Οι Εβραίοι όταν πήγαν στην Αμερική, κυνηγημένοι ήταν και μισητοί από όλους.
Μη κοιτάς τώρα που έχουν πάρει τα πάνω τους.
Αλλά η Ευρώπη τους μισούσε 1000 πιο πολύ από ότι εσύ τους Άραβες.
Γιαυτό κι ο Χίτλερ τους έκανε σαπούνια.
Και τώρα τους αναφέρεις ως καλό παράδειγμα.
Είδες πως αλλάζουν οι καιροί;
Και όλοι οι υπόλοιποι που πήγαν στην Αμερική, οι τελειωμένοι κάθε χώρας ήταν.
Στην αρχή οι προτεστάντες που τους διώξαν γιατί δε τους θέλανε.
Και μετά όλοι οι υπόλοιποι οικονομικοί μετανάστες.
Δηλαδή οι τελειωμένοι κάθε χώρας που δε τους θέλανε για δουλειά κανείς.
Πήγαν εκεί και τους δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία και κάνανε θαύματα.
Και αφρικανούς έχει στην Αμερική και Λατίνους πάρα πολλούς μη λες μαλακίες.
Ή άλλο παράδειγμα η Αυστραλία που πήγαν όλοι οι κατάδικοι και κάνανε μια χώρα μπόμπα.
Αλλά εσύ δε πιστεύεις στους ανθρώπους αυτό είναι το πρόβλημά σου.
[/qu
Οι Εβραίοι όταν πήγαν στην Αμερική, κυνηγημένοι ήταν και μισητοί από όλους.
Μη κοιτάς τώρα που έχουν πάρει τα πάνω τους.
Αλλά η Ευρώπη τους μισούσε 1000 πιο πολύ από ότι εσύ τους Άραβες.
Γιαυτό κι ο Χίτλερ τους έκανε σαπούνια.
Και τώρα τους αναφέρεις ως καλό παράδειγμα.
Είδες πως αλλάζουν οι καιροί;
Και όλοι οι υπόλοιποι που πήγαν στην Αμερική, οι τελειωμένοι κάθε χώρας ήταν.
Στην αρχή οι προτεστάντες που τους διώξαν γιατί δε τους θέλανε.
Και μετά όλοι οι υπόλοιποι οικονομικοί μετανάστες.
Δηλαδή οι τελειωμένοι κάθε χώρας που δε τους θέλανε για δουλειά κανείς.
Πήγαν εκεί και τους δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία και κάνανε θαύματα.
Και αφρικανούς έχει στην Αμερική και Λατίνους πάρα πολλούς μη λες μαλακίες.
Ή άλλο παράδειγμα η Αυστραλία που πήγαν όλοι οι κατάδικοι και κάνανε μια χώρα μπόμπα.
Αλλά εσύ δε πιστεύεις στους ανθρώπους αυτό είναι το πρόβλημά σου.
Το οτι ητανε μισητοι απο τον Χιτλερ δεν σημαινει οτι δεν ητανε μορφωμενοι και πλουσιοι ανθρωποι. Αμετρητα λεφτα και τιμαλφη εκλεψε ο Χιτλερ απο τους Εβραιους.Λες τελειωμενους οσους πηγανε στην Αμερικη εισαι σε ολα απολυτος. Το 90% ητανε νομιμοι οικονομικοι μεταναστες τυπε οχι πρωτοζωα που πετανε μολοτοφ και πυροβολουνε για να μπουνε στα συνορα μιας χωρας παρανομα και με το ετσι θελω. Αφρικανοι λιγοι , Λατινοι αρκετοι οι οποιοι αποικησανε πολλα χρονια αργοτερα απο τοτε που λεμε χρονικα. Εσυ ολα τα κανεις μαζι εναν αχταρμα. Χρονικες περιοδους , φυλες κλπ. Για να δεις οτι εισαι απολυτος , εχω πει οτι μισω μογγολους και δεν θελω με τιποτα υποαναπτυκτες φυλες να ερχονται στην χωρα μου που δεν εχουνε να προσφερουνε τιποτα , μονο να παρουνε και να δημιουργησουνε αλυτα προβληματα. Εσυ μιλας παλι απολυτα οτι εγω μισω ολους τους Αραβες. Εισαι παλι λαθος. Ας ερθουνε Λιβανεζοι , Αιγυπτιοι , Σαουδαραβες , Συριοι κλπ κανενα προβλημα οι Ευρωπαιοι , οι Καναδοι , Οι Αυστραλοι κλπ δεν μπορω να δεχομαι στην χωρα μου τα σκουπιδια ολου του κοσμου. Οταν μιλαω να καταλαβαινεις τι λεω. Τετοιες μπουρδες για την Αυστραλια πρωτη φορα τις ακουω. Εχω παει πολλες φορες λογω οτι εχω συγγενεις , για να πας εκει τυπε και να μεινεις πρεπει να εχεις πακετο 150 χιλ δολλαρια και να κανεις καποια δουλεια. Δεν ειδα σε ολο το Σιδνευ πουθενα ποτε ουτε ενα πρωτοζωο. Σε παρακαλω οταν εκθετεις αποψεις να εχουνε εστω την παραμικρη βαση. Αν αρχισουμε να πεταμε ολοι εδω μεσα οτι νομιζουμε θα γινει μπουρδελο το νημα. Που εχει γινει ηδη. Εντωμεταξυ τυπε αν εχεις τοσο μισος με την Ελλαδα και τους Ελληνες εφυγε μισο εκατομυριο και παραπανω στο εξωτερικο. Μπορεις να πας και εσυ δεν σε κραταει εδω κανενας με τα ζορια. Με τα χρονια δεν θα λες οτι εισαι Ελληνας θα γινεις καποιος Ευρωπαιος και θα εισαι περηφανος. Με λιγα λογια θα ησυχασεις εσυ απο εμας τους εχθρους σου και εμεις απο ανθρωπους σαν και εσενα. Εχουμε προδοτες και πουλημενους πολιτικους , εχουμε τα ΟΡΚ , εχουμε τους μογγολους , οσοι λιγοτεροι Ανθελληνες τοσο το καλυτερο. Τεσσερα μετωπα ειναι παρα πολλα.