Τύπε είμαι εγγονός πρόσφυγα, κι η Θεία μου είχε μεταναστεύει στην Αυστραλία για καλύτερη τύχη. Πήγε με βασικές γνώσεις Αγγλικών, και μαζί με τον άντρα της δούλευαν σε δύο δουλειές, φτιάχτηκαν, ξαναγύρισαν Ελλάδα και ζουν καλά από τότε, τα τέλεια Αγγλικά που γνώριζε η ξαδέρφη μου την έκαναν περιζήτητη δασκάλα. Με λίγα λόγια έχω συμπάθεια προς τους Πρόσφυγες και τους Μετανάστες και θα ήμουν ο μεγαλύτερος υποκριτής, αν τους έβριζα. Επίσης θεωρώ ότι πρέπει να φερόμαστε στους άλλους, όπως μας φέρονται κι εκείνοι. Θέλω λοιπόν να σου θέσω κάποια γεγονότα. Μπορώ να πάω χωρίς χαρτιά Ντουμπάι ή Σαουδική Αραβία και να απαιτήσω άσυλο, χρήματα κλπ; Αν όχι, γιατί οι εν λόγω θεωρούν δεδομένες αυτές τις καταστάσεις; Αν πάω στη Σαουδική Αραβία και κλέψω θα μου κόψουν το χέρι, ναι ή όχι; Γιατί εδώ έχουν εξαρθρωθεί συμμορίες δεκάδων Μαροκινών, οι οποίοι έχουν έχουν συλληφθεί πολλές φορές, και αφήνονται ελεύθεροι; Αν πάνε οι Γυναίκες μας στη Σαουδική Αραβία μπορούν να κυκλοφορήσουν με καυτά σορτσάκια και βαθιά ντεκολτέ; Σήμερα στο κέντρο είδα δύο μαυροφορεμένες με φερετζέ, με πολύ άνεση μπορεί να κρυφτεί οποισδήποτε κάτω από αυτό το ντύσιμο, να κάνει οτιδήποτε, και να το πετάξει. Αν φοράει από μέσα μπλου τζιν και λευκό Τι Σερτ δεν τον αναγνωρίζουν. Θεωρείς σωστή αυτή την ύπαρξη των διπλών κριτηρίων; Αν ναι, αιτιολόγησε