Διαγραμμένο μέλος 198166
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2020
- Like
- 2.010
- Πόντοι
- 216
ποκοπικο σε γραφω στις @ρχιδ@ρες μ.. εισαι πολυ μικρος
για να μου την πεις σε ολους τους τομεις
Κλάψε τώρα
ποκοπικο σε γραφω στις @ρχιδ@ρες μ.. εισαι πολυ μικρος
για να μου την πεις σε ολους τους τομεις
Οι νέοι λαθρολάγνοι είναι πολύ βαρετοί με παλιά χιλιοαπαντημένα μονότονα και ξεπερασμένα επιχειρήματα!
Οι συγκεκριμένοι τώρα τελευταία έχουν όλα τα πραγματικά χαρακτηριστικά στην επιχειρήματολογία τους, που παραπέμπουν σε άτομα που βολεύουν σεξουαλικές διαστροφές με λάθρο!
Δεν είναι οι αφελείς λαθρολάγνοι αλλά αυτοί που βλέπουν τους μελαχρινους λάθρο στις βάρκες όπως εμείς βλέπουμε τις κωλάρες με μπραζίλιαν στις παραλίες!
Κι οχι μονο ,εκει στη Ροδο τους ρουφανε οι ντοπιοι τους μελαχρινους δυο δυο,οταν δεν βιαζουν καμια φουκαριαρα φοιτητρια!Όποιος έχει τη μύγα...
Όποιος έχει τη μύγα...
Δεν τα λεω σε εσενα με παρεξηγησες , στο κορακι τα λεω μεσω του δικου σου post. Σε μπερδεψα το ξερω εχεις δικιο.Εγω δεν ξερω τι αλλο θα "ακουσω" εδω μεσα... Διαβαζε προσεκτικα τις αναρτησεις και μετα να βιαζεσαι να απαντας γιατι το εχεις καψει μου φαινεται. Και ζητα και καμμια συγγνωμη, ε;
Η φοιτήτρια και ο ντόπιος ας μην έμπλεκαν με τον "ενσωματωμένο" γιό λαθρομεταναστών και δεν θα είχε γίνει τίποτα!Κι οχι μονο ,εκει στη Ροδο τους ρουφανε οι ντοπιοι τους μελαχρινους δυο δυο,οταν δεν βιαζουν καμια φουκαριαρα φοιτητρια!
Κι οχι μονο ,εκει στη Ροδο τους ρουφανε οι ντοπιοι τους μελαχρινους δυο δυο,οταν δεν βιαζουν καμια φουκαριαρα φοιτητρια!
τυπε μου στην Ινδια μονο εχει 1,5 δις που ζουν με μιση χουφτα ρυζι την ημερα.Στη φτωχεια και στην ανεχεια φιλε,η Συρια εχει 8 χρονια εμφυλιο ρε συ.
Ναι το αμοιρο και αβουλο παιδακι το παρεσυρε ο αλβανος...μαλλον υποχρεωση του ειχε γιατι ο συντοπιτης σου ηταν τοσο μπετοβλακας που και με τοσα λεφτα δεν μπορουσε ουτε γκομενα να βρει! :SΗ φοιτήτρια και ο ντόπιος ας μην έμπλεκαν με τον "ενσωματωμένο" γιό λαθρομεταναστών και δεν θα είχε γίνει τίποτα!
Δεν λεει τιποτα τυπε που εισαι αθρησκος , δικαιωμα σου. Οι αποψεις σου ειναι σωστες αυτο παιζει ρολο. Οταν γραφεις post δεν καραφλιαζουμε τυπε ολα καλα.Αθρησκος ειμαι και δεν ειμαι Ανθελληνας, οπως και εκατομμύρια αλλοι.
Έχουμε 2020,μη μιλάτε με ορους δεκαετίας τοu 40.
Λεω ναι μονο στη νομιμη και απολυτως ελεγχόμενη μεταναστευση, οπως των Φιλιπινεζων.
Η Ελλάδα σα χωρα πρεπει να διαλέγει ποιους θέλει για μετανάστες.
Αν δεν υπάρχει συμβατο πολιτιστικό υπόβαθρο, πρέπει να παίρνουν πουλο.
Και ο Μιχαλολιακος σα Πακιστανός ειναι, αλλά έχει ελληνικη εθνική συνείδηση.
Το χρώμα δεν ειναι το θεμα.
Το μεγαλύτερο μέρος του Ισλάμ ειναι καρκίνος που πρέπει να αφαιρεθεί απο τη χωρα ή τουλάχιστον να περιοριστει αισθητα
Τοτε ρε συ οι ποντιοι και οι μικρασιατες επρεπε να μεινουν και να σκοτωθουν ολοι,να μην φυγει κανεις!τυπε μου στην Ινδια μονο εχει 1,5 δις που ζουν με μιση χουφτα ρυζι την ημερα.
οταν εχεις φτωχεια και ανεχεια παλευεις στην χωρα σου να φτιαξεις τις συνθηκες,δεν πας αλλου να παρασιτισεις :S :S :S
τυπε μου αυτοι ηταν θυματα διωγμων,καμια σχεση,δεν θελανε να φυγουν απο τα σπιτια τους,τον Αλγερινο μπουκαδορο με το καπελο αναποδα ποιος τον διωχνει,υπαρχουν Αλγερινοι που καθονται και παλευουν εναντια στα σαπια καθεστωτα τους και δεν φευγουν,αυτοι ειναι μαγκες :S :S :SΤοτε ρε συ οι ποντιοι και οι μικρασιατες επρεπε να μεινουν και να σκοτωθουν ολοι,να μην φυγει κανεις!
Κανενας δεν φευγει απο τον τοπο του οταν περναει ανθρωπινη ζωη.τυπε μου αυτοι ηταν θυματα διωγμων,καμια σχεση,δεν θελανε να φυγουν απο τα σπιτια τους,τον Αλγερινο μπουκαδορο με το καπελο αναποδα ποιος τον διωχνει,υπαρχουν Αλγερινοι που καθονται και παλευουν εναντια στα σαπια καθεστωτα τους και δεν φευγουν,αυτοι ειναι μαγκες :S :S :S
Σου έχω άσχημα νέα! Ή κοινωνία έχει πάρει χαμπάρι το βρώμικο παιχνίδι σας λαθρολάγνοι και ξεσπάει όπου σας βρίσκει! Στη Λέσβο έγινε χαμός και οι κάτοικοι πήραν ΜΑΤ, λάθρο και ΜΚΟ στο κυνήγι όταν ευδοκίμησαν οι συνθήκες! Κάτοικοι αντιδρούν στα να γίνουν χοτ σποτ στα μέρη τους και η Ευρώπη ξυπνά!Είναι κλασσική ψυχολογία.
Άρνηση και προβολή.
Πρώτα τους ρουφάνε το καβλί και μετά τάχα της βγαίνουν και λένε πόσο τους μισούν και πως καταστρέφουν την Ελλάδα.
.Και νομίζουν ότι η κοινωνία δεν τους παίρνει χαμπάρι
Και μετά έρχεται η προβολή.
Νομίζουν ότι επειδή αυτοί είναι πουστράκια, έτσι κάνουν όλοι.
Σου έχω άσχημα νέα! Ή κοινωνία έχει πάρει χαμπάρι το βρώμικο παιχνίδι σας λαθρολάγνοι και ξεσπάει όπου σας βρίσκει! Στη Λέσβο έγινε χαμός και οι κάτοικοι πήραν ΜΑΤ, λάθρο και ΜΚΟ στο κυνήγι όταν ευδοκίμησαν οι συνθήκες! Κάτοικοι αντιδρούν στα να γίνουν χοτ σποτ στα μέρη τους και η Ευρώπη ξυπνά!
Είστε λίγοι που φωνάζετε πολύ αλλά χαίρομαι που εσείς πάντα είστε τα πρώτα θύματα των λάθρο (μπατακλάν,γκέι μπάρ,λαθρολάγνες γκόμενες βιασμένες, κτλ κτλ)
Οι λάθρο ακόμα δεν έχουν ενοχλήσει ευθέως πατριώτες!
Πλεον δεν υπαρχει κατι αλλο και οτι γινει. Χειροτερα απο τωρα δεν θα ειναι ιδιαιτερα για τους Ελληνες. Λιγο με προβληματιζει οτι θα κυνηγησει τα κουμμουνια. Δεν θελω διχασμους , εμφυλιους , διαχωρισμους και κυνηγητα. Το σιγουρο ειναι οτι διαφθορα , οικογενειες , συμφεροντα κλπ θα καθαρισουν και ολα τα ΟΡΚ θα εξαφανιστουνε απο παντου μονοι τους οι ποιο πολλοι οταν ακουσουνε οτι βγηκε ακροδεξια κυβερνηση. Θα ελευθερωθουμε απο τα ξενα συμφεροντα , θα αναπτυχθει η εγχωρια αγορα και παραγωγη , θα αποκτησει η Ελληνικη κοινωνια Εθνικη συνειδηση , θα εχουμε στρατο. Με προβληματιζει ποσο θα χτυπηθει η οικονομια απο τις αγορες γιατι πολλοι θα χασουνε την κουταλα και τι θα γινει στο μεσοδιαστημα που θα χρειαστει μεχρι να ανεξαρτοποιηθουμε. Ιδωμεν πολυ δυσκολα να αφησουνε Ελληνικη κυβερνηση να κυβερνησει ανεξαρτητη αυτον τον τοπο. Δεν θα ηθελαν μια Ελλαδα ελευθερη και δυνατη.Φίλε, εγώ Κασιδιάρη θα ψηφίσω ξεκάθαρα... Το πήρα απόφαση
οκ τυπε,αντι να κατσουν δηλαδη να φτιαξουν την ζωη τους να παρουμε στην Ευρωπη 4 δις αφροασιατες που τρωνε χυλο απο τσουκνιδες και τσακωνονται με τα γκνου ποιος θα πιει νερο απο τον νερολακκο :S :S :SΚανενας δεν φευγει απο τον τοπο του οταν περναει ανθρωπινη ζωη.
Για το νήμα αξία έχει πως αν η μακαρίτησα και ο Μαλάκας ο Ροδίτης ήταν δικών μου απόψεων και όχι δικών σας τότε δεν θα αντάλλασσαν ούτε καλημέρα με το Σκιπιταρι και το περιστατικό δεν θα υφίστατο εν τη γεννέσει!Ναι το αμοιρο και αβουλο παιδακι το παρεσυρε ο αλβανος...μαλλον υποχρεωση του ειχε γιατι ο συντοπιτης σου ηταν τοσο μπετοβλακας που και με τοσα λεφτα δεν μπορουσε ουτε γκομενα να βρει! :S