Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 697 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.531

rigass

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2020
Like
558
Πόντοι
96
Αν ποτε πηγαινε σε ολους το μυαλο τους στην θεση του και εβγαινε Εθνικη κυβερνηση ολα αυτα θα λυνονταν εν την γεννεση. Ποιο κομμουνι θα μιλουσε , θα κουνιοτανε οπως τωρα , η θα εκαιγε σημαιες? Θα μπαινανε παλι μονοι τους στις τρυπες τους εκει που ητανε 40 χρονια μεχρι που βγηκανε κυβερνηση απο τους Πασοκους και ξεψαρωσανε τυπε. Αλλα τωρα δεν εχουμε ουτε χρονο , ουτε να αναλωνουμε φαια ουσια σε αυτους , ουτε η χωρα εχει την πολυτελεια για διχασμους. Πρεπει να λυθει αμεσα το Ορκικο ζητημα και το προβλημα με τους μογγολους. Αυτα καινε φιλε μου.

Τι κομμουνια μας τσαμπουρνας ρε φιλε?
Το ΚΚΕ η ο ΣΥΡΙΖΑ σου φερνουν λαθρο τωρα και τους επιδοτουν?

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Και πιστευεις οτι θα σταματησουν να ερχονται;Και γιατι δεν λες να φυγουν οι αμερικανοι απο τις χωρες της Ασιας που εκμεταλευονται τον πλουτο των χωρων;Το Ιραν που εχει πεταξει τους αμερικανους εξω με τις κλωτσιες ειδες να φευγει κανεις απο κει;Εχεις δει καναν ιρανο σε βαρκα στο Αιγαιο;Για την Μκο της αδερφης του κουκη μοκο κανεις!
Μακάρι να φύγουν οι Αμερικάνοι και οι Ρώσοι και όποιοι καταπιέζουν και διαιρούν για να εκμεταλλεύονται χώρες!
Επίσης θα ήθελα οποιαδήποτε οικονομική βοήθεια περισσεύει από τους πολίτες της ΕΕ να δίδεται απ' ευθείας στις χαμηλές τάξεις αυτών των χωρών επιδοτόντας τη παραμονή τους στις χώρες τους και είναι πιο δίκαιο από το να επιδοτούνται όσοι απλά κατάφεραν να πατήσουν Ευρωπαϊκό έδαφος και όχι οι φτωχοί που έμειναν πίσω!  
Το τελευταίο όμως που θέλω είναι να πληρώνω εγώ τα γεωπολιτικά παιχνίδια των υπερδυνάμεων!
Αυτή βέβαια είναι η "αθώα" εκδοχή!
Η εκδοχή του din είναι η πιο πιθανή και είναι πολύ σκοτεινή και ύπουλη εκ μέρους διάφορων ελίτ!

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.010
Πόντοι
216
Μακάρι να φύγουν οι Αμερικάνοι και οι Ρώσοι και όποιοι καταπιέζουν και διαιρούν για να εκμεταλλεύονται χώρες!
Επίσης θα ήθελα οποιαδήποτε οικονομική βοήθεια περισσεύει από τους πολίτες της ΕΕ να δίδεται απ' ευθείας στις χαμηλές τάξεις αυτών των χωρών επιδοτόντας τη παραμονή τους στις χώρες τους και είναι πιο δίκαιο από το να επιδοτούνται όσοι απλά κατάφεραν να πατήσουν Ευρωπαϊκό έδαφος και όχι οι φτωχοί που έμειναν πίσω! 
Το τελευταίο όμως που θέλω είναι να πληρώνω εγώ τα γεωπολιτικά παιχνίδια των υπερδυνάμεων!
Η εκδοχή του din είναι η πιο πιθανή και είναι πολύ σκοτεινή και ύπουλη εκ μέρους διάφορων ελίτ!

Δεν υπάρχουν γεωπολιτικά παιχνίδια.
Ένα είναι το παιχνίδι, το χρήμα.
Αν νομίζεις ότι οι ισχυροί του πλανήτη αντιμάχονται ο ένας τον άλλον είσαι γελασμένος.
Συνεργάζονται και κοροϊδεύουν τόσο εσένα κι εμένα όσο και τον Πακιστανό.
Και για να μην τους πάρεις χαμπάρι σου λένε "Αυτός φταίει".

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.349
Πόντοι
2.356
Εγω ξερεις τι θελω; να μην υπαρχουν καθολου μεταναστες,να γυρισουν ολοι στις χωρες τους και να παλευουν να δημιουργησουν και να εργαστουν ολοι στις δικες τους χωρες,ουτε ελληνες εξω εδω ολοι να γινουμε 20 εκατομμυρια να μην εχουμε και δημογραφικο προβλημα!

rigass

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2020
Like
558
Πόντοι
96
Εγω ξερεις τι θελω; να μην υπαρχουν καθολου μεταναστες,να γυρισουν ολοι στις χωρες τους και να παλευουν να δημιουργησουν και να εργαστουν ολοι στις δικες τους χωρες,ουτε ελληνες εξω εδω ολοι να γινουμε 20 εκατομμυρια να μην εχουμε και δημογραφικο προβλημα!

Μην ανακατευεις τους Ελληνες του εξωτερικου με τους τριτοκοσμικους
Οι Ελληνες ειτε εργαζονται στην πληρως συμβατη ΕΕ ειτε εχουν παει σε τριτες χωρες ηδη με συμβολαιο στο χερι και τα εισητηρια πληρωμενα απο την εταιρεια

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.580
Τι κομμουνια μας τσαμπουρνας ρε φιλε?
Το ΚΚΕ η ο ΣΥΡΙΖΑ σου φερνουν λαθρο τωρα και τους επιδοτουν?
Αν εβλεπες καλυτερα τα post μου θα εβλεπες οτι ειπα και για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κλπ. Αλλα την καταστροφη με τα ΟΡΚ τα εκανε ο χασικλης που ελεγε οτι το Αιγαιο ειναι για τα ψαρια , που αφησε να μπουνε ανενοχλητες ΜΚΟ και πολλοι αλληλεγυοι που λιμαινονταν την χωρα μας προς οφελος τους και η κωλογρια που ελεγε οτι τα ΟΡΚ λιαζονται. Τωρα εχουμε συνορα μεχρι πριν λιγο ειχαμε αναμενο το κοκκινο φωτακι και περναγανε ολοι να γαμησουνε με κερασμενο το γαμησι απο τις αλληλεγυες πουστρες.

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.349
Πόντοι
2.356
Γιατι δεν παραδεχεσαι οτι απλα ειπες παπαρια
Δες στατιστικα και μην γελοιοποιεισαι
Γιατι τυπε ολοι εδω ειστε καθηγητες πανεπιστημιου και θα γελιοποιειθω;

rigass

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2020
Like
558
Πόντοι
96
Αν εβλεπες καλυτερα τα post μου θα εβλεπες οτι ειπα και για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κλπ. Αλλα την καταστροφη με τα ΟΡΚ τα εκανε ο χασικλης που ελεγε οτι το Αιγαιο ειναι για τα ψαρια , που αφησε να μπουνε ανενοχλητες ΜΚΟ και πολλοι αλληλεγυοι που λιμαινονταν την χωρα μας προς οφελος τους και η κωλογρια που ελεγε οτι τα ΟΡΚ λιαζονται. Τωρα εχουμε συνορα μεχρι πριν λιγο ειχαμε αναμενο το κοκκινο φωτακι και περναγανε ολοι να γαμησουνε με κερασμενο το γαμησι απο τις αλληλεγυες πουστρες.

Χαχα
Εγω βλεπω περισσοτερους λαθρο τωρα σε σχεση με την ΣΥΡΙΖΑ εποχη

Και τωρα δεν υπαρχει καν η προφαση του πολεμου
Μην ξεχωριζεις τα κυβερνητικα κομματα σε αυτο το αντικειμενο

rigass

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2020
Like
558
Πόντοι
96
Γιατι τυπε ολοι εδω ειστε καθηγητες πανεπιστημιου και θα γελιοποιειθω;

Δεν χρειαζεται να εισαι καθηγητης πανεπιστημιου ωστε να γελασεις εις βαρος καποιου που ψευδεται προκειμενου να στηριξει την θεση του

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Δεν υπάρχουν γεωπολιτικά παιχνίδια.
Ένα είναι το παιχνίδι, το χρήμα.
Αν νομίζεις ότι οι ισχυροί του πλανήτη αντιμάχονται ο ένας τον άλλον είσαι γελασμένος.
Συνεργάζονται και κοροϊδεύουν τόσο εσένα κι εμένα όσο και τον Πακιστανό.
Και για να μην τους πάρεις χαμπάρι σου λένε "Αυτός φταίει".
Δεν διαφωνώ σε αυτό! Άρα συμφωνούμε πως η είσοδος του Πάκι σε μια χώρα που δεν αποτελεί φυσικό του περιβάλλον είναι υποκινούμενη από αυτούς που μας κοροϊδεύουν για να μην πάρουμε χαμπάρι?
Γιατί πρέπει να το δεχτούμε?
Δεν είναι πολύ μεγαλύτερη αντίσταση στους δυνάστες που μας κοροϊδεύουν να μην παίζουμε το παιχνίδι τους?

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.349
Πόντοι
2.356
Μην ανακατευεις τους Ελληνες του εξωτερικου με τους τριτοκοσμικους
Οι Ελληνες ειτε εργαζονται στην πληρως συμβατη ΕΕ ειτε εχουν παει σε τριτες χωρες ηδη με συμβολαιο στο χερι και τα εισητηρια πληρωμενα απο την εταιρεια
Δεν σου αρεσε που θελω να γυρισουν οι μπρουκληδες πισω ε;

rigass

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2020
Like
558
Πόντοι
96
Δεν σου αρεσε που θελω να γυρισουν οι μπρουκληδες πισω ε;

Μια χαρα ειναι εξω, αξιοι πρεσβευτες οι περισσοτεροι
Υπαρχουν και καποιοι κλαρινομουσατοι που μας ρεζιλευουν αλλα τουλαχιστουν κινουνται με τον υπολοιπο πατο και δεν πολυφαινονται

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.010
Πόντοι
216
Δεν διαφωνώ σε αυτό! Άρα συμφωνούμε πως η είσοδος του Πάκι σε μια χώρα που δεν αποτελεί φυσικό του περιβάλλον είναι υποκινούμενη από αυτούς που μας κοροϊδεύουν για να μην πάρουμε χαμπάρι?
Γιατί πρέπει να το δεχτούμε?
Δεν είναι πολύ μεγαλύτερη αντίσταση στους δυνάστες που μας κοροϊδεύουν να μην παίζουμε το παιχνίδι τους?

Το παιχνίδι τους είναι να μας στρέψουν τους αδύνατους τον ένα εναντίον του άλλου και να εφαρμόσουν το διαίρει και βασίλευε.
Με το να μισείς τον Πακιστανό παίζεις κατευθείαν το παιχνίδι τους.
Σε βάσουν να μισείς εσύ αυτόν, κι αυτόν εσένα και η θέση τους δεν κινδυνεύει.
Αν συνασπιστούμε όμως όλοι οι αδύνατοι τότε κινδυνεύουν.
Αυτό φοβούνται και αυτό είναι το παιχνίδι τους.

rigass

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2020
Like
558
Πόντοι
96
Το παιχνίδι τους είναι να μας στρέψουν τους αδύνατους τον ένα εναντίον του άλλου και να εφαρμόσουν το διαίρει και βασίλευε.
Με το να μισείς τον Πακιστανό παίζεις κατευθείαν το παιχνίδι τους.
Σε βάσουν να μισείς εσύ αυτόν, κι αυτόν εσένα και η θέση τους δεν κινδυνεύει.
Αν συνασπιστούμε όμως όλοι οι αδύνατοι τότε κινδυνεύουν.
Αυτό φοβούνται και αυτό είναι το παιχνίδι τους.

Δεν μισουμε κανεναν ρε φιλε, εδω δεν τους θελουμε
Οπως δεν θα θελαμε να μενουμε διπλα σε κτιριο του ΟΚΑΝΑ
ουτε τα πρεζακια μισουμε

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.349
Πόντοι
2.356
Δεν μισουμε κανεναν ρε φιλε, εδω δεν τους θελουμε
Οπως δεν θα θελαμε να μενουμε διπλα σε κτιριο του ΟΚΑΝΑ
ουτε τα πρεζακια μισουμε
Ετσι λενε καποιοι και για τους ελληνες εξω ,μην κοιτας που δεν τα διαβαζεις ή δεν τα ξερεις οι περισσοτεροι ομοιδεατες σου τα ιδια λενε .

rigass

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2020
Like
558
Πόντοι
96
Ετσι λενε καποιοι και για τους ελληνες εξω ,μην κοιτας που δεν τα διαβαζεις ή δεν τα ξερεις οι περισσοτεροι ομοιδεατες σου τα ιδια λενε .

Ασε να ξερω περισσοτερα για το εξω

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.580
Χαχα
Εγω βλεπω περισσοτερους λαθρο τωρα σε σχεση με την ΣΥΡΙΖΑ εποχη

Και τωρα δεν υπαρχει καν η προφαση του πολεμου
Μην ξεχωριζεις τα κυβερνητικα κομματα σε αυτο το αντικειμενο
Ολοι ειναι πολιτικα αποβρασματα δεν ξεχωριζω κανεναν απο αυτους. Εγω πιστευω οτι ηρθε τουλαχιστον 1 μυριο επι Συριζα και αρκετοι τους πρωτους μηνες της θητειας της τωρινης κυβερνησης που ολοι φωναζανε να κλεισουν τα συνορα και αυτοι κοιμοντουσαν και εχουμε γεμισει ΟΡΚ παντου. Ευτυχως τελικα τα κλεισανε αλλα ητανε ηδη αργα. Η ζημια εχει γινει και ειναι ανεπανορθωτη. Το μονο που μας σωζει να παρουνε κανονικα χαρτια και να πανε στα τσακιδια. Αλλα το διακινδυνευεις? τους εμπιστευεσαι? θα φυγουνε μετα τα πρωτοζωα η θα μας καθησουνε για παντα στο σβερκο? Το αλλο προβλημα αν ακουσουνε τα εξω Ορκ οτι δινουμε κανονικα χαρτια , συν επιδοματα , συν σπιτια κλπ μην μας μαζευτουνε εδω ολες οι μαιμουδες απο ολο τον κοσμο. Με λιγα λογια μπρος γκρεμος και πισω ρεμα με αυτους που μπλεξαμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom