Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 158 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 696 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.529

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Οι τσάμηδες στον πόλεμο, ξέρεις τι έπαθαν , όταν συνθηκολόγησαν οι φίλοι  τους οι ιταλοί και τους άφησαν μόνους κι έρμους  ;;;;;

Ξερω πολυ καλα.

Ξερω επισης οτι ο μεσος συγχρονος ελληνας (μεχρι τα 40) ειναι φλωρος του κερατα

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Στα Χανιά δεν έχουμε λάθρο ρε  :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Κουμ καπή και σπλάτζια, μένουν αυθεντικοί κρητικοί ε ;;;;;;;;;;

και νέα χώρα !!!!!!!!!!

και στα καϊκια στα νεώρεια ... μόνο λεβέντες ντόπιοι στα ψαράδικα !!!!!!!!

original_187827916.gif

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ξερω επισης οτι ο μεσος συγχρονος ελληνας (μεχρι τα 40) ειναι φλωρος του κερατα

Τύπε .... άλλο το ότι το 90% των αθηναίων είναι όπως λες ... ίσως και το 95% ....
και στην υπόλοιπη ελλάδα, ίσως όλοι στα μπητσόμπαρα και τις καφετέριες ....
ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΛΟΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν χρειάζονται πολλοί . Λίγοι . Και υπάρχουν .

Έχεις διαβάσει το ασθενείς και οδοιπόροι του θεοτοκά ;;;;;;;

φοβερές ατάκες στο τέλος του πρώτου τόμου ... άρχιζε η κατοχή ...
και αναρωτιούνταν που είναι ο μαλλέας .....

και λέει ο ένας φίλος στον άλλο .... ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ , ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ .......

μόλις γύρισε σπίτι ... χτυπάει το τηλέφωνο !!!!!!

-έλα ... εδώ μαλλέας ...
-που ήσουν εσύ ;;;
-ήρθα σήμερα στην αθήνα ....

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Τύπε .... άλλο το ότι το 90% των αθηναίων είναι όπως λες ... ίσως και το 95% ....
και στην υπόλοιπη ελλάδα, ίσως όλοι στα μπητσόμπαρα και τις καφετέριες ....
ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΛΟΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν χρειάζονται πολλοί . Λίγοι . Και υπάρχουν .

Έχεις διαβάσει το ασθενείς και οδοιπόροι του θεοτοκά ;;;;;;;

φοβερές ατάκες στο τέλος του πρώτου τόμου ... άρχιζε η κατοχή ...
και αναρωτιούνταν που είναι ο μαλλέας .....

και λέει ο ένας φίλος στον άλλο .... ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ , ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ .......

μόλις γύρισε σπίτι ... χτυπάει το τηλέφωνο !!!!!!

-έλα ... εδώ μαλλέας ...
-που ήσουν εσύ ;;;
-ήρθα σήμερα στην αθήνα ....

Φιλε ευχομαι να εχεις δικιο και να εχω εντελως αδικο. Κρινω εχοντας ζησει μονο τη μιση Ελλαδα και οχι προς επαρχια μερια.

Θεωρητικα και το 5% να ειναι ενεργο , η διαφορα γινεται. Αν κρινω απο τους Αθηνεζους ομως, ζητειται ελπις.

Θα κοιταξω αυτο που μου προτεινεις

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Οι Αθηνέζοι σαν ο πιο ανοιχτός και προοδευτικός λαος του πλανήτη θα πάνε να ανάβουν κεράκια,με πρώτο πρώτο τον πακογιάννη

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Φιλε ευχομαι να εχεις δικιο και να εχω εντελως αδικο. Κρινω εχοντας ζησει μονο τη μιση Ελλαδα και οχι προς επαρχια μερια.

Θεωρητικα και το 5% να ειναι ενεργο , η διαφορα γινεται. Αν κρινω απο τους Αθηνεζους ομως, ζητειται ελπις.

Θα κοιταξω αυτο που μου προτεινεις

Φίλε ... έχω αλλοπρόσαλλα δείγματα ανθρώπων ...  από χωριά στη μάνη, στην κρήτη , από ιδιωτικά σχολεία των βπ και από τη νίκαια ... από πανεπιστήμιο .... από ... οικοδομές ......

υπάρχουν απέθαντοι , που τρώνε σίδερα ....... ΛΙΓΟΙ ΜΕΝ αλλά

δεν καταλαβαίνουν τίποτε ............

(ο τύπος στο βιβλίο , ήταν σε λάθος αγώνα , κουμμούνι ... αλλά δεν μάσαγε ........
και ήταν άφαντος .... μέχρι που προέκυψαν οι ιστορικές συνθήκες .....
θυμάσαι τον τομ χανκς στο ράϊαν ;;;;; ΠΟΥ ΤΟΝ ΡΩΤΑΓΑΝ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ;;;
και είπε ... δάσκαλος σε δημοτικό !!!!!!!! )

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Φίλε ... έχω αλλοπρόσαλλα δείγματα ανθρώπων ...  από χωριά στη μάνη, στην κρήτη , από ιδιωτικά σχολεία των βπ και από τη νίκαια ... από πανεπιστήμιο .... από ... οικοδομές ......

υπάρχουν απέθαντοι , που τρώνε σίδερα ....... ΛΙΓΟΙ ΜΕΝ αλλά

δεν καταλαβαίνουν τίποτε ............

(ο τύπος στο βιβλίο , ήταν σε λάθος αγώνα , κουμμούνι ... αλλά δεν μάσαγε ........
και ήταν άφαντος .... μέχρι που προέκυψαν οι ιστορικές συνθήκες .....
θυμάσαι τον τομ χανκς στο ράϊαν ;;;;; ΠΟΥ ΤΟΝ ΡΩΤΑΓΑΝ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ;;;
και είπε ... δάσκαλος σε δημοτικό !!!!!!!! )

Θα το κοιταξω ακουγεται καλο ;)

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.010
Πόντοι
216
Κανείς δε σας παίρνει σοβαρά γιατί η ιδεολογία σας είναι τόσο για τον πούτσο, που πάντα πρέπει να έχετε ένα θύμα να το κυνηγάτε, αλλιώς δε φτουράτε.
Κι αν σας αφήναμε να φάτε τους λάθρο, αύριο θα κυνηγούσατε τους Αλβανούς, μεθαύριο τους Εβραίους, την επομένη τους κουμμουνιστές, μέχρι τελικά να φαγωθείτε μεταξύ σας.
Η ιδεολογία σας είναι τόσο αποτυχημένη που ούτε μια πενταετία δεν επιβιώνετε στην εξουσία μέχρι να τα βάλετε με όλους και τελικά να αυτοκτονήσετε.
Το μίσος κι ο φασισμός δε φτουράνε.
Αλλάξτε μυαλά για να ζήσετε πιο ευτυχισμένοι.
Εγώ με αγάπη σας το λέω γιατί σας βλέπω που υποφέρετε χωρίς λόγο και στεναχωριέμαι.

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.580
Ούτε εσύ πρόκειται να με πείσεις ποτέ. Κι απ' το νήμα δε φεύγω.

Αυτά που καταλογίζεις στους μετανάστες, δηλαδή ότι είναι ορκ, πίθηκοι, ζώα, αυτό είσαι εσύ.
Γιατί αυτό που ξεχωρίζει τον άνθρωπο από το ζώο είναι η ανθρωπιά.
Που δεν την έχεις καθόλου.
Ανθρωπια θα εχω μονο σε φυσιολογικους ανθρωπους οχι σε ζωα που μπηκανε παρανομα στην χωρα μου με το ετσι θελω καταπατωντας καθε νομο. Μπηκανε βουλιαζωντας ψευδως βαρκες και σπαζωντας και κοβωντας συρματοπλεγματα. Μπηκανε σε μια χωρα με το ετσι θελω , δεν σεβονται τιποτα , κλεβουνε , βιαζουνε , καταπατουνε καθε νομο , λυμαινονται την χωρα που τους φιλοξενει , ουρουν και αφοδευουν μεσα σε Εκκλησιες , συμπεριφερονται με τροπο προκλητικο και γενοβολουν σαν κουνελια ορμωμενοι απο ξενα κεντρα του τελικου σχεδιου , αντικαταστασης πληθυσμου. Ερχεσαι εσυ ενα μαλακισμενο κωλοπαιδο που λες τωρα τοσες σελιδες οτι μαλακια σου κατεβαινει στο χαζο μυαλο σου και ολοι σε ανεχονται ενω επρεπε να φας αναφορες και να παρεις τον πουλο , λες σε εμενα που ζω στην χωρα μου  σεβομενος ολους τους νομους , πληρωνοντας φπα , ταμεια , ενσυμα στους υπαλληλους μου  ζω τοσες οικογενειες , πληρωνω ανελιπως εφορια και χιλια δυο αλλα , εχω κανει πολλα παιδια βοηθωντας το γαμημενο Ελληνικο κρατος και το Ελληνικο Εθνος να μην εξαλειφθει το οποιο δεν μου παρεχει απολυτως τιποτα. Οτι οι γαμημενοι λαθροπιθηκοι σου ειναι καλυτεροι απο εμενα και οτι εγω ειμαι ζωο. Ποσο μαλακας εισαι το καταλαβαινεις ρε βλακα επιτελους. Εγω ο επιχειρηματιας και αλλοι τοσοι σαν και εμενα που γαμιουνται τωρα 15 χρονια να κρατησουνε ζωντανοι αυτη την οικονομια με τα χιλια ζορια για να επιβιωνουνε ζωα σαν και εσενα και τολμας να πεις οτι ειμαστε χειροτεροι απο τα Ορκ σου που κλεβουνε , βιαζουνε , αφοδευουνε στους δρομους και δεν προσφερουνε στο Ελληνικο κρατος ουτε μισο ευρο? Σαλτα και γαμησου ρε μαλακισμενο αρκετα σε ανεχτηκαμε εδω μεσα με τις μαλακιες που λες αχρηστο υποκειμενο.

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.580
Γιατί κλαίτε;
Σας φάγανε τους γκόμενους οι Ελλεεινίδες;  :2funny:
Εδω μεσα υπαρχουνε ανθρωποι σοβαροι με παιδια με οικογενειες , δικηγοροι , ιατροι κλπ δεν ειναι ολοι ρεμπελοι χαραμοφαιδες σαν και εσενα μαθε να σεβεσαι και ασε τα πουστικα. Δεν ειμαστε εμεις στις ηλικιες σας που κανετε αλλαξοκωλιες. Στην δικια μας γενια εκτος οτι αυτα ητανε ντροπη και ξεφτιλα μολις βλεπαμε πουστακια ξερναγαμε. Το ιδιο ειμαστε και τωρα πουριτανοι , οπισθοδρομικοι κλπ. Κατι αλλο εχω να σου πω αυτες τις γαμιολες και ξεκωλιαρες που γαμιουνται απο 13 χρονων και οπως λετε γαμιουνται και με μαυρους εκτος οτι τις λυπομαστε , τις θεωρουμε ντροπη για τις Ελληνιδες , για την Ελληνικη κοινωνια. Γιαυτο μαζεψου σου λεω δεν ειμαστε εμεις ουτε λαθρολαγνοι , ουτε ανοιχτοι με τις δικες σου ιδεες. Παρτουζες τραβεστι , πουστακια , φλωρακια και χυμενες γκομενες απο τα χυσια των μαυρων ολοι μαζι. Αυτες ειναι οι δικες σου ιδεολογιες. Εμεις τετοια τα σιχαινομαστε και δεν τα ανεχομαστε. Δεν ειμαστε Ευρωπαιοι ανωμαλοι τυπε ειμαστε χωριατες Ελληνες.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.010
Πόντοι
216
Εδω μεσα υπαρχουνε ανθρωποι σοβαροι με παιδια με οικογενειες , δικηγοροι , ιατροι κλπ δεν ειναι ολοι ρεμπελοι χαραμοφαιδες σαν και εσενα μαθε να σεβεσαι και ασε τα πουστικα. Δεν ειμαστε εμεις στις ηλικιες σας που κανετε αλλαξοκωλιες. Στην δικια μας γενια εκτος οτι αυτα ητανε ντροπη και ξεφτιλα μολις βλεπαμε πουστακια ξερναγαμε. Το ιδιο ειμαστε και τωρα πουριτανοι , οπισθοδρομικοι κλπ. Κατι αλλο εχω να σου πω αυτες τις γαμιολες και ξεκωλιαρες που γαμιουνται απο 13 χρονων και οπως λετε γαμιουνται και με μαυρους εκτος οτι τις λυπομαστε , τις θεωρουμε ντροπη για τις Ελληνιδες , για την Ελληνικη κοινωνια. Γιαυτο μαζεψου σου λεω δεν ειμαστε εμεις ουτε λαθρολαγνοι , ουτε ανοιχτοι με τις δικες σου ιδεες. Παρτουζες τραβεστι , πουστακια , φλωρακια και χυμενες γκομενες απο τα χυσια των μαυρων ολοι μαζι. Αυτες ειναι οι δικες σου ιδεολογιες. Εμεις τετοια τα σιχαινομαστε και δεν τα ανεχομαστε. Δεν ειμαστε Ευρωπαιοι ανωμαλοι τυπε ειμαστε χωριατες Ελληνες.

Σώπα ρε αξιοσέβαστε οικογενειάρχη με 87 κριτικές για πουτάνες.
Που είναι ΟΚ για σένα να γαμάς ότι αλλοδαπή πουτάνα κυκλοφορεί αλλά μόλις το κάνουν οι Ελληνίδες είναι εσχάτη προδοσία.
Είσαι ψυχοπαθής εντελώς και ζεις σε πλάνη.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.010
Πόντοι
216
εχω κανει πολλα παιδια βοηθωντας το γαμημενο Ελληνικο κρατος και το Ελληνικο Εθνος να μην εξαλειφθει

Μαλάκα κλαίω. Σιγά μη σου δώσουμε και το μετάλλιο του τίμιου σταυρού για τους κρεμπιέδες σου.
Σύνελθε.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.010
Πόντοι
216
Και κάνε μου και αναφορά και μήνυση και έλα και να πλακωθούμε και στο ξύλο αν είσαι άντρας.
Δε μασάω ρε γατάκι.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Και κάνε μου και αναφορά και μήνυση και έλα και να πλακωθούμε και στο ξύλο αν είσαι άντρας.
Δε μασάω ρε γατάκι.

Πέρα από τις ανυπόστατες μαλακίες που ποστάρεις, σκέφτηκες ποτέ να βάλεις καμία πηγή για να υποστηρίξεις αυτά που γράφεις;;; Το συνάφι σου σύντροφε το ξέρουμε. Έκανε την περήφανη διαπραγμάτευση το 15 και μας φέσωσε ΜΌΝΟ ΤΌΤΕ 100 δις με ταυτόχρονο ξεπούλημα όλων των κινητών και ακινήτων αξιών του δημοσίου. Μιλούσαν και αυτοί χωρίς στοιχεία, όπως εσύ. Εκεί στην αχριστερά έχετε αντικαταστήσει την κριτική σκέψη με τη ΔΟΓΜΑΤΙΚΉ σκέψη. Προσωπικά ασχολούμαι με τις μαλακίες που γράφεις για να αποκτήσουν ανοσία κάποιοι άλλοι που έχουν δύο δράμια μυαλό και μπορεί να μην ξέρουν. Συνέχισε να ξεφτυλίζεσαι. Είχαμε παρόμοια φυντάνια εδώ μέσα και παλιότερα, από τις πολλές χλέπες έφυγαν.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.821
Πόντοι
6.256
Η ελλάδα χάνεται και το καθυστερημένο κλωνοκοράκι ονειρευεται ακόμα ιδεολογίες.
Μη μιλάτε δυνατά και το ξυπνήσετε παρακαλώ.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.198
Πόντοι
3.656
Κανείς δε σας παίρνει σοβαρά γιατί η ιδεολογία σας είναι τόσο για τον πούτσο, που πάντα πρέπει να έχετε ένα θύμα να το κυνηγάτε, αλλιώς δε φτουράτε.
Κι αν σας αφήναμε να φάτε τους λάθρο, αύριο θα κυνηγούσατε τους Αλβανούς, μεθαύριο τους Εβραίους, την επομένη τους κουμμουνιστές, μέχρι τελικά να φαγωθείτε μεταξύ σας.
Η ιδεολογία σας είναι τόσο αποτυχημένη που ούτε μια πενταετία δεν επιβιώνετε στην εξουσία μέχρι να τα βάλετε με όλους και τελικά να αυτοκτονήσετε.
Το μίσος κι ο φασισμός δε φτουράνε.
Αλλάξτε μυαλά για να ζήσετε πιο ευτυχισμένοι.
Εγώ με αγάπη σας το λέω γιατί σας βλέπω που υποφέρετε χωρίς λόγο και στεναχωριέμαι.

Τύπε είμαι εγγονός πρόσφυγα, κι η Θεία μου είχε μεταναστεύει στην Αυστραλία για καλύτερη τύχη. Πήγε με βασικές γνώσεις Αγγλικών, και μαζί με τον άντρα της δούλευαν σε δύο δουλειές, φτιάχτηκαν, ξαναγύρισαν Ελλάδα και ζουν καλά από τότε, τα τέλεια Αγγλικά που γνώριζε η ξαδέρφη μου την έκαναν περιζήτητη δασκάλα. Με λίγα λόγια έχω συμπάθεια προς τους Πρόσφυγες και τους Μετανάστες και θα ήμουν ο μεγαλύτερος υποκριτής, αν τους έβριζα. Επίσης θεωρώ ότι πρέπει να φερόμαστε στους άλλους, όπως μας φέρονται κι εκείνοι. Θέλω λοιπόν να σου θέσω κάποια γεγονότα. Μπορώ να πάω χωρίς χαρτιά Ντουμπάι ή Σαουδική Αραβία και να απαιτήσω άσυλο, χρήματα κλπ; Αν όχι, γιατί οι εν λόγω θεωρούν δεδομένες αυτές τις καταστάσεις; Αν πάω στη Σαουδική Αραβία και κλέψω θα μου κόψουν το χέρι, ναι ή όχι; Γιατί εδώ έχουν εξαρθρωθεί συμμορίες δεκάδων Μαροκινών, οι οποίοι έχουν έχουν συλληφθεί πολλές φορές, και αφήνονται ελεύθεροι; Αν πάνε οι Γυναίκες μας στη Σαουδική Αραβία μπορούν να κυκλοφορήσουν με καυτά σορτσάκια και βαθιά ντεκολτέ; Σήμερα στο κέντρο είδα δύο μαυροφορεμένες με φερετζέ, με πολύ άνεση μπορεί να κρυφτεί οποισδήποτε κάτω από αυτό το ντύσιμο, να κάνει οτιδήποτε, και να το πετάξει. Αν φοράει από μέσα μπλου τζιν και λευκό Τι Σερτ δεν τον αναγνωρίζουν. Θεωρείς σωστή αυτή την ύπαρξη των διπλών κριτηρίων; Αν ναι, αιτιολόγησε

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
1.249
Πόντοι
206
www.protothema.gr/greece/article/1017675/upourgeio-metanasteusis-21-ekat-euro-gia-ti-stegasi-ton-aitoudon-asulo/]https://www.protothema.gr/greece/article/1017675/upourgeio-metanasteusis-21-ekat-euro-gia-ti-stegasi-ton-aitoudon-asulo/[/url]

''Ξεκινά η υλοποίηση από το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου του στεγαστικού προγράμματος για αιτούντες άσυλο στην χώρα μας με την κωδική ονομασία «ESTIA ΙΙ», συνολικού προϋπολογισμού 20.852.887,81 ευρώ. Σκοπός του προγράμματος είναι η εξασφάλιση ενός επαρκούς βιοτικού επιπέδου για τους αιτούντες διεθνή προστασία, μέσω της στέγασης, σίτισης και παροχής υποστηρικτικών υπηρεσιών, ανάλογα με τις ανάγκες τους.''

Ka-ching

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.010
Πόντοι
216
Τύπε είμαι εγγονός πρόσφυγα, κι η Θεία μου είχε μεταναστεύει στην Αυστραλία για καλύτερη τύχη. Πήγε με βασικές γνώσεις Αγγλικών, και μαζί με τον άντρα της δούλευαν σε δύο δουλειές, φτιάχτηκαν, ξαναγύρισαν Ελλάδα και ζουν καλά από τότε, τα τέλεια Αγγλικά που γνώριζε η ξαδέρφη μου την έκαναν περιζήτητη δασκάλα. Με λίγα λόγια έχω συμπάθεια προς τους Πρόσφυγες και τους Μετανάστες και θα ήμουν ο μεγαλύτερος υποκριτής, αν τους έβριζα. Επίσης θεωρώ ότι πρέπει να φερόμαστε στους άλλους, όπως μας φέρονται κι εκείνοι. Θέλω λοιπόν να σου θέσω κάποια γεγονότα. Μπορώ να πάω χωρίς χαρτιά Ντουμπάι ή Σαουδική Αραβία και να απαιτήσω άσυλο, χρήματα κλπ; Αν όχι, γιατί οι εν λόγω θεωρούν δεδομένες αυτές τις καταστάσεις; Αν πάω στη Σαουδική Αραβία και κλέψω θα μου κόψουν το χέρι, ναι ή όχι; Γιατί εδώ έχουν εξαρθρωθεί συμμορίες δεκάδων Μαροκινών, οι οποίοι έχουν έχουν συλληφθεί πολλές φορές, και αφήνονται ελεύθεροι; Αν πάνε οι Γυναίκες μας στη Σαουδική Αραβία μπορούν να κυκλοφορήσουν με καυτά σορτσάκια και βαθιά ντεκολτέ; Σήμερα στο κέντρο είδα δύο μαυροφορεμένες με φερετζέ, με πολύ άνεση μπορεί να κρυφτεί οποισδήποτε κάτω από αυτό το ντύσιμο, να κάνει οτιδήποτε, και να το πετάξει. Αν φοράει από μέσα μπλου τζιν και λευκό Τι Σερτ δεν τον αναγνωρίζουν. Θεωρείς σωστή αυτή την ύπαρξη των διπλών κριτηρίων; Αν ναι, αιτιολόγησε

Δηλαδή τι να κάνουμε. Επειδή εκεί τηρούν βαρβαρικά έθιμα πρέπει να τους αντιγράψουμε;
Αν γινόταν αυτό κάθε φορά ο πολιτισμός δε θα πήγαινε μπροστά αλλά πίσω.
Ξεφύγετε λίγο από την εκδικητικότητα και το οφθαλμόν αντί οφθαλμού.
Περάστε λίγο στην αγάπη και τη συγχώρεση και την κατανόηση.
Και μου το παίζετε και Χριστιανοί οι περισσότεροι τρομάρα σας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom