Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Ρε τυπε 400 χρονια τουρκους ειχαμε,αμα ηταν ετσι δεν θα εμενε κανεις μας.Το ξερεις φυσικα οτι το πατριαρχειο και οι εκκλησιες λειτουργουσαν κανονικα;

Νέας φουρνιάς λαθρολάγνε πόσο δίκιο έχεις!!! Στην Κωνσταντινούπολη δεν έμεινε κανένας μας, στη Χίο με τη σφαγή κανένας μας,στη Σαμοθράκη με τη σφαγή κανένας μας, στη Μ. Ασία κανένας μας, στον Πόντο κανένας μας, στην Ανατολική Θράκη κανένας μας, στο Μοναστήρι κανένας μας, στη Ρωμυλία κανένας μας, στη Β. Ήπειρο το παλεύουν. Το Πατριαρχείο περισσότερο την πάρτη του κοιτούσε. Τα είπαμε λίγες σελίδες πίσω. Αν δεν έχεις μάθει να είσαι Έλληνας, δεν καταλαβαινεις την κληρονομιά και το αίμα που έχυσαν οι προγονοί σου. Στα σκεπτόμενα μέλη του σαϊ χρωστάω δύο αναρτήσεις να καταλάβουν πώς λειτουργεί σήμερα η προπαγάνδα. Μέχρι το βράδυ θα τα ανεβάσω.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Η αμάθεια για το Ισλάμ είναι το πρωταρχικό που πρέπει να αλλάξει. Δεν μπορεί κανείς να ισχυρίζεται ότι όλοι είναι ίσοι και για αυτό παλεύω και να υποστηρίζει το Ισλάμ. Μάλλον δεν ξέρει πόσο ΒΑΘΙΆ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΌ είναι το Ισλάμ, όχι μόνο ώς προς το χρώμα του δέρματος αλλά και ώς προς το φύλο και ώς προς την εθνικότητα και ώς προς τη θρησκευτική ομάδα.Στον παρακάτω σύνδεσμο μουσουλμάνοι και πώς βιώνουν το ρατσισμό.

Υγ1: Δεν δέχομαι το συνδυασμό "ανθρωπιστής - Ισλάμ". Είναι ασύμβατες έννοιες και όποιος αυτοπροσδιορίζεται τέτοιος τα είπαμε : είναι πληρωμένο τρολ ή αμόρφωτος.
Υγ2: Έχουμε Δημοκρατία (μας μάρανε) και αν δεν διαβάζω χοντρές μαλακίες προσπαθώ να κρατήσω ένα επίπεδο στη συζήτηση. Μια συμβουλή στους λαθρολάγνους έχω να δώσω. Όταν έρθει η ώρα (που θα έρθει) μια απάντηση θα πρέπει να δώσετε (πρώτα στον εαυτό σας)......ή Έλληνας ή Προδότης. Μετά οι κουβέντες δεν θα έχουν νόημα. Έτσι και αλλιώς η Ελλάδα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σε 100 χρόνια θα είναι εντελώς διαφορετική από σήμερα. ΕΝΤΕΛΏΣ.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Στην Κωνσταντινούπολη δεν έμεινε κανένας μας, στη Χίο με τη σφαγή κανένας μας,στη Σαμοθράκη με τη σφαγή κανένας μας, στη Μ. Ασία κανένας μας, στον Πόντο κανένας μας, στην Ανατολική Θράκη κανένας μας, στο Μοναστήρι κανένας μας, στη Ρωμυλία κανένας μας, στη Β. Ήπειρο το παλεύουν.
Στο ονομα του ισλαμ και των κακων Χριστιανων εγιναν οι εκκαθαρισεις..  :S

• Like
Αντιδράσεις: dik

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.320
Πόντοι
1.446
Η Καινούργια φουρνιά λαθρολάγνων είναι για τα σκουπίδια τελείως,ρε έρμε Καπα-Φι τι σκατά άφησες πίσω σου...................

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
περιμενουμε απαντησεις των κυβερνητικων εκπροσωπων του κουλη
https://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2020/06/3-4.jpg[/img[/URL]]
[img]https://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2020/06/4-4.jpg[/img[/URL]]

rigass

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2020
Like
558
Πόντοι
96
Κι εσύ λαθρολάγνος είσαι. Με όλη την έννοια της λέξης.
Αφού γαμάς λαθραία πουτανάκια.
Απλά δε το παραδέχεσαι.

Είπαμε γυναίκες είναι ΟΚ. Αλλά άντρες όχι.
Για να μη μας πούνε κι αδερφές.
Μάλλον κάτι κρύβεις ε;

Συγκρινεις τα ρωσιδακια με τους αλαχουακμπαρ?
Το τερματισες μεγαλε

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Συγκρινεις τα ρωσιδακια με τους αλαχουακμπαρ?
Το τερματισες μεγαλε

Δεν το τερμάτισε συναγωνιστή. Η επιχειρηματολογία που χρησιμοποιεί ονομάζεται ceteris paribus και μαζί με τις ad hominem επιθέσεις είναι από τα πιο γνωστά εργαλεία για να συζητήσει ένας πολιτικοορθοστάτης.
Περισσότερα στον παρακάτω σύνδεσμο :

Με μια πρόταση. Οι Ρωσίδες είναι μετανάστριες και τις γουστάρεις ΆΡΑ θα πρέπει να γουστάρεις σαν μετανάστη και τον Αχμέτ από το δεξιά πίσω βουνό του Αφγανιστάν αφού οι δύο τους δεν έχουν καμία άλλη διαφορά.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
περιμενουμε απαντησεις των κυβερνητικων εκπροσωπων του κουλη
https://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2020/06/3-4.jpg[/img[/URL]]
[img]https://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2020/06/4-4.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Τωρα.... περιμενε.... θα μπουν οι μπουλντοζες της νομαρχιας να γκρεμισουν το αυθαιρετο...  :P

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Κι εσύ λαθρολάγνος είσαι. Με όλη την έννοια της λέξης.
Αφού γαμάς λαθραία πουτανάκια.
Απλά δε το παραδέχεσαι.

Είπαμε γυναίκες είναι ΟΚ. Αλλά άντρες όχι.
Για να μη μας πούνε κι αδερφές.
Μάλλον κάτι κρύβεις ε;

Πως ειναι λαθραια τα "πουτανακια" ρε συ; Αφου παιρνουν βιζα για να ερθουν; Παλι τις βλακειες αρχισες;

Και οι μεταναστες ειναι ευπροσδεκτοι σε ενα κρατος οταν υπαρχει κενος χωρος για αυτους. Και λαθραιες να ηταν οι Ρωσιδες/Μολδαβες, εχουν χωρο εργασιακο να καλυψουν, της πουτανας.
Οι Πακιστανοι τι εργασια προσφερουν; Λαθρεμποροι, ναρκεμποροι, βιαστες και κλεφτες; Η οτι παιρνουν την δουλεια Αλβανων οι οποιοι οσοι ηταν νομιμοι που ξερω και ηταν οντως αξιολογοι, εδω κ 5 χρονια εχουν φυγει σχεδον ολοι για Αλβανια;
Απλα γιγαντωνουν την παραοικονομια..

Θα πεις ποτε σου καμμια αληθεια; Σε τι συμπαν ζεις;

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Δεν το τερμάτισε συναγωνιστή. Η επιχειρηματολογία που χρησιμοποιεί ονομάζεται ceteris paribus και μαζί με τις ad hominem επιθέσεις είναι από τα πιο γνωστά εργαλεία για να συζητήσει ένας πολιτικοορθοστάτης.

Με μια πρόταση. Οι Ρωσίδες είναι μετανάστριες και τις γουστάρεις ΆΡΑ θα πρέπει να γουστάρεις σαν μετανάστη και τον Αχμέτ από το δεξιά πίσω βουνό του Αφγανιστάν αφού οι δύο τους δεν έχουν καμία άλλη διαφορά.

Respect!

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Αλλο πραγμα σε ρωταει,με τους μεταναστες εγινε υπερδυναμη η Αμερικη ,οχι με τους ινδιανους που ειναι οι ντοπιοι πραγματικοι αμερικανοι!

Τερματιζετε το βλακομετρο εσυ και το κορακι.. Χαιρεστε κιολας γιατι νομιζετε οτι αποστομωνετε..

α) Εστω λανθασμενη παραδοχη οτι αυτο που λες ειναι αληθεια και ας εφαρμοσουμε την αναλογια του IQ9000 σκεπτικου σου στην Ελλαδα.

- Ινδιανοι ιθαγενεις = Ελληνες
- Μεταναστες Ιρλανοι κτλπ = Πακιστανοι.

Πες μου τι θεση στην Αμερικανικη κοινωνια εχουν τωρα οι Ινδιανοι ιθαγενεις και ποιος εχει το πανω χερι στην Αμερικη; Αυτοι ή οι μεταναστες;
Και προκοψε λογω του οτι πηγαν παραπανω ατομα Η οτι αυτοι που πηγαν ηταν ανωτερου πολιτισμικου/τεχνολογικου επιπεδου απο τους προυπαρχοντες; Εκτος κ αν θεωρεις οτι τα Πακιστανα ειναι πιο ανεπτυγμενοι απο τους Ευρωπαιους.

β) Φυσικα η παραδοχη ειναι τελειως λανθασμενη. Δεν υπαρχει καμμια ομοιοτητα. Οσοι πηγαν στην Αμερικη πηγαν επειδη η χωρα τους ειχε αναγκη και εκαναν μεχρι κ διαφημιστικες εκστρατειες στην Ευρωπη ωστε να φυγει κοσμος απο εκει και να παει στην Γη των Ευκαιριων. Ταξιδευαν κανονικα με τα χαρτια τους στα πλοια και τους εκαναν ιατρικο ελεγχο στο νησι που τωρα βρισκεται το Αγαλμα της Ελευθεριας, το Ellis Island..
Οσοι δεν περνουσαν τον ελεγχο, τα μπογαλακια τους και με το επομενο πλοιο πισω στην πατριδα τους.
Και τονιζω αυτοι ολοι ηταν ΝΟΜΙΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ που πηγαιναν με τα χαρτια τους.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.785
Πόντοι
3.656
Εμεις οι χριστιανοι δεν μισουμε κανεναν οπως ο Ιησους Χριστος αγαπουσε τους αποκληρους αυτου του κοσμου και τον κυνηγησαν οι τοτε παπαδες!

Όσο για το τι είπε ο ίδιος ο Ιησούς.
Ματθαίος 12, στίχος 30 Όποιος δεν είναι μαζί μου, είναι εναντίον μου, κι όποιος δε μαζεύει μαζί μου, σκορπίζει.  Πόσο περισσότερη Μισαλλοδοξία, μπορεί να κηρύξει κάποιος;
Λουκάς Κεφ. 12, στίχοι 49 «Φωτιά ήρθα να βάλω πάνω στη γη, και τι άλλο να θέλω αν ήδη άναψε!  50 Και βάφτισμα έχω να βαφτιστώ, και πώς πιέζομαι ωσότου τελεστεί! 51 Νομίζετε ότι παρουσιάστηκα, για να δώσω ειρήνη στη γη; Όχι, σας λέω, αλλά μόνο διχασμό. 52 Γιατί θα είναι από τώρα πέντε μέσα σ’ έναν οίκο διχασμένοι, τρεις εναντίον δύο, και δύο εναντίον τριών: 53 Θα διχαστούν πατέρας ενάντια σε γιο και γιος ενάντια σε πατέρα, μητέρα ενάντια στη θυγατέρα και θυγατέρα ενάντια στη μητέρα, πεθερά ενάντια στη νύφη της και νύφη ενάντια στην πεθερά».  Εδώ τον βλέπουμε να χαίρεται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για το ότι θα φέρει διαίρεση ανάμεσα στην Κοινωνία και σε οικογένειες
Πόση Χριστιανική Αγάπη να αντέξει κάποιος πια;

rigass

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2020
Like
558
Πόντοι
96

Μπαινω στον πειρασμο να τους εξηγησω τις διαφορες μεταξυ Ρωσιδων και αφροασιατων, αλλα τελικα ειναι μια παγιδα που απλα αποπροσανατολιζει

Ειχα γραψει και πιο πριν οτι τις συνεπειες της μαζικης εγκατασασης τριτοκοσμικων τις ΒΙΩΝΟΥΜΕ, βλεπουμε με τα ματια μας αν ειναι ''καλες΄΄ η ''κακες΄΄  η μονη συζητηση που μπορει να γινει ειναι για το πως θα τους ξεφορτωθουμε

rigass

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2020
Like
558
Πόντοι
96
Όσο για το τι είπε ο ίδιος ο Ιησούς.
Ματθαίος 12, στίχος 30 Όποιος δεν είναι μαζί μου, είναι εναντίον μου, κι όποιος δε μαζεύει μαζί μου, σκορπίζει.  Πόσο περισσότερη Μισαλλοδοξία, μπορεί να κηρύξει κάποιος;
Λουκάς Κεφ. 12, στίχοι 49 «Φωτιά ήρθα να βάλω πάνω στη γη, και τι άλλο να θέλω αν ήδη άναψε!  50 Και βάφτισμα έχω να βαφτιστώ, και πώς πιέζομαι ωσότου τελεστεί! 51 Νομίζετε ότι παρουσιάστηκα, για να δώσω ειρήνη στη γη; Όχι, σας λέω, αλλά μόνο διχασμό. 52 Γιατί θα είναι από τώρα πέντε μέσα σ’ έναν οίκο διχασμένοι, τρεις εναντίον δύο, και δύο εναντίον τριών: 53 Θα διχαστούν πατέρας ενάντια σε γιο και γιος ενάντια σε πατέρα, μητέρα ενάντια στη θυγατέρα και θυγατέρα ενάντια στη μητέρα, πεθερά ενάντια στη νύφη της και νύφη ενάντια στην πεθερά».  Εδώ τον βλέπουμε να χαίρεται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για το ότι θα φέρει διαίρεση ανάμεσα στην Κοινωνία και σε οικογένειες
Πόση Χριστιανική Αγάπη να αντέξει κάποιος πια;

Τον χριστιανισμο τον εχουμε ξεδοντιασει εδω και καμποσους αιωνες
Το ισλαμ αποτελει μπουσουλα στην ζωη των αφροασιατων

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.785
Πόντοι
3.656
Τον χριστιανισμο τον εχουμε ξεδοντιασει εδω και καμποσους αιωνες
Το ισλαμ αποτελει μπουσουλα στην ζωη των αφροασιατων

Μα δεν διαφωνώ. Να είναι καλά ο Σαιν Ζυστ, ο Μαξιμίλιαν Μαρά και τα άλλα παιδιά της Γαλλικής Επανάστασης που τους έκοψαν το βήχα και το λαιμό και δεν μπορούν να μας κάψουν πια ζωντανούς. Συνεχίζουν να έχουν μεγάλη δύναμη, όλοι οι Πολιτικοί τους γλύφουν, αλλά δεν μπορούν να εκδώσουν Φετφά για να σε δολοφονήσουν, όπως έκανε το Ισλάμ με τον Ρούσντι. Όμως όπως βλέπεις τουλάχιστον η δικιά μας Κυβέρνηση δεν εκδίδει φυλλάδια στις γλώσες τους ξεκαθαρίζοντάς τους ότι ή θα σέβονται τους Νόμους των χωρών στις οποίες ζητούν άσυλο, ή θα αντιμετωπίσουν ποινές χωρίς ελαφρυντικά και απέλαση

rigass

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2020
Like
558
Πόντοι
96
Μα δεν διαφωνώ. Να είναι καλά ο Σαιν Ζυστ, ο Μαξιμίλιαν Μαρά και τα άλλα παιδιά της Γαλλικής Επανάστασης που τους έκοψαν το βήχα και το λαιμό και δεν μπορούν να μας κάψουν πια ζωντανούς. Συνεχίζουν να έχουν μεγάλη δύναμη, όλοι οι Πολιτικοί τους γλύφουν, αλλά δεν μπορούν να εκδώσουν Φετφά για να σε δολοφονήσουν, όπως έκανε το Ισλάμ με τον Ρούσντι. Όμως όπως βλέπεις τουλάχιστον η δικιά μας Κυβέρνηση δεν εκδίδει φυλλάδια στις γλώσες τους ξεκαθαρίζοντάς τους ότι ή θα σέβονται τους Νόμους των χωρών στις οποίες ζητούν άσυλο, ή θα αντιμετωπίσουν ποινές χωρίς ελαφρυντικά και απέλαση

Και να ειχαν εκδοσει οδηγιες στις γλωσσες τους δεν θα εκανε καποια διαφορα
Απλα βλεπουν πως τα φιλαρακια τους εδω οτι και να κανουν απο παρεμπορειο μεχρι ληστειες δεν απελαυνονται γιατι να μην κανουν και αυτοι τα ιδια και χειροτερα?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.785
Πόντοι
3.656
Και να ειχαν εκδοσει οδηγιες στις γλωσσες τους δεν θα εκανε καποια διαφορα
Απλα βλεπουν πως τα φιλαρακια τους εδω οτι και να κανουν απο παρεμπορειο μεχρι ληστειες δεν απελαυνονται γιατι να μην κανουν και αυτοι τα ιδια και χειροτερα?

όχι. ΑΝ είχαν εκδώσει φυλλάδια ΚΑΙ ΑΝ όσα έγραφαν τα τηρούσαν οι Κυβερνήσεις, δεν θα τα έκαναν. Ο πρώτος που λέει ότι η ατιμωρησία φέρνει αποθράσυνση, είμαι εγώ. Βλέπεις να τηρούνται οι Νόμοι απέναντι στους Ρομά ας πούμε; η αλλοδαπή από τη Γεωργία που γέννησε και το πέταξε στα σκουπίδια και που αν το έπαιρνε το σκουπιδιάρικο θα το σκότωνε, θα απελαθεί αφού φυλακιστεί; Οι Μαροκινοί που έχουν συλληφθεί εκατοντάδες φορές απελάθηκαν; 

rigass

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2020
Like
558
Πόντοι
96
όχι. ΑΝ είχαν εκδώσει φυλλάδια ΚΑΙ ΑΝ όσα έγραφαν τα τηρούσαν οι Κυβερνήσεις, δεν θα τα έκαναν. Ο πρώτος που λέει ότι η ατιμωρησία φέρνει αποθράσυνση, είμαι εγώ. Βλέπεις να τηρούνται οι Νόμοι απέναντι στους Ρομά ας πούμε; η αλλοδαπή από τη Γεωργία που γέννησε και το πέταξε στα σκουπίδια και που αν το έπαιρνε το σκουπιδιάρικο θα το σκότωνε, θα απελαθεί αφού φυλακιστεί; Οι Μαροκινοί που έχουν συλληφθεί εκατοντάδες φορές απελάθηκαν; 

Για τα επιδοματα, την στεγαση και τα διαφορα ''δικαιωματα'' τους μια χαρα τα ψαχνουν και τα βρισκουν
Θα συμφωνησουμε οτι η προκλητικη ατιμωρησια ειναι αυτη που τους αποθρασυνει εντελως

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.785
Πόντοι
3.656
Για τα επιδοματα, την στεγαση και τα διαφορα ''δικαιωματα'' τους μια χαρα τα ψαχνουν και τα βρισκουν
Θα συμφωνησουμε οτι η προκλητικη ατιμωρησια ειναι αυτη που τους αποθρασυνει εντελως

Ναι, γιατί ΚΑΠΟΙΟΙ τους ενημερώνουν. Οι κάποιοι, δεν είναι Μουσουλμάνοι φίλε μου.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Πολύ σωστός.
Ειναι απαραίτητη η απέλαση των παραβατικων μεταναστων παρανομων και νομιμων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom