Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 158 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 696 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.529

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Οι νέοι λαθρολάγνοι είναι πολύ βαρετοί με παλιά χιλιοαπαντημένα μονότονα  και ξεπερασμένα επιχειρήματα!  :tired:
Οι συγκεκριμένοι τώρα τελευταία έχουν όλα τα πραγματικά χαρακτηριστικά στην επιχειρήματολογία τους, που παραπέμπουν σε άτομα που βολεύουν σεξουαλικές διαστροφές με λάθρο!  :gay:
Δεν είναι οι αφελείς λαθρολάγνοι αλλά αυτοί που βλέπουν τους μελαχρινους λάθρο  στις βάρκες όπως εμείς βλέπουμε τις κωλάρες με μπραζίλιαν στις παραλίες! :effemine:

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.010
Πόντοι
216
Οι νέοι λαθρολάγνοι είναι πολύ βαρετοί με παλιά χιλιοαπαντημένα μονότονα  και ξεπερασμένα επιχειρήματα!  :tired:
Οι συγκεκριμένοι τώρα τελευταία έχουν όλα τα πραγματικά χαρακτηριστικά στην επιχειρήματολογία τους, που παραπέμπουν σε άτομα που βολεύουν σεξουαλικές διαστροφές με λάθρο!  :gay:
Δεν είναι οι αφελείς λαθρολάγνοι αλλά αυτοί που βλέπουν τους μελαχρινους λάθρο  στις βάρκες όπως εμείς βλέπουμε τις κωλάρες με μπραζίλιαν στις παραλίες! :effemine:

Όποιος έχει τη μύγα...

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.580
Εγω δεν ξερω τι αλλο θα "ακουσω" εδω μεσα... Διαβαζε προσεκτικα τις αναρτησεις και μετα να βιαζεσαι να απαντας γιατι το εχεις καψει μου φαινεται. Και ζητα και καμμια συγγνωμη, ε;
Δεν τα λεω σε εσενα με παρεξηγησες , στο κορακι τα λεω μεσω του δικου σου post. Σε μπερδεψα το ξερω εχεις δικιο.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Κι οχι μονο ,εκει στη Ροδο τους ρουφανε οι ντοπιοι τους μελαχρινους δυο δυο,οταν δεν βιαζουν καμια φουκαριαρα φοιτητρια!
Η φοιτήτρια και ο ντόπιος ας μην έμπλεκαν με τον "ενσωματωμένο" γιό λαθρομεταναστών και δεν θα είχε γίνει τίποτα!

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.010
Πόντοι
216
Κι οχι μονο ,εκει στη Ροδο τους ρουφανε οι ντοπιοι τους μελαχρινους δυο δυο,οταν δεν βιαζουν καμια φουκαριαρα φοιτητρια!

Είναι κλασσική ψυχολογία.
Άρνηση και προβολή.
Πρώτα τους ρουφάνε το καβλί και μετά τάχα της βγαίνουν και λένε πόσο τους μισούν και πως καταστρέφουν την Ελλάδα.
Και νομίζουν ότι η κοινωνία δεν τους παίρνει χαμπάρι.

Και μετά έρχεται η προβολή.
Νομίζουν ότι επειδή αυτοί είναι πουστράκια, έτσι κάνουν όλοι.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.335
Πόντοι
24.596
Στη φτωχεια και στην ανεχεια φιλε,η Συρια εχει 8 χρονια εμφυλιο ρε συ.
τυπε μου στην Ινδια μονο εχει 1,5 δις που ζουν με μιση χουφτα ρυζι την ημερα.
οταν εχεις φτωχεια και ανεχεια παλευεις στην χωρα σου να φτιαξεις τις συνθηκες,δεν πας αλλου να παρασιτισεις :S :S :S

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.445
Πόντοι
4.746
Το Κορακι θα παει φετος για Μιστερ Μ@λ@κ@ς με 1000!!! χωρις ψηφοφορια απευθειας....   :coffee:

• Like
Αντιδράσεις: sly.

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Η φοιτήτρια και ο ντόπιος ας μην έμπλεκαν με τον "ενσωματωμένο" γιό λαθρομεταναστών και δεν θα είχε γίνει τίποτα!
Ναι το αμοιρο και αβουλο παιδακι το παρεσυρε ο αλβανος...μαλλον υποχρεωση του ειχε γιατι ο συντοπιτης σου ηταν τοσο μπετοβλακας που και με τοσα λεφτα δεν μπορουσε ουτε γκομενα να βρει! :S

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.580
Αθρησκος ειμαι και δεν ειμαι Ανθελληνας, οπως και εκατομμύρια αλλοι.
Έχουμε 2020,μη μιλάτε με ορους δεκαετίας τοu 40.
Λεω ναι μονο στη νομιμη και απολυτως ελεγχόμενη μεταναστευση, οπως των Φιλιπινεζων.
Η Ελλάδα σα χωρα πρεπει να διαλέγει ποιους θέλει για μετανάστες.
Αν δεν υπάρχει συμβατο πολιτιστικό υπόβαθρο, πρέπει να παίρνουν πουλο.
Και ο Μιχαλολιακος σα Πακιστανός ειναι, αλλά έχει ελληνικη εθνική συνείδηση.
Το χρώμα δεν ειναι το θεμα.
Το μεγαλύτερο μέρος του Ισλάμ ειναι καρκίνος που πρέπει να αφαιρεθεί απο τη χωρα ή τουλάχιστον να περιοριστει αισθητα
Δεν λεει τιποτα τυπε που εισαι αθρησκος , δικαιωμα σου. Οι αποψεις σου ειναι σωστες αυτο παιζει ρολο. Οταν γραφεις post δεν καραφλιαζουμε τυπε ολα καλα.

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
τυπε μου στην Ινδια μονο εχει 1,5 δις που ζουν με μιση χουφτα ρυζι την ημερα.
οταν εχεις φτωχεια και ανεχεια παλευεις στην χωρα σου να φτιαξεις τις συνθηκες,δεν πας αλλου να παρασιτισεις :S :S :S
Τοτε ρε συ οι ποντιοι και οι μικρασιατες επρεπε να μεινουν και να σκοτωθουν ολοι,να μην φυγει κανεις!

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.335
Πόντοι
24.596
Τοτε ρε συ οι ποντιοι και οι μικρασιατες επρεπε να μεινουν και να σκοτωθουν ολοι,να μην φυγει κανεις!
τυπε μου αυτοι ηταν θυματα διωγμων,καμια σχεση,δεν θελανε να φυγουν απο τα σπιτια τους,τον Αλγερινο μπουκαδορο με το καπελο αναποδα ποιος τον διωχνει,υπαρχουν Αλγερινοι που καθονται και παλευουν εναντια στα σαπια καθεστωτα τους και δεν φευγουν,αυτοι ειναι μαγκες :S :S :S

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
τυπε μου αυτοι ηταν θυματα διωγμων,καμια σχεση,δεν θελανε να φυγουν απο τα σπιτια τους,τον Αλγερινο μπουκαδορο με το καπελο αναποδα ποιος τον διωχνει,υπαρχουν Αλγερινοι που καθονται και παλευουν εναντια στα σαπια καθεστωτα τους και δεν φευγουν,αυτοι ειναι μαγκες :S :S :S
Κανενας δεν φευγει απο τον τοπο του οταν περναει ανθρωπινη ζωη.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Είναι κλασσική ψυχολογία.
Άρνηση και προβολή.
Πρώτα τους ρουφάνε το καβλί και μετά τάχα της βγαίνουν και λένε πόσο τους μισούν και πως καταστρέφουν την Ελλάδα.
.Και νομίζουν ότι η κοινωνία δεν τους παίρνει χαμπάρι

Και μετά έρχεται η προβολή.
Νομίζουν ότι επειδή αυτοί είναι πουστράκια, έτσι κάνουν όλοι.
Σου έχω άσχημα νέα! Ή κοινωνία έχει πάρει χαμπάρι το βρώμικο παιχνίδι σας λαθρολάγνοι και ξεσπάει όπου σας βρίσκει! Στη Λέσβο έγινε χαμός και οι κάτοικοι πήραν ΜΑΤ,  λάθρο και ΜΚΟ στο κυνήγι όταν ευδοκίμησαν  οι συνθήκες! Κάτοικοι αντιδρούν στα να γίνουν χοτ σποτ στα μέρη τους και η Ευρώπη ξυπνά!
Είστε λίγοι που φωνάζετε πολύ αλλά χαίρομαι που εσείς πάντα είστε τα πρώτα θύματα των λάθρο (μπατακλάν,γκέι μπάρ,λαθρολάγνες γκόμενες βιασμένες,  κτλ κτλ)
Οι λάθρο ακόμα δεν έχουν ενοχλήσει ευθέως πατριώτες!

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.010
Πόντοι
216
Σου έχω άσχημα νέα! Ή κοινωνία έχει πάρει χαμπάρι το βρώμικο παιχνίδι σας λαθρολάγνοι και ξεσπάει όπου σας βρίσκει! Στη Λέσβο έγινε χαμός και οι κάτοικοι πήραν ΜΑΤ,  λάθρο και ΜΚΟ στο κυνήγι όταν ευδοκίμησαν  οι συνθήκες! Κάτοικοι αντιδρούν στα να γίνουν χοτ σποτ στα μέρη τους και η Ευρώπη ξυπνά!
Είστε λίγοι που φωνάζετε πολύ αλλά χαίρομαι που εσείς πάντα είστε τα πρώτα θύματα των λάθρο (μπατακλάν,γκέι μπάρ,λαθρολάγνες γκόμενες βιασμένες,  κτλ κτλ)
Οι λάθρο ακόμα δεν έχουν ενοχλήσει ευθέως πατριώτες!

Γουστάρω λαθραία καβλιά γιαυτό τα κάνω όλα.
Πώς με πήρατε χαμπάρι δε το κατάλαβα μόνο  :think:

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.580
Φίλε, εγώ Κασιδιάρη θα ψηφίσω ξεκάθαρα... Το πήρα απόφαση
Πλεον δεν υπαρχει κατι αλλο και οτι γινει. Χειροτερα απο τωρα δεν θα ειναι ιδιαιτερα για τους Ελληνες. Λιγο με προβληματιζει οτι θα κυνηγησει τα κουμμουνια. Δεν θελω διχασμους , εμφυλιους , διαχωρισμους και κυνηγητα. Το σιγουρο ειναι οτι διαφθορα , οικογενειες , συμφεροντα κλπ θα καθαρισουν και ολα τα ΟΡΚ θα εξαφανιστουνε απο παντου μονοι τους οι ποιο πολλοι οταν ακουσουνε οτι βγηκε ακροδεξια κυβερνηση. Θα ελευθερωθουμε απο τα ξενα συμφεροντα , θα αναπτυχθει η εγχωρια αγορα και παραγωγη , θα αποκτησει η Ελληνικη κοινωνια Εθνικη συνειδηση , θα εχουμε στρατο. Με προβληματιζει ποσο θα χτυπηθει η οικονομια απο τις αγορες γιατι πολλοι θα χασουνε την κουταλα και τι θα γινει στο μεσοδιαστημα που θα χρειαστει μεχρι να ανεξαρτοποιηθουμε. Ιδωμεν πολυ δυσκολα να αφησουνε Ελληνικη κυβερνηση να κυβερνησει ανεξαρτητη αυτον τον τοπο. Δεν θα ηθελαν μια Ελλαδα ελευθερη και δυνατη.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.335
Πόντοι
24.596
Κανενας δεν φευγει απο τον τοπο του οταν περναει ανθρωπινη ζωη.
οκ τυπε,αντι να κατσουν δηλαδη να φτιαξουν την ζωη τους να παρουμε στην Ευρωπη 4 δις αφροασιατες που τρωνε χυλο απο τσουκνιδες και τσακωνονται με τα γκνου ποιος θα πιει νερο απο τον νερολακκο :S :S :S

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ναι το αμοιρο και αβουλο παιδακι το παρεσυρε ο αλβανος...μαλλον υποχρεωση του ειχε γιατι ο συντοπιτης σου ηταν τοσο μπετοβλακας που και με τοσα λεφτα δεν μπορουσε ουτε γκομενα να βρει! :S
Για το νήμα αξία έχει πως αν η μακαρίτησα και ο Μαλάκας ο Ροδίτης ήταν δικών μου απόψεων και όχι δικών σας τότε δεν θα αντάλλασσαν ούτε καλημέρα με το Σκιπιταρι και το περιστατικό δεν θα υφίστατο εν τη γεννέσει!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom