοντας ή μή, εκτός αν είναι και αυτοί στο κόλπο.

Αυτός ξέρει γιατί ακούει τα μπινελίκια του.

Εσύ πες μου τώρα, ΕΝΑΝ τρόπο που θα γίνει αυτό. Πες πως είσαι εσύ ο Κούλης ρε παιδί μου.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.198
Πόντοι
3.656
Δηλαδή τι να κάνουμε. Επειδή εκεί τηρούν βαρβαρικά έθιμα πρέπει να τους αντιγράψουμε;
Αν γινόταν αυτό κάθε φορά ο πολιτισμός δε θα πήγαινε μπροστά αλλά πίσω.
Ξεφύγετε λίγο από την εκδικητικότητα και το οφθαλμόν αντί οφθαλμού.
Περάστε λίγο στην αγάπη και τη συγχώρεση και την κατανόηση.
Και μου το παίζετε και Χριστιανοί οι περισσότεροι τρομάρα σας.

Ο Μπουρδελιάρης που αυτοχαρακτηρίζεται Χριστιανός είναι απλά Υποκριτής. Κι η απάντησή σου είναι άλλη μια απόδειξη γιατί η Αριστερή αντίληψη του Κόσμου απέτυχε και κατέρρευσε. Γιατί δεν θέλει να δεχτεί ποια είναι η ανθρώπινη φύση και νομίζει ότι μπορεί να τη διορθώσει. Ότι αν τους τείνουμε το χέρι για να τους βοηθήσουμε, αυτοί δεν θα μας μαχαιρώσουν. Όταν η άλλη πλευρά έχει δείξει με σαφήνεια ότι άρχισε και πάλι να εξαπλώνεται εδώ και μισό αιώνα και εσύ μιλάς για ανθρωπισμό απλά δεν έχεις καμία ελπίδα στην επερχόμενη σύγκρουση. Ήδη βλέπουμε τις πρώτες αψιμαχίες κι εσύ λες Καλόδεχτοι οι Μετανάστες. Και αγνοείς πεισματικά ότι σε δυό δεκαετίες η ανειδίκευτη εργασία σχεδόν θα εξαφανιστεί από την Ρομποτική, με δεκάδες εκατομμύρια Ισλαμιστές στο σβέρκο σου.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.983
Πόντοι
5.506
Καταρχήν εγώ δεν είμαι αριστερός.
Κούλη ψήφισα στις εκλογές.
Και σε προηγούμενες εκλογές δεν ψήφιζα, γιατί ήμουν αντίθετος με όλους, αλλά με τις τελευταίες εκλογές είπα να αλλάξω και να αποκτήσω πολιτική συνείδηση, γιατί κατάλαβα ότι με το να μην ψηφίζω δεν βγάζει πουθενά.
Πάντως σίγουρα το μετάνοιωσα που ψήφισα Κούλη και δε θα το επαναλάβω.

Αριστερός δεν είμαι σίγουρα πάντως γιατί ο κουμμουνισμός έχει αποτύχει.
Ούτε και δεξιός είμαι γιατί ο καπιταλισμός στη σημερινή του μορφή είναι καρκίνος.
Πορεύομαι βάση δικού μου αξιακού συστήματος και δεν είμαι πρόβατο καμίας ιδεολογίας.

Πάντως σίγουρα δεν είμαι φασίστας και είμαι αντίθετος σε κάθε μορφή φασισμού και μίσους.

Αλλά που να καταλάβεις κι εσύ. Όταν είσαι φασίστας ναζί, όλα αριστερά σου φαίνονται.  :2funny:

Μάλιστα, άρα ούτε εσύ ξέρεις τι είσαι και τι θέλεις. Και έχεις δικαίωμα ψήφου ισότιμης με τη δική μας μάλιστα.  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

Λέγε ρε ΗΛΙΘΙΕ.

Ελα γαλαζια  :badair:

Ο Μητσοτάκης δεσμεύεται για άμεση επαναπροώθηση προσφύγων και μεταναστών στην Τουρκία

Μιλώντας τη Δευτέρα σε σύσκεψη στο Δημαρχείο Σάμου, χαρακτήρισε άμεση προτεραιότητα για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας την αποσυμφόρηση των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, τονίζοντας πως θα επαναπροωθήσει πρόσφυγες και μετανάστες προς την Τουρκία.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η αποσυμφόρηση «πρέπει να γίνει προς τη σωστή γεωγραφική κατεύθυνση, προς την Τουρκία δηλαδή, και όχι προς την Ηπειρωτική Ελλάδα.

Καταλαβες μικρομλξ;;;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.983
Πόντοι
5.506
Ελα γαλαζια  :badair:

Ο Μητσοτάκης δεσμεύεται για άμεση επαναπροώθηση προσφύγων και μεταναστών στην Τουρκία

Μιλώντας τη Δευτέρα σε σύσκεψη στο Δημαρχείο Σάμου, χαρακτήρισε άμεση προτεραιότητα για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας την αποσυμφόρηση των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, τονίζοντας πως θα επαναπροωθήσει πρόσφυγες και μετανάστες προς την Τουρκία.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η αποσυμφόρηση «πρέπει να γίνει προς τη σωστή γεωγραφική κατεύθυνση, προς την Τουρκία δηλαδή, και όχι προς την Ηπειρωτική Ελλάδα.

Καταλαβες μικρομλξ;;;

Ναι ΜΕΓΑΛΟΜΑΛΑΚΑ, γι αυτό ψηφίστηκε η νεα νομοθεσία και άρχισαν οι διαδικασίες φαστ τρακ ελέγχων για να παίρνουν ΑΜΕΣΑ τον πούλο. Το πρόβλημα είναι αυτοί που ήρθαν και έχουν εξαφανιστεί μέσα στη χώρα από εποχής ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.010
Πόντοι
216
Ο Μπουρδελιάρης που αυτοχαρακτηρίζεται Χριστιανός είναι απλά Υποκριτής. Κι η απάντησή σου είναι άλλη μια απόδειξη γιατί η Αριστερή αντίληψη του Κόσμου απέτυχε και κατέρρευσε. Γιατί δεν θέλει να δεχτεί ποια είναι η ανθρώπινη φύση και νομίζει ότι μπορεί να τη διορθώσει. Ότι αν τους τείνουμε το χέρι για να τους βοηθήσουμε, αυτοί δεν θα μας μαχαιρώσουν. Όταν η άλλη πλευρά έχει δείξει με σαφήνεια ότι άρχισε και πάλι να εξαπλώνεται εδώ και μισό αιώνα και εσύ μιλάς για ανθρωπισμό απλά δεν έχεις καμία ελπίδα στην επερχόμενη σύγκρουση. Ήδη βλέπουμε τις πρώτες αψιμαχίες κι εσύ λες Καλόδεχτοι οι Μετανάστες. Και αγνοείς πεισματικά ότι σε δυό δεκαετίες η ανειδίκευτη εργασία σχεδόν θα εξαφανιστεί από την Ρομποτική, με δεκάδες εκατομμύρια Ισλαμιστές στο σβέρκο σου.

Ξέρεις ποιά είναι η διαφορά μας;
Εγώ δεν βλέπω πλευρές. Η δικιά μας και η δικια τους.
Γιατί είστε δηλαδή οι Έλληνες στη δικιά μου πλευρά; Πότε κάνατε κάτι για μένα;
Γιατί να αγαπήσω εσάς και να μισήσω τους "άλλους".
Με κατηγορείτε ότι είμαι αριστερός και αφελής. Εσείς είστε όμως οι αφελείς που πιστεύετε σε έννοιες όπως το έθνος και δε βλέπετε ότι σε κάποια χρόνια θα έχει εξαλειφθεί.

Εγώ είμαι λιγότερο αφελής από εσάς, γιατί δεν βλέπω πλευρές.
Με λέτε λαθρολάγνο.
Αλλά εγώ δεν αγαπάω τους μετανάστες. Απλά δεν αγαπάω ούτε κι εσάς.
Για μένα όλοι οι άνθρωποι είστε το ίδιο.
Σταρχίδια μου σας γράφω όλους.

Απλά ψάχνω μία λύση ώστε να μπορούμε να συνυπάρξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα.
Όχι επειδή σας αγαπάω. Αλλά επειδή αγαπάω εμένα και θέλω η δικιά μου ζωή να είναι καλύτερη.

Είμαι ακραίος εγωιστής. Απλά αναγνωρίζω ότι η δικιά μου οπτική για συνεργασία με τους μετανάστες, είναι η λύση που θα έχει τα λιγότερα προβλήματα.
Η δικιά σας λύση, περιλαμβάνει το μίσος, τη βία και το αίμα, πράγματα που δε γουστάρω γιατί δε θέλω να χαλάω τη ζαχαρένια μου.

Εσείς είστε οι αφελείς. Εγώ είμαι ο πονηρός συμφεροντολόγος.
Απλά βάση της εμπειρίας της ζωής μου, έχω κατανοήσει ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο εγωιστικό από τον αλτρουισμό.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.198
Πόντοι
3.656

Λέγε ρε ΗΛΙΘΙΕ.

Η απάντηση είναι ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΗ. Να εφαρμόσει τις Διεθνείς Συνθήκες και όσα διακήρυξε πριν τις εκλογές. Να ελέγχονται οι αιτήσεις όσων ζητούν άσυλο σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα, κι όσοι δεν δικαιούνται να απελαύνονται. Με το που πατάει ο οποιοσδήποτε το πόδι του στη χώρα να καταγράφεται, και να του δίνουν ένα έντυπο στη γλώσσα του ξεκαθαρίζοντάς του ότι για όσο διάστημα μείνει στη χώρα θα πρέπει να υπακούει πλήρως στους Νόμους μας, ότι μας είναι αδιάφοροι οι Νόμοι της θρησκείας του, κι ότι αν περάσει έστω και κόκκινο φανάρι θα απελαύνεται ΑΜΕΣΩΣ. Ότι απαγορεύεται να καλύπτουν οι γυναίκες τους α πρόσωπά τους, όπβς ισχύει για οποιοδήποτε Έλληνα βάσει Αντιτρομοκρατικού Νόμου. Γράφω κάτι λάθος;

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Στην Ελλάδα σύντροφε πάντως καπιταλισμό ΔΕΝ έχουμε. Κράτος πατερούλη έχουμε που με το ένα χέρι ταΐζει ΔΥ και Συνταξιούχους και με το άλλο Τράπεζες και Επιχειρηματίες. Πότε θα σκάσει όλο αυτό δεν ξέρω, αφού δεν έσκασε το 2010. Για τη διακήρυξη του ΟΗΕ κανένα σχόλιο;;; Δεν έχω το δικαίωμα στη διατήρηση του πολιτισμού μου και της Πατρίδας μου όπως λέει το άρθρο 8;;;Περιμένω να διαβάσω τί λέει το ΜΟΝΑΔΙΚΌ δικό σου αξιακό σύστημα. Αν μου αρέσει θα το υιοθετήσω.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.010
Πόντοι
216
Μάλιστα, άρα ούτε εσύ ξέρεις τι είσαι και τι θέλεις. Και έχεις δικαίωμα ψήφου ισότιμης με τη δική μας μάλιστα.  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Απλά δεν είμαι αφελές πρόβατο σαν κι εσάς, να νομίζω ότι κάποιο από τα υπαρκτά συστήματα προσφέρει όλες τις λύσεις.
Και δεν είμαι τόσο βλάκας να νομίζω ότι τα ξέρω όλα.
Τα πάντα ρει, που έλεγε ο Ηράκλειτος. Όλα αλλάζουν. Κάθε μέρα οι συνθήκες αλλάζουν κι εγώ αλλάζω μαζί με αυτές και προσαρμόζομαι.

Γηράσκω αεί διδασκόμενος, που έλεγε και ο Σωκράτης.

Το παίζετε αρχαιολάγνοι, αλλά δεν έχετε καταλάβει τίποτα από τις ιδέες που τάχα της υποστηρίζετε.
Γιατί πολύ απλά δεν αγαπάτε την αρχαία Ελλάδα, αλλά είστε μνησίκακα ανθρωπάκια που το μόνο που αγαπούν είναι το μίσος.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.198
Πόντοι
3.656
Ξέρεις ποιά είναι η διαφορά μας;
Εγώ δεν βλέπω πλευρές. Η δικιά μας και η δικια τους.
Γιατί είστε δηλαδή οι Έλληνες στη δικιά μου πλευρά; Πότε κάνατε κάτι για μένα;
Γιατί να αγαπήσω εσάς και να μισήσω τους "άλλους".
Με κατηγορείτε ότι είμαι αριστερός και αφελής. Εσείς είστε όμως οι αφελείς που πιστεύετε σε έννοιες όπως το έθνος και δε βλέπετε ότι σε κάποια χρόνια θα έχει εξαλειφθεί.
Εγώ είμαι λιγότερο αφελής από εσάς, γιατί δεν βλέπω πλευρές.
Με λέτε λαθρολάγνο.
Αλλά εγώ δεν αγαπάω τους μετανάστες. Απλά δεν αγαπάω ούτε κι εσάς.
Για μένα όλοι οι άνθρωποι είστε το ίδιο.
Σταρχίδια μου σας γράφω όλους.
Απλά ψάχνω μία λύση ώστε να μπορούμε να συνυπάρξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα.
Όχι επειδή σας αγαπάω. Αλλά επειδή αγαπάω εμένα και θέλω η δικιά μου ζωή να είναι καλύτερη.
Είμαι ακραίος εγωιστής. Απλά αναγνωρίζω ότι η δικιά μου οπτική για συνεργασία με τους μετανάστες, είναι η λύση που θα έχει τα λιγότερα προβλήματα.
Η δικιά σας λύση, περιλαμβάνει το μίσος, τη βία και το αίμα, πράγματα που δε γουστάρω γιατί δε θέλω να χαλάω τη ζαχαρένια μου.
Εσείς είστε οι αφελείς. Εγώ είμαι ο πονηρός συμφεροντολόγος.
Απλά βάση της εμπειρίας της ζωής μου, έχω κατανοήσει ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο εγωιστικό από τον αλτρουισμό.

Η απάντησή σου είναι ανέντιμη. Σε μένα απαντάς, όχι σε άλλους. Ποτέ δεν σε χαρακτήρισα όπως λες, έτσι προσπαθείς να στρέψεις αλλού τη συζήτηση. Μέσα στη φαντασία σου το Έθνος θα εξαφανιστεί. Και τι νομίζεις ότι θα γίνει; Ναι, η δικιά τους πλευρά θα συνεχίζει να προσπαθεί για Παγκόσμια κυριαρχία, αυτό είναι το Τζιχάντ κι εφαρμόζεται δι όλων των μέσων. Τους σταμάτησε εδώ και καιρό η Ανώτερη Τεχνολογία των Ευρωπαίων. Και τώρα σηκώνουν κεφάλι. Ιράν, Αφγανιστάν, ΙΣΙΣ, επίθεση στη Συρία και στη Λιβύη κι εσύ συνεχίζεις τις αμπελοφιλοσοφίες σου. Και δείχνεις να νομίζεις ότι εσύ προσωπικά θα περνάς καλύτερα σε ένα έτοιο καθεστώς. ΟΚ, ίσως έχεις διάθεση να προσηλυτιστείς με ότι συνεπάγεται, δεν θα σε κατηγορήσω. Ρώτα τους Γιαζίντι και τις γυναίκες τους για τη συνεργασί απου δέχτηκαν όταν κατάλαβε το Χαλιφάτο τα εδάφη τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom